🇮🇷
🖼 #عکس_نوشت | دروغگویی های کم هزینه؟!
🍃🌹🍃
❌ چرا دروغ پردازان هيچ گونه هزينهاي پرداخت نمی کنند؟🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻خیلی از بزرگترها، مصاحبه فرزاد حسنی با خانم "سهیلا آرین" را دیده اند.
🔻خانم سهیلا آرین از کودکی به آمریکا رفته، آنجا تحصیل و همانجا ازدواج کرده است. خودش می گوید همیشه متمول بوده اند و در زندگی اش چیزی کم نداشته است.
دیدن این قطعه برای جوانترهایی که ممکن است این مصاحبه را آن موقع ندیده باشند، میتواند بسیار جذاب و راهگشا باشد ...
ندانستن و نشناختن دلیل اصلی انتخاب مسیر اشتباه در زندگی است.
ببینید چطور کتاب بزرگ راهنمای خدا مسیر یک انسان رو عاشقانه تغییر میده
⭕️ نگران آقای خامنهای نباش!
🔹عزیزی نقل میکرد در بهشت زهرا (س) تهران بودم، پیرمرد باصفایی دیدم که با ادب خاصی بالای این مزار ایستاده و دعا میخونه، نگاهم بهش بود و مدّتها که دور زدم دیدم دست به سینه هنوز بالای مزار هست، بعد پایان دعا و ذکر متوجه من شد. صدام کرد و گفت: پسرم ازت میخوام هروقت اومدی برای این شهید فاتحه بخونی.
🔸گفتم چشم، میشه خواهش کنم دلیلش رو بگید.
🔹گفت من سالها بود بعد از فتنه۸۸ برای حضرت آقا و سلامتی جسمی و تعرض احتمالی به جانشان خیلی نگران بودم و اضطراب درونی داشتم، روزی شهیدی با همین شمایل به خوابم اومد و شماره ردیف و قطعه هم بهم گفت. ازم پرسید چرا نگران آقای خامنهای هستی؟! نگران نباش من خودم محافظش هستم. بار اوّل توجهی به خواب نکردم تا اینکه دوباره همان خواب تکرار شد، همان هفته پنجشنبه با حفظ کردن شماره ردیف و قطعه اومدم بهشت زهرا و دقیقاً همان چهره رو روی قبر دیدم، دیدم تو توضیحات شهید نوشته «محافظ رئیس جمهور محترم حجت الاسلام سید علی خامنهای».
🔸از اون موقع به بعد دیگه خوفی از تعرض به جان آقا ندارم و در عوض مدام به این شهید سر میزنم و دعاگوش هستم، به هرکسی هم که بتونم میگم.
🪴 شک نکنیم که عنایت الهی و نگاه شهدا کشور ما را از خطرات محافظت میکند.
🔹حضرت امام فرمودند:
مسلم خون شهدا اسلام و انقلاب را بیمه کرده است.
⭕ این دیگه تهاجم_فرهنگی نیست رسما تجاوز فرهنگیه
🔺فروشش برا ی دیجی کالا و هزار جای دیگه آزاده بعد ک تو خیابون ی عده این قلادههای بردگی مدرن رو زدن ب گردنشون، تازه صدامون درمیاد.
اشاعه فساد و فحشا رو از سرچشمه خشک کنید
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺
اللهم عجل لولیک الفرج بحق سیده زینب الکبری سلام الله علیها 🤲
«بقیَّةُ اللهِ خيرٌ لَّکُم»
چوکر یکی از اشیاء زینتی است که در واقع نوعی گردنبند است اما نه گردنبندی آویزان بلکه گردنبندی که کاملا دور گردن سفت میشود. چوکر (Choker) از نظر لفظی یک کلمهی انگلیسی است به معنای خفه کننده! همین موضوع نشان میدهد چوکر باید گردنبندی باشد که کاملا روی گردن شما سفت شود و نه یک چیز آویز
🔻وقتی همهپرسی، نقطۀ پایان نمیسازد:
در نقد شنیدن «صدای مردم» از دریچۀ «همهپرسی»
🖊 مهدی جمشیدی
۱. رهبر انقلاب از «شنیدن حرف مردم» استقبال میکند اما میگوید این دغدغه، «سازوکار» دارد؛ این سازوکار، «انتخابات» است. «طبیعیترین» و «مطمئنترین» مسیر برای شناختن نظر مردم، انتخابات است. نظام جمهوری اسلامی نیز سرنوشت «بخش عمدۀ نهادها»ی خویش را به عرصۀ انتخابات «واگذار» کرده است و این مردم هستند که به صورت «مستقیم»، دو قوّۀ اصلی آن را تعیین میکنند. بنابراین، دعوت نظام به شنیدن نظر مردم، «تحصیل حاصل» است؛ چراکه «خودِ نظام» در طول دهههای گذشته، همواره بر اساس آخرین نظرها و خواستههای مستقیم مردم، بازتولید و بازتعریف شده است.
۲. دیگر اینکه هر نظام سیاسی، مجموعهای از «خطوط قرمز» دارد که در حکم «هویّت» او هستند و ذات و حقیقتش را تشکیل میدهند. این خطوط قرمز، «سلیقهای» و «شخصی» نیستند، بلکه در «قانون اساسی» به آنها تصریح شده است یا از مصداقهای اصول قانونی اساسی هستند. البتّه حتّی در خود قانون اساسی نیز همۀ اصول، همرتبه نیستند، بلکه بعضی از اصول، همواره «ثابت» هستند و به رأیگذاشتنشان به معنی زدودن ذاتیّات نظام و عبور خاموش از آن و استحالهاش هستند. اینچنین اصولی و لوازم و نتایجشان و یا مصادیق و نمونههای عینیشان، «یک بار برای همیشه» انتخاب میشوند و فقط در صورت «تغییر نظام سیاسی»، جابجا میشوند. بنابراین سازوکار دگرگونساختنشان، «انقلاب» است نه «همهپرسی».
۳. نکتۀ دیگر اینکه بسیاری از مسألهها را همۀ مردم نمیتوانند «تحلیل» کنند؛ چون یا «بسیار تخصصی» هستند و یا «لایههای پیچیده و متعدّد»ی دارند، چنانکه حتّی در میان صاحبنظران نیز دربارۀ آنها اختلافنظر وجود دارد. در اینجا، ارجاعدادن مسأله به همهپرسی، «اختلاف» را برطرف میکند امّا به طور ضروری، موجب «انتخاب گزینۀ بهتر» نمیشود؛ چون تودۀ مردم از جنبهها و اضلاع مسأله، اطّلاع ندارند و بر اساس دلخواه خویش یا دسترسیهای ارتباطیِ خویش تصمیم میگیرند. روشن است که باید مسأله را در مجرای «کار کارشناسی» و «اجماع نخبگانی» حل کرد و کوشید به هر اندازه که میتوان «اهل نظر» را به یکدیگر نزدیک کرد. از متن این «توافق خبرگی» در سطح بالا، «همراهی اجتماعی» نیز برخواهد خواست. پس اینکه تودۀ مردم، «امکان تحلیلِ» اینچنین مسألههایی را ندارند، سخن عجیب و تحقیرآمیزی نیست و خودِ مردم نیز بر همین اساس، به عرصۀ انتخابات پا میگذارند تا آنانی را که خبره و نخبه هستند و از عهدۀ حل مسألههای تخصصی برمیآیند را انتخاب کنند. برداشتن این واسطه و «تودهایسازی تصمیمگیری دربارۀ مسألههای تخصصی»، خدمت به منافع ملّی نیست.
۴. ما در «شرایط طبیعی» به سر نمیبریم که ذهنیّت جمعیمان، «آسوده» و «بینوسان» باشد و در آن «دستکاریهای بیرونی» نباشد. دشمن تلاش میکند با «تصرّف شناختی» و «بازی روایتی»، حقّ و باطل و صدق و کذب را جابجا نماید تا شاید مردم را در مقابل نظام قرار بدهد. در چنین وضعی، روشن است که بهطور ضروری، «سخن حقّ» غالب نمیشود و فضای اجتماعی، درگیر «مباحثۀ عقلانی» نمیگردد و «قوّت استدلالها»، ملاک داوری قرار نمیگیرد، بلکه برندۀ این بازی، نیروها و جریانهایی خواهند بود که بیش از دیگران، روایت میسازند و ذهن مردم را به تسخیر قدرت بازیگری خود درمیآورند. گذشته از این، شکاف تصنّعی از «حاکمیّت» به «جامعه» نیز انتقال مییابد و جامعه نیز در ورطۀ «تضاد» و «کشمکش» گرفتار میشود، درحالیکه غرض از همهپرسی، مشارکتدادن به مردم برای دور افتادن از منازعه بود. همهپرسی در اینچنین موقعیّتی، نهتنها گرهگشا نیست، بلکه هر نتیجهای را به یک «اختلاف تازه» تبدیل میکنند و بهتدریج، «شکافهای متقاطع» میآفریند و جامعه را از درون، پارهپاره میکند. از متن این همهپرسی، «زنجیرهای از همهپرسیها» بر خواهد خواست که پایانشان جز تضعیف اقتدار حاکمیّت و تولید تنش ریشهدار در عمق جامعه نیست.
۵. اگر آیتالله خامنهای، در برابر نظر مردم باشد و یا به نظر مردم، بها و اعتبار ندهد، تنها با «همهپرسی» مخالفت نمیکند، بلکه اساس «انتخابات» را برمیچیند یا دستکم آن را محدود و اقلّی میکند، نه اینکه اینقدر بر آن اصرار بورزد و در امتدادش، «نظریۀ مردمسالاری دینی» را مطرح کند. آنکه خوی دیکتاتوری دارد، هیچ «مجرا» و «بستر»ی برای اظهارنظر مردم باقی نمیگذارد و میکوشد به مردم تلقین کند که «حقّ گفتن» ندارند، درحالیکه رویکرد ایشان از آغاز تاکنون، «مردمیسازی دولت» و «مشارکت حداکثری» بوده است. ازاینرو، باید انصاف داد که نظر منفی ایشان در شرایط کنونی دربارۀ همهپرسی، نه به معنی تعارض با مردم است و نه به معنی ناچیزانگاشتن فهم مردم.
💢حمیدرضا الداغی، شهید عفت و غیرت
🔹کسی که برای رفع مزاحمت از دختران در سبزوار پیشقدم شد و اراذل خون پاکش را ریختند. میگویند نه بسیجی بود نه طلبه نه انقلابی، اما غیرت داشت و نتوانست مزاحمت علنی و کشمکش را تماشا کند.
معافیت سربازان دارای ۳ فرزند و بیشتر
معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح:
🔹برابر موافقت مقام معظم رهبری کلیه مشمولان وظیفه غایب و غیر غایب و کارکنان وظیفه در حال خدمت که دارای ۴ فرزند و بالاتر هستند و همچنین مشمولان وظیفه غایب و غیر غایب و کارکنان وظیفه در حال خدمت، با حداقل ۴۰ سال سن تمام، که دارای ۳ فرزند می باشند از انجام خدمت دوره ضرورت سربازی معاف میگردند.
🔹صدور کارت معافیت برای مشمولان غایب و غیر غایب واجد شرایط این مصوبه، پس از طی آموزشهای مقدماتی و تکمیلی بسیج امکانپذیر خواهد بود.
🔹مدت کسر خدمت کارکنان وظیفه در حین خدمت که قبلاً به ازای هر فرزند ۳ ماه بوده است به ترتیب برای فرزند اول ۳ ماه، فرزند دوم ۴ ماه و برای فرزند سوم به ۵ ماه افزایش یافته است.
۱۲۰ نفر در ارتباط با پرونده باند قمار هزار میلیارد تومانی در مشهد دستگیر شدند/یک منبع آگاه در گفتگو با ایرنا: این پرونده با گردش مالی یکهزار میلیارد تومان و مسدود سازی بیش از ۱۰۰ حساب بانکی، عنوان بزرگترین شبکه سازمان یافته قمار شرق کشور را به خود اختصاص داده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فضانورد مسلمانی که در فضا هم نمازش را اقامه میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ قبیلهای وحشی ولی «منتظر» در آفریقا...
پن: «ماسای» یکی از اقوام مشهور در آفریقا (کنیا و تانزانیا) است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 راهی که اروپا ۷۰ ساله رفته و پشیمانه. یه عده تو ایران تازه میخوان برن.
♦️ خشم و اعتراض لهستانی ها به دگرباشان جنسی و شستشوی مغزی کودکان در این کشور
#شست_و_شوی_مغزی_کودکان
مواظب ادبیات و پرچم رنگین کمانی ها باشید!
#عکس_نوشت
خلیج فارس خانهی ما و جای حضور ملت بزرگ ایران است؛ ساحل خلیج فارس به اضافه ی سواحل زیادی از دریای عمان، متعلق به این ملت است؛
ما ملتی هستیم با تاریخ و قدرتمند.
۱۰ اردیبهشت روز ملی «خلیج فارس» گرامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 یک کار عالی از بازی رسانهای ...
توصیه می شود حتماً این کلیپ کوتاه را ببینید
💥 با دیدن این کلیپ می توان بیش از پیش به ضرورت داشتن سواد رسانهای پی برد...
🔗 آن سواد رسانه ای که فقدان آن باعث جولان فرقه ها ، احزاب متخاصم و شبکه هایی همچون شبکه بهایی من و تو برای عوامفریبی ، دروغ و هر نوع فضاسازی های کاذب می گردد.
🌷 اَللّهُـمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّـکَ الفَــرَج 🌷
دومین همایش بینالمللی معرفت و رسالت حسینی
با عنوان: اربعين وتمدن نوین اسلامی
۶/ خرداد/۱۴۰۲
برگزارکنندگان:
ستاد فرهنگی اربعین و مجمع دانشگاهیان عراق
به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی
و با مشارکت دانشگاهها ومراكز علمی ایران و عراق
آخرین مهلت جهت دریافت خلاصه مقالات:
۱۴۰۲/۰۲/۲۰
آخرین مهلت ارسال مقالات:
۱۴۰۲/۰۲/۲۵
تلفنهای دبیرخانه:
+۹۸ ۲۱۶۴۵۱۲۳۶۹
+۹۸ ۲۵۳۷۱۸۶۷۱۷
+۹۸ ۹۹۱۵۰۶۲۰۴۰
دریافت مقالات:
arbaeenconferences@gmail.com
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐 کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین
@farhangiarbaeen
🔴 نامهٔ هشدارآمیز هشت بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران بزرگ به معاون اول رئیس جمهور؛ اگر خود را پاسخگوی افکار عمومی نمیدانید، استعفاء خویش را تقدیم ملت ایران نمائید!
بسمه تعالی
جناب آقای مخبر
معاون اول محترم ریاست جمهوری
🔸همانطور که مستحضرید رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخرانی راهبردی نوروز ۱۴۰۲ سال پیش رو را سال «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری نمودند. با نظر به این مهم امروز انتظارات مضاعفی از دولت برای داشتن آرایش جنگی و جدیّت در مواجهی با وضع موجود در افکار عمومی وجود دارد و بالطبع اطلاع از برنامهٔ ویژهٔ دولت برای «مهار تورم» و «رشد تولید» از بیان شما به عنوان «فرمانده اقتصادی دولت» حق طبیعی مردم میباشد. ولی معالأسف باید گفت گویا فرمانده اقصادی دولت علاقهای به حضور در مجامع نخبگانی و دانشگاهی ندارد.
آقای معاون اول!
🔸نزدیک به دو سال از روی کار آمدن دولت سیزدهم میگذرد؛ دوسالی که علیالاصول باید برای شما و مدیران اقتصادیتان به دستوپنجه نرم کردن با کلان مسائل اقتصادی برای رسیدن به راهبردهایی واحد و عینی در جهت مدیریت جنگ اقتصادی دشمنان ایران و نیز برونرفت از بحرانهای اقتصادی آینده صرف شده باشد. اما آنچه امروز نمایان شده حاکی از آن است که دولت سیزدهم حتی به راهبردهایی واحد نزدیک هم نشده؛ دولت برنامهٔ مشخصی برای چند سال باقی مانده از عمر کوتاه خویش ندارد و تنها از ستونی به ستون دیگر در حال حرکت است. واقعیت تلخ اما این است که امروز دیگر انتظار بیبرنامگی و آزمون و خطا از دولت بیجاست؛ آزمون و خطاهایی گاهاً متناقض که بازی با معیشت روزمره و آیندهٔ ملت ایران است. اینکه دستگاههای اقتصادی دولت پس از دو سال هنوز در برنامههای خود حتی به انسجام و همنظری نرسیدهاند، بسیار تعجب برانگیز نیست؟ در واقع باید گفت پس از دو سال از گذشت عمر اجرایی دولت، از شما انتظار میرفته است هماهنگ کنندهٔ قهّارِ راهبردهای اقتصادی این دستگاهها باشید و برنامهای واحد را با اقتدار در دستور کار قرار داده و حاضر به هزینه دادن برای آن میبودید تا شاهد نابسامانی فعلی در قوهٔ مجریه نباشیم. ولی متأسفانه سیاستها و ناهماهنگیهای فعلی عکسِ این وضع مطلوب را روایت میکنند. امروز دیگر زمان آن رسیده که هر آنچه انجام شده و درحال انجام است، شفاف با افکار عمومی در میان گذاشته شود.
فرمانده محترم اقتصادی دولت!
🔸سوالاتی از قبیل پرسشهای اساسی پیش رو اهمیت ندارند؟
- «چرا دولت برای اصلاح اساسی ساختار بودجه و نظام بانکی تمرکز و برنامه و ارادهٔ موثری از خود نشان نمیدهد؟»
- «تا چه موقعی باید شاهد ناتوانی در برخورد با بیانضباطی بانکها در اعطاء وامها و تسهیلات کلان باشیم؟»
- «چرا زمانی که رئیس جمهور بر وعده ساخت ۴ میلیونی مسکن تاکید میکند، تسهیلات موجود بانکی به این سمت حرکت داده نمیشود؟»، «چرا این حجم از بیثباتی و تنش تصمیمگیری میان اعضاء کابینه دیده میشود؟ (خصوصا در مسائلی پیش آمده وزرات کار و رفاه اجتماعی در ابتدای دولت و اخیرا آموزش و پرورش و جهاد کشاورزی و غیره)»
- «دلیل بیارادگی و تناقض فاحش در سیاستهای ارزی دولت چیست؟»
- «چگونه پس از سیاست حذف پر هزینهٔ ارز ۴۲۰۰ دست به تثبیت مجدد ارز ۲۸۵۰۰ زده میشود درحالی این دو تصمیم در کلانِ رویکرد سیاستگذاری کاملا متناقض هستند؟»
و انبوه دیگری از سوالاتی که سایهنشینی دوسالهٔ جنابعالی مانع پاسخگویی بدانها بوده است.
آقای مخبر!
🔸مستحضرید پیش از این دو بار برای حضور در نهاد دانشگاه و پاسخگویی در قبال «برنامه و اقدام دولت» توسط هشت بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران بزرگ از شما دعوت به عمل آورده شده است؛ در ابتدای دولت جهت پاسخگویی در خصوص «وعدههای محقق نشده واکسن برکت» و اخیراً نیز در مواجهه با سیاست پر ابهام «مولدسازی اموال راکد دولت»!. اما متأسفانه در هیچ یک از دو دعوت مذکور جنابعالی خود را پاسخگوی افکار عمومی و نخبگانی جامعه در نهاد علم ندانستید. امروز برای سومین و آخرین بار شما را به پاسخگویی و شفافیت درخصوص برنامههای اقتصادی دولت و نیز عملکرد دو سالهتان در حضور دانشجویان، رسانهها و اساتید دانشگاه دعوت میکنیم. دولت محل «عمل» است و دانشگاه محل «پرسش»؛ اگر معاون اول محترم رئیس جمهور و نیز فرمانده ستاد تیم اقتصادی دولت پس از دو سال عملکرد و تصمیمهای پرحاشیه، خود را پاسخگوی دانشگاهیان نداند، باید استعفاء خویش را تقدیم ملت ایران نماید!
والسلام علی من التبع الهدی
بسیج دانشجویی شهید بهشتی (ره)
بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی (ره)
بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر
♦️بیمه از تصادف شما دیگر حمایت نمیکند!
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران:
🔹در حوادث ناشی از تخلفات حادثه ساز، درصدی از خسارتهای پرداخت شده توسط بیمه از راننده مقصر باز دریافت میگردد.
🔹تخلفات حادثه ساز شامل: سرعت غیر مجاز، عبور از محل ممنوع، حرکت با دنده عقب در بزرگراهها، عبور از چراغ قرمز، عبور وسایل نقلیه از پیاده روها، عدم رعایت حق تقدم و دور زدن در محل ممنوع است./باشگاه خبرنگاران