امام خمینی همچون پیامبران به دنبال تودهی مردم
امتحان عجیبی برای امام(ره) و شما مردم به وجود آمد. آن بزرگوار به مردم با همان چشمی نگاه میکرد که پیامبران نگاه کرده بودند. پیامبران دنبال آدمهای برجسته و ممتاز نبودند؛ بلکه در پی انسانهای مؤمن و تودهی مردم میگشتند؛ «خفضوا اجنحتهم للمؤمنین»(۱). امام دنبال خواص نمیگشت، به تودهی مردم دل میداد، با آنها حرف میزد و با آنها رابطه داشت؛ همانطور که امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر سفارش میکرد.۱۳۶۸/۰۴/۰۴
هدایت شده از Ali Abehesht
📍۴۴ سال پیشرفت ایران بدون حمایت اکثریت مردم!
🔸حمیدرضا جلاییپور، از تئوریسینهای اصلاحطلب به تازگی در یادداشتی که اعتمادآنلاین آنرا منتشر کرده است، پیرامون وضعیت سیاسی کشور نوشت: فعلا نشانهای برای تغییر وضعیت نیست و چشمانداز آینده نگرانکننده است، زیرا ممکن است اوضاع بد معیشتی فعلی بحرانیتر شود، خیزشهای اعتراضی مدنی به «شورشی» تبدیل شود، غرب به بهانه هستهای و اوکراین بر تحریمهای ایران بیفزاید. در چنین وضعیت بدی یک عامل مثبت داریم که برای عبور ایران از وضعیت بحرانی کشور باید قدر آن را بدانیم و آنهم وسیع شدن بخش میانی، عاقل و میانهرو جامعه است.
🔸او سپس درباره این "بخش میانی" میافزاید: یک طرف بلوک قدرت با پانزده درصد هوادار است- نه چهارتا درباری پا به فرار. در نقطه مقابل سرنگونیطلبان فاقد سرمایه اخلاقی و اجتماعی هستند. (در واقع سرنگونیطلبان از دو نیروی سلطنتطلبان پرخاشگر و مجاهدین- کومله مسلح و مخوف تشکیل شدهاند که به محمدرضا عالیپیام تحولطلب -یا هالوی طنزپرداز- هم رحم نمیکنند و حتی به او مکررا به صورت نمادین تجاوز میکنند). در مقابل اینکه بخش میانه جامعه فراگیر شده است، این نیروی عاقل و محتاط در درون حکومت، در درون سپاهیان، اصولگرایان، اعتدالیون، اصلاحطلبان، تحولطلبان، مستقلین و جمهوریخواهان وجود دارد.
🔸جلاییپور در خاتمه نیز مینویسد: این نیروی میانه اجازه هر تندروی را به تندروهای حکومتی و به سرنگونیطلبان آشوبطلب نمیدهد و از آنجا که حکومت برای بقایش نیازمند تامین خدمات زیربنایی برای مردم است، وضع موجود را نمیتواند برای مدت طولانی ادامه دهد و دیر یا زود داروی تلخ درمان میانهروها را در تغییر سیاستها باید بچشد. «محاصره مدنی نانوشته» میانهها در برابر سیاستهای تندروها ادامه خواهد داشت و احتمال نتیجه دادن آن بیش از احتمال وقوع انقلاب در جامعه متکثر ایران است. مهم این است که تا تغییر سیاستهای غلط راهبردی حکومت، نیرویهای میانه جامعه دنبال کنشگری انتحاری نباشند. منظور از کنشگری انتحاری اتخاذ مواضع انقلابی و به استقبال وضعیت بیدولتی رفتن است. ضمنا توصیه به عدم کنشگری انتحاری به خاطر جبونی و ترس کنشگران نیست، بلکه در نتیجه توجه به موقعیت جامعه سیاسی ایران است. گفته شد قانون اساسی مطلوب هم در شرایط بیثباتی و انقلابی به دست نمیآید. جان کلام اینکه در این شرایط بحرانزده، نیروی وسیع میانه در ایران نقطه امید تغییرات ایرانساز است.
🔺بایستی نظرات مختلف سیاسی را شنید و از باب اقتراح، پیرامون آنها به بحث نشست تا ذهن جامعه روشن شود.
🔺به زعم ما نظر آقای جلاییپور که پیش از این و در اظهار نظری منتسب به مرحوم هاشمی نیز آنرا شنیدهایم، صحیح نیست. صحیح نیست از این رو که یک حکومت هرگز نمیتواند صرفا با پشتیبانی یک اقلیت ۱۵ درصدی هوادار بر جای بماند و لو فُرض که بر جای هم بماند اما هرگز توانایی پیشرفت، هماوردی با دشمنان بزرگ و قوی شدن را ندارد.
🔺پس اگر نظام جمهوری اسلامی در مقابل انواع جنگهای مستقیم و نیابتی بر جای مانده، در مقابل تحریمها فلج نشده، بصورت میانگین هر سال یک انتخابات برگزار کرده، از فتنهها سر به سلامت گذشته و به اذعان دوست و دشمن قویتر شده و منافع خود را در تمام نقاط جهان تضمین میکند؛ این امر به دلیل حمایت اکثریت مردم ایران از نظام اسلامی است نه به دلیل حمایت یک اقلیت ۱۵ درصدی!
🔺اظهار جلاییپور مبنی بر اینکه حاکمیت برای بقا مجبور است خدمات زیربنایی به مردم بدهد نیز کلمه حقی است که از آن اراده باطل شده است.
🔺اساسا یکی از مفاد فلسفی تشکیل حکومت همین ارائه خدمات به مردم است. لکن در تعریف فلسفی جمهور و قرارداد اجتماعی، مردم هم باید در قبال دریافت این خدمات حامی حکومت باشند تا کشور پیشرفت کند. نه اینکه در فضای فرض شده از سوی جلاییپور؛ کسانی به اسم مردم باشند که خدمات بگیرند اما مدعی حکومت شوند و بگویند حکومت باید خرقهی خواستههای ولو غیر منطقی ما را به تن کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس جمهور: در کمتر از دو سال اخیر به اندازه کل دولت روحانی نیروگاه ساختیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سینه چاکی علوی بروجردی در حمایت از بهائیت...
همه این مقدمات زیبا و خوشکل و فریبنده را گفت تا برسد به دفاع و حمایت از بهائیت ....
البته که در این مملکت کسی بهائیت را نکشته است اما خیلی ها با دفاع ازین فرقه نجس انگلیسی هویت خود را نشان داده اند که از کجا ماموریت دفاع از این فرقه را گرفته اند....
مرجعیت سازی قلابی برای دفاع از فرقه انگلیسی بهائیت فقط از عهده خود انگلیس بر می آید...
⭕️ چرا امروز جنگ نرم علیه ما این قدر سخت است؟
علّت، این است که ما #قوی شدهایم؛ ما #قوی شدهایم. امروز جبههی حق از لحاظ #زیرساختها، از لحاظ #امکانات قوی شده. امروز چالش دشمن با جبههی حق آسان نیست، کار دشواری است؛ لذاست که به جنگ نرم متوسّل میشوند و همهی تلاش خودشان را میکنند که #ذهنیّات را خراب کنند؛ این به خاطر #قدرت و #قوّت ما است ... خب حالا چه کار کنیم در مقابل این حرکت دشمن؟ «جهاد تبیین».
رهبر انقلاب، ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری
29.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ قطب نما با موضوع " ایران امام " بررسی نقش برجسته امام خمینی رحمه الله علیه از خرداد ۴۲ تا بهمن ۵۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موشن گرافیک / راهکارهای مقاممعظم رهبری نسبت به تحریف خط امام خمینی ( ره)
ماهنامه سفیر امین-شماره 23.pdf
50.48M
📚درسنامه
👥 قابل توجه مربیان و مبلغانی که در عرصه تبلیغ دانشآموزی و کودک و نوجوان فعالیت میکنند.
✍️ سر مقاله؛ در پِی تحول!
✍️ مبلغان دینی و شعار سال جدید
✍️ بنیانگذاران برهنگی در عصر حاضر (۲)
✍️ به من چه؟
✍️ تلنگر (دوچرخۀ اندیشه)
✍️ اردودار ی (۱۴)
✍️ روش مرثیهخوانی در مدارس (۱۰)
✍️ چرا خدا ما را آزمایش و امتحان میکند؟
✍️ ایـن همـه پـول نفـت کجـا و چطـور خـرج میشـود؟
✍️ چـرا مـادرِ با حجابم مرد؟
✍️ درسنامۀ (بازوی قدرت ایران!)
✍️ درسنامۀ (دختران فرشتهاند!)
✍️ درسنامۀ (ایمان به غیب)
✍️ چگونه ایران و عربستان به تفاهم رسیدند؟
✍️ ابرچالش ایران و آمریکا
✍️ مناسبتها و ایدههای تبلیغی
1_4908940121.pptx
6.77M
تحول خواهی امام خمینی
استاد سید جلال امینی
🇮🇷
📝 از پیروزیهای بزرگ این روزهای کشور غافل نشویم!
🍃🌹🍃
◀️ این ایام اتفاقات خوبی افتاده که متاسفانه در فضای رسانهای کشور کمتر مورد توجه قرار گرفته است؛
1⃣ اتفاق اول خروج امارات از ائتلاف دریایی ضد ایرانی است و اعلام رسمی آن توسط این کشور یک پیروزی برای ج.ا محسوب می شود.
2⃣ دومین اتفاق انتخاب ایران به عنوان یکی از نواب رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد است که این امر خود نتیجه تعاملات جدید میان ایران و عربستان می باشد.
3⃣ اتفاق سوم انتخاب ایران به عنوان گزارشگر کمیته خلع سلاح سازمان ملل است که با واکنش منفی و ناراحتی شدید رژیم صهیونیستی مواجه شده است.
4⃣ اتفاق چهارم ریاست ایران بر کمیته اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل است که بدجور پوز ضدانقلاب را کش آورده است!
5⃣ اتفاق پنجم حل و فصل اختلافات چندساله ایران و ترکمنستان در حوزه انرژی، پرداخت بدهی ایران به این کشور و قرارداد جدید واردات گاز از این همسایه شمالی پس از خرابکاری فاجعه بار دولت روحانی و وزارت زنگنه است.
🇮🇷
📝 از پیروزیهای بزرگ این روزهای کشور غافل نشویم!
🍃🌹🍃
◀️ این ایام اتفاقات خوبی افتاده که متاسفانه در فضای رسانهای کشور کمتر مورد توجه قرار گرفته است؛
🔹اتفاق ششم حضور رسمی ایران در نشست بریکس و دوستان است که بزودی زمینه آغاز مراحل عضویت ج.ا. را در این اتحادیه فراهم خواهد ساخت.
🔸اتفاق هفتم سفر بسیار مهم آقای رئیسی به اندونزی و قراردادهای بسیار مهم اقتصادی با این کشور است.
🔹اتفاق هشتم سفر مهم و راهبردی آقای رئیسی به سوریه، انعقاد قراردادهای مهم اقتصادی و.. با این کشور و سرعت گرفتن حضور اقتصادی و فرهنگی ج.ا. پس از سالها کارشکنی اصلاح طلبان و اعتدالیون و ضررهای جبران ناپذیر این کارشکنی ها برای کشور بود.
🔸نهمین اتفاق مثبت بازگشت مقتدرانه سوریه به اتحادیه عرب بعد از ۱۲ سال و اعلام رسمی شکست توطئه ضدایرانی در جنگ علیه این کشور می باشد.
🔹دهمین اتفاق اما شدت گرفتن فرایند دلارزدایی از ارتباطات تجاری ایران با چندین کشور طی دو ماه گذشته و کند شدن هرچه بیشتر ابزارهای تحریمی رژیم آمریکا علیه ایران است.
🔸یازدهمین اتفاق تکمیل شدن فرایند عضویت ایران در شانگهای و فرصت های بزرگ اقتصادی این عضویت است.
🔹و..
🔺حواسمان باشد که دیپلماسی مقتدرانه ج.ا. علی رغم برخی ضعف ها و انتقادات، با اتکا به قدرت مقاومت، به نقطه پیروزی های بزرگ رسیده و نباید اجازه داد رسانه های جریان مفسدین اقتصادی سیاسی اصلاحاتی و اعتدالی کشور در همراهی با ضدانقلاب، این دستاورد های مهم را از مقابل چشمان افکار عمومی کشور دور کنند.
🇮🇷
🖼#خبر_خوب | رکورد اشتغال شکسته شد؛ کمترین نرخ بیکاری در ۲۶ سال اخیر
🍃🌹🍃
✅ بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار، نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۱ به ۹ درصد کاهش پیدا کرده است که کمترین میزان از سال ۱۳۷۶ تا اکنون است.
انقلاب اسلامی؛ میراث مجاهدت انبیا،ائمه و زعما را پاس بداریم⚘
مهمترین رسالت سه طیف انبیا، ائمه و علما در طول تاریخ ، تحقق حاکمیت الهی بوده است.⚘
در بین انبیا تعداد کمی مانند حضرت نوح، سلیمان ،داود ،موسی و یوسف موفق به تشکیل حکومت الهی شدند.⚘
در بین ائمه هم حضرت امیر و امام حسن مجتبی علیهم السلام زمان محدودی در راس حکومت بودند.⚘
در بین سلسله اطیاب و زعما فقط امام توانست انقلابی بزرگ را با بسیج مردمی به ثمر رساند و با ریل گذاری نظامی بر پایه مردم سالاری و با محوریت ولایت فقیه در ۴۴ سال گذشته ماندگار گردد.⚘
انقلاب و نظام اسلامی میراث مجاهدت همه انبیا، ائمه و علما و شهدا و صالحان تاریخ است.انقلاب اگرچه بزرگ است اما تحقق آرمانهای آن تدریجی است.⚘
در گام دوم انقلاب همگام با رهبری در تحقق دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی میدان دار باشیم تا وعده ظهور منجی عالم محقق گردد. ⚘
یاد امام راحل گرامی باد و با امام حاضر تا ظهور منجی در میدان دفاع از انقلاب، مجاهدانه، پاسداری نمائیم.⚘
ان شاالله⚘
✍ دکتر رمضان شعبانی سارویی
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
«ارمغان امام؛ دستاورد بی بدیل»
✍#مجتبی_قنبردوست
امام همان طور که «دموکراسی» را برای ایران کهن پادشاهی به ارمغان آورد، مردم سالاری را در تعیین نظام سیاسی و تدوین قانون اساسی، به غرب مدعی دموکراسی در دهه ۸٠ میلادی آموخت.
امام فراتر از تجربه تلخ سیاسی منورالفکران و ملی گرایان در نهضت های مشروطه و ملی شدن صنعت نفت،
هوشمندانه در برابر دو مانع تاریخی پیشرفت ایران یعنی «استبداد» پادشاهی و «استعمار» بیگانه که علت العلل عقب ماندگی های دیرین ایران بود،
همزمان و توأمان و تا پای جان در مقابل هر دو ایستاد.
چرا که راز شکست نهضت های گذشته حاکی از آن بود که؛ نفی یکی بدون دیگری نمی توانست ریشه های این دو مولود نامبارک از شجره خبیثه طاغوت را بخشکاند!
امام، حکیمانه علم مردم سالاری را در برابر استبداد،
و پیروزمندانه، پرچم استقلال را در برابر استعمار، برافراشته نمود، که به عنوان دستاوردی بی بدیل در تمام تاریخ ایران ماندگار شد.
هرچند که متأسفانه تبیین شخصیت حقیقی و جامع امام و دستاوردهای عظیم انقلاب بزرگ اسلامی ایران، در سالهای پس از امام، از سوی همه نهادهای فرهنگی،آموزشی، سیاسی و حتی انقلابی، مغفول مانده است.
#ارمغان_امام
#دستاورد_بی_بدیل
🎐 #مکتب_حاج_قاسم| #حاج_قاسم
🏷 سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی:
▫️امام دو رکن و ثقلین ارزشمند را برای ما به یادگار گذاشت یکی نظام جمهوری اسلامی و دیگری ولایت فقیه، این ها لازم و ملزوم هم اند، مثل خیمه و تیرک وسط خیمه است، خیمه بدون تیرک پا برجا نمی ماند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سوال می کنند چرا بر روی سکوهای دوم و سوم کشتی آلیش دختران، مردان ایستاده اند!
زیرا از ۱۷ تیم شرکت کننده تنها ایران مربی زن دارد و توانمندی زنان را با کسب قهرمانی به رخ جهان میکشد...
آنکه به جای شعار برای شکوفایی استعدادهای زنان تلاش می کند کشور ماست....
افتخار به شما زنان قهرمان✌️🇮🇷💐
✨﷽✨
✍ پيامبر اکرم (صلی الله علیه و آله): شش چيز است كه زیباست و برای شش كس زیباتر:
🌷 عدل زیباست اما برای اميران زیباتر
🌷صبر زیباست اما برای فقرا زیباتر
🌷ورع زیباست اما برای علما زیباتر
🌷سخاوت زیباست اما برای توانگران زیباتر
🌷توبه زیباست اما برای جوانان زیباتر
🌷حيا زیباست اما برای زنان زیباتر
🔸و اما اميرى كه عدل ندارد،مانند ابرى است كه باران ندارد
🔸و فقيرى كه صبر ندارد، مانند چراغى است كه نور ندارد
🔸و عالمى كه ورع ندارد مانند درختى است كه ميوه ندارد
🔸و توانگرى كه سخاوت ندارد،مانند زمينى است كه گياه ندارد
🔸و جوانى كه توبه ندارد مانند رودى است كه آب ندارد
🔸و زنى كه حيا ندارد مانند غذايى است كه نمك ندارد.
📚 إرشاد القلوب جلد1 صفحه193
📚نهج الفصاحه،صفحه 578