فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗 نماهنگ | دعای امام زمان(عج)
🎥 قرائت دعای فرج توسط حضرت آیت الله خامنهای
💐💐💐💐💐
📌"#مهدویت متحجر سکولار حجتیه ای و روایتهای بعد از آن تا امروز همگی مروّج تن دادن به ظلم سیاسی و اجتماعی و فرهنگی در داخل وجهان هستند و در این فضا به خوب ماندن فردی توصیه می کنند.
یک نظریه کاملا هماهنگ با دستگاه و نظام سلطه.
انقلاب اسلامی بر این تفکر اموی متحجر و خیانت بار شورید.
#مهدویت_انحرافی"
📌"مهمترین وظیفه مهدوی #تبیین روشن بینانه نسبت مهدویت با انقلاب اسلامی است
#جهاد_تبیین"
📌"#مهدویت کم معرفت نسبت به معارف انقلاب اسلامی، بدون توجه به عصر انقلاب اسلامی و رسالت آن دراصلاح جامعه نهایتا پیام تسلیم نسبت به آسیبهای اجتماعی وبی عملی وانتظار مصلح برای رفع این آسیبها می دهد.گویاوظایف انقلاب هم بر دوش مهدی است.این قرائت در غبار و ابهام به زمینه سازی دعوت می کند.
#مهدویت_انفعالی"
📌"هدیه شهروند غزاوی به خانمش بعد از تولد بچهشون.
گوشت 70 دلار
برنج 25 دلار
B2n.ir/q27008
#غزه"
📌"ابرقدرتها ضعیف شده اند. این یکی از نشانه های نصرت است. امروز نه ایران بلکه #یمن به امریکا و انگلیس ضربه نظامی می زند و اینها با خواری تحمل می کنند"
شریعتمداری: عدم مشارکت در انتخابات همراهی با دشمن است
مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: با صراحت بگویم که قهر کردن از صندوق رای و عدم شرکت در انتخابات همراهی با دشمن و ضد انقلاب است، دشمنی که تمام توان خود را بسیج کرده که مردم در انتخابات شرکت نکنند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در برنامه تلویزیونی « به اضافه یک» شبکه ۳ سیما با اشاره به میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ گفت: وقتیکه مردم میبینند وزیری که ۶ سال وزیر مسکن بوده، افتخار میکند که هیچ مسکنی نساخته و حتی یکمسکن مهر هم افتتاح نکرده، یا وزیری که چندین سال وزیر نیرو بوده در مقابل خاموشیها میگوید که ما نیروگاه نمیسازیم، یا وزیری که وزیر نفت بوده میگوید پالایشگاهسازی کار کثیف است، یا وزیر کشاورزی میگوید که خودکفایی کار مزخرفی است و همه اینها هم در عمل پیاده میشود، در چنین وضعیتی طبیعی است که روی مردم اثر میگذارد ولو اینکه مردم به آنها رای هم دادهاند ولی بعد متوجه میشوند که اینها مطلوبشان نبوده است. در چنین شرایطی بهتر است که به دیگران رأی بدهند.
وی در پاسخ به این ادعا که در سال ۱۴۰۰ رقابتی وجود نداشته، اضافه کرد: در سال ۱۴۰۰ آقای همتی کاندیدا بود و تقریباً تمام گروههای اصلاحطلب هم از وی حمایت کردند، آقای خاتمی رسماً حمایت کرد همه اصلاحطلبان هم تأکید کردند که آقای همتی وارد گود شود ولی خب رأی آقای همتی بسیار پایین بود.شریعتمداری اضافه کرد: همین حالا تعداد کسانی که تأیید صلاحیت شدند بیشاز ۱۵ هزار نفر است، یعنی برای هر کرسی مجلس حدود پنجاه و یک نفر نامزد است و از همه احزاب و گروهها هم هستند. بنابراین فضا هست ولی نباید ترس از رأی نیاوردن را به حساب نداشتن کاندیدا گذاشت.
مدیر مسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: الان از گروههای مختلف سیاسی در انتخابات حضور دارند و همین اخیرا دبیرکل یکی از همین احزاب ( اصلاح طلب) اعلام کرد که ما برای تمام کشور کاندیدا داریم. شریعتمداری تاکید کرد: اگر وضعیت و شرایط انتخابات آنگونه که تصور میکنید نیست، این علتهای مختلفی دارد، یکی از علتهای آن این است که صدا و سیما شبکههایی را در نظر گرفته و کاندیداها ترجیح میدهند در این شبکهها یا در فضای مجازی تبلیغ کنند و این باعث شده که دیگر در خیابانها مثل گذشته شاهد بنر و پوستر نباشیم. وی افزود: بنده هم قبول دارم فضای انتخابات آنچنان که باید داغ نیست اما این دلیل دارد، یکی از آنها تلاشهای بسیاری است که رسانههای بیگانه و دشمنان میکنند برخی از خودیها هم متاسفانه به آن دامن میزنند، یک عامل هم ممکن است برخی از نارضایتییهایی باشد که وجود دارد و عمدتا به مسائل اقتصادی و معیشتی برمیگردد، ممکن است مردم انتقادی داشته باشند، ولی با اصل قهر نمیکنند و شما خواهید دید که در روز انتخابات این را نشان خواهند داد.شریعتمداری یادآور شد برنامههای دهه فجر هم شاید مانند سالهای گذشته نباشد اما دیدید مردم در ۲۲ بهمن چه حضور باشکوهی در راهپیمایی داشتند.وی اضافه کرد: با صراحت بگویم که قهر کردن از صندوق رای و عدم شرکت در انتخابات همراهی با دشمن و ضد انقلاب است، دشمنی که تمام توان خود را بسیج کرده که مردم در انتخابات شرکت نکنند و برای رسیدن به اهداف خود بهانههای مختلفی را هم میآورند برای همین شرکت نکردن در انتخابات به قول سردار سلیمانی کوچه باز کردن برای دشمن است.
شریعتمداری ادامه داد: دشمن بهشدت دنبال این است که یک گسلی در انسجام ملی ایجاد کند، در انسجام ملی هم اگر گسل ایجاد کند روی این گسل سوار میشود. دشمن همین که احساس کند گسل ایجاد شده سعی میکند حرکت کند، البته منظورم این نیست که مثلاً دست به عملیات نظامی بزند چون این کار از آنها برنمیآید و می داند که از این عرضه ها ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلِ پرزخمِ زمین
گفته کسی میآید...
۶ دلیل قاطع.mp3
1.08M
صوت تبیینی
فقط ۶ دلیل عقلانی و منطقی که باید به خاطر آنها رای بدهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصویر هوایی از جمعیت میلیونی و سیل عظیم عاشقان امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف در راه مسجد جمکران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امشب میدانِ ولیعصرِ تهران نورباران شد
شیعه گذشته اش در کربلا و عاشورا تعریف شده و آینده اش را در ظهور دولت مهدوی عج قرار داده اند و مسیر پیمایش از آن گذشته به این آینده ، فرهنگ مقاومت و شهادت طلبی است.
میلاد ترسیم کننده آینده امت و جهان بر شما بزرگوار و همه منتظران عدالت مبارک بادا.
✅ خبرهای خوش ایران
🦷 بزرگترین مرکز دندانپزشکیِ شمال کشور در گرگان افتتاح شد
بله؛ بزرگترین، بروزترین و مجهزترین درمانگاه تخصصی دندانپزشکی شمال کشور با بیش از ۲۸ یونیت در استان گلستان راهاندازی شد.
۱۸۰۰ متر | ۶ طبقه | ۲۸ یونیت بمنظور ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی شامل تصویربردای، جراحی، ایمپلنت، آزمایشگاه و رادیولوژی ...
📆 ۱۴۰۲/۱۲/۳
✅ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
#همگام_با_امام_خامنهای 🇮🇷✊🏻
یک تجربه: دیشب هنگام خرید از مغازه، هنگام کارت کشیدن، دو هزار تومان بیشتر کارت کشیدم و سر بحث را با فروشنده که پیرمرد باصفایی بود، باز کردم و درباره انتخابات از او پرسیدم. گفت تصمیمی برای شرکت در انتخابات ندارم و از نامزدها هم انتقادات زیادی داشت. فقط یک جمله بهش گفتم: انتقاداتت به جا و منطقی است، اما به خاطر مملکت در انتخابات شرکت کنید. خدا شاهده سریع قبول کرد و قول داد که حتما در انتخابات شرکت کند و تا دم ماشین برام تحلیل سیاسی ارائه کرد. مردم ضدنظام و ضدکشور نیستند، از وضع موجود ناراضی هستند. با گفتگوی صمیمانه هم براحتی قانع می شوند.
🟢 واقع بین باشیم.
🔹میزان مشارکت در یازده دوره انتخابات مجلس.
🔰بررسی آمارهای انتخابات نتایج جالبی را به دنبال دارد.
۱. مطابق این نمودار، میانگین مشارکت در دورههای گذشته ۶۰ درصد بوده است.
۲. بیشترین میزان مشارکت مربوط به دوره پنجم با ۷۱.۲ درصد است و کمترین میزان مشارکت مربوط به دوره یازدهم با ۴۲.۶ درصد است.
۳. در سال نخست انقلاب، ۵ انتخابات در کشور ما برگزار شده که نتایج آن اینگونه بوده است:
رفراندم جمهوری اسلامی (فروردین) ۹۸/۲ درصد،
تعیین نمایندگان تدوین خبرگان قانون اساسی (مرداد) ۵۲ درصد،
رفراندم قانون اساسی (آذر) ۵۷ درصد،
اولین دوره ریاست جمهوری (بهمن) ۶۷ درصد،
اولین انتخابات مجلس شورای اسلامی (اسفند) ۵۲ درصد.
۴. درصد مشارکت بعد از مجالس ششم و دهم به طور چشمگیری کاهش شدید داشته است. در این دورهها مجلس و دولت همسو و اصلاحطلب بودهاند و بدون شک عملکرد دولتهای خاتمی و مجالس اصلاحطلب در مشارکت تأثیر داشته است.
۵. میزان مشارکت در اولین انتخابات مجلس ۵۲ درصد بوده در حالی که در این دوره، کسی ردصلاحیت نشده، تحریمی در کار نبوده، اخباری از اختلاس و ناکارآمدی مدیری شنیده نشده.
نتیجهگیری: این تلقی که مردم از نظام خسته شدهاند به استناد مشارکت ۵۰ درصد مردم، درست نیست چون ۴۵ سال قبل و در اولین دوره، مشارکت به همین میزان بوده است و این روال طبیعی است. البته باید موانع مشارکت آن ۵۰ درصد را که قطعا رد صلاحیت نیست، برطرف کرد.
مشارکت در این دوره به استناد جنس دولت آقای رییسی و فعالیت آن، قطعا بیش از دوره قبل است.
#انشاءالله.
برنامه دشمن بعد از مشارکت پایین.mp3
971.1K
انتخابات را جدی بگیریم ... | برنامه دشمن در صورت مشارکت پایین در انتخابات
🎧 سردار نوعی اقدم
#انتخابات