فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در آستانه جلسه دیوان بین المللی دادگستری به منظور رسیدگی به شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونسیتی، بنیامین نتانیاهو با انتشار ویدئویی تاکید کرد رژیم قصد اشغال دائمی غزه و یا تبعید ساکنین فلسطینی آن را از این باریکه ندارد تا شاید بدین شکل از فشارهای بین المللی علیه رژیم صهیونیستی بکاهد.
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشتپرده تروریستهای کرمان چه کسانی هستند؟👆👆👆
غصهی گلوگیر
تلخترین مطلبی که امامخامنهای(حفظهالله) در دیدار بانوان فرمودند، این جملات است:
«دیروز یک کتابی برای من آوردند که صحبتهایی بود که خود بنده کرده بودم، چاپ شده بود، ندیده بودم؛ نگاه کردم دیدم خیلی از حرفهایی که آماده کرده بودم و میخواستم امروز اینجا بگویم، در آن کتاب هست و قبلاً بارها گفته شده؛ در این زمینهها زیاد صحبت کردهایم.»
تلخی این جملات در مواجهه با سوالات زیر آزاردهندهتر میشود:
-چرا خطر جمعیت ما را تهدید میکند؟
-چرا تحول در آموزش و پرورش اتفاق نمی افتد؟
-چرا تبلیغ اولویت اول حوزه نیست؟
-چرا تحول لازم در حوزه محقق نشده است؟
-چرا کماکان بعضی از نسخههای شکستخوردهی اقتصادلیبرال در حال اجراست؟
-چرا بیحجابی بهعنوان حرام شرعی و سیاسی موردتوجه عدهای از متولیان نیست؟
-چرا بیاخلاقی سیاسی در ایام انتخابات آزاردهنده میشود؟
-چرا مشارکت بالای مردم در انتخابات، اولویت اول عدهای از مدیران نیست؟
-جرا جایگاه قویم مردم در حاکمیت اسلامی کمتر دیده میشود؟
- چرا...
-و چرا عدهی زیادی از ما بعد از شنیدن سخنان متعدد حضرت ایشان از جمله همین سخنرانی، اینقدر ذوقزده شدیم و برایمان تازگی داشت؟!
پاسخ تمام این سوالات تلخ در همان جملهی نخست آقاست؛ متأسفانه از یکطرف کلام ایشان به تمام مخاطبان واقعی نرسیده است و از طرف دیگر عدهای از مخاطبان واقعی که کلام را دریافتهاند، حقش را ادا نکردهاند!
مقصر کیست؟
-دفتر حفظ و نشر آقا؟
-حوزههای علمیه؟
-قوای سهگانه؟
-دستگاههای عریض و طویل فرهنگی؟
-فرهیختگان حوزه و دانشگاه؟
-طلاب و دانشجویان؟
-رسانههای ملی و غیرملی؟
-مردم؟
-یا هرکدام از ایشان به میزانی؟
چاره چیست؟
فقط یک کلام: «رساندن کلام امام جامعه به جامعهی امام و مطالبهی میدانی جهت تحقق آن.» و این مهم محقق نخواهدشد، جز با اقدام جهادی «حلقههای میانی».
امامخامنهای در یکی از مهمترین سخنرانیهای دوران زعامتشان فرمودند:
«این تمرکز، این ایجاد برنامهی کار، پیدا کردن راهکار، ارائهی راهکار، برنامهریزی، به عهدهی چه کسی است؟ این به عهدهی جریانهای حلقههای میانی است. این، نه به عهدهی رهبری است، نه به عهدهی دولت است، نه به عهدهی دستگاههای دیگر است؛ [بلکه] به عهدهی مجموعههایی از خود ملّت است که خوشبختانه امروز ما این را کم هم نداریم. ما نخبههای فکری در زمینههای گوناگونِ مورد نیاز در میان جوانان، در میان مسئولین خودمان داریم. اینها میتوانند بنشینند برنامهریزی کنند و هدایت کنند. تشکّلهای دانشجویی از این قبیلند، مجموعههای باتجربه و فعّال در زمینههای فرهنگی و فکری و مانند اینها از این قبیلند و هر که هم در این زمینهها فعّالتر باشد، مؤثّرتر است؛ یعنی زمام کار دست کسانی است که فعّالیّت کنند؛ تنبلی و بیحالی و کسالت و مانند اینها به درد نمیخورد.»
به این فهرست بیافزایید: اساتید حوزه و دانشگاه، فعالان رسانهای، محافل قرآنی و مذهبی، هنرمندان متعهد، نویسندگان، هیئات، پایگاههای بسیج، گروههای جهادی و....
هشدار!
کلامِمعجزگون امیرالمؤمنین(علیهالسلام) فقط مربوط به صدر اسلام نیست و امروز نیز خدای نکرده میتواند مصداق بیابد:
«مَنْ نَامَ عَنْ نُصْرَةِ وَلِیِّهِ انْتَبَهَ بِوَطْأَةِ عَدُوِّهِ.»
کسی که به هنگام یاری ولیّ (رهبر) خود بخوابد، با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد!
#عراق #آمریکا
🔰 السودانی خواستار خروج نیروهای آمریکایی از عراق شد
نخست وزیر عراق در جریان گفتگو با یک رسانه بر ضرورت خروج سریع نظامیان آمریکایی از این کشور تأکید کرد.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق در گفتگو با رسانه رویترز اظهار داشت که بغداد خواستار خروج سریع و منظم نیروهای تحت فرماندهی آمریکا از عراق است.
وی اظهار داشت: لازم است این مسئله به رسمیت شناخته شود که توجیه یا هدفی برای هیچ طرفی اعم از خارجی یا داخلی، وجود ندارد که ثبات در عراق و منطقه را به هم بزند. باید بر سر یک چارچوب زمانی برای خروج نیروهای آمریکایی به توافق برسیم که سریع و واضح باشد تا نیروهای آمریکایی مدت زمانی طولانی در عراق نمانند و حملات ادامه پیدا نکند.
السودانی در ادامه بیان داشت که پایان دادن به جنگ غزه تنها راهکار است. در غیر این صورت شاهد گسترش حیطه درگیریها در منطقهای حساس برای جهان که مالک بخش اعظم ذخایر انرژی است، خواهیم بود.
شایان ذکر است دفتر نخست وزیر عراق پس از شهادت یکی از فرماندهان جنبش نحباء توسط هواگردهای آمریکایی در حومه بغداد، با انتشار بیانیهای اعلام کرد که دولتش آماده پایان دادن به مأموریت ائتلاف بینالمللی آمریکا است.
پس از سخنان السودانی، پاتریک رایدر، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا طی نشست خبری در پنتاگون بیان داشت: در حال حاضر هیچ برنامهای برای عقبنشینی از عراق وجود ندارد که من از آن مطلع باشم. ما به تمرکز روی شکست دادن داعش ادامه میدهیم. ۲۵۰۰ نظامی آمریکایی به دعوت دولت عراق در این کشور حضور دارند و ما هیچ اطلاعیهای از بغداد به وزارت دفاع آمریکا مبنی بر تصمیم برای اخراج نظامیان از عراق دریافت نکردهایم.
با این وجود، برخی از رسانهها از جمله پلیتیکو مدعی شدند که السودانی طی یک گفتگوی مخفی با آمریکاییها، حضور آنها را تضمین کرده است و این سخنان و اقدامات بیشتر جنبه نمایشی دارد اما به نظر میرسد پس از جلسه اخیر نخست وزیر عراق با چارچوب هماهنگی شعیان، السودانی و گروههای مقاومت عراقی عزم خود را برای اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور جزم کردهاند.
🔺️اندر بدعت تطهیر و جنازه کشان روشنفکرمآبان وامانده!
آیا #محمدعلی_اسلامیندوشن همان شخصی نیست که سال 1375 سیمای جمهوری اسلامی در برنامه "هویت" ازاو درکنار هوشنگ گلشیری، حسین نصر،احمدشاملو، داریوش شایگان و... به عنوان تئوریسینهای شبیخون فرهنگی نام برد؟ و برای افشای ماهیت فکری آنان به تفصیل برنامه ساخت؟!
حال چه اتفاقی در مدیریت کلان فرهنگی این کشور افتاده که از او قدیسی ساخته اند و جنازه اش را شهر به شهر طواف می دهند و مراد می طلبند؟! و احتمالا از او نیز مانند هوشنگ ابتهاج امامزاده ای می سازند و سنگ قبری مرمرین و کلان بر گورش می نهند و مجسمه ای در کنارش میافرازند! آیا این حرکات زیگزاگی به سود جریان شبه روشنفکری ضد اسلام و وابسته به جریان لیبرالیسم و تشویش اذهان عمومی نیست؟
تطهیر عناصر فکری ضدانقلاب و ضد اسلام به زعم این جوجه مدیران مذبذب فرهنگ و هنر امروز ایران چه عایدی برای نظام دارد؟!
آیا این مدیران فرهنگی, برگی_ از کتابهای اسلامی ندوشن را خواندهاند؟ کاش حداقل کتاب "داستان داستان"های اسلامی ندوشن را می خواندند تا جلوهای از عمق کینه و نفرت او را نسبت به دین و مذهب و اسلام دریابید!
اسلامی ندوشن در سال 1378 و 1388 همنوا با جریان فتنه در ضمن دو سخنرانی خود در شهر کتاب پیروزمست آرزوی سرنگونی جمهوری اسلامی را به اشاره و تلویح در جمع عمومی به زبان آورد و حالا مدیران تازه به دوران رسیده فرهنگی در مرده او می دمند و جنازه اش را در قالب سیمرغ بر فراز شهرهای ایران به پرواز در می آورند! انباشت این حجم بلاهت و نادانی هم در نوع خود کم نظیر است!
✍ محمدرضا سرشار
1ـ راههای افزایش مشارکت.mp3
10.4M
راههای افزایش مشارکت مردم در انتخابات
محور تبلیغات ما در انتخابات باید امیدآفرینی برای افزایش مشارکت باشد.
1⃣ باید تصویری مطلوب، جذاب و شورانگیز از آیندهای که جامعه بهسوی آن حرکت میکند، ارائه دهیم.
2⃣ باید کلانروایتی مبتنی بر نظریه پیشرفت تبیین کنیم و در آن نشان دهیم که انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی در زمینههای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی، نظامی، دیپلماتیک و... گامهای بلند و موفق و گاهی شگفتانگیز، بهسمت آن تصویر مطلوب برداشته و موازنهها را تغییر داده است.
3⃣ در جهاد تبیین باید بین گفتمان «مقاومت و پیشرفت» و «انفعال و توسعه» مقایسه کنیم و توضیح دهیم که مقاومت موفق بوده است مسیر دیگری را برای پیشرفت پایدار کشور باز کند که آثار خسارتبار گفتمان سازش و توسعه را در پی ندارد.
4⃣ باید آسیبشناسی از معضلات و مشکلات کشور را همدلانه با جامعه و مردم ارائه دهیم؛ نباید نقدها و اشکالات موجود را رد کنیم، منتها در تحلیل علل و عوامل این آسیبها باید نشان دهیم که آسیبها بهخاطر مقاومت نبوده، بلکه عمدتاً بهخاطر «انفعال و توسعه» و کپیبرداری از الگوهای غربی بوده است؛ هرچند بخشی هم بهخاطر کوتاهیهاست.
🎧 آیتالله میرباقری
#انتخابات
✳️ دو حدیث ناب ظهور:👇👇👇
1⃣ امام جعفر صادق (علیهالسلام) می فرماید:
♻️ هر یک از شما خودش را برای خروج قائم آماده کند.
♻️ ولو با تهیه یک تیر (کنایه از آمادگی کامل فردی، اجتماعی، نظامی و معنوی)
♻️ که اگر خداوند این آمادگی را در نیت شما ببیند.
♻️ امیدوارم که خداوند در اجل تان مهلت دهد.
♻️ تا ظهور او را درک کرده از انصار و یاران آن بزرگوار باشید.
✍️ بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۳۶۶
2⃣ امام رضا(علیه السلام) می فرماید:
♻️ منتظرین گداخته می شوند.
♻️ همان گونه که طلا در کوره گداخته می شود.
♻️ و مانند طلای ناب از ناخالص پاک می شوند.
✍ الارشاد، ص ۳۳۹
📌مهمترین جهاد و بزرگترین جهاد قبل از ظهور، جهاد تبیین و لبیک گویی به فرمان نایب امام زمان است.🌻
💠 ان شاءالله از منتظران ظهور حضرت مهدی موعود(حج) باشیم 👈 صلوات
✌️🌸🌿✌️🌸🌿✌️🌸🌿
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
📌"اسرائیل بدنبال توصیه امریکا می گوید به جنگ کم شدت و #عملیات_ویژه (یعنی ترور ) روی آورده.
معنای این حرفها شکست حمله زمینی به #غزه است"