🔶رمزگشایی از سناریوی ربایش!
🔸کافی است با یک نگاه کلان، ترتیبات سیاسی و امنیتی منطقه و موقعیت جمهوری اسلامی ایران در آن،در نظر گرفته شود تا از یکسو روند اقتدار جمهوری اسلامی ایران در نظر آید و از دیگر سو رمز و راز برخی دست و پا زدن های رژیم صهیونیستی برای قوی نشان دادن خود در برابر قدرت جمهوری اسلامی ایران مشخص گردد.تنظیم روابط و سیاست خارجی دولت آقای رئیسی با همسایگان و خاصه از سرگیری روابط با عربستان سعودی، به جریان افتادن مذاکره با مصر با هدف برقراری روابط،تثبیت حضور و همکاری ایران در پیمانهای مهم منطقهای و جهانی،تحکیم روابط راهبردی با کشورهای مهم حوزه شرق، اقدامات مهم و تاثیرگذار اطلاعاتی دولت در اروپا و به استیصال کشاندن سازمان تروریستی منافقین، مذاکرات مهم و رو به جلو در زمینه خنثیسازی تحریمها و به طور کلی چیدمان نظم جدید حاکم بر منطقه همگی گویای روند مثبت اقتدار و موقعیت ایران اسلامی است.
🔸در این شرایط انتشار یک ویدئو و ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر ربایش یکی از عناصر سپاه پاسداران، مصداق واقعی «دستاوردتراشی» برای رژیمی است که بیش از گذشته خطر سقوط را پیش روی خود میبیند.سران این رژیم و رسانههای وابسته به آنها در حالی از ربایش فردی وابسته به سپاه به نام یوسف شهبازی خبر میدهند که اولا وی اردیبهشت۱۴۰۲ به طور عادی از فرودگاه حضرت امام خمینی(ره) تهران را به مقصد باکو ترک کرده و یقینا سیستم فرودگاهی کشور این خروج طبیعی را ثبت و ضبط کرده است؛او پس از وارد شدن به آذربایجان وارد مسیر همکاری با سیستم اطلاعاتی رژیم صهیونیستی میشود. ثانیا این فرد هیچ نسبتی از حیث سازمانی با سپاه ندارد؛ ثابت کردن اینکه شهبازی یک روز در سپاه نبوده و حتی یک روز نیز با سپاه همکاری نداشته کار دشواری نیست و با اندکی بررسی،دروغ آشکار صهیونیستها و واقعیت قصه ساختگی آنان بر ملا میشود؛اما آنها به اتکا قدرتِ عملیات روانی خود،در نظر دارند مانند همیشه منافع طرح این سوژه را در شبکههای اجتماعی با هدف قوی نمایاندن خود دریافت کنند؛ البته روی ضعف سواد رسانه جامعه ما نیز حساب باز کردهاند!
🔸طراحی سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی و به بازی گرفتن فردی که دارای شخصیت متوهم و رفتارهای ماجراجویانه است و طرح سناریوی مضحک عملیات نظامی ایران در قبرس جنوبی علیه یهودیان از زبان شهبازی، نشانه عمق استیصال آنان است،تا اینکه رهاوردی برای رژیم رو به سقوط صهیونیستی به حساب آید.نکته مهم پایانی اینکه معنا و پیامد اقتدار و موقعیت ممتاز ایران در منطقه آن است که از این به بعد باز باید منتظر سناریوهای عملیات روانی رژیمی باشیم که در عرصه عمل و میدان شکستهای پی در پی را تجربه میکند،اما به تولید فیلمهای کمدی در فضای مجازی دلخوش کرده است!
#عزیز_غضنفری
✍️ رضا بابایی
🖊 گفتمان خوارج
💎گفتمان خوارج از قویترین رویکردهای دینشناختی در جهان اسلام است؛ زیرا مهمترین ویژگی خوارج، همچنان در میان مسلمانان، رواج و حضور تأثیرگذار دارد. از امیر مؤمنان نیز نقل شده است اگر از امت محمد بیش از سه نفر باقی نماند، یکی از آن سه، همچون خوارج میاندیشد..
💎خوارج، مردان و زنانی شریعتمدار بودند که از بذل جان و مال خود در راه دین دریغ نداشتند. علی آنان را حقیقتجویان گمراه میخواند.
خوارج، جاهلانه بر خود سخت گرفتند و ندانستند که دین خدا، فراختر از فهم آنان است. در سیره و زندگی رهبران خوارج، جز زهد و تلاوت قرآن و نماز و روزهداری و تهجد و جهاد به چشم نمیخورد و اگر خشونتی از آنان سر زده است، آن را در راه خدا و برای حراست از دین خدا میدانستند؛ چنانکه یکی از شبهای قدر را برای کشتن علی و معاویه انتخاب کردند، تا ثواب بیشتری ببرند.
💎خوارج، چند سال پس از تدوین قرآن در زمان عثمان، ظهور کردند. تلقی آنان از قرآن، چونان مواجهۀ اخباریها با حدیث بود. میگفتند: با وجود قرآن و سنت رسول هیچ نیازی به هیچ چیز و هیچ کس نیست؛ حتی اگر آن چیز، عقل باشد و حتی اگر آن شخص، علی باشد. مهمترین ویژگی آنان، که هنوز در میان اکثر جریانهای اسلامی بیشوکم وجود دارد، ظاهرگرایی و تعصب خام و کور بر ظواهر متون دینی است. آنان، دین را در ظواهر قرآن و سنت خلاصه میکردند و هر چیزی را که بیرون از آن بود، بیدینی میشمردند. میگفتند در قرآن آمده است: «لا حکم الا لله؛ فرمانروایی مخصوص خدا است. پس ما از علی و غیر علی، فرمان نمیبریم.» وقتی معاویه، قرآنها را بر سر نیزه کرد و سپاهیان عراق را به حَکَمیت قرآن فراخواند، آنان نیز علی را به گردن نهادن در برابر حکم قرآن فراخواندند. علی گفت: آری؛ حکم از آنِ خدا است و بس. اما شما از این سخن حق، معنایی باطل میفهمید.
💎فرمانبری از خدا، شما را از حاکم هرچند ظالم بینیاز نمیکند. میگفتند: «تو ما را به کاری میگماری که در قرآن نیامده است. وقتی قرآن در میان است، چه جای دیگران است.»
خوارج، پدران معنوی اخباریگری و تحجر و سختکیشی در جهان اسلامند. آنان ریشۀ اجتهاد را در جهان اسلام، نحیف و لاغر کردند؛ عقل را به حاشیههای دور راندند؛ خردمندان را خوار و شمشیر را عمود خیمۀ دین و ظاهرپرستی را جانشین خداپرستی کردند؛ در فهم دین، هیچ سهمی به عقل و دانش ندادند و متنپرستی را عین خداپرستی دانستند. خاستگاه خوارج، اندیشهای بود که به زمان و مکان و عقل و تجربه و اجتهاد هیچ وقعی نمینهاد و دین را جامد میپنداشت. به گمان ایشان، دینداری یعنی تکرار بیکموکاست قطعهای از تاریخ دین. این گمان باطل و ویرانگر، اندکاندک راه خود را گشود و تا اردوگاه پیروان علی نیز دامن کشید و ماندگار شد.
داستان علی و خوارج، هزاران بار دیگر در تاریخ کشورهای اسلامی تکرار شد؛ از جمله در تاریخ معاصر ایران و در دورۀ مشروطه. در آن زمان نیز مخالفان مشروطه میگفتند: «مگر العیاذ بالله خدا مرده است که مردم کوچه و بازار در مجمعی جمع شوند و قانون بگذارند؟ مگر قرآن و حدیث در میان ما نیست که خباز و بقال و نجار در مجلس، برای مسلمین، تعیین تکلیف کنند؟ جز خدا، هیچ کس حق قانونگذاری ندارد. مشروطه و مجلس شورا، مشروع نیست.» در آن زمان کسانی مانند مرحوم آخوند خراسانی، همان سخنان را به مخالفان مشروطه گفتند که علی به خوارج گفت.
💎خوارج، در زمان علی، فریب نام قرآن را خوردند و در زمانهای دیگر، فریب نامهای دیگر را. اگر روزی معاویه، قرآنها را بر سر نیزه کرد و آن ابلهان سبکسر را فریب داد، امروز فرزندان خوارج را میتوان با نام علی فریفت و به دستشان شمشیر داد تا به جنگ مرام علی بروند. آنان، به نامها و ظواهر بسنده میکنند. در زمان علی، هر گونه اجتهادی را خروج از دین میخواندند و در زمانۀ ما اباحیگری و مانند آن مینامند.
💎مورخان نوشتهاند: پس از جنگ نهروان، علی بر کشتگانِ خوارج گذشت و گفت: «بدا به حالتان که فریبتان دادند.» یکی از همراهان علی گفت: خدا را سپاس که ایشان را نابود کرد. علی گفت: «نه. سوگند به خدایی که جانم در دست او است، کسانی از ایشان هنوز زاده نشده اند
قدرت رسانه از تهران تا پاریس
🔷اغتشاشات ایران:
🔷در سال گذشته نام مهسا امینی مدتها ، واژه پر تکرار فضای مجازی بود.
🔸نا آرامی های فرانسه:
🔸کدامیک از شما نام پسری که در فرانسه کشته شده است را می دانید؟
🔷🔸قدرت رسانه ها را این جمله مشهور برنارد کوهن که در مقالات و کتاب های زیادی از آن یاد می شود به خوبی نشان می دهد: "رسانه ها ممکن است در گفتن اینکه مردم چگونه فکر کنند موفق نباشند، اما به طرز خیره کننده ای در گفتن اینکه خوانندگان راجع به چه فکر کنند به موفقیت می رسند."
✍️جواد اکرمی. کارشناس ارشد رسانه
اقتصاد سیاسی رویکرد دولت سیزدهم برای گرهگشایی از معیشت مردم
مصطفی قربانی
رویکرد و اقدامات دولت سیزدهم در حوزه اقتصاد اگرچه تا کنون قادر به خلق نتایج مورد انتظار نبوده است، اما این به معنای ناتوانی یا عدمموفقیت این دولت نیست. درواقع، با توجه به نوع رویکرد حاکم بر برنامههای اقتصادی دولت و بویژه با دقت در تحولاتی که در ساخت و صورتبندی اقتصادی – اجتماعی ایران در بیش از یک دهه اخیر رخ داده است، میتوان به تصویری نسبتاً واضح از اقدامات دولت و دورنمای آن دست یافت.
مختصات اقتصاد سیاسی ایران امروز
با دقت در مختصات اقتصاد سیاسی ایران امروز میتوان گفت در اثر تحولات بیش از یک دهه گذشته در ایران، هماکنون اقتصاد سیاسی ایران حاوی چند خصیصه اساسی است که عبارتاند از:
1. رشد سرمایهداری شبهدولتی که به طور عمده محصول خصوصیسازیهای ناقص و فسادآلودی است که به بهای تضعیف حیات تولید در ایران رخ داده است.
2. رشد بورژوازی کمپرادور که به دلایلی چون تحریم، وابستگی اقتصادی به خارج و البته تضعیف تولید در ایران رخ داده است.
3. شکلگیری و رشد بورژوازی مستغلات که به دلایلی چون کمبود ساخت و عرضه مسکن و خارج شدن زمین و مسکن از کالای مصرفی و تیدیل آن به سرمایهای رخ داده است. مسلم است که این بورژوازی بیش از آنکه در زمینه ساخت مسکن فعالیت داشته باشد، در زمینه خرید و فروش و دلالی زمین و مسکن فعال است. شبیه این قضیه در زمینه خودرو نیز اتفاق افتاده است؛ یعنی در اینجا نیز با رشد تعداد افرادی مواجه هستیم که در زمینه دلالی خودرو فعالیت میکنند.
4. رشد طبقه متوسط جدید که به دلایلی چون افزایش سطح تحصیلات، رشد جمعیت جوان کشور، رشد شهرنشینی، توسعه ارتباطات و... رخ داده است. رشد این طبقه هم به لحاظ کیفی بوده؛ بدین معنا که سرمایه فرهنگی آن رشد کرده است و هم به لحاظ کمی بوده؛ به معنای رشد عددی آن. با این حال، این طبقه در سالهای اخیر با افت سرمایه اقتصادی مواجه شده است.
5. تشدید مشکلات اقتصادی به عنوان یک مسأله با درجه شمولیت بالا که البته بیشتر، طبقات پائین از آن متضرر هستند.
عمده این ویژگیها در برهه قبل از یک دهه گذشته هم در صورتبندی اقتصادی – اجتماعی ایران موجود بودهاند، اما میزان و شدت آنها در مقایسه با برهه کنونی، کمتر بوده است.
با تأملی در این رخدادهای نسبتاً کلان درمییابیم که در ایران امروز در حالی که شاهد رشد الیگارشیهای متصل و منفصل از دولت هستیم، همزمان با افت سطح معیشت عموم مردم بویژه طبقه متوسط و طبقه یا طبقات پایین هستیم؛ موضوعی که به شکاف فقر و غنا در ایران دامن زده و ادراک از برابری در ایران را بشدت مخدوش کرده است.👇ادامه
رسالت دولت
به تبع نقش و جایگاه تعریف شده دولت در هر جامعهای، در اینگونه شرایطی دولت باید از موضع توازنبخشی و تعادلبخشی به جامعه، سیاستگذاری و اقدام کند؛ بدین ترتیب که باید با انجام اقدامات مختلف و بویژه با تنظیم یا بازتنظیم ترتیبات ساختاری حاکم بر کشور، محدودیتهایی را بر کنشگری طبقات و گروههای الیگارشگونه وضع کند تا ضمن تضعیف آنها و جلوگیری از جولانشان در فضای اقتصاد کشور، عرصههای تنگ شده بر معیشت مردم(به ویژه طبقه متوسط و طبقه پایین) از سیطره آنها رها شده و با گشایشهایی به نفع مردم مواجه شود.
وقتی با اینگونه نگاهی به وضعیت اقتصادی کشور نگریسته شود، هم منطق اقدامات دولت سیزدهم، هم دشواری مسیر پیشروی آن و هم چرایی تأخیر در نتیجهبخشی اقدامات آن بیشتر روشن میشود. درواقع، دولت با توجه به این وضعیت، هماکنون در تلاش است تا با انجام یکسری اقدامات اثربخش، الیگارشهای موجود را محدود و در نقطه مقابل، گشایشهایی را در معیشت مردم ایجاد کند.
در بعد خارجی، تلاش برای توسعه روابط متوازن با مجموعه کشورهای جهان با پیش گرفتن سیاست نگاه به شرق و اولویتبخشی به همسایگی و منطقهگرایی در روابط خارجی و در عین حال، تلاش پیگیر برای به نتیجه رساندن مذاکرات به منظور رفع تحریمهای ضدایرانی بخشی از راهبرد دولت است که در ماههای اخیر بخوبی در دستورکار قرار گرفته است. در صورت ثمربخشی اقدامات در این حوزه، ضمن رفع ظلم تحریم، بورژوازی کمپرادور با محدودیت مواجه میشود.
در همین راستا، سلسله اقدامات امیدبخشی که دولت برای ساماندهی بازار خودرو مانند طرح فروش یکپارچه خودرو و در حوزه مسکن مانند راهاندازی سامانه املاک و مستغلات برای کنترل بازار اجاره بهای مسکن و در عین حال، تلاش برای افزایش ساخت مسکن و... انجام داده که تاکنون به صورت نسبی به کنترل التهابهای حاکم بر این بازارها منجر شده، درست در راستای کمک به رفع دغدغه تودههای مردم طبقه متوسط و طبقه پایین است؛ اقداماتی که در عین حال، بورژوازی مستغلات را با کسادی مواجه کرده است.
مهمتر از اقدامات مؤثر دولت در حوزههای مذکور، توجه قابل تحسین دولت به احیای حیات تولید میباشد که در سالهای اخیر هم به دلیل فشارهای خارجی و نوسانات ارزی و هم به دلیل زالوصفتیهای سرمایهداری شبهدولتی و بورژوازی کمپرادور و البته، همراهی آگاهانه یا غیرآگاهانه دولت با آنها، با تضییقات جدی مواجه شده است. دولت با همراهی مجلس، برای ساماندهی مسائل این حوزه، ضمن تلاش برای احیای واحدهای تولیدی به شیوههای مختلف، تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، اصلاح قانون تجارت و... را مدنظر قرار داده است.
با توجه به آنچه گفته شد، به نظر میرسد که فارغ از نگاهها و علایق سیاسی، با منطق معطوف به کارآمدی و اثربخشی، با وجود موانع متعدد و دشواری مسیر، دولت سیزدهم رویکرد مناسبی را برای کمک به تأمین معیشت مردم بویژه طبقات متوسط و پایین جامعه اتخاذ کرده است.
به عنوان سخن پایانی باید گفت که، همانطور که به صورت تلویحی هم اشاره شد، عمده تلاش دولت در این اقدامات معطوف به آن است که الیگارشیهای شکل گرفته در حوزههای مختلف را محدود کرده و به نفع مردم گرهگشاییهایی انجام دهد. مبتنی بر این قضیه میتوان گفت دولت سیزدهم در این حوزه، درست در حال انجام اقداماتی است که فلسفه وجودی آن، عمل به آنها میباشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سید محمد مرندی: سیاست خارجی رییسی در اقتصاد نتیجه بخش است. نتایج آن را خواهیم دید...
اعتراضات در فرانسه به سوئیس هم کشیده شد
🔹رسانههای سوئیسی از کشیده شدن اعتراضات و ناآرامیهای فرانسه به کشور سوئیس خبر دادند که طی آن ویترینهای مغازهها در لوزان شکسته شد و حدود ۷ نفر دستگیر شدند.
💥کپشن فوق را یکبار دیگر بخوانید،
بله درست است، جناب نخست وزیر گفته منافقین دست به اقدام علیه ایران بزنند از آلبانی اخراج می شوند!
♻️این حرف بعد از بیش از ده سال استقرار منافقین در آلبانی گفته می شود، اما چرا حالا؟ بخوانید:
🔻در طب سنتی برای هر خوراکی غیر نرمال برای بدن مصلحی در نظر میگیرند مثلا برای سردی ماست، نعنا یا پونه!
🔻مصلح تبع معوج اروپایی ها هم انگار موشک #هایپر_سونیک فتاح و پهپاد انتحاری شاهد است،
بی شک دنیای امروز بیش از هر زمان دیگر دنیای موشک است، و اگر موشک پشتوانه گفتگو نباشد به باد معده هم نمیگیرندش،
🔻یکی دو مورد پهپاد و موشک دیگر هم که در اوکراین یا جای دیگر صدا کند، آنگاه خواهید دید که آلبانی هم شر منافقین را از سر خود باز میکند،
تحولات نشان داده امروز بیش از هرزمان دنیا بر اساس تفکر مورگنتایی اداره می شود.
42.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیشنهاد_دانلود
نماهنگ جانم علی
گروه سرود نجم الثاقب
فقط به عشق امیرالمومنین و
شادی دل حضرت زهراجان💚
ببینید و تو پخشش بترکونید ❤️😍
بابا علیه ...
نفر اول دنیا علیه 😍
من سلامام به سمت نجفه ✋
و خداحافظیام یا علیه 👋
.
🚨تسلیت به دوزیستان نامرد!
♦️ظاهرا باید به برخی رسانه ها تسلیت گفت که دولت فرانسه، با بی سابقه ترین اعتراضات ظرف ۲۰ سال اخیر دست به گریبان است. این رسانه ها هیچ تصویر و تیتر برجسته ای درباره اتفاقات مهم فرانسه منتشر نکردند
🔹۸۷۵ بازداشتی، صد ها مجروح، در آتش سوختن چند هزار خودرو و اتوبوس و تراموا، حمله به ساختمان های دولتی، اعلام منع رفت و آمد شبانه، به خیابان آوردن ۴۰ هزار نیروی امنیتی و پلیس، و تهدید مردم به استفاده از همه ابزار های سرکوب، بخشی از اتفاقات چند روز اخیر فرانسه است که این بار به خاطر کشته شدن جوان ۱۷ ساله با شلیک عمدی پلیس رخ داده است.
🔹دیشب هم در چهارمین شب اعتراضات،۴۵ هزار نیروی پلیس در خیابان ها مستقر بودند و ۹۹۴ نفر را بازداشت کردند.
♦️محافلی که درباره آشوب در فرانسه، سر خود را زیر برف کرده امد، همان هایی هستند که پاییز پارسال به سرویس های جنایتکار غربی برای آتش افروزی و آشوب افکنی در ایران بیگاری دادند.
🔹آنها حالا کمتر از ماکرون عزادار نیستند. کُند ذهن تزین افراد هم پی برده اند که غرب در بستر دگرگونی نظم جهانی، آبستن تحولات مهمی است و ممکن است به یتیم شدن غرب پرستان ختم شود.
✍️ محمد ایمانی
🟥 تا این ساعت ایران بیست بر صفر از فرانسه جلوتر است!
رئیس سازمان اطلاعات سپاه گفته بود سرویس های اطلاعاتی - جاسوسی ۲۰ کشور در آخرین اغتشاشات به خرابکاران و تروریست ها در ایران کمک رساندند ؛ به درگیری های اخیر مردم و حکومت فرانسه نگاه کنید؛ پای حتی یک دولت خارجی هم در کشتن و آتش و تخریب فرانسه در میان نیست اما مهد باصطلاح دموکراسیِ جهان به یک سربازخانه و پادگان بزرگ تبدیل شده است ؛ به کوری چشم غربزدگان و اپوزسیون فروپاشیده ی ایران ، ما حتی در آینه آتش و خون فرانسه هم تماشاگر ایران قوی هستیم!
نهاد دولت_ ملت ایرانِ اسلامی از حیث تاریخی چند قرن از فرانسه عقب تر است اما قوت و محتوای درونی اش حتما از سربازخانه و پادگان مدرن فرانسه جلوتر است.
وقتی این استدلال جناب نقویان را دیدم ناخودآگاه یاد این استدلال یزید افتادم. البته بلانسبت ایشان
🚨میگه به یزید گفتن: چرا نماز نمی خوانی؟
گفت: به حکم قران عمل میکنم.
گفتن: قران که همه جا دستور به اقامه نماز داده؟
گفت: مگر این آیه را نخوانده اید که:
لا تقربوالصلوه.(به نماز نزدیک نشوید)
گفتن: این مال زمانیه که آدم مست باشه.
گفت: خب؛ منم همیشه مستم.😁😁
🔹#رفاقت با روباهان بنفش و امام جماعت شدن در ساختمان ریاست جمهوری برای دولتی که بهشت جاسوسها لقب گرفته بود؛ و رسیدن به نان و نوائی از قبل دولت بنفش؛ نتیجه اش بهتر از این نمی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥رهبر انقلاب(۱۴خرداد ۱۴۰۲)
دشمن از همین الان توپخانه رو به سمت انتخابات آینده گرفته.
38.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 دوستان با دقت ببینید.
🌸 و منتشر کنید.