eitaa logo
سیاست و فرهنگ | شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
6.6هزار ویدیو
835 فایل
🌱 کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. 🔹️ ارتباط با ادمین : @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
📢 فردا سه‌شنبه، سخنرانی رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از بانوان سراسر کشور 🔹️در ایام سالروز ولادت حضرت زهرا سلام‌الله علیها، جمعی از اقشار مختلف بانوان، صبح سه‌شنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۳ با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار خواهند کرد. 🔹️رهبر انقلاب اسلامی سه سال قبل در دیدار مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام با اشاره به درخواست جمعی از بانوان برای برگزاری دیدار در ایام ولادت حضرت زهرا(س)  به مناسب بودن چنین دیدارهایی اشاره کردند و در دو سال گذشته نیز این دیدار در ایام ولادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.
حرم امیرالمومنین علیه السلام نایب الزیاره و دعاگوی همه دوستان و عزیزان هستیم.
1403.09.25-برنامه رادیویی گفتگوی سیاسی-گفتگو.mp3
24.82M
🎧 تبیین مفهومی مکتب مقاومت و فراگیری ان در منطقه 📻 برنامه ی رادیویی گفتگوی سیاسی 💢 باحضور جناب آقای دکتر سعید جوانمرد و دکتر علی پارساخصال 📅 مورخ 25 آذر 1403 ✅ کانال سخنرانی سیاسی https://eitaa.com/joinchat/567345168Ce3301f68f1 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| جنایت، هیچ‌کس را پیروز نمیکند ✏️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر: نه جنایت رژیم صهیونیستی در لبنان، نه جنایتش در غزّه، نه در ساحل غربی که گروه‌های فلسطینی آنجا مشغول مبارزه هستند؛ جنایتهای زیادی آنجا میکنند، امّا جنایت هیچ‌کس را پیروز نمیکند. این سنّت الهی است و امروز این تجربه‌ی تاریخی در غزّه و در لبنان، در مقابل چشم ما دارد اتّفاق می‌افتد. ۱۴۰۳/۹/۲۱ 💻 Farsi.Khamenei.ir
نایب زیاره و داگوی همه دوستان و عزیزان در نجف اشرف هستم.
🔰روز پنجشنبه روز متعلق به امام حسن عسکری (ع) با سلام و تحیت بر آن حضرت 🍃🌹🍃 🔸السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِىَّ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ وَخَالِصَتَهُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا دانشگاه علامه‌طباطبایی است!!! ♦️جالب اینجاست که با حضور سرپرست دانشگاه این وضعیت رُخ داده؛
🔴هشدار اغتشاشات و دو آسیب عمده 🔸 نقش شناختی سازمان اطلاعاتی، یکی از نقش‌های سه‌گانه هر دستگاه است. یکی از مهم‌ترین اقدامات در این نقش، تولید هشدار برای مشتریان(تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران است) است. 🔸 این تولید هشدار اما همواره با دو معضل اساسی مواجه است: ۱. تولید مکرر هشدار باعث لمس شدن سیستم می‌شود. ۲. گزارش هشدار تبدیل به برآورد جامع نمی‌شود. 🔸 اکنون مشاهده می‌شود که تقریباً همگی بر اساس قراین موجود، پیش‌بینی‌هایی دارند مبنی بر احتمال وقوع ناآرامی‌های داخلی کشور. البته این درست است زیرا هر فردی با کنار هم قرار دادن پازل‌ها، به نتیجه مشابهی دست می‌یابد اما دو خطر در این بین وجود دارد: اول. هشدار ممتد و مکرر باعث غافلگیری می‌شود؛ زیرا در صورت افزایش کمیت هشدارها در طی زمان و عدم وقوع رخدادی، سیستم نسبت به هشدارهای فوق اصطلاحاً لمس می‌شود‌ و هشدار به مثابه روتین روزانه است. دوم. اگر هشدار تبدیل به برآورد هشداردهنده نشود و صرفاً در حدس و گمان باقی بماند، غافلگیری و متعاقباً شکست رخ خواهد داد. 🔹 در برآورد مشخص می‌شود چه نوع تهدید یا آسیبی، در کجا، چگونه، از چه منبعی، از چه طریقی و چه وقت ظهور یافته و تحقق می‌یابد. این نه بر اساس ظن و گمان و مدل‌های ظنی و ذهنی و شهودی که بر اساس یک فرایند جدی، عقلانی، بی‌‌طرفی، فعالیت دقیق، قرائن و داده‌ها و شواهد و تجزیه و تحلیل عینی صورت می‌گیرد. 🔺 آسیبِ "می‌دانیم قرار است یک اتفاقی بیفتد اما چه اتفاقی؟ معلوم نیست" برای پیش از بحران و آسیبِ "می‌دانستیم قرار است اتفاقی رخ دهد ولی نمی‌دانستیم از این ناحیه ضربه می‌خوریم" در پسابحران، از همین جنس است.
🔻"ايدى کوهن" فعال رسانه اى عراق را تهدید کرد كه تا دو هفته دیگر در صورت عدم خلع سلاح "شبه نظاميان"، را كشورى خارج از قوانين بين المللى تلقى خواهيم كرد، اتفاقات در آن کشور تكرار خواهد شد و منطقه دولتى "" از كنترل دولت خارج و به دست ارتش "اسلام" به فرماندهى "ابو يزيد السفيانى" خواهد افتاد.
✍️خیانتی که اردوغان به اسلام کرد و خدمتی که به اسرائیل و آمریکا کرد نباید بی پاسخ بماند. عکس العمل خیانت او باید در لایه ملت و حکومت امتداد یابد. در سال نزدیک 2 ونیم میلیون نفر از ایران به ترکیه سفر میکنند که براورد میشود سالی 5 میلیارد دلار آورده توریسم ایرانی است و حدود همین مقدار برآورد سرمایه گذاری در مسکن ترکیه است یعنی سالی 10 میلیارد دلار! این ریل خدمت به خائنین به اسلام و ایران باید عوض شود.