📌:: رصد انتخابات | ۱۱ خرداد | ۸
/ثبتنام تا این لحظه: صباغیان، حشمتیان، کواکبیان، مقتدایی، جلیلی، لاریجانی، احمدی بیغش، خوش چهره، همتی
/تلاش اطرافیان حسن روحانی برای دیدار با برخی علما قم
/اعلام قصد کاندیداتوری مسعود پزشکیان
/صحبتهای دو پهلوی ظریف پیرامون احتمال کاندیداتوری با هدف تکمیل برجام
/حواشی ثبت نام علی لاریجانی و ناصر همتی
/فضاسازیهای احمدی نژاد علیه شورای نگهبان
/حواشی توئیتهای داماد حسن روحانی
/تجمع و شعاردهی هواداران سعید جلیلی مقابل وزارت کشور
/اظهارات پزشکیان پیرامون ابهام حمایت اصلاحات از علی لاریجانی
/انصراف آذری جهرمی از ثبت نام و تبلیغ او و رسانه های با نام بام به نفع لاریجانی
/احتمال ثبت نام محسن هاشمی، علی شمخانی، پیروز حناچی، اسماعیلی وزیر سابق ارشاد، زاکانی
/دعوت جمعی از نمایندگان مجلس از قالیباف برای ثبتنام
/ادعای برخی چهرههای شاخص اردبیل پیرامون احتمال کاندیداتوری سيد حسن عاملی امام جمعه این استان
/ادعایهای خبری پیرامون احتمال ثبت نام سردار جعفری
/فراخوانهای تجمع هواداران احمدی نژاد
/فضاسازی های ضدانتخاباتی رشید پور مجری و سلبریتی پرحاشیه صداوسیما
🌹نیازمند به یک #شهید_زنده هستیم یعنی چه؟
🔺این گزاره را نباید صرفا به معنای آن دانست که رییس جمهور بعدی هم شهید می شود و خود را باید برای شهادت آماده کند. بلکه :
💠 شهید زنده بودن یعنی ؛ شهید زندگی کردن نه اشرافی زندگی کردن
💠شهید زنده بودن یعنی؛ باور به جهاد بودن خدمت به مردم
💠شهید زنده بودن یعنی؛ از دشمن نترس بودن و حرف حق را زدن حتی در دل دشمن
💠شهید زنده بودن یعنی؛ عمل به تکلیف، نه عمل برای خوشایند جناح و حزب
💠شهید زنده بودن یعنی؛ ترجیح صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز .
💠شهید زنده بودن یعنی ؛ خود را در برابر آماج تهمت ها و تخریب ها قرار دادن و دم نزدن ( اخلاق سیاسی)
✍سعید میرزایی
#یکی_مثل_شهید_رئیسی
#تکرار_راه_خدمت
#انتخابات_چهاردهم
جهان آرا - دوشنبه 7 خرداد 1403.mp3
26.65M
🎧 رئیسی عزیز؛ مردمی، با کفایت، پرتلاش
پاسداشتِ یادِ آن ها که رجاییوار زیستند، بهشتی شدند
#برنامه_تلویزیونی «#جهان_آرا»
🔰صوت کامل گفتوگو با:
👤حجتالاسلام والمسلمین پناهیان
◽️دوشنبه ٧ خرداد ماه ۱۴۰۳
جهان آرا - چهارشنبه 9 خرداد 1403.mp3
40.02M
🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»
👈🏼موضوع: الگوی سیاستورزی دینی شهید آیت الله رئیسی
🔰صوت کامل گفتوگو با:
👤استاد اصغر طاهرزاده
39 مگابایت
◽️چهارشنبه ٩خرداد ماه ۱۴۰۳
سیداحمد رسولینژاد، وحید حقانیان
و مسعود پزشکیان برای ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری وارد وزارت کشور شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 عکسی فوق العاده زیبا که ایران را از نظر وسعت با برخی کشورها مقایسه میکند
▪️◾️▪️
#ایران_قوی | #روشنگری
روحانیت و جریانهای سیاسی معاصر. مؤمنی.mp3
15.7M
🔖 #روحانیت و جریانهای سیاسی تاریخ معاصر ایران
🎤 محسن مؤمنی
🔰دعوت ۱۶۱ نماینده از قالیباف برای ثبتنام در انتخابات
🔹غضنفرآبادی، رئیس موقت فراکسیون اصولگرایان مجلس: تاکنون ۱۶۱ نماینده طی نامهای از آقای قالیباف برای نامزدی در انتخابات ریاستجمهوری دعوت کردهاند.
🔹اکثریت نمایندگان معتقدند گرچه مسائل مجلس مهم است اما کشور به یک دولت قدرتمند و انقلابی نیاز دارد که از نظر اکثریت نمایندگان قالیباف میتواند چنین دولتی تشکیل دهد.
#انتخابات۱۴۰۳
#انقلابیون
🇮🇷🇮🇷 چگونگی مواجهه با لاریجانی
🖊 دکتر مصطفی قربانی
🔹 واقعیت آن است که علیرغم عدم محبوبیت آقای لاریجانی در میان بدنهی انقلابی جامعه، اما حضور وی در صحنه حاوی نکات مثبتی نیز میباشد که باید به آنها توجه شود. ازجمله این نکات مثبت میتوان به این موارد اشاره کرد:
👈لاریجانی مشی سیاسی تندی ندارد،
👈به رأس نظام نزدیک است،
👈اگرچه با اصولگرایان آنگونه که باید رابطه محکمی ندارد، اما با اصلاحطلبان رادیکال هم صنمی ندارد،
👈 حضور وی در انتخابات(چنانچه از سوی اصلاحطلبان به عنوان کاندیدای نهایی انتخاب شود) باعث میشود که بازی انتخابات در درون خانوادهی نظام تعریف شود و حتی برنده شدن وی به شکست نظام تعبیر نشود،
👈 و در آخر اینکه باتوجه به این نکتهی اخیر، حضور وی در انتخابات فرصتی است برای کنترل برخی دوقطبیسازیهای مخرب.
⁉️ با این حال، چالش اساسی در ارتباط با وی این است که در میان بدنهی انقلابی جایگاه چندانی ندارد و محتمل به نظر میرسد که حتی از سوی برخی اصولگرایان هم تخریب شود. براین اساس، مسأله اکنون این است که چگونه باید با شخصی با این ویژگیها مواجه شد تا دوگانههای مدنظر ضدانقلاب در انتخابات شکل نگیرد؟
🔹 قبل از پاسخ به اصل سؤال باید خاطرنشان کرد که منظور از این سؤال آن نیست که باید از لاریجانی حمایت شود، بلکه منظور آن است اگرچه شاید نباید از لاریجانی حمایت کرد، اما نباید در مقابل وی به گونهای بازی کرد که وی از دایرهی نیروهای وفادار به نظام و معتقد به حرکت تکاملی انقلاب اسلامی خارج شود. درواقع، چنانچه آقای لاریجانی بخواهد «منطق تناسب» را بر «منطق نتایج» ترجیح دهد؛ یعنی براساس هویت سیاسی خود که فردی نزدیک به رأس نظام و فاقد سویههای تقابلی با نظام است، رفتار کند، از پتانسیل مناسبی برای فروکش کردن بخشی از دوقطبیها در انتخابات برخوردار است. باتوجه به همین نکته، اصولگرایان باید از تخریب لاریجانی خودداری کنند و با اقدامات خود، وی را وادار به اتخاذ مواضع رادیکال نکنند. به زبان سادهتر، باتوجه به سوابق آقای لاریجانی، به نظر میرسد که حتی برنده شدن وی نمیتواند موازنه قدرت در صحنه سیاسی داخلی را به ضرر نظام و نیروهای انقلابی به میزان زیادی تغییر دهد. بنابراین، تشدید منازعه با آقای لاریجانی توسط اصولگرایان صحیح نیست. باید تلاش شود که وی در گردونهی نظام حفظ شود و نقدها به وی باتوجه به برنامهها، شعارها و سوابق وی، آنهم با زبانی لین باشد.
🔰#یادداشت | به چه کسی رأی بدهیم
🔹این روزها در حالی که هنوز تلخیِ نبود شهدای خدمت مخصوصا رئیس جمهور انقلابی حضرت آیت الله رئیسی در کام مردم ایران است امّا لاجرم کشور وارد فضای انتخاباتی شده و افرادی با تفکرات متفاوت برای حضور در عرصه این رقابت اعلام آمادگی نموده اند.
🔹سوالی که در این ایام زیاد مطرح میشود این است که اصلح کیست؟ و به چه کسی باید رأی بدهیم؟
🔹برای پاسخ به این سوال به پنج ویژگی مهم اشاره خواهیم کرد. یعنی میتوان گفت اگر فرد یا جریانی این پنج ویژگی را دارا باشد ادامه دهنده دولتِ انقلابیِ آیت الله رئیسی بوده و حال که کشور از جاده های انحرافی فاصله گرفته و به ریل انقلابی برگشته است، خواهد توانست مدیریت کشور و دولت را در این مسیر حفظ کرده و کِشتی کشور را به ساحل نجات رهنمون سازد:
🔹اولین ویژگی، «اعتقاد و پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی اسلام و انقلاب» می باشد که بارها توسط رهبر معظم انقلاب مورد تأکید قرار گرفته است. برخی از این مبانی عبارتند از:اعتماد به وعده الهی، بی اعتمادی به مستکبرین، حمایت جدی از محرومان، اعتقاد به استقلال ملی و ردّ سلطه پذیری، وحدت، عدالت و ولایت فقیه که با نگاهی به زندگی آیت الله رئیسی میتوان فهمید ایشان با تمام وجود به این مبانی معتقد بود و در راستای ترویج این مبانی از هیچ کوششی فروگذار نمیکرد.
🔹دومین شاخص«هدفگیری آرمانهای انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها» میباشد. فردی که میخواهد رئیس جمهور شود نباید جامعه را دچار ناامیدی کند و همواره شعارِ ما نمیتوانیم را در قول و فعلِ خود تکرار نموده و در نهایت از آرمانها و اهداف انقلاب فاصله بگیرد. متأسفانه این خطِ فکری در برخی جریانات واداده کشور وجود دارد؛افراد و جریاناتی که سالها زمامدار امور اجرایی کشور نیز بوده اند و جز عقبگرد در مسایل اقتصادی و سیاسی دستاورد دیگری نداشته اند. امّا شهدای خدمت نشان دادند که هم میتوان آرمانگرا بود و هم با واقع گرایی اهدافِ انقلاب را سرلوحه کار خود قرار داد.
🔹سومین ویژگی برای رییس جمهور انقلابی، «پایبندی به استقلال همه جانبه کشور» میباشد. رهبر معظم انقلاب در این باره می فرمایند: «استقلال سیاسی معنایش این است که ما در زمینه سیاسی فریب نخوریم، استقلال فرهنگی که از همه مهمتر است در این است که سبک زندگی اسلامی ایرانی را انتخاب کنیم و استقلال اقتصادی هضم نشدن در هاضمه اقتصاد جامعه جهانی است» حال اگر نگاهی موشکافانه به سوابقِ کاندیداهای محترم داشته باشیم به راحتی کاندیدای اصلح از غیراصلح در این زمینه قابل تشخیص خواهد بود. نباید به افرادی اعتماد کرد که در طولِ دورانِ حاکمیتِ اجرایی جریان هم فکرشان هم در زمینه سیاسی فریب خوردند و به همین واسطه استقلال اقتصادی را خدشه دار کردند و هم عملا اعتقادی به استقلال فرهنگی نیز نداشتند.
🔹چهارمین ویژگی «حساسیت در برابر دشمن و نقشه دشمن و عدم تبعیت از آن»است. رهبر انقلاب میفرمایند: «باید دشمن را شناخت، نقشه او را فهمید و از تبعیت دشمن سر باز زد» که قرآن این عدم تبعیت را جهاد کبیر نام نهاده است «یعنی تبعیت نکردن از دشمن در میدان سیاست، اقتصاد، فرهنگ، هنرو...» ایشان میفرمایند یکی از کارهای بزرگِ این جهاد عبارت است از«حفظ شعارهای انقلاب»به نظر میرسد دلیل تأکید بر این موضوع تلاشِ برخی جریانهای غرب زده برای کمرنگ کردن این شعارها میباشد،شعارهایی از قبیل استکبارستیزی،استقلال،ساده زیستی،حمایت از محرومان و...
🔹رهبر انقلاب،آیت الله رئیسی را مظهرِ شعارهای انقلاب دانستند و تأکید کردند:«آقای رئیسی از همان ابتدا که وارد تبلیغات انتخابات شد، برروی شعارهای انقلاب و سخنان امام تکیه کرد و همه دنیا ایشان را به عنوان رئیس جمهور انقلاب میشناختند» اما متأسفانه همواره در زمان انتخابات ها افرادی را میبینیم که نه تنها پرچمدار شعارهای انقلاب نیستند بلکه بطور واضح یا با کنایه این شعارها را زیر سؤال میبرند و باید دانست چنین افرادی شایسته ادامه دادن راه شهدای عزیز خدمت نیستند.
🔹پنجمین ویژگی «داشتن تقوای دینی و سیاسی»است.آنچه که ما به خوبی در زندگی آیت الله رئیسی دیدیم بویژه زمانی که تبلیغات انتخاباتی در سالهای۹۶ و ۱۴۰۰ آغاز گردید همواره ایشان تقوای دینی و سیاسی را مبنای کار خود قرار داده بود و نشان داد هم میتوان تقوا داشت هم در کارزارِ انتخاباتی حضور داشت و هم اعتماد مردم را کسب نمود. امّا متأسفانه برخی کاندیداها با بی تقوایی محض صرفا پیگیر اهداف جناحی و حزبی خود هستند و کسب رأی به هر قیمت را سرلوحه کار خود قرار میدهند.
🔹آنچه که گفتیم شاخصهای انقلابی گری بود که رهبری در سال ۱۳۹۵ بدان اشاره نموده بودند. امید آنکه منتخب مردم بتواند راه دولت انقلابی شهید رئیسی را ادامه داده و در این برهه حساس همچنان نشانه های اقتدار و پیشرفت از ایران اسلامی به دنیا مخابره گردد.
#انتخابات۱۴۰۳
رئیس جمهور .mp3
5.15M
صوت تبیینی
چرا همه روسای جمهور بعد از پایان دوران ریاست جمهوری طرد شده و خائن تلقی میشوند؟ اگر اینها خائن بودهاند، چرا از ابتدا شورای نگهبان آنها را تایید کرده است؟
از این هشت رئیس جمهور، سه نفر نه تنها عالی بودند، بلکه انسانهای بسیار کمنظیری بودند ...
مردم هستند که باید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه الگوی شما در اداره دولت🌷🥀
▪️ علیرضا زاکانی شهردار تهران، برای ثبت نام در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از در همایشهای کشور، وارد ستاد مرکزی انتخابات وزارت کشور شد
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 اعتراف دشمن...
▪️◾️▪️
✍ دکتر حامد شیرخدا
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
📊 ✅ نتایج اولین نظرسنجی شناخت پیرامون انتخابات ریاستجمهوری
مهمترین یافتهها:
✍️ برآورد مشارکت ۵۴ درصدی در انتخابات
✍️ حدود نیمی از کسانی که قصد دارند در انتخابات شرکت کنند، مایلند رویکرد دولت سیزدهم ادامه پیدا کند.
معترضان به عملکرد دولت، هنوز تمایلی به مشارکت در انتخابات ندارند.
✍️ در بین کسانی که قصد شرکت در انتخابات دارند، بیشترین گرایش به محمدباقر قالیباف بوده است.
میزان بالای آرای سرگردان در این انتخابات قابل توجه است و ۴۰ درصد از مشارکتکنندگان گزینه نهایی خود را انتخاب نکردهاند.
🔸 نخستین نظرسنجی ملی شناخت در تاریخ ۲ تا ۴ خردادماه به صورت تلفنی و با حجم نمونه ۱۰۰۰ نفر برگزار شده است. شایان ذکر است که با نزدیک شدن به انتخابات، احتمال تغییر در برآوردهای اولیه وجود دارد.
✅ زاکانی: قرار است تا نگذاریم جریان تحریف را دوباره حاکم کنند و کتاب تاریخ را برنامۀ تحول جا بزنند
✅ وحیدی:
دولت گزینهای در انتخابات ندارد
رجانیوز:
محمدمهدی اسماعیلی و محسن منصوری گزینههای نهایی دولت برای انتخابات ریاست جمهوری
✅ محسن رضایی هم در انتخابات ثبت نام خواهد کرد
❌تکذیب تصمیم قالیباف برای شرکت در
انتخابات
بنا بر اخبار واصله و تماس با دفتر و نزدیکان قالیباف کسب اطلاع کردند که رییسمجلس تا کنون تصمیمی برای حضور در انتخابات ندارد و در صورت قطعی شدن ، از طریق رسانه ها و فضای مجازی بطور رسمی اطلاع رسانی خواهد شد.
🔺 به نظر میرسد برخی شایعات درباره حضور او صرفا با هدف جذب مخاطب و داغ کردن فضای رسانهای مطرح شده است
🔰انتخابات و ایده حکمرانی دولت چهاردهم
🔶 کنکاشی گذرا در افکار و گفتار داوطلبانی که تاکنون به وزارت کشور رجوع کردهاند و افرادی که بعد از این، احتمال می رود جهت ثبتنام حاضر شوند، نشان می دهد که یکی از متنوع ترین انتخابات را از حیث فکر و ایدههای حکمرانی در پیش خواهیم داشت.
🔸 وجه بسیار مهم و غیر قابل انکار این تنوع وحضور همه گرایش ها با افکار و ایده های مختلف، مردم سالاری دینی و جمهوریت واقعی در ایران است که از این جهت باید خدای متعال را بواسطه این انقلاب و بستری که برای ملت فراهم شده، شکرگذار باشیم.
🔸 از طرفی در خصوص ایده های حکمرانی که به عنوان زیربنای جهت گیری کشور در چهار سال آینده استفاده خواهد شد، تجربیات گرانبهایی پیش روی ما است که همه مردم و بخصوص داوطلبان محترم باید دقت و اهمیت لازم را در خصوص آن مدنظر داشته باشند.
🔸بدترین پیشفرض و ایده حکمرانی ممکن برای چهار سال آینده این است که فضای انتخابات و رقابت داوطلبان پیرامون گفتمانی و ایدهای شکل بگیرد که یک دهه اقتصاد کشور را شرطی سازی و معطل نمود؛ و ظرفیتهای داخلی و منطقه ای را مغفول ساخت. اینکه پیرامون تحریم، صرفا به دوقطبی سازی مذاکره_مقاومت پرداخته شد.
🔸بدیهی است که تحریم یکی از مهمترین مسائل اقتصاد ایران است اما پاسخ این مسئله در معطل سازی و منتظر گذاشتن ظرفیت ها برای رفع تحریم نیست. رفع تحریم میسر نخواهد شد مگر با قوی شدن ایران و قوی شدن ایران امکان پذیر نیست مگر با خنثی سازی تحریم ها به معنای استفاده بهینه و حداکثری از منابع و امکانات موجود، حتی در سیاست خارجه. منطور این نیست که دولت آینده نباید به دنبال رفع تحریم باشد، بلکه منظور آن است که همان مسیر و ریل گذاری که دولت سیزدهم را با وجود تحریم، موفق به بهبود تجارت خارجه، افزایش فروش نفت و پیشبرد پرونده هسته ای نمود، باید ادامه یابد. چه اینکه در کمتر دوره ای مثل دولت سیزدهم بوده که جهت گیری ها و رویکردهای اقتصادی و همگرایی میدان و دیپلماسی اینچنین در مسیر درست باشند.
🔸برگشتن به ایده حکمرانی گذشته یعنی زیربنا قرار دادن رفع تحریم در همه معادلات بدون تکیه به ظرفیت های داخلی، آن هم در شرایطی که اولا ایران فعلی به مراتب در وضعیتی بهتر و مقتدرتری از گذشته قرار دارد و ثانیا طرفی که آن سوی میز مذاکره نشسته نسبت به ده سال پیش ضعیفتر می باشد و از حیث چالش های سیاست داخلی، روابط بین الملل و مسائل منطقه ای با موارد عدیده ای مواجه است، مجددا کشور را به سمت بن بست خواهد کشاند.
🔸به هر حال ایده حکمرانی آینده باید پیرامون همان نگرشی باشد که ساخت درونی اقتصاد را در سه سال اخیر تقویت نمود و در درونگرایی و بروننگری تجلی یافت و بازخورد آن نیز بهبود شاخص های کلان اقتصادی شد.