10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیدار_رهبری_با_دختر_شهید
دیداری خصوصی با رهبر انقلاب حفظه الله که شهید به دخترش وعده داد بعد اذان صبح محقق شد این هم سند زنده بودن شهدا
از همه ی خانواده های عزیز شهدا التماس دعا داریم😭
🤲الّلهُـمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَـــ_الْفَـــرَج
#طوفانالأقصى
#عزه
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷
.
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موسیقی مازنی و انقلابی
اقدام شهید صیاد شیرازی در قبال دریافت زمین در شمال تهران
بسم الله الرحمن الرحیم
رئیس بنیاد شهید و ایثارگران
ظاهرا دوستان بنده بدون اطلاع اینجانب قطعه زمینی در شمال شهر تهران برای بنده گرفته اند. اکنون در وضعیتی قرار دارم که احساس میکنم به ازای رسیدن به مسکن بهای گرانی را میپردازم و آن ثمرهی همهی مجاهدتهای فی سبیل اللهیست که انشاءالله خداوند آن را تایید کند.
قلبم رضایت نمیدهد چنین شود و خود را لایق چنین عنایتی از جمهوری اسلامی نمیدانم بلکه مدیون آن هستم و باید تا روزی که نفس در بدن دارم عاشقانه به اسلام عزیز خدمت نمایم.
تکه زمین را تحویل میدهم.
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
به نومِ جانِ خِدایِ مهرِبون🌹💜💓
🍃سلام جان یارون🍃
برارون خاخِرون⚘⚘
شِمه تِلا خُش خَوِر🍃
شِمه لَمپا هَمیشِک پِر سو
شِمه تن سالم و شِمه گِمون خِش
شِمه غم و غرصه پَر🍃
شِمه چِش و دِل سِر
شمه دل بهاری، دل و دل خنه گرم گرم
دِل خِشی شِمه دَر و دروِن دور هایره و
شِمه دوش نشین🍃
شِمه تِک خنده و سِفره
مَشتِ بر کِت🍃
جانِ خِدا همه تایی پِشتِ پِنا
اَتّا خِجیر روز ره شِمه سه
آرزو کِامبه🌸
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
زمانی که ناوشکن آمریکایی نیوجرسی در سال 1983 وارد سواحل لبنان شد...
جوزف ابوخلیل در روزنامه فالانژیست "کار" نوشت: کجاست خدای مستضعفین در مقابل عظمت نیوجرسی؟
اندک زمانی بعد، عماد مغنیه «نابغه ی مقاومت اسلامی» با منفجر کردن مقر تفنگداران دریایی آمریکا و کشتن 241 کماندوهای آمریکایی پاسخ داد و روی بدن آنها امضا کرد: پروردگار مظلومان اینجاست، پس عظمت نیوجرسی کجاست؟
تازه زنش را آورده بود اهواز. طبقهی بالای خانهی ما مینشستند. آفتابنزده از خانه میرفت بیرون. یک روز صدای پایین آمدنش را از پلهها که شنیدم، رفتم جلویش را گرفتم. گفتم: مهدی جان! تو دیگه عیالواری. یک کم بیشتر مواظب خودت باش. گفت: چی کار کنم؟ مسئولیت بچههای مردم گردنمه. گفتم: لااقل توی سنگر فرماندهیات بمون. گفت: اگه فرمانده نیمخیز راه بره، نیروها سینهخیز میرن. اگه بمونه توی سنگرش که بقیه میرن خونههاشون.
شهید#مهدی_زین_الدین🕊🌹
# شهید باشیم تا شهید بشویم💐
🇮🇷
🎥 #نشست_برخط | «بررسی آخرین تحولات فلسطین و نبرد با رژیم صهیونیستی»
🍃🌹🍃
👤با حضور: سردار رسول سنایی راد ( معاون محترم سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا )
📆سه شنبه ٢۵مهرماه۱۴۰٢- ساعت ٢١
✅ به کانال کهگیلویه و بویراحمد بپیوندید؛
🆔 https://rubika.ir/basiratii
با بمباران امشب بیمارستان مرکزی غزه که بیش از ۵۰۰ نفر در یک لحظه قتل عام شدن، وقایع اخیر وارد مرحله تازه ای خواهد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظۀ بمباران بیمارستان غزه توسط رژیم صهیونیستی
اسامی کشورهایی که اجازه ندادند کشتار کودکان در غزه متوقف شود. این اسامی را خوب به خاطر بسپارید
🔴5کشور چین، امارات، گابن و موزامبیک به پیش نویس روسیه برای توقف جنگ رای مثبت و 4 کشور آمریکا، انگلیس، فرانسه و ژاپن رای منفی دادند.
🔴همچنین کشورهای آلبانی، برزیل، غنا، مالت، سوئیس، اکوادور رای ممتنع به این پیش نویس دادند.
🔴🔴🔴
🚨مهم و بصیرتی/ حتما" بخوانید
🔴بررسی مختصر وضعیت تاریخی غزه( بخش اول)
نوار غزه ۳۶۴ کیلومتر مربع مساحت دارد. این باریکه هماکنون ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد. غزه متراکمترین نقطه جمعیتی جهان (با بیش از ۶ هزار و صد نفر در هر کیلومترمربع) محسوب میشود. حدود ۷۰ درصد فلسطینیهای ساکن نوار غزه از بخشهای دیگر فلسطین به این منطقه آواره شدهاند. غزه با مصر و رژیم اشغالگر قدس مرزهای مشترک دارد. غزه ۱۱ کیلومتر با مصر و ۵۱ کیلومتر با فلسطین اشغالی مرز مشترک دارد و از ۴۰ کیلومتر ساحل مدیترانهای نیز برخوردار است.
اگرچه غزه یکی از کانونهای مقاومت در فلسطین است، اما کنترل این باریکه تنها از سال ۲۰۰۵ در اختیار فلسطین قرار گرفت. غزه از سال ۱۹۴۸ تا ۱۹۶۷ تحت کنترل مصر و از ۱۹۶۷ تا ۲۰۰۵ نیز برای مدت ۳۸ سال تحت اشغال رژیم صهیونیستی قرار داشت. از سال ۲۰۰۵ که نظامیان اسرائیلی مجبور شدند از باریکه غزه خارج شوند و کنترل آن در اختیار جنبش حماس قرار گرفت، غزه بیش از همه شاهد محاصره و جنگ بود. رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۰۷ تاکنون غزه را تحت محاصره همهجانبه دارد و این باریکه را به بزرگترین زندان روباز جهان تبدیل کرده است. از سال ۲۰۰۵ تاکنون رژیم صهیونیستی جنگهای مکرری نیز علیه غزه انجام داد که از جمله میتوان به نسلکشی پنج روزه فوریه ۲۰۰۸، جنگ ۲۲ روزه ۲۰۰۸، جنگ ۸ روزه ۲۰۱۲، جنگ ۵۱ روزه ۲۰۱۴ و جنگ ۱۲ روزه ۲۰۲۱ اشاره کرد.
اکنون بار دیگر غزه شاهد جنگ است، جنگی که تاکنون حدود ۲۸۰۸ شهید و بیش از ۱۰۸۵۹ هزار زخمی داشته است. تفاوت جنگ اخیر با ۵ جنگ مهم گذشته در این است که در جنگهای گذشته رژیم صهیونیستی مهاجم بوده و فلسطینیها مدافع بودند، اما جنگ اخیر با تهاجم بیسابقه حماس به اراضی اشغالی آغاز شد و رژیم صهیونیستی در واکنش به این اقدام، حمله همهجانبه علیه غزه را آغاز کرد. در واقع، حمله حماس به اراضی اشغالی سنگینترین شکست نظامی رژیم صهیونیستی بود زیرا علاوه بر غافلگیری اطلاعاتی و نظامی، تاکنون بیش از ۱۵۰۰ صهیونیست کشته و بیش از ۳۵۰۰ نفر نیز زخمی شدند. این در حالی است که در جنگ ۲۲ روزه ۱۳ نفر، در جنگ ۸ روزه تنها ۳ نفر، در جنگ ۵۱ روزه ۶۸ نفر و در جنگ ۱۲ روزه نیز ۱۴ صهیونیست کشته شدند. با توجه به این وضعیت، رژیم اشغالگر قدس که به شدت خشمگین از این شکست است، حملات علیه باریکه غزه را آغاز کرده و همچنان ادامه میدهد و خبرها نیز حاکی از امکان آغاز حمله زمینی به غزه است.
ادامه دارد.
🔴 سناریوهای پیش روی جنگ غزه(بخش دوم)
با ادامه حملات رژیم صهیونیستی علیه باریکه غزه، سناریوهای زیر را میتوان درباره این جنگ مطرح کرد:
🔸۱. ادامه حملهها تا اشغال کامل غزه
یکی از سناریوهای پیش روی جنگ اخیر غزه، ادامه حمله تا اشغال کامل این باریکه است. نتانیاهو برای اینکه خشم داخلی را مهار کند حملات همهجانبه را ادامه میدهد. رژیم صهیونیستی سعی دارد نسخه غزه را برای همیشه بپیچد و بار دیگر کنترل این باریکه را در اختیار گیرد. ۱۷ سال از خروج نظامیان صهیونیست از باریکه غزه و کنترل حماس بر این باریکه میگذرد. رژیم صهیونیستی طی این مدت و تا سال ۲۰۲۱ شاهد سازش کرانه باختری و تشکیلات خودگردان فلسطین و مقاومت باریکه غزه در مقابل خود بود. رژیم صهیونیستی در مدت اشغال ۳۸ ساله باریکه غزه، در این منطقه اقدام به ساخت پایگاهها و تأسیسات نظامی و امنیتی و شهرکهای صهیونیستنشین کرد، اما این حملهها نتوانست اراده مردم فلسطین بخصوص گروههای مبارز مانند جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و جهاد اسلامی را بشکند و آنان را تسلیم شرایط تحمیلی اسراییل کند. در اثر این مقاومت، رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت از باریکه غزه عقبنشینی کند. در ۱۷ سال گذشته نیز اگرچه دهها هزار فلسطینی در اثر جنگهای مکرر رژیم صهیونیستی شهید و زخمی شدند و زیرساختهای غزه نیز از بین رفت، اما نهتنها باریکه غزه خالی از سکنه نشد بلکه هر سال بر جمعیت این باریکه افزوده شد و اکنون بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
ادامه دارد.