eitaa logo
سیاست و فرهنگ. شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
6.1هزار ویدیو
740 فایل
کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. ارتباط با ادمین: @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین روایت تصویری از حادثه تروریستی کلانتری ۱۶ زاهدان 🔹صحنه‌هایی از حضور و مقابله جانانه و مقتدرانه حافظان امنیت در مقابل تروریست‌های کوردل در حادثه کلانتری ۱۶ زاهدان
‌📣واکنش دولت به ابطال انتصاب رئیس سازمان اداری 🔸امروز اعلام شد که دیوان عدالت اداری حکم انتصاب رئیس سازمان اداری و استخدامی را به‌دلیل عضویت او در دانشگاه امام صادق باطل کرده. سخنگوی دولت در واکنش به این موضوع گفته: 🔹قانون بهره‌گیری از ظرفیت اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های غیردولتی در مناصب اجرایی را مجاز دانسته. دولت اقدامات حقوقی لازم را از طریق معاونت حقوقی برای اعتراض به رأی دیوان و اصلاح آن انجام داده و منتظر بررس قوه‌قضائیه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️سالروز اغتشاش داخلی 18 تیر 78 ⭕️انتشار به بهانه سالروز فتنه 18 تیر 78 🎥 ای سید و مولای ما! پیش خدا گواهی بده که ما در راه خدا تا آخرین نفس ایستاده‌ایم. بزرگترین آرزوی بنده این است که در این راه جان خودم را تقدیم کنم....
1_5648600637.ppsx
6.92M
: امید و امید آفرینی ✍🏻علی اکبر صیدی
57.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ ابوذر روحی به مناسبت عیدغدیر خم و مهمانی ده کیلومتری تا آزادی قدس مونده یک یاعلی(علیه السلام)
🔸 رویش ها و ریزش ها در زمان امام موسی کاظم علیه السلام حضرت در طول مبارزه با رویش ها و ریزش ها مواجه شدند. رویشی مانند علی بن یقطین که حضرت در مورد ایشان می فرمایند: "برای تو چیزی را دوست دارم که برای خود دوست دارم." حضرت با اعتماد کامل ایشان را به درون حاکمیت برای انجام مأموریت و دفاع از عدالت و مظلومان می فرستند. علی بن یقطین در مسیر مبارزه تا پایان عمر ثابت قدم بودند و پیش از حضرت جان به جان آفرین تسلیم کردند. در مقابل این رویش¬ها، حضرت موسی الکاظم در مسیر مبارزه از ریزش¬هایی مانند علی ابن حمزه خبر داده بودند. جریان علی بن حمزه و حیان السراج(واقفیه) با وسوسه شدن در برابر مبالغ هنگفت وجوهات در دسترس خود و با توجیه‌ این که بهره گیری از این اموال بهره آنان از سفره مبارزه است، به اموال دست درازی کرده و منکر امامت فرزند امام موسی کاظم شدند. ▫️موسی سلیمانی
🇮🇷 📝 چرا از عبادت لذّت نمی بریم؟ 🍃🌹🍃 🌺حضرت آیت الله جوادی آملی فرمودند: ☑️ اگر انسان مریض، شیرین ترین و خوشمزه ترین گلابی و میوه راهم بخورد، لذّت نمی برد...🙄 ✅ در بُعد معنوی و عبادت هم این گونه است. 🔸کسی که ((فی قلوبهم مرض)) یعنی قلبش بیمار است، از نماز و عبادت لذّت نمی برد و گاهی هم خسته می شود. ✅ بیماری قلب همان گناهان است. تا انسان گناه را ترک نکند، علاوه بر این که از عبادت لذّت نمی برد، بلکه خسته هم می شود.😢 ✅ اللهم الرزقنا توفیق طاعه و بعد المعصیه...
🇮🇷 📝 دستپاچگی رسانه‌های معاند از استقبال میلیونی مردم از جشن غدیر کار دستشان داد! 🍃🌹🍃 🔻پس از تجربه موفق راهپیمایی ده کیلومتری غدیر در سال ۱۴۰۱ و استقبال چشمگیر مردم، مراسم امسال نیز مورد توجه ویژه مردم قرار گرفت و صحنه‌ای به مراتب باشکوه‌تر و پرشورتر از سال قبل خلق شد. 🔹همین جشن و مهمانی باشکوه که به غیر از تهران در ۲۵ استان کشور در روز عید غدیر برگزار شد، باعث دستپاچگی و حواس پرتی رسانه‌های معاند و ضدانقلاب شد. 🔺درحالی‌که این رسانه‌ها مدعی کار خبری حرفه‌ای هستند(!)، رسانه بهایی «من‌وتو» که با افتخار مشغول پوشش راهپیمایی همجنس‌بازان بود، ضمن بایکوت جشن و شادی مردم ایران با انتشار یک کلیپ در ۲ زمان مختلف، به حاشیه بردن این جشن میلیونی و باشکوه را دنبال می‌کرده‌است!
💢بازخورد میدانی درآمدهای نفتی کجاست؟ 📝علی محمدی ✴️بسته به نوع حکمرانی اقتصادی و سیاست‌گذاری در یک کشور، درآمدهای نفتی می‌تواند بستری برای ارتقای رفاه جامعه‌ و یا ایجاد چالش‌های اقتصادی فراهم کند. در واقع اگر درآمدهای ارزی حاصل از نفت صرف جبران کسری بودجه ریالی دولت و یا خلق اعتبار ریالی نامولد شود، در این صورت شاهد سه آسیب خواهیم بود: 🔻اول، بیماری هلندی در اقتصاد (افزایش درآمد ارزی منجر به ازدیاد واردات شود و در نتیجه رشد نقدینگی و تورم را حاصل کند). 🔻دوم، بی‌انگیزگی دولت در کاهش میزان وابستگی به نفت(که برخلاف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است). 🔻سوم، عدم توجه به سایر بخش‌های درآمدزا مثل مالیات. 🔸دولت باید در شرایط افزایش درآمدهای ارزی، در نظر داشته باشد که ابتدا این درآمدها را صرف تسویه بدهی با صندوق توسعه ملی و سپس توسعه امور زیربنایی و سرمایه‌ای مثل طرح‌های عمرانی از طریق تأمین صددرصدی بودجه عمرانی کند. 🔸نکته مهم اینکه افزایش درآمدها فرصتی کم‌نظیر را برای اصلاح نظام‌های اقتصادی و انجام اقدامات تحولی و ساختاری در اقتصاد فراهم می‌کند. 🔚لذا در گام اول انتطار این موضوع که باید درآمدهای ارزی کشور مستقیما وارد بازار شود یا اینکه این درآمدها تبدیل به ریال شده و در قالب دستمزد هزینه شود، نادرست بوده و چنین اقدامی موجبات بحران های اقتصادی را فراهم می کند. ✴️سوال مهم اینکه، پس درآمدهای ارزی کشور باید کجا هزینه شود و اساسا بازخورد میدانی بهبود روابط تجاری، و متعاقب آن بهبود درآمدهای نفتی کشور چیست؟ 🔸بررسی‌ها نشان می‌دهد دولت از یک‌سو سهم نفت در بودجه را در سال جاری نسبت به سال قبل کاهش داده و از سوی دیگر درآمدهای حاصله را به جای ورود ریالی به بازار، صرف تخصیص و هزینه‌کرد در زمینه بودجه عمرانی کشور نموده است. چه اینکه آمارها نیز بیان می‌کند میزان تحقق بودجه عمرانی کشور در سال گذشته 105 درصد بوده است. و این در شرایطی است که نسبت بودجه عمرانی به بودجه عمومی کشور در بالاترین سطح خود در یک دهه اخیر رسیده است. بودجه عمرانی کشور از این جهت مهم است که یکی از وجه اساسی رونق بازارها بوده و باعث خروج کشور از رکود و ایجاد اشتغال می‌باشد. نمود آن نیز می توان در آمارهای مربوط به رشد صنعت و کاهش نرخ بیکاری مشاهده کرد. 🔸 موضوع بعدی اینکه دولت‌ها موظفند سهم صندوق توسعه از درآمدهای نفتی را( ۴۰درصد) به صورت کامل بپردازند. اما برخی دولت‌ها همچنان که سهم صندوق را نمی‌پردازند، به دلایل مختلف، از جمله کاهش درآمدهای کشور، با انتشار اوراق، بدهی‌های مضاعفی نیز ایجاد می‌کنند. تحقق کامل سهم صندوق توسعه و تسویه به موقع بدهی‌های دولت به واسطه افزایش درآمدهای نفتی، اقدام تحسین‌برانگیزی است که در دوره فعلی شاهد آن هستیم. تسویه بدهی ها، از کانال سیاست های پولی مالی اثر خود را در بلندمدت بر تورم خواهد گذشت. موجودی صندوق توسعه نیز در پروژه های عمرانی کشور هزینه می شود که بازخورد آن ایجاد توسعه و رفاه کشور است. 🔅نکته راهبردی؛ 🔸به نظر می‌رسد دولت سیزدهم توانسته باشد جنبه‌های مخاطره‌آمیز افزایش درآمدهای نفتی را کنترل کند. انتظار اینکه درآمدهای ارزی کشور مستقیما وارد بازار و دستمزد شود درست نیست. در آمدهای کشور باید صرف تشکیل سرمایه و توسعه پروژه های عمرانی و سرمایه ای شود.
📌 اخلاص حاج قاسم، نام او را ماندگار کرد ✍«لالیا سلیمان اُوا» بانوی مسلمان گرجستانی در همایش دُرّ مَکنون در ارومیه با عنوان "زنان تمدن ساز جهان اسلام":وقتی راهی و دینی را برای زندگی انتخاب می‌کنیم لازم است که در این مسیر با رعایت قوانین آن حرکت کنیم البته دین اسلام دین مهربانی است و باید توصیه‌های آن را به نرمی و عطوفت تبلیغ کرد. ما وی[شهید سلیمانی] را نمی‌شناسیم و در تلویزیون و فضای مجازی ایشان را دیدیم ولی خداوند در قرآن فرموده است که هر کس در مسیر من قدم بردارد و اخلاص داشته باشد نامش ماندگار می‌شود و او نیز ماندگار شد.
⭕️ نرخ باروری در کشور پس از ۳۰ سال افزایش یافت 👤 امیرحسین بانکی‌پورفرد، رئیس کمیسیون مشترک طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مجلس: 🔹نرخ باروری در ۳۰ ساله گذشته هر سال کاهشی بوده و امسال نخستین سالی است که رو به افزایش گذاشته و از ۱,۶۵ به ۱,۶۶ رسید 🔹در جلسه‌ای که با سازمان ثبت احوال و مرکز آمار ایران داشتیم، اعلام شد آمار جدید نشان می‌دهد بعد از ۳۰ سال که موالید فرزند سوم و چهارم در کشور روند کاهشی داشته، امسال موالید فرزندان سوم و چهارم در کشور افزایش یافته است. 🔹همچنین موالید گروه سنی بالای ۳۵ تا ۴۰ سال و ۴۰ تا ۵۰ سال افزایش یافته است. این دو گروه سنی خیلی مهم هستند، زیرا کم‌کم از نرخ باروری عبور می‌کنند. 🔹در حالی که تعداد موالید در ۶ سال گذشته ۵۰۰ هزار تولد کاهش یافته بود، امسال فقط ۲۰ هزار تولد کاهش یافت.
عرض کنم خدمت اون براندازهایی که از مهمونی ده کیلومتری دارن میسوزن، ‏یه هشتاد کیلومتری تو راهه... :)) 🗣️حمید صادق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عجز ناتو در برابر قدرت پهپادی ایران؛ جایزه یک میلیون دلاری مقامات اوکراینی برای مقابله با پهپادهای شاهد! 🔹 میخاییلو فدرف وزیر نوآوری‌های دیجیتال اوکراین در همایشی با اشاره به پهپاد انتحاری شاهد گفت: 🔹 اینکه برای زدن پهپاد پنجاه هزار دلاری از راکتی استفاده شود که ممکن است یک میلیون دلار بیارزد مقرون به صرفه نیست.
👈رفتارهای دوگانه غربی ها؛👇 در آیات روایات متعددی تأکید شده که مسلمانان باید از دشمنی و بد خواستن بی دلیل برای دیگران پرهیز کنند و با سایر مردم همان گونه رفتار کنند که انتظار دارند با خودشان رفتار شود. 👈قطعاً ضرب المثل معروف ایرانی که می گوید «آنچه بر خود نمی پسندی، بر دیگران مپسند» نیز برگرفته و در راستای همین آیات و روایات است. 👈اما ظاهراً غربی ها (مستکبرین) نه تنها مطلقاً به چنین چیزی اعتقاد ندارند، بلکه در رفتار و گفتار، دقیقاً عکس این توصیه اسلامی و ایرانی را عمل می کنند. 👈در یادداشت ذیل 15 نمونه از گفتار و رفتار متناقض یانکی ها در مورد مسلمانان و به خصوص ایرانیان مورد اشاره قرار گرفته است. تفاوت اینجا و آنجا از نظر آنها! https://rahtooshe.com/?p=10724
چرا باید ظرف عرق‌‌ نعنارو شبیه ظروف مشروب طراحی کنن؟ طرح جدید خودمون نداریم؟ نمیتونیم ابداع کنیم؟ چه کسی نظارت داره؟ 😐
مشکلات روحی تک فرزند 🔹بچه‌هایی که خواهر و برادر ندارند و تنها فرزند یک خانواده به شمار می‌روند، در مرکز توجه والدین خود قرار می‌گیرند، آن‌ها به این دلیل که خواهر و برادری ندارند، به رقابت برای جلب توجه پدر و مادر مشغول نمی‌شوند. این در مرکز توجه بودن همیشگی، فرد را در نوجوانی وبزرگسالی با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌کند و انتظار دارد جامعه، دوستان، همکاران هم مانند والدین، توجه ویژه‌ای نسبت به او داشته باشند، به این صورت افرادی پرتوقع بار می‌آیند که در بسیاری از موارد تمایل دارند همه چیز بر وفق مرادشان باشد.
🔺فاصله‌گذاری با رادیکالیسم 🔹مروری بر ضرورت تکاپوی انتخاباتی اصلاح‌طلبان ✍️مهدی سعیدی - جریان شناس سیاسی 📝گذر زمان ما را به انتخابات حساس 1402 نزدیک می‌کند. انتخاباتی که در آن سرنوشت دو مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری تعیین خواهد شد و حتی می‌تواند نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری آینده را نیز متأثر کند. طبیعی است که در این مسیر شاهد فعالیت‌های متنوع بازیگران سیاسی خواهیم بود که هر یک تلاش دارند تا به نحوی اوضاع را برای بهره‌گیری بیشتر جریان و جناح سیاسی خود هموار کنند. در همین ایام، اصلاح‌طلبان به تغییراتی در جبهه اصلاحات دست زدند؛ هم برخی از اعضای جدید و جوان را وارد شورا کردند و هم ریاست آن را پس از دو سال از پیرجبهه اصلاحات، یعنی «بهزاد نبوی» گرفتند و به «آذر منصوری» سپردند. 🔗متن کامل را بخوانید 📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 کار کشور اسلامی‌مون؛ کاملا خزنده، سازماندهی‌شده، دارای عقبه‌ی امنیتی، با سیاست قدیمی و کاربردیِ فتحِ سنگربه‌سنگر (گام‌به‌گام)، دارای راهبرد کوتاه‌مدت و بلندمدت، و کم‌کم بصورت آشکار و علنی در حال پیاده‌سازی است 👈 تقدیم به ساده‌اندیشان و صورتی‌ها و مسئولین مربوطه که بعضا چشماشون رو بستن و میگن ان‌شاءالله بُزه!! 🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک 📝 سید یار
📣هیچ فردی از تجمع‌کنندگان جلوی دفتر ارتباط مردمی قوه قضائیه در بازداشت نیست 🔸حضور تعدادی تجمع‌کننده در مسیر پیاده‌رو و محل عبور و مرور شهروندان در خیابان ولیعصر‌(عج) تهران (مقابل دفتر ارتباط مردمی قوه قضائیه) طی روزهای گذشته حواشی را به همراه داشته است. 🔹اخلال چند روزه در رفت‌وآمد شهروندان و برهم زدن نظم و انضباط شهری باعث شد تا پلیس با تجمع‌کنندگان برخورد و به دلیل تمرد برابر قانون تعداد قلیلی از آن‌ها را که در برابر دستور پلیس مقاومت می‌کردند بازداشت کند. 🔸پیگیری‌های خبرگزاری میزان نشان می‌دهد در حال حاضر هیچ فردی از تجمع‌کنندگان جلوی دفتر ارتباط مردمی قوه قضائیه در بازداشت نیست و روز گذشته آزاد شده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضور ۴ میلیون نفر در بزرگ‌ترین جشن غدیر تاریخ 🔹معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران: سال گذشته بالغ بر ۳ میلیون نفر در مهمانی غدیر شرکت کردند که آمار نشان می‌دهد که تعداد شرکت‌کنندگان در مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر امسال یک میلیون بیشتر از جمعیت سال گذشته بوده است.
🚨پلمب باشگاه ورزشی در تهران برابر اخبار واصله، مبنی بر فعالیت باشگاه ورزشی واقع در محله زرکش که اقدام به راه اندازی باشگاه بدنسازی مختلط،با حضور بانوان و آقایان به صورت همزمان نموده بود برابر بررسی بعمل آمده و پس از هماهنگی قضایی بدلیل عدم رعایت قوانین و مقررات و ضوابط انتظامی پلیس نسبت به پلمب مکان یاد شده توسط معاونت نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ پلمب گردید. 🔰پلیس نظارت براماکن عمومی فراجا
✴️ چرا نمی شود که حال دلمان خوش بماند؟! 📝علی محمدی 🔸این روزها خبرهای خوبی که بتواند حال جامعه را خوب کند ، کم نیستند. مهمانی ده کیلومتری غدیر در تهران و متعاقب آن در سراسر کشور، احداث کلان بیمارستان غدیر به دست متخصصان داخلی، رفع مشکلات عمده مردم در سفرهای استانی رئیس جمهور همچون مشکل آب در سفر به کرمان، بهبود اشتغال و وضعیت تجاری کشور و ده ها خبر خوب دیگر که می توانند کانون های امید بخشی در جامعه باشند. 🔸اما این خبرهای خوب در سایه هیاهوی رسانه ای و جوسازی های منفی پنهان می ماند و آنچه بر پیکر جامعه وارد می شود، تازیانه هایی است که از بازخورد چند موضوع حاشیه ای بر جامعه وارد می گردد. حاشیه های که به دلایل مختلف پر رنگ تر از متن می شوند. 🔸در واقع جریان رسانه ای تحریف با تکیه بر ضعف ها و کاستی ها، به دنبال ناامید ساختن جوانان و مردم است. البته کار دشمن و منافق، دشمنی است، اما آنچه مهم است اینکه چرا دولت زبان گویا و پیوست رسانه ای در مواجهه با کنش های اجتماعی و عملکردهایش ندارد. 🔸اگر می خواهیم آسیب شناسی دقیق تری در این زمینه داشته باشیم، آنگاه باید بدانیم که کارآمدی دولت هنگامی بستر ساز امید می شود که بتواند در دو حوزه امنیت روانی و اعتماد عمومی موفق عمل کند.   🔺در باب مولفه اول، جامعه ای که امنیت روانی در آن برقرار نباشد، نمی تواند به آینده امید داشته باشد. در واقع در بستر امنیت روانیِ جامعه است که زمینه های رشد و پیشرفت و توسعه فراهم می شود. این موضوع چنان اهمیت دارد که رهبری چندین مرتبه بین مسئولین آنرا مطرح نموده اند. اینکه هیچ کسی حق ندارد با اطلاعات و موضع گیری های نادرست، روان جامعه را به مخاطره اندازد. 🔺درباره مولفه دوم آن چه می توان گفت اینکه امید بدون برخورداری جامعه از اعتماداجتماعی اصولا امکان تحقق نمی یابد. اعتماد به اجزای حاکمیت و به قانون گذاران، در بستر اعتماد اجتماعی است که شکل می گیرد و جامعه با حکمرانان همسو می شود و می پذیرد و اجرا می کند. لذا توجه به اعتماد اجتماعی از مسیر ارتقای سرمایه های اجتماعی در عرصه حکمرانی یکی از مولفه های اجتناب ناپذیر امیدآفرینی است که در سایه شفافیت و اعتماد به مردم و گفتگو با آنان و پذیرش اشتباهات و داشتن پیوست های فرهنگی و رسانه ای میسر است. 🔚نکته راهبردی: امید در جامعه یک نقطه کانونی است که در ساحت عمل و احساس تحقق می یابد و حال جامعه را خوب می کند. عمل را حکمران شکل می دهد و احساس را رسانه. بی توجهی به ساحت احساس می تواند هر دستاوردهای را از بین ببرد  و همه ظرفیت های دولت را به حاشیه ببرد و سرمایه اجتماعی نظام را نابود سازد. از این جهت است که به فرمایش رهبری شکست جریان تحریف می تواند زمینه ساز شکست تحریم‌ها باشد.
🔴 عکس دیدنی از این روزهای تهران و پاریس