eitaa logo
سیاست و فرهنگ | شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
6.6هزار ویدیو
833 فایل
🌱 کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. 🔹️ ارتباط با ادمین : @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
آغاز حملۀ زمینی صهیونیست‌ها به لبنان 🔹یک مقام ارشد آمریکایی به NPR گفت نیروهای عملیات ویژۀ اسرائیلی درحال انجام حمله زمینی در جنوب لبنان هستند. 🔹به گفته این مقام ارشد آمریکایی نشانه‌ها حاکی از آن است که اسرائیل ممکن است نیروهای بیشتری به این منطقه اعزام کند. 🔸سخنگوی وزارت خارجۀ آمریکا نیز در نشست خبری روزانۀ گفت که اسرائیل به واشنگتن گفته درحال انجام «عملیات‌های زمینی محدود» در مرز لبنان است.
حزب‌الله: در صورت گسترش جنگ، همپیمانان ما وارد عمل می‌شوند 🔹محمود القماطی عضو شورای سیاسی جنبش حزب الله لبنان شامگاه امروز دوشنبه تأکید کرد که اگر نظامیان رژیم صهیونیستی، حمله زمینی به لبنان را آغاز کنند، شکست خواهند خورد. 🔹القماطی به شبکه خبری المیادین گفت: اگر این جنگ، گسترش پیدا کند، همپیمانان ما نیز وارد عمل خواهند شد.
️ خبرنگار المنار: فعلا هیچ تجاوز صهیونیستی به مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی ثبت نشده است.
🏴هشدار فرمانده عراقی همزمان با احتمال آغاز حمله زمینی اسرائیل به لبنان 🔹ابوالاء ولائی از فرماندهان حشد شعبی: 🔹عراق آیت الله سیستانی، مثل مصر و اردن نیست که در محاصره غزه سکوت کردند 🔹ما با اقتدار دولت، مردم و مقاومت خود اجازه تحمیل محاصره بر لبنان سربلند را نخواهیم داد. همانطور که اجازه سقوط سوریه را ندادیم
در ساعات گذشته، اسرائیل همزمان سه حمله هوایی به سه کشور همسایه را در دستور کار قرار داده است: لبنان: حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه آوارگان عین الحلوه در صیدا 5 غیرنظامی که 3 نفر از آنها کودک بودند شهید شدند. هدف منیر المقده رهبر فتح بود که به نظر می رسد زنده مانده است. سوریه: حمله اسرائیل به دمشق 3 غیرنظامی را کشت که یکی از آنها صفا احمد روزنامه نگار سوری بود. غزه: حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه ای که گفته می شود در آن اعضای حماس اقامت داشتند، 6 غیرنظامی را کشتند. ترور رهبران حماس هم موقیت آمیز نبوده است دوستان همانطور که می‌بینید اسرائیل غیر از ترور هیچ کاری ندارد که انجام دهد این برنامه نهایت 1 ماه 1 ماه و نیم به دادش برسد. اسرائیل یک ریسک بسیار بزرگ کرده است و اگر نتواند ظرف مدت فوق باعث تغییر رفتار یکی از اعضای محور مقاومت شود همه چیز را باخته است .
4_6041742735939998881.mp3
30.01M
💠 سخنرانی استاد طائب به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله 🔹 اکنون حساس ترین زمان در جبهه حق و باطل 🔹 در تاریخ فقط دوبار حق حاکم مطلق بوده 🔹 برای ظهور، سردمداران ظلم بابد از بین بروند 🔹 امام خمینی: اسرائیل باید از بین برود. 🔹 ورود ایران در عراق و سوریه به واسطه اشتباه آمریکا در تشکیل داعش بود. 🔹قوی شدن یمن به واسطه حمله عربستان 🔹 حماس در طوفان الاقصی به سرزمین های رسمی خود هجوم آورد. 🔹 جنگ حزب الله کاملا دقیق است. 🔹 چرا ایران نمیتوانست مستقیم وارد شود؟ 🔹 انتقام شهادت هنیه چیست؟ 🔹 آیا از جنگ میترسیم؟ 🔹 سپاه را دست بسته نشان ندهید 👆👆👆این فایل صوتی آقای مهدی طائب هست. برای دوستانی که میگن تقصیر دولت هست و چند سوال دیگر رو داره پاسخ میده. اخیرا بیان شده برای جمع خاصی بوده گویا. حتما تا انتها گوش کنید اگر حوصله مقدمه ندارید حداقل از دقیقه 15 گوش کنید تا انتها ان شا الله که بعدش جواب خیلی از سوالات خودتون میگیرید
📌تفاوت مهم اندیشه دفاعی مکتب ما با دشمنان در اعتقاد به غیب و اعتماد به وعده‌های الهی در نصرت هنگام جهاد است. مخصوص خداست. ما بارها، در انقلاب و بخصوص در طول جنگ تحمیلی و رویارویی با ابرفدرتها، طعم شیرین امداد الهی را چشیدیم و اکنون نیز دست به دعا بر می داریم و از صمیم دل می خوانیم: اللهمَّ نَصْرَك الذي وعدتَ🤲 خدایا آن پیروزی را که وعده دادی به ما عطا کن🤲
هر پاسخی به دشمن ٣ شرط دارد ✍️ عبدالله گنجی 🔹برخی خیلی بی تاب اند. احساس و غرور مقدس شان محترم، اما حکومت داری و جنگ دو رکنی هستند که از احساس نمی گذرند. هر پاسخی به دشمن ٣ شرط دارد که عنصر زمان و روش پاسخ تعیین کننده است. - بازدارنده باشد - اقناع کننده باشد - جنگ نشود 🔹روش و زمان را به قوه عاقله نظام بسپارید. 🔹معصوم گفت پیروزی در صبر است. ما در جنگ، بسان توابین کربلا نباید دنبال کنیم. جمهوری اسلامی که من میشناسم مصادیقی از تروریستها و آدم کشان قبل و صدر انقلاب اسلامی را ١٢ تا سی سال بعد تنبیه کرد و این زمانی بود که جامعه دیگر جنایت آنان را فراموش کرده بود. 🔹به قوه عاقله نظام اعتماد کنیم. ۴۵سال امتحان پس داده است.
✅ یعنی آدم تعجب می‌کنه از برخی کانالهای داخلی ،برخی انسان رسانه ها و فعالین فجازی با این نحوه اطلاع رسانی! حماقت و بلاهت هم حدی دارد واقعا! چرا برخی از اینها به ابزار عملیات روانی ارتش تبدیل شده اند!؟ هر مطلبی را منتشر می کنند بدون اینکه از هدف اتاق عملیات روانی صهیونیست ها آگاه باشند. مرتب ایجاد یأس، ایجاد وحشت، ایجاد ناامنی روانی در فضای افکار عمومی داخلی.. رژیم از انتشار حداقل تصاویر از آسیب های وارده به خود جلوگیری می کند و بعد دوستان نادان مرتب در حال انتشار محتواهای عملیات شناختی رژیم هستند ...که نباشد... که نباشد می شود این وضعیت که می بينيد! این وضع راباید خودمان سامان بدهیم با تزریق امید به جامعه.
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدئویی از یگان رضوان حزب‌الله و هشدار به نظامیان صهیونیست
پیام های دشمن شاد کن
🔸دقیقا طرف کی هستید؟! 🔻این متن دارای ادبیاتی متفاوت و حتی تلخ و گزنده است. واقعا با افرادی که فاقد فهم راهبردی از قضایا هستند و در این روزها امنیت و وحدت ملی را به سخره گرفته‌اند غیر از کلام تلخ و گزنده چه می‌توان گفت؟! در طی چند ماه اخیر و خاصه بعد از شهادت اسماعیل هنیه و سید حسن نصرالله، برخی در داخل کشور بر روی چند نکته به صورت مداوم فضا می‌سازند و هیجان تولید می‌کنند. 🔻نخست می‌گویند، بعد از شهادت اسماعیل هنیه دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر خونخواهی از مهمان عزیز بر زمین مانده است! این را هم گاه مطرح می‌کنند که فرماندهان نیروهای مسلح، بدلائل گوناگون دچار انفعال و نوعی محافظه‌کاری شده‌اند! دیگر این‌که مدعی هستند با شروع دولت دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور و برخی اعضای کابینه فشار وارد می‌کنند تا انتقام از اسرائیل عملياتی نگردد! 🔻در ارائه پاسخ های مستند و مستدل به این سه ادعای واهی، سخن بسیار است. اما خلاصه این‌که، هر سه این‌ها کمترین نسبتی با حقیقت ندارد. مگر می‌شود فرماندهان نیروهای مسلح که همه هویت و شرف و زندگی خود را صرف اجرای تدابیر امام و رهبری کرده‌اند حالا بیایند و دستورات رهبری معظم انقلاب را نادیده بگیرند؟! 🔻در جنگ طولانی هشت سال دفاع مقدس و سپس با سایر گروه‌های تروریستی در چند دهه اخیر فرماندهان ارشد نیروهای مسلح در کنار سایرین در خط مقدم بودند و خون خود را تقدیم اسلام و ایران عزیز کردند؛ حالا چگونه ممکن است فرماندهان که همه آرزوی آنان ملحق شدن به یاران شهیدشان هست، حاضر باشند تدابیر رهبر حکیم انقلاب بر زمین باقی بماند؟! داده‌های شما ایراد اساسی دارد؛ آخر انصاف شما به کجا رفته است؟! 🔻انکار و یا ندیدن این حقایق فقط از افراد غافل و احساسی برمی‌آید. علت این برداشت‌ها و تحلیل‌های غلط هر چه باشد، نتیجه آن نشاندن بذر تفرقه و بی‌اعتمادی و نمایاندن ضعف بخش امنیتی کشور در جامعه است. از این افراد صراحتا باید پرسید، شما دقیقا طرف کی هستید؟ آنانی که مطلع هستند به خوبی می‌دانند که جنگی با این ابعاد، اهمیت و پیچیدگی یقینا تحت اشرافیت فرماندهی معظم کل قوا اداره می‌شود. پس لااقل به سازوکارها و سلسله مراتب بخش نظامی کشور اعتماد کنید. 🔻البته در زمینه انتقام، مسؤلان نظام یقینا همه ابعاد و جوانب کار و نیز واقعیت‌های صحنه را در نظر می‌گیرند. حقیقت آن است که تأخیر در عملیات انتقام دلائل فنی و تکنیکی دارد؛ به گونه‌ای که اجرای عملیات مؤثر و بازدارنده باشد. یکی دیگر از بزرگترین دروغ‌های این روزها که متأسفانه برخی سطحی‌نگر و هیجانی و البته بی‌اطلاع درباره آن سر و صدا می‌کنند، موضوع مخالفت و سنگ‌اندازی دولتی‌ها در برابر طرح های اقدام و انتقام است. 🔻انتقام از رژیم جعلی صهیونیستی به تصویب شورای عالی امنیت ملی و تأیید رهبر معظم انقلاب نیز رسیده و اجرای آن به بخش میدان سپرده شده است. لذا وارد ساختن چنین اتهامی به دولت بدور از انصاف است و نسبتی نیز با واقعیت ندارد. به فرماندهان و مدیریت عالیه نظام اعتماد باید کرد و خواسته یا ناخواسته با خط رسانه‌ای دشمن که می‌کوشند انسجام و امنیت کشور را مخدوش سازند نباید همراه شد.