.
♨️اصلاح طلبها شروع کردند
اینم یه سند دیگه برای تحلیل بالا
#لطفا_در_انتشار_کمک_کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
به وقت جهاد ، تعلل ممنوع
با توجه به توصیه ای که در دور اول برای جلوگیری از شکست جبهه نیروهای انقلاب اسلامی به دوستان کردم و تا حدودی مورد عنایت دوستان قرار گرفت و در کنار اقدامات فراوان دوستان دیگر به جبهه انقلاب کمک کرد ، اینک انتخابات ۱۵ تیرماه ریاست جمهوری را فرصتی بسیار مهم در تکمیل و اتمام پیروزی دور اول می دانم و تاکید می کنم کمک به پیروزی برادر انقلابی ، متدین و کارآمد جناب آقای دکتر سعید جلیلی وظیفه همه کسانی است که دل در گرو انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند .
نباید بگذاریم شیاطین در اراده ما خلل ایجاد کنند و در وقت مجاهدت گرفتار تحلیل های انحرافی نمایند .
حقیر در این سالیان طولانی که با دکتر جلیلی حشر و نشر داشته ام ، ایشان را بسیار با تقوا ، ولایی ، بصیر ، شجاع و پرکار یافته ام و کمترین تردیدی در صلاحیت بالای او در جایگاه حساس ریاست جمهوری اسلامی روا نمی دانم .
زمان کوتاه حساسی را سپری می کنیم و تنها یک قدم تا ورق خوردن عزت یا ذلت فاصله داریم . مباد که در این شرایط حساس در جای درست که زمینه سازی برای تداوم حرکت انقلاب اسلامی در زمانه تحولات عظیم بین المللی است ، حضور نداشته باشیم . این هفته اوج زمان روشنگری انقلابی است و چشم نیروهای مقاومت در منطقه و جهان به ماست .
دکتر جلیلی همان است که اخلاص و تقوا و بصیرتش به ما معرفی کرده است ، بی واسطه .
ما دل در گرو انقلاب داریم و افراد را برای پیشبرد انقلاب و اسلام می خواهیم . جلیلی ها و قالیباف ها را حمایت می کنیم و راه را برای حرکت توفنده نظام و رهبر معظم انقلاب اسلامی هموار می کنیم . یا علی مدد
کوچکترین ، سعدالله زارعی
درود بر دکتر قالیباف که با باور به نتایج نظرسنجیها و اطمینان از عدمفزونی آرائش بر آراء دکتر جلیلی، صحنه رقابت را ترک نکرد تا جریان رقیب نتواند پیروزی در انتخابات تکمرحلهای را جشن بگیرد.
تشخیص صحیح ایشان از منطق رایدهی مردم، تن دادن به شکست ظاهری در انتخابات را به دنبال داشت و سطری درخشان در کارنامه فداکاریهای ایشان برای سرافرازی ایران اسلامی، به یادگار گذاشت.
از این رو ، #همه عزیزانی که به دکتر قالیباف رأی داده و یا برای ایشان تبلیغ کردند، در پیشگاه خداوند ماجور هستند و انشاءالله در دنیا و آخرت آبرومند باشند.🌷
ضمن تشکر مجدد و خدا قوت به آقای دکتر قالیباف، خودمان را برای حمایت همهجانبه از آقای دکتر جلیلی در هفته پیشِرو آماده میکنیم.
✅ شخصیت عجیب شهید حجازی!
◀️ یکی از وجوه شخصیتی سید محمد حجازی سواد دینی و قرآنی اوست. حجت الاسلام محسن قرائتی در یکی از برنامه های تفسیر قرآن در تفسیر سوره یوسف از سردار حجازی چنین یاد کرده است:
«زمانی خدا توفیق داد و درباره سوره یوسف بحث کردیم. کل سوره یوسف یازده صفحه است که یک صفحه اش مربوط به یوسف نیست. ده صفحه اش قصه یوسف است.
خدا لطف کرد هشتصد نکته از این ده صفحه بیرون کشیدم، گفتم عقل ما که عقل کامل نیست، ممکن است دیگران هم چیزهای دیگر به ذهن شان بیاید.
بعضی جاها اعلام کردیم که هرکس این هشتصد نکته را به نهصد تا برساند، یک عمره به او می دهیم. کسی که برنده جایزه شد سردار حجازی بود. ایشان صد نکته تازه بیرون آورده بود. دادیم قم بررسی کردند، گفتند بله نکاتی که ایشان از این آیات فهمیده در باقی تفسیرها نیست! یعنی صد نکته اضافه کرده است.
اینکه خدا می گوید تدبر کنید، یعنی اگر من هم تدبر کنم یک چیزی گیرم می آید، وگرنه بگویم ملاصدرا تدبر کرد و همه علمای قدیم هرچه بود بردند و چیزی برای ما باقی نگذاشتند.
#معرفی_کتاب
#سربلند_میدان
#سید_محمد_حجازی
#نویسنده_سعید_علامیان
#مرز_و_بوم
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈