eitaa logo
سیاست و فرهنگ | شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
6.6هزار ویدیو
833 فایل
🌱 کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. 🔹️ ارتباط با ادمین : @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
ولايت، چطور حكومتى است؟ ولايت، حكومتى است كه در آن، شخص حاكم با آحاد مردم داراى پيوندهاى محبت‏آميز و عاطفى و فكرى و عقيدتى است. آن حكومتى كه زوركى باشد؛ آن حكومتى كه با كودتا همراه باشد؛ آن حكومتى كه حاكم، عقايد مردمش را قبول نداشته باشد و افكار و احساسات مردمش را مورد اعتناء قرار ندهد؛ آن حكومتى كه حاكم حتى در عرف خود مردم مثل حكومتهاى امروز دنيا از امكانات خاص و از برخوردارى‏هاى ويژه بهره‏مند باشد و براى او، منطقه‏ ى ويژه ‏اى براى تمتّعات دنيوى وجود داشته باشد، هيچ‏كدام به معناى «ولايت» نيست ولايت، يعنى: حكومتى كه در آن، ارتباطات حاكم با مردم، ارتباطات فكرى، عقيدتى، عاطفى، انسانى و محبّت‏آميز است؛ مردم به او متّصل و پيوسته ‏اند؛ به او علاقه ‏مندند و او منشأ همه‏ ى اين نظام سياسى و وظايف خود را از خدا مى‏داند و خود را عبد و بنده‏ ى خدا مى ‏انگارد. استكبار در ولايت وجود ندارد. حكومتى كه اسلام معرفى مى كند، از دمكراسى‏هاى رايج دنيا مردمى‏تر است؛ با دلها و افكار و احساسات و عقايد و نيازهاى فكرى مردم ارتباط دارد؛ حكومت در خدمت مردم است. 🔺️پرسمان سیاسی ┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
✅ استانداردهای دوگانه غربی در آزادی بیان در غرب وحشی سوزاندن قرآن و اهانت به مقدسات اسلامی آزاده‌ای بیان تلقی می‌شود ولی مخالفت با همجنس بازان و سوزاندن پرچم آنان جرم است و تا ۳۰ سال حبس و محرومیت شغلی را در پی دارد. ✍ محمد باقر پزنده
🔹آیت الله حائری شیرازی رحمه الله علیه🔹 🔸؛ وصل شدن به خداوند🔸 وصل شدن به خدا چگونه است؟ ✍مثالی می‌زنم. شبکۀ تولید برق، هفتاد هزار ولت است. توان چراغ‌های معمولی 220 ولت است که باید از چندین ترانس بگذرد تا به شبکۀ هفتاد هزار ولتی برسد. وقتی این برق تنزل کرد تا به 220 ولت رسید، آن موقع می‌توانی لامپ روشن کنی و می‌گویی این چراغ، وصل است. چون وصل است نور می‌دهد. این اتصال اگر از یک جایی قطع شد، چراغ هست اما روشن نمی‌شود و نور نمی‌دهد! 👌🌹🍃«ولایت» مثل برق است. «نماز»، مثل چراغ است. خدا از ما نور می‌خواهد. 🔻 شبکۀ ولایت در نماز که چراغ است، ایجاد نور می‌کند. 🔻 شبکه ولایت در روزه که مثلا یخچال است، ایجاد خنکی می‌کند. 🔻شبکه ولایت در حج، ایجاد حرکت می‌کند. 🔻 شبکه ولایت در زکات، ایجاد اقتصاد می‌کند. اما می‌گویی شبکه ولایت است که کار می‌کند. 👈 نماز، روزه، حج، جهاد و‎... ابزارند مثل ابزارهای الکتریکی! اما آن چیزی که ابزارهای الکتریکی را فایده‎دار می‌کند، است. 👌🌹🍃در غدیر آمدند ترانس جدیدی نصب کردند و گفتند تاکنون از ترانس پیغمبر صلی الله مستقیماً برق می‌گرفتید؛ ماموریت ایشان پایان یافت. از این پس از طریق ترانس علی علیه‎السلام، به وصل شوید.این کار را کردند که نماز، روح و معنا داشته باشد، داشته باشد و ‎آفرین باشد. ✍در سقیفه آمدند اصل نماز را قبول کردند، حج، روزه، جهاد و زکات را قبول کردند اما را کردند! ❌نتیجه این قطع اتصال، عدم پذیرش و عدم کارایی حج و جهاد و نمازشان شد که برای اسلام درست کرد و درست می‌کند! ⚠️⛔️از روزی که شبکۀ قطع شد مصیبت وارد اسلام شد. ❌ نگاه کن عالم را؟ از روز هجده ذیحجه تا بیست‎وهشت صفر مجموعاً هفتاد روز می‌شود! در این هفتاد روز چه اتفاقی افتاد. 👇 ☘ولایت قطع شد.☘ 🔻 بعد از رحلت و تا به حال که هزار و اندی سال می‌گذرد چه اتفاقی افتاد؟ هفتاد روز سقوط، با هزار سال جبران نمی‌شود! شما تا حالا برای سیصد هزار شهید داده‎اید. بیش از دو برابر آن جانباز داده‎اید. ❌❌ این‎همه شکنجه و مجاهدت‎های فراوان، این‎همه کشته‎های شب و روز در عراق و سوریه و لبنان و پاکستان و افغانستان! این‎همه مجاهدت هم نتوانسته‎است آن کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خداوند نخواهد گذشت!! ‼️تا الان شنیده‌اید که رهبر معظم انقلاب بگویند خدا از فلانی نخواهد گذشت؟!؟ 🔹️ پس مسئله خیلی مهمه که آقا اینجوری صحبت می‌کنند...
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 ویژگی های شخصیتی رهبری 🌷والکاظمین الغیظ والعافین عن الناس🌷 🔥 رئیس پاسگاه ایرانشهری که در زمان طاغوت وقتی رهبر عزیزمان آنجا تبعید بود ، روزی سه بار ایشان را احضار و مورد اذیت و فحش و جسارت قرار می داد. تا اینکه آقا به سیستان و بلوچستان می روند و می‌خواهند آن فرمانده پاسگاه را ببینند.
‏وقتی گفته می‌شود دولت خبیث و رسانه خبیث، یعنی ‎ و ‎ که حادثه روز سه‌شنبه ‎ و واقعه اخیر ‎ را برای مخاطبین خود این‌گونه روایت پردازی می‌کند.
🔺بله دوستان! اعتراضات گسترده در فرانسه اسمش «شورش» است و خانواده‌ها باید مراقب فرزندانشان باشند تا امنیتشان به خطر نیفتد! همین‌ها از رئيس‌جمهور تا پادوهای رسانه‌ای، برای ایران نسخه آشوب می‌پیچیدند و انواع روش‌های ایجاد ناامنی را آموزش می‌دادند! بله دوستان! زمین گرد است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا