📌آخرین وضعیت در کشورهای منطقه
1️⃣ عراق
🔻در روزهای اخیر و پس از ترور شهید ابوباقر الساعدی، پنج روند در عراق طی شده است:
1. آمادگی گروههای مقاومت عراقی برای شروع مرحله سوم حملات: مقاومت پس از ترور بغداد تصمیم گرفت تا شتاب عملیات را افزایش دهد و البته در این زمینه اقدام غیرعقلانی و کمک کننده به رژیم صهیونیستی نکند. بنابراین تکمیل مطالعات و آمادگیهای لازم صورت گرفت. اما اجرایی شدن این ترتیبات مستلزم موارد دیگری بود.
2. رایزنی میان گروههای مقاومت برای تصمیم یکپارچه: در این مدت البته مذاکرات و رایزنیها با وساطت میانجیها صورت گرفت. برخی گروههای عراقی به صراحت از ابوحسین الحمیداوی خواستند تا حملات کتائب حزبالله از سر گرفته شود و متناسب با جنایت اخیر آمریکاییها، پاسخ داده شود تا تشدید نظامی علیه آمریکا صورت گیرد اما ضلع دیگر این رایزنیها، بر این مبنا بود که حملات به طور کلی متوقف شود و به دولت برای مذاکرات زمان داده شود. به نظر میرسد گروههای مقاومت به طور مشروط و برای زمانی محدود و البته با نگاهی منفی، به دولت فرصت دادهاند.
3. رایزنی مقاومت با دولت: مقاومت خواهان تسریع خروج اشغالگر است و در این زمینه میداند که مذاکره فایدهای ندارد و اخراج اشغالگر تنها با زور صورت میگیرد اما به دلیل پیامهای ایران و آمریکا و نجف و درخواستهای السودانی، مهلت کوتاهی به مذاکرات داده شده است. البته خواسته همه، عدم حرکت به سمت جنگ گسترده قریبالوقوع بود.
4. مذاکرات عراق و آمریکا: مشخصاً دولت السودانی نیز چندان کار راحتی ندارد زیرا به دلیل حملات اخیر آمریکا به شدت در برابر مقاومت شرمسار شده است. مذاکرات نیز حداقل در روزهای ابتدایی به دلیل جو حاکم از حمله به برج 22 و پاسخهای آمریکا، اصلا جدی نبوده است. به نظر نمیرسد مذاکرات حاوی خروج اشغالگر باشد بلکه فعلا به دنبال بازتنظیم روابط امنیتی دو جانبه هستند.
5. تلاش پارلمان برای اجرای اخراج اشغالگر: در این خصوص اخیرا جلسهای در پارلمان عراق برگزار شد که غیبت بالای نمایندگان سنی و کرد و حتی شیعه به شدت به چشم آمد. این غیبتها نشان داد که کلید اخراج آمریکا از عراق بیش از هر چیز وابسته به تعیین تکلیف آینده عراق پسا آمریکا و سهمبندی گروههای سیاسی است. حقیقت تلخ است اما متاسفانه یکی از عوامل مهم تداوم اشغالگری آمریکا در عراق، سیاسیون کرد، سنی و حتی شیعه هستند که از خروج آمریکا به دلیل برهم خوردن موازنه قوا به سود برخی گروههای دیگر به شدت وحشت دارند.
36.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏳 { نماهنگ هم عهدی } 🏳 از گروه سرود ضحی منتشر شد.🌻
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #شبهات_انتخاباتی (۵) | شفافیت وعده انتخاباتی مجلس یازدهم بود؛ چرا تصویب نشد؟
🍃🌹🍃
🔻مجلس طرح شفافیت را در خرداد ۱۴۰۱ تصویب و برای بررسی به شورای نگهبان فرستاد. شورای نگهبان نیز در ۲۶ آذر ۱۴۰۱ رسماً اعلام کرد، اشکالات شورای نگهبان بر این طرح رفع و تنها دو اشکال مجمع تشخیص مصلحت نظام باقی مانده است که باید توسط مجمع تعیین تکلیف شود.
🔸اما مجمع تشخیص مصلحت نظام، به مدت ۸ ماه اعلام نظر در این خصوص را به تأخیر انداخت و درحالی که در این مدت به جز دو مورد هیچ اشکال دیگری به طرح وارد نکرده بود، ناگهان در شهریور ۱۴۰۲، مجمع با نقض نظر قبلی خود، ایرادات جدیدی بر طرح وارد کرد.
🔹این موضوع همچنان توسط مجلس در حال پیگیری است و انشاءالله قطعاً تصویب خواهد شد. با این حال، مجلس که شفافترین قوه کشور محسوب میشود، برای شفافیت بیشتر و عمل به وعده خود در شفافیت آراء، به صورت داوطلبانه این طرح را اجرا کرده و اکنون ۲۲۰ تن از نمایندگان به صورت داوطلبانه در حال اجرای قانون هستند و آراء آنها به صورت روزانه در سایت رسمی مجلس به آدرس parliran.ir منتشر میشود.
🔺پس تا تصویب نهایی مجلس شفافیت را مطابق وعده خود در حال اجرا دارد و ان شاءالله توسط مجلس نیز این مسئله تبدیل به قانون میشود.
#انتخابات | #مشارکت_حداکثری
1_9701764637.pdf
306.2K
#محتوایتبیینی
جملات آماده برای گفتگوی چهرهبهچهره در محورهای افزایش مشارکت و روایت پیشرفت.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
💡همایش مجازی و ویژه مسیر انتخاب
⭕️ از امشب ساعت ۲۱؛ به استقبال از دومین کنگره ملی شهدای استان؛
📢 مرکز نسرای کهگیلویه و بویراحمد برگزار میکند
⬅️سلسله نشست های تخصصی با حضور مهمانان کشوری
💢 چرا انتخابات مهم است؟
💢رای بدهیم یا نه؟
💢 نفع رسانههای غرب از پویش رای نمیدهم!
💢سوالات خود را مطرح کنید
👤 چهار مهمان ویژه به این سوالات پاسخ خواهند داد
♻️♻️زمان: از ۲۶ تا ۲۹ بهمن ماه
💥با حضور حسین شریعتمداری مدیرمسوول روزنامه کیهان، کامران غضنفری کارشناس مسائل غرب، قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در مکزیک، شعبانی سارویی مشاور عالی بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
🔵🔵با ما همراه باشید:
https://rubika.ir/nasraaa_kb
https://rubika.ir/basiratii