📣دکتر رحمان قهرمان پور: اگر جلیلی کنار رود، قالیباف دور اول برنده خواهد شد/ کنار رفتن قالیباف به نفع پزشکیان است
رحمان قهرمان پور کارشناس کارزارهای انتخاباتی نوشت:
🔸از سال ۹۶ اصول گرایان به اهمیت ائتلاف کردن در انتخابات پی برده اند. از این رو بعید نیست که این بار هم تحت فشار بزرگان اصول گرا نامزد های آنها ائتلاف کنند.
🔹مطابق نظرسنجی ها اگر قالیباف به نفع جلیلی کنار برود بخش قابل توجهی از آرای او به سبد رای جلیلی افزوده نمی شود و لذا جلیلی در مشارکت بالای ۵۰ درصد نمی تواند رئیس جمهور شود. مخصوصا در مقابل نامزدی مثل پزشکیان که می تواند با جلیلی دو قطبی بسازد.
🔸در صورتی که جلیلی به نفع قالیباف انصراف دهد، سبد رای بزرگ قالیباف بزرگ تر می شود و حتی امکان پیروزی او در دور اول دور از ذهن نیست هر چند کار آسانی هم نیست. چون دو قطبی سازی با قالیباف سخت تر از دوقطبی سازی با جلیلی است.
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #خبر_خوب | افتخارات #دولت_سیزدهم ادامه دارد
▪️◾️▪️
▪️امروز ۴ قرارداد نفتی با سرمایهگذاری ۲ میلیارد دلار به امضا رسید که انشاءالله ۱۷ میلیارد دلار عایدی خواهد داشت.
▪️در کمتر از ۳سال فعالیت دولت #شهید_رئیسی بیش از ۲۲ میلیارد دلار قرارداد نفتی با اولویت توسعه میادین مشترک امضا شد. مجموع قراردادهای نفتی ۸ ساله قبل ۱۳ میلیارد دلار بود.
#انتخابات | #شهید_جمهور
اقدامات معاندین .mp3
7.91M
اقدامات معاندین در آستانه انتخابات
🎧 استاد محمد علی رحمانی
#انتخابات
کنشگری انتخاباتی اصلاحطلبان
مصطفی قربانی
جریان اصلاحات که در انتخابات اسفند ماه سال گذشته، انتخابات را تحریم کرده بود، در این دور از انتخابات، با اعلام حمایت رسمی از آقای پزشکیان، نسبت به مشارکت در انتخابات، اعلام آمادگی و حضور کرده است. بر این اساس، بعد از اعلام نتیجه بررسی صلاحیتهای ثبتنامکنندگان در انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان که مصادف شد با شروع فعالیتهای تبلیغاتی نامزدها، این جریان و نامزد متبوعش در کنشهای انتخاباتی خود بر موارد زیر تأکید داشتهاند. با این تفاوت که در شیوه کنشگری پزشکیان به عنوان نامزد این جریان با برخی اصلاحطلبان، تفاوتهایی وجود دارد. به هر حال، مهمترین محورها در کنشگری انتخاباتی این جریان عبارتاند از:
۱. تلاش برای نمایندگی تغییر: جریان اصلاحات از بدو ظهور در سپهر سیاسی ایران در دهه ۱۳۷۰ همواره تلاش کرده است خود را نماینده تغییر وضع موجود در ابعاد داخلی و خارجی جلوه دهد. با این حال، تغییرخواهی یا تغییرگرایی اصلاحطلبان به طور عمده بر دو محور روابط خارجی و آزادیهای سیاسی اجتماعی، بهویژه در دو انتخابات ریاست جمهوری در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ متمرکز بوده است. به این ترتیب که در این حوزهها به تقابل با سیاستهای رسمی پرداخته و به نوعی با آنها دوگانهسازی کردهاند و از این نظر، پیام تغییر به جامعه ارسال کردهاند. در این انتخابات نیز بخش عمدهای از اصلاحطلبان خواهان تداوم تغییرخواهی از مسیرهای پیشین هستند و از این نظر، آقای پزشکیان را تحت فشار قرار دادهاند، اما به نظر میرسد که ایشان تاکنون تسلیم فشارهای اینچنینی نشده است.
۲. تلاش برای نمایندگی اقلیتها: این موضوع که در مواضع خود آقای پزشکیان برجسته شده است، در تلاش ایشان برای نمایندگی اقلیتهای مذهبی، قومیتها و برادران اهل سنت متمرکز است. نقد برخی تبعیضها نسبت به اهل سنت، قومیتها و اقلیتهای مذهبی و وعده ایشان بر بهرهگیری از افراد شایسته آنها در اداره دولت احتمالی خود در این زمینه ارزیابی میشود. درواقع، ایشان با این قبیل مواضع درصدد است آرای این بخش از جامعه را به نفع خود بسیج کند.
۳. تلاش برای نمایندگی زنان: با توجه به برجسته شدن مطالبات مربوط به زنان در سطح رسانهای و از سویی، تأکید یا موجسواری همیشگی جریان اصلاحات بر موضوعهای مربوط به زنان، آقای پزشکیان نیز تلاش میکند از موضع مدافع حقوق زنان ظاهر شود. تأکید ایشان بر نادیده گرفتن حقوق زنان و تأمین عادلانه آن است: «حق زنان را خوردهایم، ما اگر حق افراد را بدهیم چه مشکلی میتوانیم با آنها داشته باشیم؟»
۴. برجستهسازی راهبرد یا شعار مذاکره: همانطور که از سخنان آقای پزشکیان و تیم کارشناسی وی در میز اقتصادی مشخص بود، به نظر میرسد که جریان اصلاحات و شخص آقای پزشکیان، همچنان در تداوم گذشته، بر راهبرد تعامل با دنیا و شعار مذاکره تأکید دارند.
۵. تأکید بر عدالت: اگرچه جریان اصلاحات تاکنون با شعار «آزادی و توسعه سیاسی» در سپهر سیاست ایران مورد شناسایی قرار گرفته است، اما هماکنون آقای پزشکیان با درک عدالت به عنوان یکی از مهمترین مسائل اجتماعی، تلاش دارد با تأکید بر لزوم عدالتورزی، این عنصر مهم را در منظومه گفتمانی خود مفصلبندی کند. شاید بتوان گفت که آقای پزشکیان در این زمینه، جزو شخصیتهای استثنایی اصلاحطلب است که بر موضوع عدالت هم تأکید دارد. از این نظر، شاید پزشکیان قادر به تغییر گفتمانی اصلاحطلبان نباشد، اما توجه وی به عدالت، تغییری است که محل توجه است.
آنچه در بالا گفته شد، براساس انتزاع از مواضع، شرایط و فضایی است که اصلاحطلبان تاکنون پیرامون انتخابات شکل دادهاند. به طور طبیعی، درک دقیقتر و جامعتر کنشگری انتخاباتی اصلاحطلبان مستلزم گذر زمان و بهویژه در جریان و بعد از برگزاری مناظرات انتخاباتی است.
منبع: روزنامه جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حمایت تمام قد حاج آقا نظافت از #دکتر_قالیباف در جمع طرفداران #دکتر_جلیلی
حتما گوش کنید
برای شناخت جایگاه حاج آقا نظافت پیش مقام معظم رهبری ، حوزوی ها و... فقط کافیه یه جستجو و تحقیق ساده کنین
.
واکنش شدید منصور ارضی به موضع پزشکیان درباره گشت ارشاد: او دیوانه است
حاج منصور ارضی مداح معروف پایتخت که به مواضع خاص مشهور است ، دقایقی پیش در حاشیه مراسم دعای عرفه امروز تهران، با انتقاد از موضع مسعود پزشکیان درباره گشت ارشاد و طرح نور گفت:
🔹نیروی انتظامی زحمت می کشد تا طرح نور را اجرا کند، بعد آن دیوانه میاید و می گوید طرح نور نیست و طرح سیاه است، این می خواهد بیاید و رئیس جمهور ما بشود؟!
🔹وی در ادامه افزوده است: بگذارید مناظره ها تمام شود ببینم چه می گویند، جواب شان را می دهم. خود آنها هم می دانند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این کلیپ را به نامزدهای جبهه مقاومت برسانید
♨️ هر ندایی شنیدید که بوی تفرقه میدهد بدانید از حلقوم دشمن بیرون شده است!
🔘 نقشه مُهَلَّبهای زمانه را خنثی کنید!
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#حماسه_جمهور
CamScanner ۲۰۲۴-۰۶-۱۶ ۲۰.۲۳.pdf
2.83M
🔴گزارش سیاستی تحلیل انتخابات با رویکرد بررسی بیانیه های سه نامزد اصلی از دو جریان انتخابات
💢ویژه تحلیلگران و کنشگران سیاسی
سلام نتیجه انتخابات بسیار مهم است کاری به شخصیت کاندیدا نداریم همین الان در نظر سنجی ها آقای جلیلی ده درصد از آقای قالیباف عقب تر است . از طرفی حداقل پنجاه درصد سبد رای آقای قالیباف با رای پزشکیان مشترک است یعنی ۵۰درصد رای قالیباف گفتمانی نیست از جنش کارآمدی است در حالی که تقریبا صد درصد رای جلیلی گفتمانی است حالا اگر بپذیریم رقیب اصلی جبهه انقلاب آقای پزشکیان است کناره گیری آقای قالیباف از انتخابات کمک مستقیم به آقای پزشکیان است . اما اگر آقای جلیلی کنار رود ۹۰درصد رای او مستقیم به حساب قالیباف میرود مخصوصا اگر خودش رسما از قالیباف حمایت کند هر چند ده درصد به سمت پزشکیان و رای سفید خواهد رفت و این ده درصد کسانی هستند که به کفر قالیباف رسیده اند یعنی اگر خود خدا هم از طریق جبرئیل به آنها پیام برساند که به قالیباف رای بدهید رای نخواهند داد.
ترسم این است روز آخر آقای جلیلی کنار نرود رگ مردانگی قالیباف بیرون بزند و برای اتحاد جبهه انقلاب از انتخابات بیرون رود آن هم به نفع کسی که محبوبیت مردمی او از خودش کمتر است . نتیجه چنین تصمیمی هر چند به قدرت نرم آقای قالیباف کمک میکند و از او یک ایثارگر واقعی میسازد و تمام منتقدینش را شرمنده میکنه اما تیر خلاص به کمپین انتخاباتی جبهه انقلاب است و کمکمستقیم به جبهه اصلاحات است .
🔴 نامحرمان
#امام_خمینی (ره) : من در میان شما باشم و یا نباشم به همه شما وصیت و سفارش می کنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد!
#انتخابات_اصلح
#جهاد_تبیین_افسران_ولایت
🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بهت و حیرت و زلزله چند ریشتری در میان اپوزیسیون و شبکههای ماهوارهای بعد از آزادی حمید نوری!
🔷 آزادی حمید نوری را میتوان "روز سیاه" برای اپوزیسیون و رسانههایشان در تقویمها نامگذاری کرد.
🔺جلوهگری دیپلماسی قوی ایران در این آزادی باعث تحیر و سرگردانی اپوزیسیون و بههم ریختن معادلات و محاسبات آنها علیه ایران شده است.
═══ ⃟⃟ ⃟🇮🇷 ⃟
#خبر_خوب و غرور آفرینی که نباید لابلای اخبار انتخاباتی و حاشیهای گم شود؛ انجام عمل موفقیت آمیز جداسازی دوقلوهای بهم چسبیدهی اهوازی در بیمارستان نمازی شیراز و با توان پزشکان، متخصصان و جراحان کشورمان🇮🇷✌️
#ایران_قوی
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 اخلاق انتخاباتی و رابطه آن با افزایش #مشارکت_حداکثری
▪️◾️▪️
▪️امشب ساعت ۲۰( ۲۸ خردادماه) با اولین مناظره تلویزیونی با موضوع «اقتصادی» تنور تبلیغات انتخاباتی داغتر خواهد شد. مناظرهای که تأکید بر جلوگیری از بداخلاقیها را سرلوحه خود قرار داده است.
▪️#اخلاق و فضای اخلاقی در هر جامعهای را میتوان به مثابهی فضای تنفسی آن جامعه در نظر گرفت که کیفیت آن، بر چگونگی شبکهی روابط در نظام اجتماعی تاثیر میگذارد.
▪️در خصوص مسئله اخلاق مداری و رابطه آن با میزان مشارکت مردم در انتخابات می توان به موارد متعددی اشاره کرد.
▪️مثلا وقتی کاندیداها در مناظرات تلویزیونی شروع به تخریب یکدیگر میکنند، اگر بدانند چه کسی که حمله میکند و چه کسی که حمله را پاسخ میدهد از مردم واکنش منفی میگیرد؛ تلاش برای حفظ اخلاق مداری را در رفتار انتخاباتی خود افزایش خواهند داد.
▪️کسی که فکر میکند با بددهنی، بدگویی، تهمتزنی و لجنپراکنی و بردن آبروی کاندیدای دیگری رای خود را افزایش میدهد سخت در اشتباه است. واقعیت این است که هر دو طرف در ذهن مردم تخریب خواهند شد و ما شاهد فضاسازی منفی در فضای سیاسی کشور و به تبع آن کاهش میزان مشارکت مردم در انتخابات خواهیم بود.
▪️بنابراین کاندیداها برنامهها و توانمندیهای خود را به جامعه هدف ارائه کنند تا مردم با مشارکت حداکثری و به صورت شفاف تری بتوانند تصمیم خود را برای اینکه به چه کسی رای دهند بگیرند.
✍️ یونس
#انتخابات | #شهید_جمهور
📌 جمله ای خاص:
«خیلیها هستند- من میفهمم و میبینم در صحبتهایی که با مسئولین در طول سالها داشتهایم-درست نمیتوانند درک کنند ارزش انگیزههای جوان و جوانی را؛ اینها خیلی امیدی به جوانها ندارند.بنده خیلی امیدوارم به جوانها»
بیانات دیدار المپیادیها
۴۰۳/۳/۲۶
یک علت تاخیر در پیشرفتها، ناباوری مسئولان بجوانان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صرفا" جهت اطلاع...
تکرار حرفهای غلط و بی حساب و کتاب. اگر چنین کسی رئیس جمهور شود هر روز در کشور بحران خواهیم داشت. چون روی کلمات و آمارها هیچ تسلطی ندارد. اینگونه حرف زدن اصلا" مناسب یک رئیس جمهور نیست.
۱۰۰ کیلومتر ۱۲۰ لیتر😱😱😱
28.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌تمدید شد...
🖥 دوره آموزش مجازی «حماسه انتخابات » ✨
🇮🇷 مرکز آموزش مجازی معارف انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای مدظله العالی برگزار می کند:
💠 دوره آموزشی حماسه انتخابات، با تمرکز بر این موضوع، به اهمیت حضور مردم در جمهوری اسلامی، نقش مردم در انتخابات، چگونگی انتخاب درست، با شکوه و با عظمت و شاخص های انتخاب اصلح از اندیشه حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی می پردازد.
⌛️ مهلت ثبت نام: تا ٢۸ خرداد ماه ١۴٠٣
📌 برای شرکت در این دوره، پس از ثبت اطلاعات خود در سامانه:
🌐 amozesh.mpfe.ir
رویداد «دوره آموزشی حماسه انتخابات» را انتخاب و ثبت نام نمایید.
🇮🇷 مرکز آموزش مجازی معارف انقلاب اسلامی
#انتخاب خوب مبتنی بر راهبردهای ۴ گانه رهبری؛
#نکته اول؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۲ قبل از انتخابات مجلس دوازدهم، راهبرد های نظام را در انتخابات ترسیم نموده اند.
معظم له تحقق چهار راهبرد مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت را راهبردهای اصلی نظام در انتخابات قلمداد نمودند و ایشان مثل همیشه، وزن راهبرد مشارکت را نسبت به دیگر راهبردها بیشتر دانسته به لحاظ اینکه بنا به فرمایش ایشان، انتخابات تبلور مردم سالاری دینی است.
#نکته دوم؛ معظم له بعد از انتخابات ۱۴۰۲ به ویژه بعد از شهادت شهدای پرواز اردیبهشت ۱۴۰۳، تاکنون در فرازهای مختلف به موضوع انتخابات پرداختند. از نکات کلیدی این فرازها، موضوع مشارکت است که تاکید فرمودند که ایجاد حماسه حضور در انتخابات مکمل حماسه حضور مردم در بدرقه شهدای خدمت می تواند باشد(نقل به مضموم).
#نکته سوم؛ اگر نکات کلیدی فرمایش رهبری در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ سالگرد امام راحل و همچتین دیدار نخبگان با معظم له در ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ در خصوص انتخابات مورد مداقه قرار دهیم، می توانیم به معیار های اصلی انتخاب خوب برسیم که نکات کلیدی فرمایشات ایشان در خصوص انتخابات در این دو بازه زمانی
به شرح زیر می باشد:
۱- توجه به معادلات پیچیده بین المللی و حفظ منافع ملی و تثبیت عمق راهبردی.
۲-ظرفیت های طبیعی و انسانی به مرحله بروز و ظهور برسد تا کام مردم شیرین شود.
۳- احتیاج به یک رئیس جمهور فعال، آگاه، پرکار و متعهد به مبانی داریم.
۴- حاکمیت اخلاق در رقابت ها
۵- پرهیز از بدگویی، تهمت زدن لجن پراکنی که (اگر پرهیز نشود) به آبروی ملی لطمه می زند و کمک به پیشرفت کشور نمی کند.
۶- صحنه انتخابات، صحنه عزت و حماسه و رقابت برای خدم۸ت است نه صحنه کش و واکش برای بدست آوردن قدرت.
۱- درجه اول افزایش مشارکت(در انتخابات) مهم است.
۲-#معیارهای انتخاب خوب؛ (ببینید)چه کسی به ملاک های انقلاب نزدیکتر است.
۳-#توانایی کار در جهت این ملاک ها را (چه کسی) دارد.
#نتیجه؛
#ملاحظات راهبردی:
۱- الویت اول موضوع تحقق حماسه مشارکت است، فارغ از اینکه چه کسی رای می آورد.
۲- رعایت اخلاق انتخاباتی و پرهیز از بدگویی، تهمت زدن و...
۳- فهم دقیق از معادلات پیچیده بین المللی و منطقه ای برای تثبیت و حفظ منافع ملی
۴-( کاندیدا)توان بسیج و ظهور ظرفیت های طبیعی و انسانی( فارغ از جناح خاصی) را برای شیرین کردن کام مردم را داشته باشد
۵- به تصویر کشیدن عزت، حماسه و رقابت برای خدمت
#معیار انتخاب خوب( ویژگی های رئیس جمهور)؛
۱-فعال، پرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب
۲- نزدیک بودن به ملاک های انقلاب
۳- توانایی کار در جهت رسیدن به ملاک فوق(ملاک های انقلاب)
#پایان:
وزن تحقق مشارکت، توانمندی و کارآمدی کاندیدا و همچنین رعایت اخلاق انتخاباتی در تحلیل گزاره های فوق را می توان بیشتر دانست و بر اساس آن می توان یک انتخابات خوب را رقم زد.
بندگی کن تا که سلطانت کنند تن رها کن تا همه جانت کنند
سر بنه در کف، برو در کوی دوست تا چو اسماعیل، قربانت کنند
بگذر از فرزند و مال و جان خویش تا خلیل الله دورانت کنند🌷🌷🌷🌷
سلام علیکم
عزیزانی که تاکید دارند آقای قالیباف باید به نفع آقای جلیلی کنار برود و حتی در همین خصوص پویش دعوت از قالیباف برای برگشتن به مجلس راه انداخته اند باید کاملا دقت داشته باشند که کنار رفتن هر کدام از دو نفر باید کاملا دقیق وکارشناسی باشد که در غیر اینصورت نتیجه خطر ناک و خسارت آوری برای کشور مجددا رقم خواهد خورد. در همین خصوص به نتایج نظر سنجی ذیل عنایت فرمایید:
گزارش یک نظر سنجی غیر رسمی :
نظر سنجی شنبه ۲۶ / ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
سوال۱ : در تقابل (جلیلی/پزشکیان/قالیباف)
اگر قالیباف کنار برود شما به چه کسی رای میدهید ؟
۱- ۴۵ ٪ پزشکیان
۲- ۳۰ ٪ جلیلی
۳- ۲۰ ٪ رای نمیدهیم
۴- ۵ ٪ هنوز تصمیم نگرفته ام
———————————————
سوال۲: در تقابل (جلیلی/پزشکیان/قالیباف)
اگر جلیلی کنار برود شما به چه کسی رای میدهید ؟
۱- ۷۵ ٪ قالیباف
۲- ۱۵ ٪ هنوز تصمیم نگرفته ام
۳- ۵ ٪ رای نمیدهم
۴- ۵ ٪ پزشکیان
نیمه اول مناظره را چگونه ارزیابی می کند؟
۱) چهار نامزد انقلابی، میشود!
پزشکیان و پور محمدی، نمی شود!
۲) ۴ نامزد انقلابی، فرصت های بیشمار داخلی وجود دارد
۲ نامزد دیگر، باید برنامه ی خارجی ، کارشناس خارجی، سرمایه خارجی باشد، ما نمی توانیم
۳) تا اینجا ۴ نامزد انقلابی برنامه های خود را گفته اند که بخشی از آنها مشترک و در جاهایی تفاوت داشته
اما دو نامزد دیگر فقط حرفهای کلی، القای ناامیدی و تکرار حرفهای روحانی در ۸ سال ریاستش را تکرار کرده اند.
صحنه برای انتخاب بسیار خوب روشن است.
قطعا در نیمه ی دوم مناظره ، تکرار منفی بافی های پزشکیان و پورمحمدی، باعث ناامیدی طرفدارانشان خواهد شد.
جریان شناسی انتخابات .mp3
56.96M
جریان شناسی انتخابات
بررسی دو جریان عمده در کشور و چرایی حمایت از نامزدها توسط این دو جریان
🎧 دکتر جواد خواجه پور
#انتخابات