اوایل خرداد ماه بود که وزیر اقتصاد در نامه ای از مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستند تا اعتبارزدایی از قولنامهها را تصویب کنید. وزیر محترم، در نامه جداگانه ای به دبیر شورای نگهبان، خواستار تسریع این شورا در تایید طرح مالیات بر سوداگری و سفتهبازی شدند. در این خصوص توجه به چند نکته ضروری است:
1️⃣قراردادهای قولنامهای در خودرو و ملک، یکی از راهکارهای مالیات گریزی است و این قولنامه ها، متاسفانه سندیت قانونی دارد و طبق اعلام اتحادیه مشاوران املاک، نزدیک به ۲۰ درصد قراردادهای نقل و انتقال املاک، را به خود اختصاص داده است. این پدیده قانونی عجیب، سبب گردیده تا اجرای قانونِ مالیات بر خانههای خالی و مصوبۀ مالیات بر سوداگری را با مشکل مواجه کند. چرا که وقتی اسناد عادی معتبر باشند دوطرفِ معاملات ملکی، خریدوفروش خود را بدون ثبت در یک نهاد معتبر، انجام میدهند، و همزمان مالیاتی نیز نمی بپردازند. برخی برآوردهای نشان می دهد یکی از عوامل عدم شناسایی خانه های خالی، همین قولنامه ها می باشد. طبق گفته ی مدیرکل دفتر امور مالیاتی تهران، در سال ۱۴۰۰ فقط از ۱۳۷ خانۀ خالی مالیات گرفته شده است.
ضعف دیگر چنین قراردادهایی این است که دولت نمی تواند دارایی های افراد را شناسایی کند و مطابق با این دارایی ها، به توزیع عادلانه خدمات بپردازد.
2️⃣جنبه دیگری که اجرای خواسته وزیر اقتصاد را ضروری می سازد، مطالبه مردم و رهبری در کاهش فساد است. بدیهی است شفافیت اقتصادی گام نخست مبارزه با فعالیتهای اقتصادی زیرزمینی و فسادهای موجود می باشد و به تبع آن می تواند با کاهش جذابیت از بخش نامولد اقتصاد، موجبات حمایت از تولید را فراهم آورده و زمینه رشد اقتصادی را از طریق اطمینان بخشی به سرمایه گذاران فراهم کند. قابل ذکر است که در حیطه تحقق شعار سال نیز ضروری است تا شفافیت اقتصادی در بالاترین سطح اجرایی گردد.
3️⃣پرواضح است که وضعیت مالیات ستانی در اقتصاد ایران به عنوان یکی از ارکان شفافیت، مطلوب نیست و از یک سو اختلالی و تبعیض آمیز می باشد و از سوی دیگر محدود کننده فعالیت های مولد و تشویق کننده فعالیت های نامولد است. لذا حکومت نیاز دارد که برای اداره درست اقتصاد، اطلاعات صحیح و بههنگام و دقیقی از جریان پول و بازارها داشته باشد. از این منظر نیاز به زیر ساخت های قانونی برای نیل به اهداف مورد نظر ،ضروری است. چرا که قوه اجرایی بدون زیر ساخت های لازم که باید توسط قوه مقننه طرح ریزی شود، قادر به حکمرانی مطلوب نیست.
4️⃣ماندگار شدن چندین ساله ی قوانینی با این درجه از اهمیت، در پیچ و خم اداری نهادهای قانون گذار یا تعلل نهادهای مسئول برای اعطای اختیارات قانونی لازم به دولت، جای تعجب دارد. البته باید اذعان نمود که مسیر اداری و تودرتوی نهادی کشور که یکی از نمودهای آن در همین نامه های وزیر افتصاد مشهود است، آفات بسیاری را برای همه دستگاهها ایجاد کرده است و باعث کندی سیستم و عدم استفاده بهینه از منابع شده و باید برای رفع این معضل فکری کرد.
نشریه اخبار و تحلیل های روزانه سه شنبه 6 تیر ماه.pdf
392.8K
اخبار روزانه سه شنبه ۶ تیرماه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 سه خصوصیت مهم شب #عرفه
🍃🌹🍃
🎙مرحوم آیت الله آقا مجتبی تهرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 حقوق بشر آمریکایی
🌃 فضیلت شب عرفه
📚 علّامه مجلسی رضواناللهعلیه مینويسد؛
🔸️"روِیَ عَنِ النَّبِیِّ صَلَّی الله عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ أَنَّ الدُّعَاءَ فِی لَیْلَةِ عَرَفَةَ مُسْتَجَابٌ وَ مَنْ أَحْیَاهَا بِالْعِبَادَةِ فَلَهُ أَجْرُ عِبَادَةِ مِائَةٍ وَ سَبْعِینَ سَنَةً، وَ هِیَ لَیْلَةُ الْمُنَاجَاةِ مَعَ قَاضِی الْحَاجَاتِ، وَ مَنْ تَابَ فِی هَذِهِ اللَّیْلَةِ قُبِلَتْ تَوْبَتُهُ؛
🔹از حضرت رسول صلّىاللهعليهوآله منقول است كه در شب عرفه دعا مستجاب است و كسى كه آن شب را به عبادت بسر آورد، أجر صد و هفتاد سال عبادت دارد، و آن شبِ مناجات با قاضى الحاجات است و هرکس در آن شب توبه كند توبهاش مقبول است".
📚 زاد المعاد / باب ۵، فصل ۲
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج 🌹
⭕️ طرح مجلس برای انتخابات، دیرهنگام و حداقلی است اما باید آن را غنیمت شمرد/ اگر در این دوره مجلس این اصلاحات به سرانجام نرسد در این نزدیکیها هیچ اصلاحی صورت نخواهد گرفت و نارضایتی مردم گستردهتر می شود
✍️ عباسعلی کدخدایی، عضو حقوقدان شورای نگهبان
🔹سالهاست که بر ناکارآمدی قانون انتخابات و بهطور خاص نظام انتخاباتی جامع کشور با لحاظ شرایط سیاسی- اجتماعی تاکید کردهام
🔹ناکارآمدی وضعیت انتخابات کشور آنگونه بود که حدود هفت سال قبل (95/07/25) با تدابیر مقاممعظمرهبری(مدظله العالی) سیاستهای کلی انتخابات تدوین و ابلاغ شد/ اما دریغ از یک طرح یا لایحه جامع که نه مجلس در این راه قدم برداشت و نه دولت
🔹همیشه در فصل انتخابات هایوهوی بسیاری بلند میشود که چه نشستهاید که انتخابات مهندسی شده، شایستگان از ورود به مجلس باز ماندهاند و نظارت شورای نگهبان چه بر سر ما آورده است! اما آیا یکبار سوال شده که برای حل این شبهات چه باید کرد؟ گام اول قطعا اصلاح قانون است که علیرغم ابلاغ سیاستهای کلی سالهاست به تعویق افتاده و هر از گاهی نیز که مطرح میشود تعارض منافع مانع انجام این مهم شده است.
🔹اکنون مجلس فعلی علیرغم مخالفتهای درون و بیرون این نهاد به یک اصلاح حداقلی قانون انتخابات رأی داده که باید گفت هم اقدامی دیرهنگام است و هم تلاشی حداقلی، لیکن باید آن را غنیمت شمرد. شاید این حداقل بتواند دیوار بلند بیاعتمادی و ترس موهوم از قانون جدید انتخابات را بشکند.
🔹(با اشاره به تناسبی شدن انتخابات تهران با طرح مجلس) اقدامی شجاعانه و عاقلانه که میتوانست درصورت تصویب، بخشی از بیعدالتیها را پایان داده و وزن و اعتبار افراد و گروههای سیاسی را ملاک قرار دهد؛ چراکه بهجای طرد یک اقلیت 49 درصدی به جذب حداکثری نامزدهای جریانهای مختلف میانجامید و علاوهبر درنظر گرفتن حداکثری سلایق مختلف منجر به مشارکت بیشتر مردم نیز میشد.
🔹گروهی بهدلایل سیاسی و ترس از عدمرایآوری (شخصی- گروهی) با این طرح مخالفت کرده و البته برخی سیاسیون نیز با تعابیر نهچندان شایسته از آن یاد کردند.
🔹گروهی نیز که عاقلانهتر فکر میکردند آن را مغایر عدالت و تبعیضآمیز میپنداشتند، درحالیکه نظام تناسبی یا اکثریتی در گام اول نسبت به عدالت و تبعیض خنثی هستند و هرکدام حسب اقتضا در یک جامعه سیاسی میتواند انتخاباتی عادلانه یا ناعادلانه را رقم زند. احراز این شرایط جامعه است که عدالت یا عدمتبعیض را نسبت به این دو روش رقم میزند، شاهد این موضوع نیز اینکه هر دو روش در کشورهای مختلف درحال اجراست و الزاما و بهخودیخود از این روشها عدالت و تبعیض استنباط نمیشود.
🔹گروه سومی نیز در حوزه اجرا بهدلیل فقدان سابقه اجرایی در انتخابات دچار یک فوبیای انتخاباتی شدهاند و از این ترس موهوم حاضر به پذیرش تحول جدید نیستند و البته این ترس همچنان غلبه دارد.
🔹اگر در این دوره مجلس این اصلاحات ولو حداقلی به سرانجام نرسد در این نزدیکیها هیچ اصلاحی صورت نخواهد گرفت و بیماری مزمن نظام انتخاباتی روزبهروز وخیمتر میشود و آب انتخابات همچنان گلآلود باقی خواهد ماند و نارضایتی مردم گستردهتر شده و استمرار خواهد داشت./ فرهیختگان
این ملعون محمدجواد قدیری دارای سابقه تشکیلاتی کار با سازمان مجاهدینخلق (منافقین) از قبل انقلاب و هم بند با «مسعود رجوی» در زندان پهلوی بود و از عاملان ترور نافرجام حضرت آقا تو مسجد ابوذر!
احتمالاً الان تو یکی از بازداشتگاههای آلبانیه...
🔞 از دیروز کاروان های همجنس بازها توی فرانسه و آمریکا و کانادا راه افتادن توی خیابون های شهر
🔹همه شون لخت مادرزاد جلوی بچه ها و کودکان کثافتکاری میکنن
🔹این نتیجه ارزشها و آرمانهای زن زندگی آزادیه
۱. #گذشته : یادتان هست عده ای در کشور خودمان می گفتند مگر دو تار موی ما چه کار می کند؟!
۲. #حال: می بینید الان چه خبر است در کوچه هایمان؟
و دیدید که دردشان یک تار و دو تار نبود؟
دردشان عریانی و روابط آزاد و به لجن کشیدن خانواده بود؟!
۳. #آینده: این فیلم آینده تهران است. اگر امروز جلوی این تَرَک دیوار را نگیریم. هدف شان به لجن کشیدن انسانیت است!
آنها می خواهند جامعه خوکی بسازند.
طویله ی حیوانات خیلی حیوان!
مساله حجاب، مساله یک فرع از فروع دین نیست. آنها که می خواهند با #الغیبة_اشد_من_الزنا قبح این طاعون و جُزام بشری را بگیرند، جاده صاف کن ابلیسند.
حتی در لباس پیامبر
درست مثل برصیصای عابد
مثل سامری نا کس
🌸در مکتب روح الله:
🔸سربازی فداکار و معلمی آموزنده
🔹دشمنان انقلاب با سوء قصد به شما كه از سلاله رسول اكرم و خاندان حسين بن على هستيد و جرمى جز خدمت به اسلام و كشور اسلامى نداريد و سربازى فداكار در جبهه جنگ و معلمى آموزنده در محراب و خطيبى توانا در جمعه و جماعات و راهنمايى دلسوز در صحنه انقلاب مىباشيد، ميزان تفكر سياسى خود و طرفدارى از خلق و مخالفت با ستمگران را به ثبت رساندند! اينان با سوء قصد به شما عواطف ميليونها انسان متعهد را در سراسر كشور بلكه جهان جريحه دار نمودند.
📚صحیفه امام؛ ج 14؛ ص504/پیام به مناسبت ترور نافرجام آیتالله خامنهای؛ 7 تیر1360
.
♻️ پوتین به همسر رمضان قدیروف، رئیس جمهور چچن به خاطر داشتن 13 فرزند، مدال «مادر قهرمان» اعطا کرده!
قبلا هم بایدن جلو یه خانم اسرائیلی به خاطر داشتن 12 فرزند زانو زد!
اینجا در ایران اسلامی هم یک مشت سلبریتی دوزاری، همصدا با رسانههای استکباری، مادر بودن را خطای آفرینش میدانند و مخاطب را تشویق میکنند به جای ایفای نقش والدین،بلانسبت #پدر_سگ و #مادر_سگ باشند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 زائر ایرانی درحالیکه چهلمین حج خود را به جا میآورد، مورد توجه رسانههای عربستانی قرار گرفت.
🔥اصلاحات به روایت حجاریان(۱)
#ابردیکتاتور
🔻#حجاریان در مصاحبه با اعتماد، بار دیگر چهره ضد دمکراتیک و دیکتاتورمآبانه سران اصلاحات پرده بر داشت.
🔻مغز متفکر اصلاحات، برای مشارکت اصلاحطلبان در انتخابات مجلس، ابتدا شش شرط اصلی را در قالب فرض مطرح می کند از جمله اینکه:
«تمامی» اصلاحطلبان بپذیرند در انتخابات مشارکت کنند!
شورای نگهبان «کسی» را رد صلاحیت نکند!
«تمام» کرسیهای مجلس آینده در اختیار اصلاحطلبان قرار بگیرد»!!
لوایح اصلاحطلبان توسط شورای نگهبان رد نشود!!
🔻حجاریان در ادامه، به این خواست های ضد قانونی و دیکتاتورمآبانه اکتفا نمیکند و از اعماق حیرت انگیز استبداد درونی خود و همفکرانش پرده برمیافکند و بدون اینکه خجالت بکشد، شرط استعفای رئیس جمهور کنونی یا عزل وی را به عنوان شرط ضمن عقد برای بله گفتن اصلاح طلبان برای مشارکت در انتخابات مجلس به شروط قبلی می افزاید!!
🔻این میزان خودکامگی و نمک نشناسی در حالیکه، فاصله زمانی جدا شدن اصلاح طلبان از صندلی قدرت هنوز به دو سال هم نرسیده واقعا پدیده است!!
ادامه دارد...
✍️حمیدرضا ابراهیمی
دعای عرفه- ترجمه روان.pdf
1.82M
﷽
متن دعـای پر فیض عرفه به همراه
ترجمه بصـورت فـــایل pdf جـهـت
سهولت و دســترسی راحـت به دعا
#دعای_عرفه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 کارگاه آموزشی | تمدن ایران (١)
ویژه دانشجو-معلمان دانشگاه فرهنگیان
⭕️ دو نیاز اصلی نسل جوان؛ هویت ملی و هویت دینی
💬 ابوذر یاسری
عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع)
🔹مزیت نسل جوان نسبت به نسل گذشته
🔸نقطه آغاز تمدن کجاست؟
🔹دو مقطع تمدنی ایرانیان
🔸دیدگاه انقلاب نسبت به تمدن ایران قبل از اسلام چیست؟
🔹قاعده «تفکیک» چه می گوید؟
🔸چرا رهبری مشاهده تخت جمشید را موجب افزایش اعتماد به نفس ملی می دانند؟
🔺انقلاب اسلامی به دنبال احیای اعتماد به نفس ملی است، که در ٢٠٠ سال گذشته با آن مبارزه شده است.
🔻ادامه دارد ...