جریان شناسی صنعت پورن.ppsx
2.7M
✳️پاورپوینت جریان شناسی صنعت پورن در رسانه
حضور همسر رییس جمهور برای اولین بار در یک سفر خارجی و گفت گو با رسانه ها، اون هم با سوابق علمی بالا، در شرایطی که در این مدت رسانه های خارجی بدترین تصویر رو از زن ایرانی به دنیا نشون دادن این پیام رو میده که #زن_زندگی_آزادی اگه برای عده شعار و کاسبی بود،ولی برای ما یک سبک زندگیه!
✍ امید نریمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥علمالهدی، همسر رئیسجمهور در مصاحبه با رسانۀ ونزوئلایی: سن درختان دانشگاه شهید بهشتی که در آن تدریس میکنم بیشتر از سن آمریکاست؛ برای همین ایرانیان از تلاشهای آمریکا خندهشون میگیره.
🔴 اهم موارد منتشرشده در رسانههای معاند در تاریخ 1402/03/25
✅ ایران اینترنشنال:
1. انتشار فیلمی از شعارنویسی یک زن در تهران.
2. حدود ۵۰ دانشجوی دانشگاه هنر در اعتراض به اجباری شدن مقنعه در پردیس باغ ملی این دانشگاه تحصن کردند. در ابتدای تحصن، رییس حراست دانشگاه دانشجویان را تهدید کرد که درها را به روی ماموران امنیتی باز میکند، اما دانشجویان به تحصن خود ادامه دادند.
3. شهریار حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: «بعد از برجام اگر آمریکا از گذشته خود پشیمان شد، برای برپایی سفارتخانه هم آمادگی داریم.»
4. رسانه وابسته به سپاه با از «شناسایی» زنان بدون حجاب توسط هوش مصنوعی خبر داد.
5. به دستور محمدصادق کوشکی، سالن مطالعه دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران تفکیک جنسیتی شده و کتابخانه مرکز مطالعات جهان این دانشکده به صورت انحصاری در اختیار دانشجویان مرد قرار گرفته است.
6. گزارش: افت فشار و قطع آب در تهران و البرز ادامه دارد. تهدید فرونشست یا مرگ خاموش زمین در بسیاری از استانهای ایران جدی است.
7. جمیله علمالهدی، همسر رئیسی در مصاحبه با تلویزیون دولتی ونزوئلا گفت: «چرا ما به عنوان زن باید مثل مردها زندگی کنیم، تحصیل و کار کنیم.»
✅ منوتو:
1. انتشار فیلمی از آبرسانی با تانکر در تهران
2. انتشار فیلم هایی از کمبود آب در تهران و کرج
3. پروازهای مستقیم بین ایران و روسیه افزایش می یابد.
✅ بیبیسی فارسی:
1. تیم حقوق دانشگاه علامه طباطبائی در «رقابت موت کورت دیوان کیفری بینالمللی ۲۰۲۳» (ICC Moot Court Competition) جایزه دومین لایحه برتر دنیا در نقش دادستانی را بدست آورده است.
2. تحصن دانشجویان دانشگاه هنر در اعتراض به اجباری شدن پوشش مقنعه با برخورد فیزیکی روبرو شده است. به گفته شوراهای صنفی دانشجویان کشور، «بنا بر اخبار واصله حدود ساعت ۲:۳۰ بامداد (روز پنجشنبه) دانشجویان متحصن در دانشگاه هنر توسط حمزه برزویی کوتنایی، رئیس حراست دانشگاه مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفتهاند و حال چند تن از دانشجویان وخیم گزارش شدهاست.»
3. وزیر خارجه عمان به نشریه «المونیتور» گفته است که آمریکا و ایران به نهایی کردن توافقی برای آزادی شهروندان آمریکایی زندانی در ایران نزدیک هستند.
4. بهاره هدایت در نامهای از داخل زندان در ایران از دامن زدن به نزاع های بیهوده، فرقهسازی، نگاه تفننی به براندازی و اغتشاش در ایدهها در میان مخالفان سیاسی جمهوری اسلامی در خارج از ایران انتقاد کرده است. او به اپوزیسیون هشدار داده که رفتارشان میتواند جوانان را از آینده ایران ناامید کند و گفته نباید میدان مبارزه با حکومت را به تمناهای شخصی باخت.
5. در روزهای اخیر تصمیم دولت ایران به افزایش تعطیلات آخر هفته به دو روز و اینکه کدام روزها علاوه بر جمعه باید تعطیل باشد، بحثهایی را در مجلس و میان کاربران شبکههای اجتماعی برانگیخته است.
✅ دویچهوله فارسی:
1. خبرگزاری فارس در خبری اعلام کرد، با استفاده از هوش مصنوعی هویت گروهی از زنانی که در خیابانها و مکانهای عمومی حجاب را رعایت نمیکنند، شناسایی شده است.
2. اردوغان: مشکلات مربوط به کریدور زنگزور مربوط به ارمنستان نیست، بلکه مربوط به ایران است. رفتار ایران، هم آذربایجان و هم ما را ناراحت میکند.
✅ صدای آمریکا:
1. سخنگوی کاخ سفید: برای همه سناریوها و گزینهها در قبال اقدامات ایران برنامهریزی شده است.
2. گزارش: در حالی که رسانههای داخلی از تشدید برخوردهای قهری با موضوع «بیحجابی» و زنان «نافرمان» خبر میدهند، روزنامه وابسته به سپاه میگوید وضعیت «بیحجابی» بدتر شده است.
3. گزارش: بحران مسکن در ایران ادامه دارد؛ قیمت های نجومی برای واحدهای 10متری.
4. خبرآنلاین در مطلبی به مرور کلید واژه «ابراهیم رئیسی» در اینترنت پرداخته و نوشت:« با جستجوی این اسم در گوگل متوجه میشویم که بسیاری از اظهارات رئیس دولت سیزدهم با کلمهی «باید» آغاز میشوند.»
5. سبحانی، استاد اقتصاد دانشگاه تهران وضعیت اقتصادی اکثریت مردم را وخیم دانسته و گفت: « اکنون ۶۰ میلیون ایرانی نیازمند یارانه هستند.»
✅ رادیو فرانسه-فارسی:
1. گفتوگوی رهبران عراق و مصر درباره «برقراری احتمالی رابطه میان تهران و قاهره»
2. اسرائیل به دولت روسیه بابت افزایش همکاری نظامی روسیه با ایران اعتراض کرده است.
3. پدیده ثابتی، سخنگوی جامعه جهانی بهائی: جمهوری اسلامی دنبال ریشهکن کردن بهاییان است.
📍این خانم رو کی میشناسه؟
🔹میزان ناآگاهی و خودتحقیری مصاحبه شوندگان رو ببینید!!! سطح سواد و تحلیل را ببینید!!!!یعنی این ملت را می توان در جنگ شناختی مثل آب خوردن شکست داد!!!😭
این ویدیو رو تا انتها ببینید!👆👆👆
《《 مــا زنـدانیِ زنــدانِ غـیـبـتــیم 》》
✍ رهایی اباصلت از زندان مأمون توسط حضرت جواد الائمه (علیهالسلام)
🔹اباصلت که از یاران نزدیک امام رضا (علیهالسلام) بوده است میگوید :
بعد از شهادت حضرت، بهدستور مأمون زندانی شدم و یک سال در زندان بودم و به هر دری میزدم، خلاصی حاصل نمیشد.
عاقبت، شبی از زندان و دوری و تنهایی بسیار دلتنگ شده بودم و به ستوه آمده بودم، به محمد و آل محمد متوسل شدم و حضرت جواد (علیهالسلام) را به یاری طلبیدم. هنوز لحظاتی از این توسل و استمداد و استخلاص نگذشته بود که حضرت جوادالائمه را در زندان پیش روی خودم دیدم!
فرمودند : دلتنگ شدهای؟
گفتم : آری، یابن رسول الله.
فرمودند : برخیز!
پس زنجیر از پاهای من گشوده شد. امام دست مرا گرفت و با هم از میان درهای بسته و از مقابل چشمان باز نگهبانان عبور کردیم، مأمورین به روشنی ما را میدیدند؛ اما قدرت و توانانی حرکت و عکسالعمل نداشتند!
وقتی از زندان و مأمورین فاصله گرفتیم، امام فرمودند :
دیگر دست آنها به تو نخواهد رسید و چشم در چشم مأمون نخواهی افتاد و چنین شد. مأمون، با فاصلۀ کمی از دنیا رفت و من برای همیشه، خلاص شدم.
پیش از خداحافظی از امام پرسیدم :
آقا چرا در طول این یک سال به سراغ من نیامدید؟! درحالیکه من شما را بسیار طلب کرده بودم.
امام فرمودند : «أَمَا لَوْ فَعَلْتَ قَبْلَ هَذَا مَا فَعَلْتَهُ اللَّيْلَةَ لَكَانَ اللَّهُ قَدْ خَلَّصَكَ كَمَا يُخَلِّصُكَ السَّاعَةَ»،
اگر پیش از این نیز مانند امشب با اخلاص ما را میخواندی، همان وقت رهایی مییافتی!
[ با این سخن چشم من باز شد. به خودم و به یک سال گذشتهام نگاه کردم، دیدم جز همان شب آخر در تمام یک سال گذشته، هرگز امام را به اخلاص طلب نکرده بودم. امام را میخواندم؛ اما چشم امیدم به دوستانی بوده که در دربار مأمون داشتم. وقتی امیدم از همه بریده شد و تنها، امام را ملجأ و پناه یافتم، او دستم را گرفت ]
📚 بحارالانوار ؛ جلد ۵۰، صفحه ۴۹
📚 الخرائج و الجرائح، ج۱، ص۳۵۲
🔺 و این داستان امروز ماست...
شاید اگر زودتر از تنگنای این زندان غیبت بیتاب شده بودیم و از صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) درخواست کرده بودیم... با ظهور حضرت، زودتر نجات میافتیم
🌤 یا اباصالح مهـدی ادرکنـی
تو ؛ ای زندانیِ زندانِ غیبت
دعا کن طی شود دوران غیبت
به آنهایی که مشتاق ظهورند
چو سالی بگذرد هر آن غیبت...
الّلهُـــمَّ عَجِّـــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَـــرَج 🌤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 سلام ما را به رهبر انقلاب ایران برسانید
🍃🌹🍃
🔻اورتگا، رئیسجمهور نیکاراگوئه:
🔸نظام سلطه تحریمهای وحشیانهای علیه ونزوئلا اعمال کردند که با کمک ایران آنها توانستند از حق طبیعی خود استفاده کنند.
🔹شما ملتی مقاوم هستید که ۶۰ سال است در مقابل امپریالیسم مقاومت کردید و پیروز شدید.
🔺لطفا سلام، محبت و احترام ما را خدمت رهبر انقلاب و ملت ایران ابلاغ فرمایید.
🇮🇷
🖼 #اطلاع_نگاشت | زمانه اقتدار
🍃🌹🍃
🔹«اقتدارِ فلسطین» و «انفعالِ صهیونیستها» به روایت رهبرمعظم انقلاب
18956.pdf
4.03M
💠 در آمدی بر حکمرانی مردمی
گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
مدیر مطالعه: دکتر توحید اسماعیل پور
☄ با گام
💐ابن الرّضا حضرت جواد الائمه فرمودند:
نِعمَةٌ لا تُشكَرُ كَسَيِّئَةٍ لا تُغفَرُ؛
🙏نعمتی که سپاسگزاری نشود مانند گناهی است که آمرزیده نشود.
📚غررالحکم، ج6، ص441، ح 10926
💠از روایت مذکور اینطور می توان برداشت نمود که گناهی که آمرزیده نشود، طبعا آثارش بجا است و زندگی فرد را تحت الشعاع قرار می دهد تا مادامی که آن گناه آمرزیده شود، و مهم ترین اثر گناه، حجابی است که روی قلب ایجاد کرده و شخص را از خداوند دور کرده است، نعمتی هم که سپاسگزاری نشود طبق این حدیث حجابی بین شخص با خداوند است که شکرگزاری از آن نعمت، آن حجاب را از میان بر می دارد، چون شخص نعمت را از خداوند می بیند که به او عطا فرموده، لذا آن نعمت حجابی برای وی نخواهد بود.
💢سی ان ان؛
احیای روابط تهران و قاهره؛ یک جایزه بزرگ برای ایران!
🔺"هلیر" محقق کارنگی میگوید: "ایران همیشه به دنبال همکاری بیشتر در منطقه وسیعتر عربی بوده است و عادی سازی رابطه با مصر که به طور سنتی متحد ایالات متحده بوده برای تهران یک جایزه محسوب میشود".
41.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید دشمن چطور برنامه ریزی میکنه
▫️کتاب کودک برای مهسا امینی و کیان پیرفلک...
معاندین مشغول تبلیغ محصولات تولیدی خود برای #کودکان هستند.
تولیداتی که میتوان ادعا کرد دارای پیام و اثر فرهنگی قابل توجهی هستند.
ترویج ایمان و امید، وظیفه کیست؟
رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) نرمافزار حرکت آن شخصیت بزرگ و سرآمد همهجانبه تاریخ ایران را «ایمان و امید» معرفی کردند و با اشاره به تلاش دشمن برای تضعیف ایمان مردم و خاموش کردن شعلههای امید در دل جوانان فرمودند: «باید همه ما تلاش کنیم تا در این کشور ایمان و امید زنده بماند.»
با روشنشدن ضرورت مقابله با یأس و نومیدی پرسشگری در خصوص چگونگی امیدوارسازی و راهکارهای عملی آن امری اجتنابناپذیر است. ضمن آنکه شناخت نومیدی در سطح فردی و رابطه آن با سطوح اجتماعی نیز لازم به نظر میرسد. چراکه نومیدی مقولهای روانشناختی و فردی است که در تعریف آن به حالتی گفته میشود که «فرد انگیزه خود را برای پیشرفت، حل مسئله، روابط اجتماعی، موفقیت، تحول، یادگیری، دستیابی به اهداف زندگی و به طور کلی جنبههای مثبت از دست میدهد.» از این رو، روانشناسان معتقدند وقتی یک نفر احساس کند که نمیتواند به وضعیت مطلوبش در آینده دست پیدا کند به نومیدی رسیده است، لذا نومیدی بیش از آنکه به واقعیات عینی مرتبط باشد امری ذهنی و انتزاعی است که درمان و معالجه آن ضروری است. اما آنچه این ضرورت را دوچندان میسازد، توجه به چند مسئله مهم است:
الف) توجه به رابطه و تأثیر نومیدی فردی بر اشکال اجتماعی آن است. چراکه به گفته افلاطون جامعه همان فرد است که با قلم درشت نوشته شده است، لذا در تعاریفی که از نومیدی اجتماعی ارائه شده است وجوه تشابه زیادی با تعاریف نومیدی فردی دارد. چنانکه گفته میشود: ناامیدی اجتماعی زمانی شکل میگیرد که جامعه احساس بیهویتی کند و امیدی برای رسیدن به وضع مطلوبش را ندارد. بدیهی است چنین جامعهای انگیزه کافی و لازم برای توسعه، تعامل جهانی، میدانداری، سبقتگرفتن، تحول و تغییر را ندارد.
ب) توجه به رابطه ایمان و اعتقادات مذهبی افراد با امیدشان به زندگی و آینده است. چنانکه از دیدگاه مذهبی و دینی زمانی در یک شخص نومیدی رخ میدهد که نسبت به ارزشمندی خود احساس تردید پیدا کند. همان گونه که باورهای قلبی و توکل به خدا بر افزایش امید تأثیر میگذارد، تحقق امیدها نیز بر ایمان فردی میافزاید.
ج) توجه به نقش دشمن در نومیدسازی فردی و جمعی جامعه اسلامی که سبب میشود تا نومیدی از سیر فرایند طبیعی آن که ممکن است طولانی هم باشد به پروژهای پرشدت و کوتاه مدت تبدیل شود. از این رو، در حال حاضر روند نومیدسازی مردم و جوانان کشورمان به برنامهای از سوی دشمن تبدیل شده است که برای تحقق آن تلاش میکند تا با بزرگنمایی مشکلات مانع دیده شدن پدیدههای امیدآفرین گردد. در حالی که پدیدههای امیدآفرین بسیار بیشتر از مشکلات هستند. نمونههایی از پدیدههای امیدآفرین که مورد اشاره مقام معظم رهبری قرار گرفت عبارتاند از: ۱. پیشرفتهای کشور در عرصه علم، در عرصه فناوری؛ ۲. موفقیت کشور در توسعه زیرساختهای صنعتی و کشاورزی و ایجاد ساختارهای بسیار مهم حمل و نقل؛ ۳. پیشرفتهای کشور در تربیت نیروی انسانی؛ ۴. موفقیت دولت در کشاندن فعالیتهای عمرانی به نقاط دوردست و محروم کشور؛ ۵. توفیقات دولت در سیاست بینالمللی؛ ۶. موفقیت نظام در اعتلا و عزت ملی؛ ۷. توفیق نظام در اقتدار نظامی و دفاعی کشور؛ ۸. هزاران هسته مقاومت که در مساجد و هیئتها داریم؛ ۹. دانشجوی انقلابی که در فلان دانشگاه فحش ناموسی میشنود، از میدان خارج نمیشود؛ ۱۰. طلبه بسیجی که زیر شکنجه به شهادت میرسد، حاضر نیست حرفی را که دشمن میخواهد بر زبان جاری کند؛ ۱۱. مجاهدان فداکار، مدافعان حرم، فعالان سختکوش جهاد تبیین؛ ۱۲. گروههای کمک مؤمنانه؛ ۱۳. اردوهای جهادی و ۱۴. امثال مصطفیهای صدرزاده که در تمام کشور هزاران نمونه از اینها را داریم.
معظمله با اشاره به نمونههایی از پدیدههای امیدزا تأکید فرمودند: «اینها همه امیدبخش است. ما همه وظیفه داریم؛ نخبگان وظیفه دارند؛ هستههای انقلابی وظیفه دارند؛ فعالان دانشگاهی، فعالان حوزوی، صاحبان جایگاههای اجتماعی بهویژه کسانی که حرف آنها به گوش مردم میرسد، مردم حرف آنها را میشنوند، اینها وظیفه دارند؛ وظیفه این است که ایمانها را تقویت کنند، امیدها را تقویت کنند، شبههها را برطرف کنند، شیوههای دشمن در شبههآفرینی و یأسآفرینی را خنثی کنند.»
حسین عبداللهی فر
زمین لغزش جاده چالوس و انسداد جریان رودخانه کرج میتوانست، آب 3 میلیون نفر در تهران را به مدت 3 ماه قطع و پایتخت را درگیر یک بحران تمام عیار کند اما با اقدامات 24 ساعته این مشکل در کمتر از 4 روز حل شد.
3 سکانس از این اتفاق را بررسی کنیم:
🔻بارش سیلآسای 47 میلیمتری در کمتر از 2 ساعت، تودهای عظیم از سنگلاخ و صخره را از جاده چالوس به بستر رودخانه کرج ریخت و سد امیرکبیر را از مدار تامین آب تهران خارج کرد.
به معنای دیگر بیشتر از 3 میلیون پایتختنشین تحت پوشش این سد باید بدون آب میشدند.
🔻بلافاصله پس از این اتفاق، دو راهبرد مدیریت مخازن در سطح شهر و تلاش برای رفع انسداد رودخانه در دستور کار قرار گرفت.
راهکار اول باعث شد، آثار مشکل در سطح شهر به یک پنجم برسد اما راهکار دوم یعنی رفع انسداد با یک چالش جدی مواجه بود.
🔻باتلاقی شدن مسیر رسیدن ماشینآلات سنگین به توده سنگلاخ سبب شد تا کار رفع انسداد با مشکل مواجه شود اما راهکارهای ابتکاری، این مشکل را حل کرد.
سرانجام پس از 4 روز تلاش بیوقفه آب سد امیرکبیر به خانه مردم رسید و پایتخت یک چالش تمام عیار را پشت سر گذاشت.
💬محمد عنایتی نجف آبادی
🌸 کلمات جامع و ناب امام خامنه ای
🌷ملت ایران برای تحولآفرینی در جهان به امید و «امیدواری» نیازدارد.
🔸🔹 رهبر انقلاب اسلامی همواره بر تقویتِ امید و امیدآفرینی و در نقطهی مقابل تلاشِ وسیع دشمنان ملت ایران در جهت تزریق یأس و ناامیدی تأکید داشتهاند. در این جا برخی نکات کلیدی در این زمینه براساس بیانات ایشان مرور میشود.
☘ «روح امیدواری، خیلی نعمت بزرگی است... مردمِ مأیوس، ناامید و بدون افق دید، بیصبری میکنند؛ نه اینکه کار نمیکنند، مانع کار هم میشوند؛ ولی مردمِ امیدوار خودشان جلو جلو میدوند و مسئولان را به دنبال خودشان میکشانند.» ۱۳۸۵/۰۳/۲۹
☘ نکتهي اول این است که «یأس» عامل ناکامی در همهي فعالیتها است: «روحیه ی «فایده ای ندارد» - یأس از آینده - سم مهلک همه ی فعالیتهاست... امید، آن نیروی عظیمی است که انسان را پیش میبرد.» ۱۳۸۸/۰۶/۰۸
☘ و در نقطهی مقابل، امید عامل حرکت و تحرک یک ملت است: «امید عامل مهمّ حرکت، عامل مهمّ پیشرفت است. بحمدالله خدای بزرگ برای ملّت ایران موجبات امید را هم فراهم کرده؛ زمینههای امید در بین ملّت ما و کشور ما بحمدالله کم نیست.» ۱۴۰۱/۰۱/۰۱
☘ در حقیقت «وقتی که جوان امید داشت، در میدانهای مختلف خوب کار میکند، خوب تلاش میکند، خوب درس میخواند، خوب تحقیق میکند. »۱۴۰۰/۱۰/۱۹
☘ و نتیجه اینکه «جوانان... وقتی امیدوار باشند، تحرّک جوانها، تحرّک فوقالعاده است.» ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
☘ بنابراین «امید، بزرگترین قوّه محرّکه انسان است. امید به پیروزی، امید به پیشرفت و امید به موفقیّت، هر انسانی را به حرکت وادار میکند.» ۱۳۷۶/۰۷/۲۴
☘ و «امید موجب میشود انسان تلاش و حرکت کند، پیش ببرد، مبارزه کند و زنده بماند... امید، موجب میشود که انسان به مبارزه بپردازد و راه را باز کند و پیش برود.» ۱۳۷۴/۱۰/۱۷
☘ در مقیاس کلانِ ملی هم «عامل اصلی پیروزی، در صحنه بودن مردم است؛ و عامل در صحنه بودن مردم، امید و اطمینان آنهاست.» ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
☘🌱🌿☘🌱🌿☘🌱🌿☘