🇮🇷
📝حتی حضور یک آمریکایی هم در #عراق زیاد است
🍃🌹🍃
🔻حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار آقای عبداللطیف رشید رئیس جمهور عراق و هیأت همراه با تاکید بر اینکه پیشرفت، سعادت، استقلال و اعتلای عراق برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم است، گفتند: گسترش همکاریهای دو جانبه و اجرایی شدن توافقهای انجام شده، به نفع هردو کشور است.
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی لازمه گسترش همکاریها را پیگیری جدی توافقهای انجام شده بهویژه توافقهای امنیتی و اقتصادی اخیر دانستند و خاطرنشان کردند: گسترش روابط میان ایران و عراق و تعمیق آن، دشمنان قوی دارد و اگر پیوندهای تاریخی و اعتقادی مستحکم میان دو کشور وجود نداشت، وضعیت روابط شاید به شرایط دوران صدام باز میگشت.
🔹حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به بزرگواری مردم عراق در پذیرایی از زائران ایرانی در ایام اربعین و غیر اربعین بهرغم هشت سال جنگ میان دو کشور گفتند: معنای چنین پدیده بسیار مهمی این است که عوامل اتحادی میان دو ملت و دو کشور وجود دارد که عوامل سیاسی خارجی نمیتوانند بر آنها اثر بگذارند، بنابراین باید از این فرصت جهت تعمیق بیشتر روابط استفاده شود و برای استمرار آن نیز مراقبت و هوشیاری جدی وجود داشته باشد.
🔸ایشان با ابراز رضایت از وضعیت موجودِ حکومت و دولت عراق، آن را نتیجه اتحاد مردم و گروههای عراقی برشمردند و خاطرنشان کردند: عراق دارای شخصیتها و فکرهای خوب و جوانان پرانگیزه و پرتحرکی است که باید از این ثروت ملی استفاده و زمینههای این اتحاد حفظ شود.
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی با تاکید براینکه آمریکاییها دوست عراق نیستند، افزودند: آمریکاییها با هیچکس دوستی ندارند و حتی به دوستان اروپایی خود هم وفادار نیستند.
🔺حضرت آیتالله خامنهای تاکید کردند: حتی حضور یک آمریکایی هم در عراق زیاد است.
🇮🇷
📝 ادعای علیرضابیگی کذب تشخیص داده شد
🍃🌹🍃
🔻علیرضابیگی در جلسه هیئت نظارت گفت که نگفته تحویل ادعایی خودروها برای پسگرفتن امضای استیضاح بوده است.
🔹همچنین او مستندی برای اثبات ادعای خود به هیئت نظارت ارائه نکرد و در مقابل مطالبۀ اعضا تنها لیستی داد که اولا اسامی ۷۵ نماینده در آن نبود، دوما ارتباطی بین ادعای مطرح شده و استیضاح وجود نداشت، ثالثا ارزش حقوقی نداشت.
🔺بر این اساس ادعای او درمورد پسگرفتن امضای استیضاح وزیر صمت توسط ۷۵ نماینده در قبال گرفتن خودرو کذب تشخیص داده شد و اظهارات کذب ایشان در دستگاه قضایی بررسی خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🔴 جنگ رسانه: میدانی که توش صدای ریختن یک سطل ماست، از صدای شلیک گلوله بلندتر میشه
🎞 ایلیا مدیا
💢 پلیس ایران با دختران پدرانه برخورد میکند
🔹تولیت آستان مقدس بانوی کرامت در دیدار فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه پلیس همانطور که با دختر خود در خانه صحبت میکند در برخورد با دختران دیگران هم پدرانه برخورد میکند، گفت: صحبت کوتاه پدرانه پلیس با دختران تأثیر فراوانی بر روی آنها دارد و یک پیام بین المللی هم دارد که پلیس ما برخلاف پلیس دیگر کشورها با مردم خود مهربانانه برخورد می کند.
💢موقعیتی تاریخی و حل یک مشکل
۱) بلینکن وزیر خارجه آمریکا در صفحه شخصی خود جملاتی بیان کرد که چندان مورد توجه افکار عمومی و رسانهها قرار نگرفت او نوشت: «گروه ۷ در قبال ایران با وحدت رویه پیش میرود که شامل تنشزدایی و دیپلماسی همراه با بازدارندگی است.»
۲)آنهایی که با دقت و آگاهی مباحث سیاسی و امنیتی را در سطح راهبردی دنبال میکنند از مفهوم و کاربرد واژه "بازدارندگی" اطلاع دارند. این که وزیر خارجه آمریکا بگوید کشور متبوعش و دیگر اعضای دولتهای گروه هفت که کشورهای بزرگ صنعتی دنیا به حساب میآیند به دنبال آن هستند تا در مقابل ایران به نقطه "بازدارندگی" برسند هرگز اظهارنظری عادی و کم اهمیت محسوب نمیشود. این یک سخن ساده نیست و از طرف مقام یک کشور معمولی نیز بیان نمیشود؛ این به معنای اعتراف به اقتدار منطقهای و جهانی جمهوری اسلامی ایران است. این یعنی جمهوری اسلامی ایران پای در عرصه جدیدی از سطوح قدرت جهانی گذاشته است.
۳)البته این اظهارنظر وزیر خارجه آمریکا حرف جدیدی نیست، پیش از او اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا در اوایل سال ۱۳۹۵ در جمع نظامیان آمریکایی در پایگاه هوایی الظفره در حومه ابوظبی اعلام کرد که نظامیان این کشور برای ایجاد "بازدارندگی" در برابر اقدامات ایران در خاورمیانه، در این مکان مستقر شدهاند.
۴)چنین وضعیتی که از سوی مقامات آمریکا برای اقتدار جمهوری اسلامی ایران در نظر گرفته میشود و از قضا مطابق با واقعیتهای جاری نظام منطقهای و جهانی است، از جهت امنیت ملی موضوعی استثنایی محسوب میگردد که در تاریخ ایران مسبوق به سابقه نیست. تاریخ آنچه به یاد دارد آن است که ایران در دو جنگ جهانی توسط قدرتهای بزرگ اشغال شد و ارتش ایران فرو ریخت، مناطقی مختلف و مهم از ایران جدا شدند و ایران در ادوار گوناگون مورد تاختوتاز دولتهای سلطهگر قرار گرفته است. حالا همه این قدرتها در پی آن هستند تا بلکه بتوانند با بهکارگیری برخی شیوهها، در برابر قدرت و توانمندیهای راهبردی جمهوری اسلامی ایران ایجاد بازدارندگی نمایند.
۵)امروزه به دلیل مسایل اقتصادی و معیشتی که مردم ایران با آن مواجه هستند و نیز جنگ ترکیبی دشمنان که از طریق بزرگنمایی ضعفها و کوچک نشان دادن دستاوردها، سیاست ناامیدسازی جامعه و جوانان را در پیش گرفتهاند، امکان درک این موقعیت بینظیر تاریخی چندان به خوبی صورت نمیگیرد که لازم است برای حل این نقصیه فکری کرد و طرحی نو درانداخت. بیاد داشته باشیم همین موقعیت تاریخی بهترین امکان برای پیشبرد برخی پروژههای کلان اقتصادی به حساب میآید.
#عزیز_غضنفری
والله کارتان را الهی نمی دانم!
هركس از دوستان ما براى معالجه يا كار ديگر به خارج رفت، آمد گفت به فلان كشور مبلّغ بفرستيد؛ اما من به آنها مى گويم آن نيازى را كه شما احساس كرده ايد، من پيش از شما از آن خبر داشتم؛ اما كسى را نداريم؛ شما آدمى را معرفى كنيد تا من بفرستم؛ مى گويند نداريم! از كشورهاى مختلف مى آيند و از ما مبلّغ مى خواهند؛ اما نداريم! از داخل شهرهاى ايران مى آيند و از ما مبلّغ و امام جمعه مى خواهند؛ اما نداريم؛ خيلى عجيب است!
بنده به مسائل امامت جمعه اشراف پيدا كرده ام. من دائماً گزارش آقايان دبيرخانه ى ائمه ى جمعه و جناب آقاى رسولى را- كه رئيس دبيرخانه هستند- مى بينم و خبرها را مى خوانم. جاهايى هست كه گاهى شش ماه يا يك سال بدون امام جمعه مى ماند؛ اين در حالى است كه ما حوزه ى به اين عظمت را داريم! مگر ما گفتيم به جنگلهاى آمازون برويد و تبليغ كنيد؟! آقايان نمى روند.
مى گوييم چرا نمى رويد، مى گويند: مى خواهيم درس بخوانيم! برادران! من اين روش را #قبول_ندارم؛ حالا شما هرچه مى خواهيد بگوييد، بگوييد؛ من واللّه اين را #الهى_نمى_دانم! چند نفرتان بياييد از مرجعيت و از رياست و از مدرّسى و از فضل و سوادِ در آن حد بگذريد؛ حوزه را طورى راه بيندازيد كه بعداً هزار نفر مثل خودتان را به وجود بياوريد.
رهبر انقلاب در دیدار جمعی از فضلای حوزهی علمیهی قم ۱۳۷۰/۱۱/۳۰
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهم،مهم پلیس المان بچه یک خانواده مسلمان را از انها جدا میکند و سرپرستی انرا به دولت واگذار میکند، البته با حکم قاضی
دلیل: این بچه در مدرسه به همکلاسیهای خود گفته که خانواده این بچه به این بچه گفته که در اسلام همجنس بازی حرام است. فقط حال و روز خانواده را ببینید.
در اخر هم پلیس هم از پدر و هم از دختران به جرم اهانت به پلیس شکایت میکند.
شعار،زن برده گی هرزه گی غرب
اللهم عجل لولیک الفرج
🇮🇷
📝 یک روز و دو واقعه | مردم! مقابل روحانیت یا پشتیبان روحانیت؟
🍃🌹🍃
1️⃣ واقعه اول: تشییع پرشکوه آیت الله سلیمانی
واقعه مهم اول تشییع آیت الله سلیمانی بود؛ تشییعی که نه فقط روحانیت بلکه اقشار گوناگون مردم حاضر شده بودند و بار دیگر در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شد که مردم همچنان پای دین و روحانیت ایستادهاند؛ و دلدادگی مردم به روحانیت خدوم همچنان پابرجاست.
2️⃣ واقعه دوم: حمله به طلبه ایستاده در ایستگاه اتوبوس
صبح امروز رانندهای با خودروی سواری خود به دو روحانی ایستاده در ایستگاه اتوبوس تعرض کرده و بعد از تصادف با چاقو نیز به یکی از روحانیون حملهور میشود و سپس به پلیس حمله کرده؛ ناگفته نماند وی با چاقو به خودش نیز آسیب میزند.
🔸عدهای بسیار علاقه دارند با بزرگنمایی چنین حملاتی، روحانیت را فاقد وجهه اجتماعی نشان دهند و میگویند: روحانیتی که تا دیروز معتمد و محترم مردم بوده، کارش به جایی رسیده که مردم نه تنها از دین بریدهاند، بلکه به روحانیت هم حمله میکنند!
🔹در عصر رسانه، روایت صحیح هر ماجرایی بسیار مهم است؛ چرا که در جنگ روایتها، مخصوصا روایت اول، تأثیرات و تبعات بسیاری به همراه خواهد داشت. از جمله: حس امنیت روحانیون و خانواده ایشان، حس جامعه به اینکه روحانیت در کشور امنیت دارد یا ندارد و... پر واضح است که امنیت روانی از خود امنیت مهمتر است.
🔸بیاندیشیم که دشمن در زمین رسانه دنبال القای کدام روایت و تزریق کدام حس در جامعه است و ما در پازل دشمن بازی نخوریم.
🔺هرچند روحانیت همیشه مظلومترین قشر این جامعه بوده و هست؛ اما مسؤولین هم مثل گذشته وظیفه دارند با هرگونه تعرضی مقابله کنند و میکنند انشاءالله.
✍ علی مهدوی
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #دیکتاتوری_مخفی | چقدر راحت گول میخوریم!!😳
🍃🌹🍃
📎