☑️وزیر کشور میزان مشارکت در انتخابات مجلس را ۴۱ درصد اعلام کرد
یک تیم تروریستی در بوکان آذربایجان غربی منهدم شد
🔺قرارگاه حمزه سیدالشهدا نیروی زمینی سپاه:
🔹 به دنبال نفوذ یک تیم تروریستی سه نفره در منطقهی عمومی بوکان که اقدامات خرابکارانه و ضد امنیتی را در دستور کار داشت، با واکنش به هنگام رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا این تیم شناسایی و متلاشی گردید.
🔹دو نفر از اعضای این تیم تروریستی به هلاکت رسیده و یک نفر نیز مجروح گردید. در این عملیات، مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات و ادوات تخریب، به دست آمد.
🔹در خلال این عملیات، سه نفر از عوامل منحرف که قصد نجات این تیم را داشتند دستگیر شدند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه نجات شخصی در دشتیاری سیستان و بلوچستان که از خشم سیل به بالای درختان پناه برده بود.
☑️رهبر معظم انقلاب:
🔹از ملت ایران بابت حضور در پای صندوقهای رای تشکر میکنم
🔹ملت ایران یک جهاد انجام دادند
🔹حدود یک سال دشمنان جمهوری اسلامی از اطراف دنیا تلاش کردند مردم را از انتخابات منصرف کننند و انتخابات را از رونق بیاندازند
🔹مردم یک حرکت بزرگ انجام دادند
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 پس از انتخابات
🍃🌹🍃
🔻پس از ماهها انتخاباتی شدن فضای سیاسی کشور و شکلگیری رقابتهای سیاسی معطوف به صندوق رأی، روز ماراتن بزرگ سر رسید و بیش از ۲۵ میلیون نفر از مردمان این سرزمین که علاقهمند بودند تا در تعیین سرنوشت خود نقشآفرین باشند، پای صندوق رأی آمدند و نامزدهای خود را روانه بهارستان کردند.
🔸اکنون انتخابات به پایان رسیده است و امید دشمن ناامید شده است؛ اما داستان فردای انتخابات همچنان باقی است. در این شرایط برای آنکه شیرینی این فتح بزرگ در کام ملت برای همیشه جاودانه شود، لازم است که ملاحظاتی را مورد توجه قرار داد:
1️⃣ پیروز واقعی حماسه ۱۱ اسفند ملت غیور ایران است که با بصیرت کامل و اراده بلند خود در طول دهههای اخیر بارها حماسهها آفریده است. در این بین جایگاه احزاب و گروههای سیاسی و نامزدهای وارد میدان شده در رتبههای بعدی قرار میگیرد و منتخبان بیش از آنکه خود را واماندار احزاب و گروههای سیاسی ببینند، باید خود را منتخب ملت بدانند، آن هم نه تنها کسانی که به ایشان رأی داده، بلکه هر منتخب امروز، نماینده تمام ملت است.
2️⃣ پایان انتخابات، پایان رقابتهای انتخاباتی است، لذا انتظار میرود با فراموشی فضای پر احساس رقابتی قبل از انتخابات، خدمت به ملت و تلاش برای رفع مشکلات و آبادانی کشور دغدغه اصلی منتخبان باشد و دیگر نامزدهای رأی نیاورده نیز که به وظیفه شرعی خود در پرشور کردن انتخابات موفق شدهاند، خدمت در عرصهای دیگر را دنبال کنند.
3️⃣ نباید فراموش کرد که نامزدهای منتخب، نمایندگان همه ملتند؛ چه آنهایی که به ایشان رأی دادند و چه آنهایی که رأی دیگری داشتند و حتی نمایندگان آنهایی که در انتخابات شرکت نکردهاند و موظفند که برای خدمت به ۸۵ میلیون ایران صبح و شام تلاش کنند. بدون شک، با تلاشی فراگیر میتوان امید داشت که سالهای پیش رو بهتر از سالهای گذشته باشد
#انتخاب_مردم | #روشنگری
📸 یک گروه هکری: سامانه گنبد آهنین را هک کردیم
🔹یک گروه هکری به نام «حنظله» در کانال تلگرامی خود میگوید که موفق به هک سامانههای گنبدآهنین رژیم صهیونیستی شده است.
🔹این گروه هکری با انتشار تصاویری اعلام کرده که موفق به دستیابی به سیستمهای راداری و کنترل این سامانه شده و برای کاربران آن، پیام اخطار ارسال کرده است.
🔹در این پیام آمده که: این سامانه توسط هکرهای گروه حنظله هک شده. ما در کنار رفح میمانیم و این یک هشدار است.
📛امروز آخرین حضور حسن روحانی در مجلس خبرگان رهبری و پایان تنها سمت رسمی او بود، حسن روحانی از این به بعد سابق و اسبق است، رئیس جمهور سابق، عضو سابق خبرگان، دبیر اسبق شورایعالی امنیت ملی و نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی
تحلیل آماری.mp3
2.56M
آمارهای جالب از انتخابات مجلس
۱۰۳ نماینده مجلس یازدهم دوباره رای آوردهاند. ۱۴۲ منتخب هم برای اولینبار راهی مجلس میشوند.
۲۱ درصد منتخبان ۳۰ تا ۴۵ ساله هستند، ۵۵ درصد ۴۵ تا ۶۰ ساله و ۲۴ درصد ۶۰ تا ۷۵ ساله.
۳۷ درصد منتخبان دکترا دارند، ۵۸ درصد کارشناسی ارشد و ۵ درصد مدرک حوزوی.
۴۸ درصدِ شرکتکنندگان در انتخابات خانمها هستند و ۵۲ درصد آقایان.
۸۵ درصدرایدهندهها با کارت ملی رای دادند، ۱۱ درصد با شناسنامه، ۳ درصد با گواهینامه و یک درصد نیز با کارت پایان خدمت و گذرنامه.
#مشارکت_حداکثری
آثار سخن و کلام.mp3
7.1M
اثر خارق العاده کلام و سخن بر ابعاد زندگی
🎧 دکتر عزیزی
#موعظه
🔻در جمهوریاسلامی، برادرخانم رهبر ایران، کاندید انتخابات مجلس میشود ولی رأی نمیآورد.
🔹 رئیس سابق قوهقضاییه و منصوب رهبری به ریاست مهمترین مجمع نظام، کاندید خبرگان میشود ولی مردم میگویند برای خبرگان تو را نمیخواهیم؛
🔸در تهران فرزند شهید مطهری و برادر شهید باهنر، توسط مردم از رقابت حذف میشوند.
▪️در خوزستان، مردم پای دوازده نماینده از هجده نماینده خود را، از مجلس قطع میکنند و نیروهای جدید جایشان میگذارند.
🔺در گیلان، مردم به معاون رئیسجمهور سابق که رئیسسابق مجلس برای تبلیغش ویدیو منتشر کرده، رای نمیدهند و او را راهی خانهاش در تهران میکنند.
🔳 مردم انگشت توی استامپ میزنند و نماینده متخلفی که بر چهره سرباز نواختهبود را کنار میگذارند.
اینجا مردم، قدرتمندترین و ریشهدواندهترین مهرههای سیاسی کشور را طی کمتر از بیستوچهار ساعت رایگیری، حذف و نیروهای تازهنفس مورد نظر خود را برجای میگذارند.
اینجا مردم از بستگان رهبری گرفته تا فرزندان شهدا و حتی بعضی علما را از فیلتر رای خود رد میکنند.
✅ بگذار هر دروغی از نبود آزادی در انتخابات و نمایشی بودن آن یا دیکتاتوری نظام میخواهند بگویند.
📸تصویری زیبا امامخامنهای😍
♨️رهبر معظم انقلاب صبح امروز پس از کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری:
📌لازم میدانم اشاره کنم به موضوع مهم انتخابات و از ملت ایران تشکر کنم بخاطر حضورشان در پای صندوقهای رأی. هم یک وظیفهی اجتماعی و تمدنی را ملت ایران با این حضور انجام دادند، هم یک جهاد انجام دادند.
📌میگوییم جهاد؛ چرا؟ چون در مقابل تبلیغات دشمنان بود. حدود یک سال تقریباً، دشمنان ملت ایران، دشمنان ایران اسلامی، دشمنان جمهوری اسلامی از اطراف دنیا تلاش کردند که مردم را منصرف کنند از انتخابات و انتخابات را از رونق بیندازند.
📌مردم با حضور خودشان در پای صندوقها، در مواجههی با این حرکت دشمنان، یک حرکت بزرگ و حماسهآمیزی را انجام دادند، بنابراین این یک جهاد بود(۱۴۰۲/۱۲/۱۵)
* سهم جریانهای مختلف در مجلس دوازدهم چند درصد است؟
- اختصاصی شانا: ۱۸٪
- نمایندگان مستقل ۱۵.۱٪
- اختصاصی اصلاح طلبان ۱۵٪
- مشترک بین شانا و امنا ۱۳٪
- اصولگرایان بیرون فهرست ۱۱٪
- اختصاصی امنا ۶.۱٪
- مشترک بین امنا و صبح ایران ۴.۹٪
- اختصاصی صبح ایران ۴.۵٪
- مشترک بین هر ۳ لیست اصولگرا ۳.۲۶٪
- مشترک بین شانا و صبح ایران ۲.۴۴٪
- نمایندگان اقلیتهای دینی ۲٪
- مشترک بین اصلاح طلبان و امنا ۱.۲۲٪
- مشترک بین اصلاح طلبان و شانا ۱.۲۲٪
- شورای وحدت ۰.۸٪
- مشترک بین شورای وحدت و صبح ایران ۰.۸٪
- مشترک بین اصلاح طلبان و صبح ایران ۰.۴٪
🔴 انتخابات ۱۱ اسفند زیر ذرهبین
🔸پیرامون دلایل کاهش ۱۳ درصدی #مشارکت نسبت به متوسط مشارکت در انتخابات های مجلس موارد زیر را می توان بررسی کرد:
🔻به نظر میرسد یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر مشارکت در #انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ موضوع #تورم بالا و تاثیر مستقیم آن بر سبد معیشت مردم است.
دولت علی رغم انجام اقدامات پرتعداد در این زمینه، هنوز نتوانسته تسلط کاملی بر این غول دست ساز داشته باشد.
🔻افزایش قیمت #دلار و وابستگی اقتصاد کشور به آن بعلاوه قیمت گذاری دلاری محصولات پتروشیمی و ... و #خلق_پول توسط بانکهای خصوصی مانند امثال بانک آینده از برخی عوامل قدرتمند فربگی تورم هستند.
🔻مشکلات ناشی از بحران #مسکن مانند افزایش اجاره بها و ناممکن شدن خرید مسکن برای برخی اقشار به دلیل قیمت بالای زمین، مصالح و ساخت عامل دیگری بود که نمی توان تاثیر آن بر انتخابات را نادیده گرفت که رای آوردن نفر دوم قم را می توان در این راستا تحلیل کرد.
🔻از بین رفتن سرمایههای بسیاری از مردم در #بورس و عدم استعفا یا برکناری امثال #عشقی، آنهم چشم در چشم سهامداران، ضربه بزرگی به اعتماد افراد پرشمار ذینفع وارد نمود و وزارت اقتصاد و خصوصا دستگاههای نظارتی و قضایی اقدام ملموسی در درمان این زحم انجام ندادند.
🔸🔸پ.ن: بنابراین دولت باید #تغییرات فوری و موثری را در بخشی از بدنه تیم اقتصادی خود بدهد تا در کوتاه مدت تا حدی آرامش اقتصادی در کشور حکمفرما شود./حمیدرضا ابراهیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هم اکنون متروهای جادار و بزرگ و با کلاس فرانسه رو میبینیم😂
🔸️انتخابات ۲۵ میلیونی
در بیسابقه ترین کمپین تحریمی ۴۵ ساله
🔹️بالاخره انتظارها به سر رسید و انتخابات ۱۱ اسفندماه برگزار شد. اطلاق لفظ حماسه برای این انتخابات کاملا تصديق میکند. چرا نگوییم حماسه وقتی که زمین و زمان دست به دست هم دادند تا رخداد ۱۱ اسفند شکل نگیرد. تفاوت مهم انتخابات روز گذشته با همه انتخاباتهای پیشین به زمانه و زمینه آن بازمیگردد.
🔹️توپخانه رسانهای دشمن از سال گذشته تاکنون همه توان خود را بکار بست تا مردم از انتخابات روی بگردانند. اما این همه کوششهای آنان نبود. بلکه تلاش کردند تا با به راه انداختن اقدامات ناامن کننده و تداوم آنان، مردم را از حضور در پایگاههای اخذ رأی منصرف سازند. کافی است به کشفیات نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور در دوره اخیر نگاهی بیندازیم تا دریابیم برنامه و طراحی دشمنان با چه شدت و حدتی در دستور کار سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی قرار گرفته بود. دشمنان به خوبی معنای اتصال یک نظام سیاسی به ملت را میدانند. آنها انتخابات کم رونق را بستری برای باج خواهی و امتیازگیری های بیشتر خود میدانند. لذا از مدتها پیش با طراحی و اجرای جنگ ترکیبی سیاست بیاعتبار سازی مجلس و بیفایده بودن شرکت در انتخابات را در پیش گرفتند.
🔹️اما در این میانه نمیتوان از نقش منفی و نفاق گونه بخش رادیکال جریان اصلاحطلب که از سال گذشته و همزمان با اغتشاشات ۱۴۰۱، به عنوان شبکه همکار جریان خارج از کشور عمل کردند غافل شد. این طیف تندرو هر کاری از دستش برمیآمد کرد تا پروژه "انتخابات ضعیف" رقم بخورد. فشارهای آنان بر عناصر مشارکت جوی اصلاحات، تا آنان را وادار به انصراف از مشارکت کنند قابل کتمان نیست. طیف رادیکال این جریان، سیاست بیاعتبارسازی دولت و مجلس انقلابی را به شکلی در پیش گرفتند که تا آنگونه که خود میگفتند انتخابات زیر ۲۰درصد تحقق یابد!
🔹️تاریخ ۴۵ ساله انقلاب اسلامی این حجم از طراحیهای امنیتی و خرابکارانه و کمپین سیاسی و رسانهای علیه یک انتخابات به مانند انتخابات ۱۱ اسفند به یاد ندارد. بنابراين نکته مهم در اینجا آن است که با در نظر گرفتن طراحیهای خارجی و گسترش ابعاد جنگ ترکیبی دشمن و نیز اقدامات منافقانه و تحریمی طیف رادیکال اصلاحطلب، سبب شده بود بسیاری از پیشبینیها و نظرسنجیها، از کاهش چشمگیر مشارکت مردم حکایت کند؛ با این حال اما مردم ایران سنگ تمام گذاشتند و ۲۵ میلیون رأی باارزش و پرمعنا را در چنین زمینه و زمانه ای حساس و سرنوشتساز، به صندوقها ریختند.
#عزیز_غضنفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ وقتی شاه برای کشتار بلوچها به کمک پاکستان رفت
25.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥نماهنگ «سیده رقیة » به عنوان اولین کار دخترانه به مناسبت ولادت حضرت رقیه (س) منتشر شد
🍃🌹🍃
🔻سیده رقیه اثری دخترانه از سازندگان «دختر ایران» است که فیلم برداری این اثر در کشور سوریه و حرم حضرت رقیه سلام الله علیها صورت گرفته است و در این اثر دختران سوری و ایرانی حضور دارند.
🔹به بهانه ساخت این نماهنگ جشن مفصلی توسط کودکان اهل سوریه و ایران در حرم حضرت رقیه (س) به همراه بادکنک آرایی ضریح و حرم مطهر انجام شد که اتفاقی جالب و برای اولین بار بود که انجام شده است
🔺همچنین گفته میشود این اثر اولین اثر موثر و شاد برای دختربچهها با موضوع حضرت رقیه (س) است
#حضرت_رقبه | #روشنگری
♦️ نقش سپاه و روحانیت در آینده ایران
#تحلیل
🔹 «اندیشکده خاورمیانه» طی یادداشتی به قلم ماری عبدی مورخ ۴ اسفند ۱۴۰۲ مسأله آینده نظام را از منظر جایگاه سپاه پاسداران و روحانیت مورد بررسی قرار داده است.
🔸 به ادعای او، علیرغم اینکه به موازات «افزایش قدرت سپاه، نفوذ حوزههای علمیه و مراجع قم در جامعه و سیاست کاهش یافته»، ولی همچنان منصوبان مستقیم یا غیرمستقیم رهبری اعم از رییس قوه قضاییه، رییس مجمع تشخیص مصلحت، فقهای شورای نگهبان، ائمه جمعه، مسئولان نهادهای نمایندگی ولیفقیه و موارد دیگر، میتوانند در آینده نظام، نقشآفرین باشند.
🔹 نویسنده بیان میکند که افزایش قدرت سپاه در امور کشور ناشی از سیاست منطقهای ایران است که این نهاد را به ادعای او به «قدرتمندترین نهاد نظامی و امنیتی و بزرگترین کارتل اقتصادی» ایران تبدیل کرده است.
🔸 او در ادامه بیان داشته که ناظر به انتصاب مستقیم فرماندهی کل، فرماندهان نیروهای سهگانه، نیروی قدس، معاون هماهنگکننده، مرکز راهبردی، قرارگاه فرهنگی و اجتماعی، فرماندهی بسیج و سازمان اطلاعات سپاه توسط رهبر انقلاب، این نهاد همواره مطیع و در راستای بیانات و فرمایشات رهبری عمل خواهد کرد. علاوه بر اینکه نقش نهاد نمایندگی ولیفقیه در سپاه و دفتر سیاسی این نهاد، مانع هرگونه نافرمانی از مقام رهبری در سپاه خواهد بود.
🔹 به نظر این نویسنده، سپاه اولاً به دلیل انسجام سازمانی در مقابل تکثر و پراکندگی نهاد روحانیت؛ ثانیاً به دلیل اطاعتپذیری بالا از رهبری در قیاس با انتقاد و زاویه برخی روحانیون با ساختار سیاسی و ثالثاً به دلیل قدرت اقتصادی و دسترسی به بودجه در قیاس با توان کمتر حوزههای علمیه؛ نقش مهمتری در فرآیند «انتقال قدرت» در آینده نظام ایفا خواهد کرد. بهویژه «اگر دوران گذار با بحرانهای ناشی از اعتراضات عمومی یا تقابلهای خارجی همراه شود».
🔸 نویسنده معتقد است که در مسأله جانشینی، هیچکس از منظر محبوبیت و کاریزما، همتای رهبر معظم انقلاب نیست. به همین دلیل مدعی است که اتکای او به سپاه افزایش و در مقابل «وابستگی نسبی سپاه به ولیفقیه کاهش خواهد یافت». در حالی که به اذعان این یادداشت، آیتالله خامنهای از چنان موقعیت قابل توجه و بالایی برخوردار بودند که پس از انتخاب به مقام رهبری «حتی سرسختترین منتقدان، به مخالفت برنخاستند» و زعامت ایشان، از حمایت و موافقت قابل توجهی برخوردار بوده است.
✅ ارزیابی جایگاه و نقش سپاه و روحانیت در مسأله جانشینی، ناظر به ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری و فرضیههایی که درباره نقشآفرینی این دوره از مجلس خبرگان وجود دارد؛ نشان از تمرکز اندیشکدههای آمریکایی بر آینده نظام و ارزیابی جدیتر از سیاستهای غرب نسبت به ایران طی ماهها و سالهای آتی دارد.