فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر نمی کنم هدیه ای بهتر و بالاتر از این برای آغاز ماه رمضان وجود داشته باشد لطفا تا آخر گوش کنید بعد ما را هم دعا کنید
🌱 نُه توصیه و دستور العمل حضرت آیت الله کشمیری ره برای بهره گیری هرچه بیشتر ازماه مبارک رمضان
❇️ فرازهایی از فرمان اقتصادی رهبری به کارگزاران نظام جمهوری اسلامی در حرم مطهر رضوی(ع)
🔺 مسئولان راه های مشارکت مردم را در اقتصاد پیدا کنند. هر جا مردم وارد شدند ما پیروز شدیم
🔺ما احتیاج به رشد اقتصادی سریع و مستمر داریم.
🔺 نمایندگان مردم باید مردم را به ایجاد نقش مولد در اقتصاد ترغیب کنند.
🔺اگر از توانایی ملت در قضیه اقتصاد استفاده شود وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم بهتر خواهد شد.
🔺 باید خودتان را از مسابقه تجملگرایی خارج کنید.
🔺و.....
🔵 نکته و نظر:
راه موفقیت در رشد و توسعه اقتصادی، واگذاری اقتصاد به بخش خصوصی و البته نظارت و عدم تصدی گری دولت است.
این جمله حضرت علامه حسن زاده یادتان باشدکه فرمودند: "گوش تان به دهان رهبری باشد چون ایشان گوش شان به دهان حجه بن الحسن عجلالله است".
چون هر جا و هر وقت به امر حکیمانه رهبری عمل شد موفقیت را بدنبال داشت. مثلا در حوزه های دانش بنیان، فضا، موشک و تسلیحات، فناوری و انرژی هسته ای و...
پس با عمل جهادی و انقلابی تان امام زمان عجلالله، رهبر عزیز و مردم را خوشحال کنید در غیر اینصورت به غضب الهی دچار خواهید شد.
✍ محمدعلی برزگر،مدرس دانشگاه
@Shabaniesaroui
گسترش بریکس و حذف دلار آمریکا
🔺 اکنون بیش از ۱۲ کشور از جمله الجزایر، ایران و آرژانتین برای پیوستن به بریکس درخواست دادهاند.
🔸بریکس جدید، ۶۰درصد گاز جهانی و ۴۵درصد از ذخایر نفت جهان را در اختیار خواهد داشت.
🔸مناطق قرمز و نارنجی بهزودی دلار آمریکا را کنار خواهند گذاشت.
@Shabaniesaroui
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تورم چیست و امکان مهار آن وجود دارد؟
⁉️ چرا دولت برای کمک به مردم پول چاپ نمیکند؟
🔴 #همین_یک_سال برای کاهش اینهمه مشکلات چه اقداماتی صورت گرفته است؟
♨️ نقش دولتها در #فرار_مالیاتی!
⁉️ آیا با کاهش #نقدینگی، جیب ما پُرپولتر میشود؟!
💢 راهکار کاهش و مهار تورم!
♨️ چگونگی کاهش #تورم توسط دولت!
💢 ریشه کاهش ارزش پول و راه تقویت آن!
♨️ عواقب چاپ پول بر اقتصاد کشور!!
🔸 تولید شده در رویداد رسانهای جهت
✅ برگرفته از محتوای پژوهشی اندیشکده راهبردی سعداء
🔴 به بهانه شعار سال "مهار تورم، رشد تولید"
@Shabaniesaroui
🔴دشمنان ما، ظرف مدت ۲۰ سال تریلیون ها دلار خرج مقابله با مردم ایران کردند تا ایران قدرتمند نشود و دچار رشد نظامی اقتصادی و هژمونیک یا تمدنی نشود
خودتان قضاوت کنید
🔹️ ضرب المثلی هست که میگویند هرچیزی تو را نکشد، مطمئنا قوی ترت میکند.
🔸بزودی مشکل اقتصاد مردم ایران هم حل می شود.
@Shabaniesaroui
.
❇️ ما و مخرج مشترک با دشمن ❇️
✍ پورخردمند
💢 مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی خویش به نکته مهمی اشاره فرمودند که « هوشیار باشیم تا به نقاط قوت خود ضربه نزنیم برخی علاقمندان انقلاب از این نکته غفلت می کنند » معظم له سال گذشته نیز در ضیافت افطاری با دانشجویان ضمن توصیه به مطالبه گری فرمودند « مواظب سو استفاده دشمن بوده و سعی کنید هم در صورت بندی مسئله و هم در ارائه راه حل ها ؛ با دشمن مخرج مشترک پیدا نکنید » در تبیین هشدار رهبری نکاتی را یادآور میگردم :
✅ در اینکه مطالبه گری از الزامات جامعه پویا هست کاملا منطقی ست و الا جامعه با انسداد و عدم پیشرفت مواجه گشته و نشاط و بالندگی خود را از دست می دهد .
✅ از مولفه های مطالبه گری ؛ نقادی ست که باید مبتنی بر اصولی از قبیل نقد عالمانه ؛ مشفقانه ؛ هوشمندانه ؛ منصفانه ؛ خردمندانه و راه گشا باشد در غیر اینصورت مطالبه گر نمیتواند از حقوق مردم دفاع کند ؛ در واقع روح حاکم بر مطالبه گری باید اصلاح امور باشد .
✅ از آنطرف دشمن دنبال بر زمین زدن نظام اسلامی ست و در این میان از راههای مختلف اقتصادی و فرهنگی و بویژه جنگ شناختی و ادراکی که در حال حاضر مهمترین ابزار موثر در مدیریت ادراکات و مدیریت احساسات مردم و مسئولان است از طریق ایجاد شبهه بدنبال تشدید اختلافات داخلی ست .
✅ نکته قابل تامل که مورد بی دقتی قرار گرفته این است که عدم مرزبندی و رعایت خطوط فاصل با دشمن ؛ مثابه ای بازی در میدانی ست که نقشها و دیالوگ ها را دشمن طراحی میکند و در واقع او بازیگردان و ما بازیگر این صحنه عمل میکنیم . نقطه تلاقی ما و دشمن عدم مرزبندی ست که می شود مخرج مشترک ما و او .
✅ اینکه دولت ضعفهایی دارد و قابل نقد ؛ شکی نیست و باید این نقدها و مطالبات در مجرای منطقی و بدور از حب و بغض ها مطرح بشوند اما نباید به بهانه انتقاد ؛ انتقام بگیریم . باید مواظب باشیم جریانی که از روزهای اول روی کار آمدن این دولت ؛ آنرا ناکارآمد معرفی کرد که نتوانست بر اوضاع مسلط شود و مشکلات را حل کند و گرانیها را مهار کند یعنی مسببان وضع موجود که در هشت سال همه داشته های ما را شخم زدند و دولت را با تورم ۵۷/. و نقدینگی چهار هزار هزار میلیارد تومانی و دهها شاخص های نا امید کننده دیگر تحویل دادند امروز طلبکار شده اند .
✅ متاسفانه در این آشفته بازار سیاسی و هجمه هایی که از داخل و خارج بر علیه دولت صورت میگیرد تا به زعم خود به مردم القا کنند که با وجود یکدست بودن حاکمیت ؛ دولت انقلابی نتوانست بر مشکلات فائق آید پس دیگر نمیتوان به این نظام امید بست و تنها راه برون رفت از وضعیت موجود ؛ تجدید نظر نظام در سیاستهای اصولی خود میباشد.
✅ قصه زمانی پر غصه میشود که عدهای از جریانها و نیروهای انقلابی به نام انتقاد و بیان ضعفهای دولت که البته غیر قابل انکار هست کلید واژه هایی بکار میبرند که بسختی میتوان مرز بین جهت گیریهای اینان را با عملیات روانی دشمن تشخیص داد یعنی همان مخرج مشترکی که رهبری ما را نسبت به آن انذار دادند . کافی ست سری به گروهها و شبکه های اجتماعی بزنیم که بعضا افراد مومن و انقلابی اما در عین حال فاقد بینش و عدم شناخت به مختصات میدان جنگ ادراکی ؛ ناخواسته همان مسیری را می روند که دشمن طراحی کرده است . در واقع این مخرج مشترک ها باعث می شود هزینه دشمن کاهش و هزینه نظام افزایش پیدا کند ؛ دقت کنید :
▪️رییسی عوام فریب ترین و نامحبوب ترین رئیس جمهور بعد از انقلاب .
▪️با این افتضاحی که دولت ببار آورده ؛ دیگر نمیتوانیم از انقلاب دفاع کنیم .
▪️از انتخاب رئیسی پشیمانیم چون سفره مردم را کوچکتر کرد.
▪️رییسی مجری سیاستهای استعماری چین و روسیه هست .
▪️حرفهای رهبری تکراری ست .
▪️دولت رییسی مرد روزهای سخت نیست.
▪️مسئولین بفکر منافع خودشان بوده و از مردم بعنوان سپر بلا استفاده می کنند.
▪️جریان مدعی انقلابیگری ؛ فاقد برنامه و پرچمدار پوپولیسم میباشد .
▪️آقای رئیسی بیایید با استعفا و کناره گیری ؛ بیش از این جریان انقلابی را شرمنده نکنید .
▪️پیام نوروزی و سخنرانی رهبری هیچ امید مثبتی برای تحول نداشت .
▪️نظام در لبه پرتگاه قرار گرفته است .
✅ شرح این قصه به درازا کشید بیاییم ضمن نقد عالمانه و بیان نارساییها ؛ خدای نکرده و با کمال اعتذار با پز روشنفکری ادعا نکنیم که بدون تعصب دولت را نقد میکنیم به هوش باشیم که این باصطلاح انتقاد ؛ انتقامی ست که نظام سلطه اینبار نه بوسیله ایادی داخلی خود بلکه بدست من ؛ تو ؛ او از نظام و دولت مردمی میگیرد . در دام دشمن نیافتیم که این عجوزه عروس هزار داماد است.
✅ مراقبت کنیم تا مصداق سخن امام رضا (ع) نباشیم که فرمودند : گروهی که مدعی مودت ما اهل بیت هستند اما در دشمنی با ما از دجال بدترند اینان کسانی هستند که با دوستان ما دشمنی و با دشمنان ما دوستی می کنند .
@Shabaniesaroui
چرایی مهار تورم و رشد تولید
مصطفی قربانی
سال جدید در حالی از سوی رهبر معظم انقلاب به «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده است که این عنوان در راستای نامگذاری سالهای اخیر از سوی ایشان مانند اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، حمایت از کالای ایرانی، رونق تولید، جهش تولید، دانشبنیان کردن اقتصاد و تولید و... قرار دارد. به عبارت دقیقتر، تأکید معظمله بر مقولههای اقتصادی با محوریت تولید به درستی نشانگر آن است که ایشان با درک دقیق مسأله اصلی اقتصاد کشور، بر معطوفسازی سیاستگذاری و اقدام در زمینه تحقق این مهم توجه جدی دارند.
در توضیح باید گفت که ضعف حیات تولید در ایران و متعاقب آن، افزایش نرخ تورم، کاهش ارزش پول ملی، فرار سرمایه و استعدادها از کشور و...، مسألهای است که قدمت حدود 200 ساله دارد و هم اکنون نیز مهمترین مسأله اجتماعی کشور است. منظور از مسأله بودن آن است که هم فراگیری و شمولیت دارد و هم افکار عمومی نسبت به حل و رفع آن دغدغه و حساسیت دارد.
این مسأله بودن بویژه از آن روی اهمیت دارد که از حدود یک دهه گذشته تا کنون، زندگی ایرانیان متأثر از شدیدترین امواج تورمی بوده که طی آن، با کاهش قدرت خرید شهروندان، ضمن بروز و رواج برخی آسیبهای اجتماعی، برخی از استانداردهای زندگی نیز در ایران با افت مواجه شده است. از این نظر، توجه و تأکید به این مسأله و حل و رفع آن، میتواند در احیای سرمایه اجتماعی نظام بسیار اثرگذار باشد.
درباره رابطه و نسبت تورم و تولید هم باید گفت که این دو رابطه دو سویه دارند؛ از یک سو کنترل تورم باعث رشد تولید میشود؛ زیرا با وجود کنترل تورم، هزینههای تولید کاسته شده و مشکل تأمین نقدینگی واحدهای تولیدی برطرف میشود و از سوی دیگر، رشد تولید نیز باعث کنترل تورم میشود؛ زیرا با رشد تولید، هم از واردات کاسته میشود و هم کمبود عرضه در بازار شکل نمیگیرد. بنابراین، کنترل تورم و رشد تولید دو روی یک سکهای هستند که معطوف به تأمین معیشت و کنترل نوسانات بازار میباشد. با این وجود، به نظر میرسد که مهار تورم مقدم بر رشد تولید و زمینهای برای آن محسوب میشود؛ زیرا در شرایط وجود تورم، اساساً تولید به صرفه نبوده و نقدینگی به سمت بازارهای موازی تولید مانند ارز، سکه، طلا، زمین، مسکن و... سوق مییابد. بنابراین، با مهار تورم میتوان امیدوار بود که جریان نقدینگی به سمت تولید هدایت شده و سرمایهگذاری معطوف به تولید تقویت شود.
از نقطه نظر دیگری هم باید اشاره کرد که دشمن با اعمال تحریمهای فلجکننده دقیقاً درصدد ورشکستگی تولید در ایران و بالا بردن نرخ تورم میباشد تا از این طریق، عرصه را بر معیشت مردم تنگ سازد. بر این اساس، تأکید بر مهار تورم و رشد تولید از سوی رهبر معظم انقلاب، دارای یک وجه قوی بازدارنده در برابر تهاجم و جنگ اقتصادی جبهه دشمنان ملت ایران میباشد. درواقع، رهبر معظم انقلاب با نامگذاری سالهای متمادی با عناوین اقتصادی و معطوف به تولید و از جمله شعار امسال، در تلاش هستند تا با ترمیم نقطه ضعف اقتصاد کشور، ابزار تهدید اقتصادی را همچون ابزار تهدید نظامی از دست دشمن خارج کند تا ایران اسلامی در این حوزه نیز به سطح بازدارندگی برسد.
در عین حال باید گفت که نامگذاری امسال به مهار تورم و رشد تولید در راستای حمایت از رویکرد دولت سیزدهم برای تحقق این دو مهم است. به عبارت دقیقتر، همانگونه که رهبر معظم انقلاب هم در پیام نوروزی خود از تلاشهای دولت در این زمینهها نام بردند، اما واقعیت آن است که با وجود تلاشهای تحسینبرانگیز دولت سیزدهم، اما در سال گذشته نه تنها نرخ تورم کنترل نشد، تولید نیز با رشد چشمگیری مواجه نشد. بنابراین، رهبر معظم انقلاب با تأکید بر مهار تورم و رشد تولید درصدد هستند تا به دولت گوشزد کنند که تلاشهایش در این زمینه باید جدیتر و پرقدرتتر تداوم داشته باشد.
@Shabaniesaroui
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 این کلیپ چهار دقیقه ای جهت تبریک سال نو و به عنوان بهترین تلنگر معنوی تاریخ معاصر
💐 چهار دقیقه پایانی مستند هشت قسمتی «آقا مرتضی"
@Shabaniesaroui
#سهشنبههایجمکرانی💚
زیباترین یقین بخدا پیش روی ماست🍃
با یوسفی که یکسره در آرزوی ماست...
ما گرد و خاک پای تو را جمکران کنیم🍃
یک گوشه از نگاه تو را آسمان کنیم...
#اللهمعجللولیکالفرج🌤
#امام_زمان
@Shabaniesaroui
🔴 اینجا ایران است اما اگر غلطی از اسرائیل سر بزند صدای ما را از قدس اشغالی خواهید شنید😉
@Shabaniesaroui
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻🎥پیشنهاد به شهرداران کرمانشاه و قم. تبدیل مونوریل به محل توریسم اسلامی!
🔹در چونگ کینگ چین روی یک پل ۴۰۰ متری خونه و مغازه ساختن. ۲۰۰ متر به سبک غربیها و ۲۰۰ متر طبق معماری چینی(این رنگ رنگیا چینیاند)
🔹همین ابتکار تبدیل شده به یکی از مکانهای توریستی پر بازدید این منطقه،امیدواریم شهرهای قم و کرمانشاه و سایر شهرهائیکه چنین مونو ریلهائی دارند و بیکار مونده بتوانند با استفاده درست از تجربه دیگران آنرا به محلی برای کارهای فرهنگی و درآمد زائی تبدیل کنند.😊🙏🏻
@Shabaniesaroui
🔴 جایزه قشنگترین حرکت سال، میرسه به بالابردن عکس حاج قاسم تو قلب آمریکا
🔹 دمت گرم سید
@Shabaniesaroui
✍دکتر اسدا... پازکیان ،پژوهشگر مسائل سیاسی و بین المللی
🎓الهام علیف،را برای اعتبار سنجی قدرت جمهوری اسلامی ایران قرار داده اند.
یکی از مولفه های مهم در باز دارندگی(DETERRENCE) نظامی و دفاعی ،بحث میزان اعتبار قدرت طرف مقابل است .
مقوله ای که قدر متیقن ،به لحاظ عقلی و الزامات نشات گرفته از عقل ،نا معین بودن ،آن برای طرف مقابل ،موجب شکل گیری فضایی،از رعب ،هراس و احتیاط در مبادرت به شروع هر نوع جنگ اولیه و ضربه اولیه (first strike) است.چرا که عامل بکارگیرنده اولیه به علت فضای ابهام نمیداند که ،میزان،حجم،شدت و وسعت قدرت ،اقدام ،طرف مقابل چه اندازه است.و اساسا ضربه دوم (second strike) از جانب رقیب یا حریف ،جهت و رویکرد حاکم بر مناقشه را به کدام سمت خواهد برد ؟
این ابهام و عدم قدرت صحیح در تخمین (estimate) موجب موازنه وحشت در طرفین میگردد.(balance of terror)
در حال حاضر طبقه بندی های متفاوتی در خصوص جنگ در دنیا وجود دارد ،که نمونه ای از آن ،مشتمل بر موارد ذیل می باشد:
۱-جنگ های فرسایشی طولانی مدت که از مصادیق آن میتوان به جنگ تحمیلی بر علیه کشورمان از جانب رژیم بعث عراق به مدت هشت سال جریان داشت.(جنگ نیابتی ۵۳ کشور و به روایتی ۳۲ کشور با کشورمان)
۲-جنگ های پر شدت منطقه ای (مثل ایجاد داعش توسط غرب بر علیه سوریه،عراق و محور مقاومت )
۳-جنگ های کم شدت ناحیه ای(مثل مناقشه میان آذربایجان و ارمنستان)
اما با هر تعریف و توصیفی از جنگ ،عمده ترین آثارش ،فرسایش قدرت نظامی،اقتصادی و.... کشور طرف مقابل است.
جنگی که غرب به توسط عراق بعثی برعلیه کشورمان ،آغاز و پس از هشت سال به اتمام رسید به تعبیر سوزان مالونی مسوول امور خارجی بنیاد بروکینگز آمریکا موجب خسارتی بالغ بر ۴۹۲ میلیارد دلار خسارت اقتصادی برای کشورمان گردید که اگر این خسارت و هزینه برای ایران ایجاد نمیشد به لحاظ توسعه در شرایط کشورهای تراز دنیا قرار داشتیم.
تفسیر صریح این عبارت از زبان نماینده یکی از اتاق های فکری امنیتی،نظامی آمریکا،به معنای عاملیت یا معاونت ایالات متحده در جنگ عراق بر علیه ایران است.
جنگی که به تعبیر مارتین ایندایک آمریکایی با مهار دو جانبه عراق و ایران و بیشتر با هدف فرسایش،قدرت ایران که به تعبیر تافلر با انقلابش موجب جابجایی در معادلات قدرت و به تعبیر امانوئل والرشتاین موجب خروج ایران از منظومه قدرت و تابعیت غرب شده بود (و می بایست به هر شکلی کنترل و محدود می شد)،طراحی شد.
در حال حاضر به لحاظ اوج گیری قدرت نظامی ایران در مباحث جنگ نامتقارن(asymmetric warfare) و پیشرفت های چشمگیر کشورمان در این زمینه ،یکی از مفروضات مسلم غرب بر مسأله استوار است ،که جمهوری اسلامی ایران نیز ،هم به لحاظ تکثر حضور نیروهای نیابتی ایران در مرزهای نامعین ،هم به لحاظ تجهیزات آفندی و پدافندی نامتقارن ،هم به لحاظ دانش لیزری ،هم به لحاظ سامانه های اپتیکی و سایبری (الطاهره ،عصای موسی ،پسران نیز و باهوش و.....که غرب این گروهها را منتسب به کشورمان و ایران را بهره مند از قدرت سایبری بالا می داند )،موجب شده تا مرزهای ما را آسیب پذیر نموده و پروژه ایران از درون و فشار از بیرون ،فروپاشی از درون را به راحتی عملی نمایند.
این موارد ،در کنار مسأله ای مهمتر ،که می بایست به شکلی ملموس مورد توجه ما قرار بگیرد .
آمریکا و رژیم صهیونیستی و پایانه های منطقه ای غرب و ناتو (مثل ترکیه ،دول عربی ،آذربایجان ) به واسطه وسعت جغرافیایی ما نتوانسته اند ،برآورد دقیقی از قدرت آفندی و پیشگیرانه جمهوری اسلامی ایران داشته باشند.و با خلق مناقشات مرزی مثل مناقشه آذربایجان و ارمنستان ،به دنبال درگیر نمودن مجدد کشورمان در این مناقشه به جهات مختلف ،منجمله دستیابی به برآورد دقیقی از قدرت دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران و تضعیف امنیت مرزی هستند.
با این نگاه ،رزمایش های مرزی مکفی بالذات ،جهت انعکاس، هوشمندی و اشرافیت مرزی کشورمان ،می باشد .
البته برخی نویسندگان و قلم به دستان از ، مناقشه ،میان دو کشور ارمنستان و آذربایجان به فتنه آذربایجان تعبیر میکنند که زمینه شکل گیری جنگ جهانی سوم و آرایش جنگی بلوک غرب و شرق مقابل هم (شرق منظور روسیه ،چین،کره شمالی) میگردد.
@Shabaniesaroui
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا خواهشا این کلیپ را خوب نگاه کنید .
مرگ بر دیکتاتور
پوتین : شما قدر رهبرتان را نمی دانید
جهاد تبیین نکردیم
در قیامت باید جوابگو باشیم
آقا به بیمارستان جهت ملاقات و عیادت همسرش چگونه می رود؟
@Shabaniesaroui