♨️اسرائیل بخاطر #واکسیناسیون علیه فلج اطفال، با وقفه ۳روزه جنگ موافقت کرد!
📌این توافق، بخاطر یک مورد ابتلای کودک دهماهه و معلولیت نسبی آن است!
✍️اسرائیل ۱۵هزار کودک غزه را سلاخی کرده؛ واکسیناسیون با همکاری سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی خواهد بود؛ اهداف بشردوستانه دارند یا قصد عقیمسازی و نسلکشی و...⁉️
🖋 محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰با تربیت یافته مکتب حضرت زهرا آشنا شوید بانو «حنانه خرمدشتی» #نابغه نجوم با مدال #طلای المپیاد جهانی نجوم .
حتما باید کشف حجاب کنه تا دیده بشه ؟
نشر بدین تا همه ببینن و افتخار کنند
╲\╭┓
🌺🍃
┗╯\╲
به #کانال سیاست و فرهنگ بپیوندید.👇
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟧 رهبر حکیم انقلاب
🟦 حرب لِمَن حارَبَكم نباید هیچوقت فراموش شود
🔺«حربٌ لمن حاربکم» به معنای:
✔️ درست اندیشیدن
درست سخن گفتن
درست شناسایی کردن
دقیق به هدف زدن
به #کانال سیاست و فرهنگ بپیوندید.👇
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
ای ناب ترین صبح خداوند بیا🌻🌹⚘🍃
به #کانال سیاست و فرهنگ بپیوندید.👇
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 آفرین بر یمن قهرمان
🔹ورود نیروهای یمنی به عرشۀ نفتکش یونانی و از کار انداختن کشتی
🔹شرکت مالک کشتی سونیون علیرغم اینکه پیش از این ۲ مرتبه مورد هدف نیروهای یمنی قرار گرفته بود، اما همچنان به انتقال سوخت برای رژیم اسرائیل اصرار داشت.
🔹این کشتی روز شنبه گذشته طی ۲ عملیات مورد هدف نیروهای یمنی قرار گرفت؛ در ابتدا کشتی با قایقهای بدون سرنشین انتحاری مورد هدف قرار گرفت و سپس نیروهای نظامی یمنی وارد عرشه کشتی شده و اقدام به
از کار انداختن آن کردند.
#جامعه_نیازمند_آگاهیست.
🍃🌸🌿🌸🍃🌸🌿🌸
🔵 گزارش تیم بازرسی کل فراجا درباره حادثه فوت یک متهم تحت نظر در لاهیجان: رفتارِ برخی از عوامل انتظامی برخلاف مشی حرفهای پلیس بوده / فرماندهِ پاسگاه عزل و سایر عوامل دخیل معلق از خدمت شدند و در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند
مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی اعلام کرد:
در تاریخ پنجشنبه یک مرداد در روستایِ ناصرکیاده از توابع شهرستان لاهیجان خبرِ نزاع و درگیری توسط اهالی محل در سه مرحله و بهطور مکرر به پاسگاه محلی گزارش میشود که در این درگیری افراد یکدیگر را مورد ضربوشتم قرار داده و بنابر اظهاراتِ امدادخواهان، منشأ درگیری مرحوم میرموسوی بوده و خودروی متوفی کاملا تخریب شده و در آتش میسوزد. این موضوع باعث رعب و وحشت اهالی محل شده و پلیس تمامی عاملین حادثه از جمله مرحوم میرموسوی را بنابر وظیفه ذاتی و قانونی بازداشت میکند.
متوفی در پاسگاه انتظامی شروع به فحاشی و استنکاف از دستورات عوامل انتظامی و درگیری با مأموران نموده که این روند تا حضور در بازداشتگاه ادامه پیدا میکند. به دلیل هیجان ناشی از اصطکاک صورتگرفته میان مرحوم میرموسوی و عوامل انتظامی و عدمِ کنترلِ خشم و احساسات از طرف برخی کارکنان و بیاعتنایی به وضعیت متهم این اتفاق رخ میدهد.
علت فوت باتوجه به اتفاقاتِ قبل از حضور پلیس و شرایط جسمی و روحی متوفی، توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است.
پیش از این، مرحوم چندین مورد سابقه شرارت و درگیری داشته و در سال ۱۳۹۹ نیز در اجرای حکمِ جلب، با پلیس درگیر و به ۹ ماه حبس محکوم میشود.
رفتارِ رخداده توسط برخی از عوامل انتظامی بر خلاف مشی حرفهای پلیس بوده و بههیچ وجه قابل قبول نیست، بدین جهت افرادِ فوق در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.
روز گذشته نیز رئیس بازرسی کل فراجا در موقعیت حاضر و براساس جمع بندی گزارشهای بازرسان، با دستور سردار رادان، فرماندهِ پاسگاه عزل و سایر عوامل دخیل معلق از خدمت شدند؛ همچنین در صورت تأییدِ سهلانگاری و عدم توجه دیگر مدیران انتظامی؛ تنبیهاتِ انضباطی متناسب اجرا خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار عالمانه درباره مسئله انتظار
#مهدویت
❇️خدایا بار الهی
دراین غروب جمعه ، وقت اجابت دعا ،
بهترین ها را برای همه ، خصوصا
دوستان عزیز ، ملتمسین دعا ،
به احترام عزیزان درگاهت ،
رقم بزن....
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم اجعل عواقب امورناخیرا❇️🌸🌷
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 آخرین وضعیت ناوگان آمریکا در اطراف ایران
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ایران_قوی
سلام حضور اساتید و سروران گرامی؛ بر اساس رویکرد جامعه شناختی کلان و بنیادی؛ رئیس جمهور محترم باید به مهمترین سرمایه کشور؛ یعنی جوانان دانشمند ومردم مدار و پاکدست وساده زیست تکیه ومناصب بالای جامعه را به آنان بسپارد.حکما گفتند صدای مردم صدای خداست.قرآن مجید فرمودجامعه بامردم تغییر میکند.پیامبر(ص) فرمود جوانان بامن بودند.امام فرمود دست جوانان رامیبوسم.رهبری فرمودجوانان موتور محرکه جامعه هستند.جوان سپاری ضعفها رازایل وقوتها راافزایش میدهد.شاخصهای بیانیه گام دوم باجوان سپاری ودانش؛تهذیب ؛اقتصاد مقاومتی؛عدالت؛استقلال وسبک زندگی باجوانان محقق؛ وفقر وفساد وتبعیض واختلاس وتورم وبیکاری باجوانان زدوده میشود.بایدنهادهای مدرسه ودانشگاه وفرهنگی؛هنری؛پرورشی؛ورزشی رونق گیرندودولت دراموراقتصادی وشهری وعمرانی نظارت نمایدکه جزباهمیاری نهادهای مردمی جوان محور میسر نمیشود. به امید جوان سپاری هرچه بیشتر در همه رویکردها و همه ساختارها و مدیریت کل جامعه انشاءالله . دکتر سیدمهدی اقاپور استاد دانشگاه تهران 8 / شهریور 1403
شهید بروجردی:
"من باید خرجِ امام بشم نه اینکه امام خرجِ من بشه"
چقدر شبیه صحبتهای دکتر پزشکیان تو مجلس در دفاع از کابینه است !!!😄
#روشنگری
1_115897733.mp3.mp3
5.26M
معنی بقیةالله چیست؟
🎧 حجةالاسلام فرحزاد
#اندیشه_اسلامی
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 «خیبریها» سوز دارند، دود ندارند!
🍃🌹🍃
🔻در فیلم آژانس شیشهای وقتی یک عده موتور سوار انقلابی برای کمک به «حاج کاظم» که در یک آژانس هوایی در محاصره بود آمده بودند، حاج کاظم به همرزم زمان #دفاع_مقدس خود گفت: «خیبریها سوز دارند اما دود ندارند... »
🔸امروز عدهای به نام انقلابیها در گوشه و کنار فضای مجازی و حقیقی به دنبال اخبار و وقایعی هستند که اثبات نمایند عمل یا گفته فلان مسئول دولتی در خط #فتنه یا تطهیر و یا احیای آن است، و از قضا میتواند نگرانیهای آنها به جا باشد و مسئولان دولتی باید مراقبتهای بیشتری نسبت به قول و فعل خود داشته باشند، اما همه باید بدانیم که اولویتهای جامعه چیزهای دیگری است و آحاد جامعه دغدغه اقتصاد و معیشت دارند، دغدغه مدیریتهای کم توان خودرو، مسکن و ارز و ... را دارند.
🔹همه افرادی که توانی یا قلمی و یا تریبونی دارند باید امکانات جامعه را برای رفع این مشکلات بسیج نمایند، نه آنکه بیوجه و یا با وجه دغدغههای جدید ایجاد کرده و یا اولویتها را با فرعیات عوض نمایند.
🔺« خیبریهای» دیروز و امروز که سوز دردهای جامعه را دارند باید مراقب دو جبهه تهاجمی باشند، اول سهم خواهانی که بوی کباب شنیده و عمل و ادعاهایشان در طرفداری از حقوق مردم تطابق ندارد، و دوم ؛ مدعیانی که به ظاهر سوز خیبری دارند اما دود رفتار آنها جامعه را خفه میکند و زمینه مطالبه گری صحیح از دولتمردان را سلب میکند.
✍ دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری | #جهاد_تبیین
۱۱ مورد از الزامات موضع گیری نیروهای انقلابی در مواجهه با دولت چهاردهم از زبان حکیم انقلاب:
۱_ حاکمیت اخلاق در مواضع
۲_ صدور آرامش، طمانینه و امواج مثبت به افکار عمومی کشور
۳_ پرهیز از تشنج
۴_ دوری از سیاه نمایی
۵_ پرهیز از منفی بافی
۶_ پرهیز از دمیدن در اختلافات
۷_ دلگرمی به جامعه و مخاطبین
۸_ حفظ امنیت روانی مردم
۹_ اسیر لشکر سایبری دشمن نشدن
۱۰_ عدم اعتماد به پیام های ارسالی در فضای مجازی
۱۱_ اعتقاد جریان ها به دشمن مشترک در فضای مجازی
منبع : بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس
در راستای برگزاری کنگره ۱۵۰۰۰ شهید استان فارس برگزار می گردد
نشست علمی وفرهنگی با موضوع تبیین مکتب شهدا ورسالت فرهیختگان دانشگاهی
سخنران :مولف کتاب مکتب شهدا واستاد دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام جناب آقای دکتر رمضان شعبانی سارویی
زمان: -جلسه اول :رو ز شنبه دهم شهریور ماه ۱۴۰۳ ساعت ۲۰
-جلسه دوم :روز دوشنبه دوازدهم شهریور ماه ۱۴۰۳ ساعت ۲۰
لینک نشست:
https://www.skyroom.online/ch/kau.kazeroon/meeting
دبیرخانه مهدویت فارس -بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی کازرون
.
چارچوبی برای مواجهه با دولت چهاردهم
معمولا با شروع به کار هر دولتی، مجموعهای از مخالفتها و موافقتها علیه آن شکل میگیرد؛ این وضعیت نیز تا حد بسیار زیادی طبیعی به نظر میرسد و در گذشته نیز چنین بوده است. اما نکته اساسی که دلسوزان انقلاب اسلامی و علاقهمندان به منافع ملی کشور باید در آن تأمل کنند، شناخت وظیفه و عمل به آن است.
به هر ترتیب امروز انتخابات تمام شده و آقای مسعود پزشکیان با تمام ویژگیهای خاص خود و حامیان ایشان، رئیس جمهور ایران اسلامی هستند؛ مسئله مهم اما این است که اکنون مواجهه دلسوزان انقلاب با ایشان و دولت برآمده از انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم چگونه باید باشد؟
عقلانیت و قواعد اخلاقی و دینی حکم میکند، ابتدای کار دولت چهاردهم بنا را باید بر همدلی و خوشبینی گذاشت؛ بویژه که خود رئیسجمهور محترم هم مدعی وفاق ملی هستند و صد البته در زمان فعلی برای نظام و انقلاب و نیز برای تحقق منافع ملی، وحدت و همدلی یک ضرورت اجتنابناپذیر به حساب میآید؛ آشکار شده که تا اینجای کار ارکان نظام بنا را بر خوشبینی و حمایت نهاده و بر همین سیاق نیز رفتار کردهاند.
با این توضیح آیا مواجهه دلسوزان انقلاب و نظام با دولت چهاردهم بر مبنای اعتماد و حمایت، به معنای آن است که آنان از اصول فکری و سیاسی خود عدول کردهاند؟ پر واضح است که چنین نیست. آیا وفاق و وحدت ما را مجاز کرده که دولت را نقد نکنیم و یا راه نقد و مطالبه را به بهانه وفاق ببندیم؟ باز پاسخ منفی است. نقد دلسوزانه و عالمانه بهترین کمک به دولت محسوب میشود.
در پایان پاسخ به این پرسش اساسی حائز اهمیت است و آن اینکه بایدها و نبایدهای نقد بر مبنای دلسوزی و روش کارشناسی با دولت چهاردهم چه ابعادی را در برمیگیرد؟
نبایدها :
-پرداختن به مسایل فرعی در نقد و بزرگنمایی موارد کوچک و جزئی در دولت؛
- ندادن زمان و فرصت و پیش داوری و قضاوت عجولانه؛
- نگاه صرفا سیاسی برای زمین خوردن حریف و نداشتن نگاه ملی و دلسوزانه در مطالبه گری و نقادی؛
- ورود به دامی که برخی ناآگاهان پهن کرده و از آن سود می برند؛
- ایجاد بهانه برای بسیاری از افرادی که مدعی نمیگذارند دولت کار کند.
بایدها:
-صبر و حوصله و دادن زمان منطقی و معقول برای نمایان شدن عملکرد دولت؛
- نقد عالمانه ومنصفانه و همراه با دلسوزی و گرفتار نشدن در جوسازی و تحریک احساسات و عواطف از طرف صاحبان رسانه؛
- تلاش برای ادامه و گسترش موضوع وفاق ملی و وحدت حول مسائل اصلی کشور و منافع ملی.
محمدتقی احمدی
1️⃣ هیچ کس ادعا نکرده که ما از نظر اقتصادی قدرت اول منطقه هستیم! همه قبول دارند که ارزش پول ملی ما پایین است اما آیا این بدان معناست که ما در سایر مولفه های اقتصادی نیز ضعیف هستیم؟!
آمارهای بینالمللی چیز دیگری میگویند:
✍ در جدیدترین گزارش
صندوق بینالمللی پول
ایران با تولید ناخالص داخلی یک هزار و 596 میلیارد دلاری خود در سال 2022 بهعنوان بیست و دومین قدرت بزرگ اقتصادی جهان در این سال شناخته شده؛
✍ رتبه 22 اقتصاد ایران در میان 193 کشور جهان در حالی است که ایران در معرض شدیدترین تحریمهای وضعشده علیه اقتصاد یک کشور در طول تاریخ قرار دارد.
صندوق بینالمللی پول پیشبینی کرده است تولید ناخالص داخلی ایران در سال 2023 نیز 95 میلیارد دلار نسبت به سال قبل از آن افزایش یابد و به یک هزار و 691 میلیارد دلار برسد.
✍ ایران در رتبه هفتم پایینترین میزان بدهی جهان داراست
2️⃣ آیا برای قضاوت در مورد قدرت و پیشرفت یک کشور تنها پرداختن به بعد اقتصادی و آن هم فقط بولد کردن ارزش پول ملی صحیح است؟! و یا باید به همه ابعاد توجه داشت!
3⃣ چند گزارش از منابع معتبر بین المللی:
✍ بر اساس آمار پایگاههای استنادی بینالمللی از جمله سازمان ملل متحد، صندوق بینالمللی پول، سازمان جهانی گردشگری، سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، سازمان بهداشت جهانی، بانک جهانی، انجمن جهانی فولاد و... ایران در حوزههای سلامت، علم و فناوری، بهداشت، آموزش، صنعت، بازار، انرژی و... رتبه ایران بین 206 کشور برتر دنیا، زیر 20 است.
✍ردر ردهبندی جدید وبسایت نظامی «گلوبال فایر پاور»(وبسایت تخصصی در امور نظامی) ارتش ایران در جایگاه سوم خاورمیانه بالاتر از عربستان و رژیم صهیونیستی و با قرار گرفتن در رتبه هفدهم جهان بالاتر از ارتش آلمان، لهستان، اسپانیا، کره شمالی، کانادا، سوئد، هلند و پرتغال قرار دارد.
4⃣ رشد علمی ایران در چند پایگاه بینالمللی:
✍ در جدیدترین نسخه رتبهبندی نیچر ایندکس که در ۱۴ ماه مارس سال ۲۰۲۳ به روز رسانی شده است، کشور ایران از نظر مقالات بینالمللی در میان ۳۰ کشور اول فهرست این رتبهبندی قرار دارد.
✍ بر اساس آخرین گزارش دریافت شده از وب آو ساینس (web of Science) رتبه تولید علم ایران در جهان ۱۶ است. جمهوری اسلامی ایران در منطقه و در میان کشورهای اسلامی در سه سال اخیر در رتبه اول قرار داشته است.
✍ بر اساس آخرین رتبهبندی منتشره در نظام رتبهبندی سایماگو، ایران در رتبه ۲۱ دنیا از نظر دانشگاهها و مؤسسات علمی- پژوهشی قراردارد
1_13360401379.mp3
6.67M
🎧 کلیپ صوتی | به سوی دولت اسلامی
اگر دولت ما اسلامی شد، آن وقت کشورمان اسلامی خواهد شد. اگر من و شما در معاشرتمان، در رفتارمان، در طلب مالمان، در مجاهدتمان، نتوانستیم خود را به حد نصاب برسانیم، از آن دانشجو، از آن جوان بازاری، از آن عنصر در ردههای پایین دولتی، از آن کارگر، از آن روستایی، از آن شهری چه توقعی میتوانیم داشته باشیم که اسلامی عمل کنند؟ چرا مردم را بیخود ملامت میکنیم؟ نباید ملامت کنیم. اگر کمبودی هست، خودمان را باید ملامت کنیم؛ «لوموا انفسکم».
#دولت_اسلامی
فراموشی همتی!
کمی به عقب برگردیم و بنگریم دولت آقای روحانی در سال۹۲ شاخصهای اقتصادی را در چه وضعیتی تحویل گرفت و در چه شرایطی کار را به دولت بعدی در سال ۱۴۰۰ سپرد. اینکه آقای همتی از تورم ۴۰ درصدی و اوضاع نامساعد بورس در سال ۱۴۰۳ انتقاد کند، حرفی نیست؛ اما سخن اصلی آن است که در سال ۱۴۰۰ که او رئیس کل بانک مرکزی بود، چرا نمیگوید دولت را با تورم ۶۰ درصدی تحویل داده است. و حالا که دولت شهید مظلوم رئیسی با تلاش و اهتمام، ظرف سه سال تورم را از عدد بالای ۶۰ درصد به زیر ۴۰ درصد رسانده است، این در جای خود یک موفقیت و نشانه راه درستی است که پیموده شده است. هر چند تا نقطه مطلوب هنوز فاصله وجود دارد.
در کشور ۵ بازار اصلی وجود دارد که معیشت و زندگی خانوادهها با آنها پیوند خورده است: بازار مسکن، بازار سرمایه، بازار خودرو، بازار ارز و بازار طلا؛ حالا به اجمال نگاه کنیم دستاورد آقای همتی و همکارانش در سال ۱۴۰۰ چه بوده که حالا چشمش را بر روی واقعیتها بسته و راه بیانصافی در پیش گرفته است.
بازار مسکن: در سال ۹۲ مسکن مهر در سطح بالایی تقاضاهای کشور را پاسخ داده بود و جوانان بسیاری را صاحب خانه ساخته بود؛ اما در پایان سال۱۴۰۰ حدود ۴ میلیون واحد مسکونی کاهش پیدا کرد و این ناترازی به دولت بعد منتقل شد. وزیر مسکن آن دوره نیز گفته بود افتخار میکنم که مسکن مهر را افتتاح نکردم!
بازار سرمایه: مردم با دعوت و تشویق دولت وقت، دار و ندار خود را در بازار بورس گذاشتند اما پس از مدتی دارایی آنها در جلوی چشم هایشان آب شد. در نتیجه دولت بعد یک بازار بورس ورشکسته را تحویل گرفت.
بازار خودرو: در سال ۹۲ بازار خودروی کشور با همه مشکلاتش ۷۳۷هزار دستگاه خودرو در سال را تولید میکرد و عرضه از تقاضا فاصله بسیار زیادی گرفته بود. اما در سال ۱۳۹۹ تولید ضربه مهلکی خورد و قیمتهای خودرو نیز به چند برابر افزایش پیدا کرد.
بازار ارز: در پایان دولت احمدینژاد قیمت ارز ۳۶۰۰ تومان بود؛ اما در پایان دولت روحانی ۷/۵برابر شد و قیمت دلار با روند افزایشی به عدد ۲۶۵۰۰ رسید.
بازار طلا: در سال۹۷ و ۹۸ دولت وقت برای پاسخ به تقاضای طلا در جامعه ۶۰ تن طلای کشور را تبدیل به فرآورده کرد و قیمت طلا را از گرم ۱۱۹۰۰۰تومان در سال ۹۲ به بیش از یک میلیون تومان در ابتدای سال ۱۴۰۰ رساند.
هم اکنون دقیقا همان افراد با همان خصلتهای فردی و جناحی به میدان سیاست بازگشتهاند. احتمالا روی فراموشی مردم نیز حساب ویژه باز کردهاند. این افراد و گروههای سیاسی ۵ بازار اصلی را با شرایط نسبتا نرمال و استاندارد در سال ۹۲ تحویل گرفتند اما پس از ۸ سال در شرایط بحرانی اقتصاد کشور را به دولت پس از خود تحویل دادند. لذا ضروری است در تحلیل شرایط امروز باید به فرآيندي که پشت سر گذاشته شده نگاه کرد و نه صرفا به نقطهای که در آن قرار گرفتهایم. نقطه کنونی نیز به هیچ وجه مطلوب و در شأن مردم ایران نیست؛ اما مهم این است که از تجربیات تلخ و شیرین گذشته عبرت گرفته شده و راههای درست برای ادامه راه برگزيده شود.
#عزیز_غضنفری
🟧 شیخ فرهاد فتحی
🟦 پنج نفر پنج طلا المپیاد جهانی نجوم👌🏼
🔺خیلی خیلی اتفاق بزرگی بود😍
🔶 از ایران ۵ نفر رفتند و هر ۵ نفر طلا گرفتند و کلا ۱۰ مدال وجود داشته
🔹کشور دوم با یک مدال طلا هست و اختلاف خیلی فاحشه.
🔸بعدش کشورهای بعدی کیا هستن؟! آمریکا و سایر کشورهایی که ادعای ناسا و اخبار ناسا و پیشرفتهای فضاییشون چشم و گوش دنیا رو پاره کرده.
❌ ولی این اخبار در برخی رسانهها طرفداری ندارد، چرا؟ چون یکی از المپیادیها دختر است.
مگه این جماعت که طرفدار زنان هستند؟!
🔹نه دیگه اینا براشون زن مهم نیست، زنی مهماست که بتوانند ازش استفاده ی سیاسی کنند، این دختر چادری و خانواده دوست است،
اصالت دارد، ریشه دارد،
🔸این جنس دخترها در جریان رسانهای حاکم،
سانسور میشوند، تخریب میشوند.
این صحنهها،
این چهرهها،
این ادبیات،
این جنس از زن، زندگی، آزادی
دمار از روزگار جریان غربگرای، ناامید، خودکمبین در میآورد.
🔺خدا قوت دختر باوقار سرزمینم🌱👏
20240831_090818_Default_1725095618.mp3
12.12M
📌نشست مدیران مدارس شهرستان فردوس با موضوع: #پروژه_مهر
🟦🟧 چگونه دانش آموز را از تهدیدات فرهنگی دوران معاصر مصون سازیم؟
🎤 با سخنرانی: دکتر ابوذر یاسری
عضو هیئت علمی و مدیر مرکز علم و فناوری جنگ روایت ها و ارتباطات بین الملل دانشگاه جامع امام حسین(ع) و مدرس دانشگاه های تهران