eitaa logo
سیاست و فرهنگ | شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
6.6هزار ویدیو
833 فایل
🌱 کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. 🔹️ ارتباط با ادمین : @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
بازتاب رسانه ای تمکین امریکایی ها به مکالمه زبان فارسی در خلیج فارس
بازتاب سخنان سردار تنگسیری در روزنامه ایتالیایی : فرمانده نیروی دریایی سپاه: آمریکا و اسرائیل باید خلیج فارس را ترک کنند نیروهای پاسدار قادرند قاطعانه از خلیج فارس و منابع آن حفاظت و حراست کنند. فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از آمریکا و رژیم صهیونیستی خواست تا فورا آبراه راهبردی را ترک کنند. دریادار علیرضا تنگسیری در مصاحبه ای به مناسبت روز ملی خلیج فارس این سخنان را بیان کرد. ما کاملاً قادریم از خلیج فارس که خانه ماست محافظت کنیم.وی با بیان اینکه به هیچکس اجازه اقدامات خصمانه علیه این منطقه راهبردی را نمی دهیم، گفت: حضور نامشروع آمریکا و رژیم کودک کش اسرائیل در این منطقه، ثبات و امنیت خلیج فارس را به خطر انداخته است. تنگسیری گفت: با عقب نشینی هر چه سریعتر این دو، این منطقه حساس امن تر می شود.
15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دختران حزب اللهی و دختران چادری ، بیایین وسط میدون ✌️💯✅👌💪 نزارید جبهه خالی بشه⚠️ دیگه گذشت زمانیکه دختران و زنانِ باحیای ما در خانه و مثلاً پشت پستو بودن تا نامحرم نبینتشون ، البته درست بود و هست و تا لازم نباشه نباید نامحرم ببینتتون ، ولی الآن دیگه وسط جنگیم و اتفاقاً باید در صحنه و وسط میدون حضور داشته باشید حضرت زینب علیه‌السلام جوری در خانه بودند و حیا داشتند که همسایهٔ امام علی علیه‌السلام نمی‌دانست ایشان دختر دارند ، ولی وقتی کار به جنگ و عملیات‌رسانه کشید ، ایشان وسط میدون و تو دل دشمن در کاخ یزید چنان حضوری داشتند و جوری عملیات‌ انجام دادند که در تاریخ ثبت شده پس بصیرت و شرایطِ زمان ایجاب میکنه که استراتژی عوض بشه به خصوص این فتنه که فتنهٔ حجاب است و بیشتر مربوط میشه به خانم‌ها
♦️زاکانی: در مترو، ابتدا به بی حجاب ها تذکر می دهیم، سپس از ورودشان به ایستگاه ها جلوگیری می کنیم 🔹علیرضا زاکانی شهردار تهران درخصوص اقدامات شهرداری پیرامون اقدامات صورت گرفته در رابطه با حوزه عفاف و حجاب گفت: مطابق قوانین کشور در این رابطه پیش می رویم، مواجهه یگان حفاظت شهرداری با بی‌حجابان‌ در قدم نخست اطلاع رسانی سپس تذکر و سپس ممانعت از ورود به ایستگاه‌های مترو است./انتخاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨کلاغ پادهای سپاه پرچم اسرائیل را سرنگون کردند. این دیگه واقعا" کار خودشونه. 😂😂😂😂 بالفيديو ...طایر الغراب یقوم بسحب العلم الصهيوني من على السارية والقائه ارضاً (شکراً لاخي المجاهد اسد ادهم من ديرالزور السوريا) در ویدیو ... کلاغ پرچم رژیم صهیونیستی را از روی دکل بیرون می کشد و به زمین می اندازد. (با تشكر از برادر مجاهدم اسد ادهم از شهر ديرالزور سوريه)
🌎🌎🌎 ❎ جنایتی دیگر علیه پلیس. 🔴 ترور ناجوانمردانه رئیس پلیس آگاهی سراوان 🔹سرهنگ شهرکی رئیس پلیس آگاهی سراوان استان سیستان و بلوچستان توسط اشرار مسلح به شهادت رسید 🔹به گزارش پایگاه خبری شهدای فراجا؛ صبح امروز در یک اقدام بزدلانه اشرار، رئیس پلیس آگاهی سراوان سرهنگ علیرضا شهرکی مورد سوقصد قرار گرفته و منجر به شهادت وی می شود. 🔹بر اساس این گزارش، شهید شهرکی به همراه همسر و فرزند خود داخل خودرو مورد سوقصد قرار گرفته و همسر وی نیز بر اثر اصابت گلوله مجروح شده است. 🔹بر اساس پیگیری های بعمل آمده توسط خبرنگار شهدای فراجا، شهید شهرکی بارها توسط اشرار تهدید به ترور شده بود 🔹هم اکنون تیم های عملیاتی انتظامی استان سیستان و بلوچستان در حال تحقیقات پیرامون این موضوع هستند. 🔹این شهید بزرگوار اهل شهر زابل، و دارای دو فرزند پسر و دختر بود 🔰سازمان اطلاعات فراجا.
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دارن علیه حامد اسماعیلیون که رضا پهلوی رو آدم حساب نکرده شعار میدن. حامد یادت باشه شاهزاده سرورته ! 🔻حمله شعبان بی مخ های پهلوی به طرفداران اسماعیلیون در لندن !😏 🔹پ.ن- اینم نتیجه جنبش فواحش‌
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پاسخ یک سئوال مهم و کلیدی. 🔹چرا رهبری در برابر انحرافات جامعه سکوت می کنند؟ 🔹یا چرا رهبری سریع برخی مسئولین راعزل نمی کنند؟
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پاسخ یک سئوال مهم و کلیدی. 🔹چرا رهبری در برابر انحرافات جامعه سکوت می کنند؟ 🔹یا چرا رهبری سریع برخی مسئولین راعزل نمی کنند؟