eitaa logo
سیاست و فرهنگ. شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
6.2هزار ویدیو
758 فایل
کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. ارتباط با ادمین: @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
💥5 اصطلاح غلط که رایج شده و زیاد بکار میرود:💥 💫۱_ کخدا بد نده!💫 این کلام اهانت به پروردگار است،زیرا خدای تعالی در قرآن فرموده:هیچ خوبی به شما نمیرسد مگر از ناحیه ی خدا و هیچ بدی بشما نمیرسد مگر از ناحیه ی خود شما(و بخاطر اعمال خودتان است) 💫۲_جوان ناکام!💫 این اصطلاح‌ عامیانه برای جوانهایی که قبل از ازدواج از دنیا میروند بکار میرود ،درحالیکه ازدواج کام حقیقی یک انسان نیست که اگر ازدواج نکرد به او بگویند ناکام ،بلکه کام حقیقی انسان رسیدن به مقام بندگی خداست و استفاده ی خوب کردن از عمر و فرصتی که خدا به او داده است. 💫۳_عیسی به دین خود، موسی به دین خود!💫 این جمله معنای صحیحی ندارد، زیرا بین پیامبران خدا، کوچکترین اختلافی نبوده و همه ی آنها مردم را به توحید و یکتا پرستی دعوت میکردند و عقیده ی یکسانی داشتند. 💫۴_ ولش کردی به امان خدا!💫 این حرف کفر آمیز است ،زیرا اگر کسی مال یا فرزند خود را به امان خدا بسپارد که غمی نیست بهتر است بجای این کلام گفته شود: "ولش کردی به حال خودش " پس بدبخت شد رفت 💫۵- انسان جایز الخطاست!💫 این حرف نیز غلط است ،زیرا انسان برای خطا کردن جایز نیست . بهتر است بگوییم انسان ممکن الخطاست، یعنی ممکن است خطا کند و بهترین خطا کنندگان توبه کنندگان هستند
🔷وضعیت برندازا طوری شده که دیگه خواب راحت ندارند چون هر لحظه ممکنه تحویلشون بدند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی منتظر می مونه که غواص براش صدفی که غذا داخلش هست رو بشکنه
دبیرخانه شورا در تدوین لایحه عفاف و حجاب مشارکتی نداشته است/هجمه‌های جریان های تخریب چی منصفانه نیست خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در با خبرفوری: 🔹دبیرخانه شورا در تدوین لایحه مشارکتی نداشته و تنها مشورت مختصری داده است و متاسفانه در لایحه منتشره بخشی از مشورت ها درج نشده است. 🔹بنابراین لایحه منتشره مطلوب دبیرخانه نیست هر چند هجمه‌های برخی جریانات هم منصفانه نیست. 🔹بنده درباره لایحه مطالبی دارم که در فضای غیر اخلاقی و توهین آمیز برخی رسانه‌ها ترجیح می‌دهم، سکوت کنم. 🔹مطالب بنده درباره لایحه به عنوان یک مثال حاشیه ای در درس فقه حکمرانی بود که خبرنگار بدون اذن بنده و به صورت ناقص آن را منتشر کرد 🔹مسأله حجاب در جامعه ما بسیار پیچیده است متولیان و رسانه مراقب باشند احساسی به مسأله حجاب ننگرند؛ قطعا به کار جامعه شناختی نیاز است سخت گیری و سهل گیری بی منطق به جامعه زنان آسیب می زند. 🔹زنان جامعه ایران، عفیف هستند خانواده دار هستند رفتار عده اندک را بر کل جامعه حمل نکنید.
🎥 گفتگوی تصویری 🍃🌹🍃 ✅ موضوع: «وضعیت اقتصادی کشور» 👤 سخنران: استاد دکتر علی قاسمی- «مشاور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی» 🕒 زمان: شنبه ۶ خردادماه ۱۴۰۲- ساعت ۱۶:۱۵ ❌ لینک ورود به نشست👇 🌐 rubika.ir/Samen_Razavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هولناک ترین جنایات داعش🔞 🔹اگر مدافعان حرم نبودند چه می‌شد!؟
♦️شوت علی کریمی دوباره به اوت رفت! 🔹علی کریمی، فوتبالیست سابق، در ادامه مطالب ضدایرانی خود در فضای مجازی، ویدئوی هواپیمای مسافربری کره جنوبی که امروز حین پرواز درب اضطراری آن باز شده بود را بجای یک هواپیمای ایرانی جا زده و با کنایه نوشت: «درِ هواپیماتون رو ببندید نمی‌خواد هواپیمای مسافربری بسازید!!» 🔹کریمی این ویدئو را از صفحه یک رسانه ضدایرانی برداشته و با این فرض که این هواپیما متعلق به ایران است، بدون هیچگونه بررسی، آن را در استوری خود بازنشر و یکساعت بعد آن را حذف کرد. 🔹گاف‌های علی کریمی فقط به این یک مورد ختم نمی‌شود. او در بهمن سال گذشته تصویر ۱۱ سال پیشِ نشستن دانش‌آموزان هندی روی زمین در زیر یک پل را بجای یک کلاس درس در ایران جا زد و جمهوری اسلامی را مقصر این وضعیت معرفی کرد. 🔹در آذرماه ۱۴۰۱ هم او در ادامه نفرت‌پراکنی‌های خود، تصویر شش سال قبل از حمله به کابل را تحت عنوان اتفاقات جوانرود منتشر کرد. 🔹در آبان گذشته کریمی برای دمیدن در آتش آشوب‌ها، تصویری را به‌دروغ به نام کودکان سیستان و بلوچستان منتشر کرد که مربوط به وضعیت فقر در پاکستان بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شاعری علیه اشرافیت! 🔹قطعنامه ۵۹۸ که پذیرفته شد، بعضی‌ها باورشان آمد که جنگ تمام شده! می‌خواستند برای خودشان زندگیِ بدون درد و دغدغه‌ای را تجربه کنند. با عافیت، در اشرافیت. برخی هم از راهِ آمده پشیمان شده بودند. 🔸برای توجیه عافیت و اشرافیت‌شان لازم بود که دین را از سیاست جدا کنند، را به حاشیه برانند، خودشان را ستون انقلاب و یار امام بنامند، را سرگرم روضه و دعا و مستحبات کنند، و خلاصه آنکه اسلام مردم را آمریکایی کنند! 🔹اما شاعری پرشور، با شعرهایش به جنگ این ریا و تزویر آمد. نوار کاست‌هایش دست‌به‌دست می‌چرخید، خودش هم شهر به شهر می‌گشت تا از اسلامی دیگر بگوید. . 🔸شعرهایش تجسم جنگی تاریخی بود که بار دیگر آغاز شده بود. ، استضعاف و استکبار، و ، و اشرافی‌گری، مبارزه و عافیت‌طلبی و... 🔺۱۹ سال از درگذشت می‌گذرد، اما شعرهایش تنها وضعیت آن روزها را بازنمایی نمی‌کند، بلکه بسیاری‌شان هنوز تازه و حرف روز است! برای شادی روحش فاتحه‌ای بخوانید.
💢ما خواستار ایران بدون اسلام هستیم!!! ▫️مایک پنس معاون ترامپ در کنار مریم رجوی و‌ دیگر منافقین کودک‌کش گفت:رژیم ایران ضعیف‌تر از همیشه است. اعتراضات هم موتوری برای تغییر از درون است. ▫️رئیس‌جمهور ایران باید توسط مردم از سِمت خود برکنار و به جرم جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی محاکمه شود. ▫️ما خواستار یک حکومت جمهوری سکولار و بدون دانش هسته‌ای در ایران هستیم. ▫️احیای برجام منجر به تروریسم، مرگ و ویرانی بیشتر و بی‌ثباتی منطقه خواهد شد. این توافق راه ایران را به سمت بمب هسته‌ای مسدود نمی‌کند؛ بلکه آن را مُطلا می‌کند!
چقدر شیرین میشد این صحنه پر از غرور برای سردار حاج تکرار میشد!
❇️ جانشین وزیر دفاع: قطعا توانایی ساخت موشک‌های با برد بالای ۲۰۰۰ کیلومتر را داریم ما تابع سیاست‌های کلان کشوریم و فعلا سیاست این است که روی این برد متوقف شویم.
چرا هیچ کس شهید انفجار پارچین را به یاد نمی‌آورد؟ امروز اگرچه اولین سالگرد دانشجوی نخبه شهید احسان قد بیگی این اتفاق است اما نه تنها هیچ‌کدام از آن نام‌گذاری‌ها در این یک‌سال اتفاق نیُفتاد، بلکه حتی در حد یک پیام تسلیت و گرامی‌داشت هم شاهد نیستیم. خدا رحمتش کند.☘💐🌷⚘🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | روایتی از قانونی که ما را از سرگردانی و حیرت در قضیه هسته‌ای نجات داد 📣 رهبر انقلاب روز گذشته به تصویب "قانون اقدام راهبردی" در مجلس اشاره کردند. دهمین شماره از بسته تصویری مثبت صدثانیه، به این مساله پرداخته است.
لایحه دو فوریتی عفاف و حجاب که از سوی دولت به مجلس پیشنهاد شده ، این است☝
🔺ارزش مادر بودن !
تقریب یا تخریب! علی حیدری در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در اسفند 1398 مجلسی روی کار آمد که عمده نمایندگان آن را نیروهای انقلابی تشکیل می‌دادند. در خرداد 1400 و در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری هم حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی به عنوان نامزد جریان انقلابی توانست اعتماد مردم را جلب و راهی پاستور شود. پس از این بود که رسانه‌های جریان سیاسی شکست خورده در دو انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری بدون آنکه به اشکالات مجلس دهم و دولت دوازدهم که منجر به رویگردانی مردم از آنها و میل به جریان رقیب شد، اشاره‌ای بکنند تلاش کردند تا با تعابیری چون؛ «حاکمیت تک‌صدایی»، «یک‌دست شدن حاکمیت» و... از این موضوع به عنوان یک نقطه ضعف در حضور جریان‌های سیاسی مختلف در ساختار حاکمیت بهره‌برداری کنند! جالب اینجا بود که این رسانه‌ها و چهره‌های سیاسی در مواقعی که مجلس و دولت در اختیار جریان سیاسی خودشان بود، به هیچ‌وجه از چنین تعابیری استفاده نمی‌کردند! اما تجربه بیش از 40 ساله جمهوری اسلامی در انتخابات‌های مختلف، حضور جریان‌های مختلف سیاسی در صحنه رقابت‌های انتخاباتی و گرایش مردم به جریان‌های گوناگون نشان‌دهنده این است که هم در دوره‌هایی که مجلس و دولت تقریبا از یک جریان سیاسی بودند و هم در مواقعی جریان‌های مختلف و به نوعی مخالف در دو قوه حضور داشتند، تجربیات موفقی از کار و خدمت به مردم رقم خورده و هم در دوره‌هایی که جریان‌های هم‌سو در دو قوه حضور داشتند، تجربیات تلخی از کشمکش‌های سیاسی بی‌حاصل را هم شاهد بوده‌ایم که حاصلی برای مردم و کشور نداشته است. با توجه به این نمایندگان مجلس و دولتمردان باید توجه داشته باشند که مردم چنین امانتی را تنها برای یک هدف به آنها سپرده‌اند و آن هم خدمت به مردم است. لذا تنظیم نوع رابطه دو قوه در میزان تحقق این امر با وجود مشکلات عدیده اقتصادی و معیشتی حائز اهمیت است. از همین‌رو اولین توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار روز چهارشنبه با نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم این موضوع بود که ایشان درباره نوع رابطه‌ مجلس با قوای دیگر بخصوص با قوه‌ مجریه تأکید کردند: «باید نوع رابطه را تنظیم کرد. یک دوگانه‌ای اینجا وجود دارد: دوگانه‌ تقریب و تخریب؛ یک نگاه، نگاه تقریبی است؛ یک نگاه، نگاه تخریبی است. در نگاه تخریبی، رقیب‌پنداری قوه‌ دیگر حاکم بر ذهنیت‌ها است؛ حالا قوه‌ قضائیه کمتر،‌ عمده قوه‌ مجریه و قوه‌ مقننه است که اینها خود را رقیب هم خیال کنند؛ رقیبی است که باید شانه‌ طرف مقابل را به زمین برساند؛ این نگاه، نگاه خطرناکی است. حالا، هم از ناحیه‌ دولت ممکن است این اتفاق بیفتد، هم از ناحیه مجلس ممکن است اتفاق بیفتد؛ یعنی هر دو طرف می‌توانند در این نگاه غلط مشکل درست کنند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 بی‌بی‌سی: مخالفان جمهوری اسلامی دچار چند دستگی شده‌اند؛ عده‌ای دیگر را به فاشیست متهم می‌کنند و گروهی دیگری را به تروریست و تجزیه‌طلبی 🍃🌹🍃 🔹بعد از نشست جرج تاون، طرفداران هر یک از اپوزیسیون با کلاشینکف در فضای مجازی به مخالفین فحاشی می‌کردند. 🔸آمال رضا پهلوی، همان دیکتاتوری گذشته است‌.
🇮🇷 🔺دهه کرامت فرصت بسیار خوبی است که از این طریق بتوانیم فرهنگ والای شیعی و فرهنگ غنی ایرانی‌ـ‌اسلامی را نه تنها به مسلمانان جهان، بلکه به مردمی که علاقه‌مند به آشنایی با فرهنگ مردم ایران هستند، بشناسانیم. 🔺به نظر می‌رسد با وجود ظرفیت‌های بسیار بزرگی از اماکن مذهبی، مثل مشهد مقدس و قم در سال‌های گذشته در زمینه توسعه دیپلماسی زیارت که قطعاً به این محدوده ختم نمی‌شود و اثرات بسیار زیادی روی سایر حوزه‌ها اعم از فرهنگی، اقتصادی و حتی سیاسی دارد، استفاده نکرده‌ایم؛ بنابراین در این زمینه باید بازبینی‌های قابل تأملی صورت گیرد. 🔺با توسل به دیپلماسی زیارت و استفاده از فرصت وجود دو چهره نورانی و آسمانی، چون امام رضا(ع) و حضرت فاطمه‌معصومه(س) در ایران، می‌توان خط بطلانی بر تبلیغات رسانه‌ای غرب و صهیونیسم جهانی کشید؛ چراکه سال‌هاست تلاش می‌کنند با تبلیغات منفی رسانه‌ای، ایران‌هراسی را ترویج دهند. 🔺دیدار از ایران و زیارت در اماکن مقدس که مملو از معنویت است، قطع به یقین چهره واقعی مردم ایران و فرهنگ ایرانی را به مردم جهان نشان می‌دهد. سفر به ایران و مشاهده زیبایی‌های طبیعت ایران و سفر به مناطق مهم گردشگری ایران در کنار آشنایی از نزدیک با فرهنگ غنی ایران در تغییر نگاه ملت‌های گوناگون نسبت به ایران و آنچه غربی‌ها و صهیونیست‌ها تاکنون گفته‌اند، قطعاً مؤثر واقع می‌شود؛ به همین دلیل باید از فرصت دهه کرامت برای تحقق این برنامه‌ها به خوبی استفاده شود. 🔺متأسفانه در طول دهه‌های گذشته به دلیل تهاجم فرهنگی و رسانه‌ای غرب علیه ایران، چهره غیرواقعی از ایران در انظار عمومی ترسیم و نشان داده شده است. به همین دلیل دیدار ملت‌های گوناگون از ایران می‌تواند شرایط جدید و نگاه جدیدی در ملت‌های جهان نسبت به ملت ایران ایجاد کند. 🔺از مسئولان وزارتخانه‌ها و نهاد‌های گوناگون و مرتبط با فرهنگ غنی اسلامی ـ ایرانی و محیط زیست و گردشگری و سازمان‌های مذهبی انتظار می‌رود در این زمینه اقدامات لازم را صورت دهند تا زمینه برای سفر گردشگران به ایران و دیدن نقاط دیدنی کشور و مناطق مذهبی ایجاد شود تا همه دنیا به عینه ببینند، ایران کشوری تاریخی و دارای الگو‌های غنی فرهنگی و متفاوت با آنچه است که دشمنان ایران درباره این کشور گفته‌اند.» منبع: بصیرت 🔖 🔖 🇮🇷