YEKNET.IR -Bazri-Shab 10 Moharam1397-001.mp3
5.22M
🔳 #شور احساسی
🌾 #شبای_جمعه مادر از خواب می پرید
🌴میگفت همش خواب می بینم
🎤 #محمدرضا_بذری
👌بسیار زیبا
🌹🍃🌹🍃
@shahidNazarzadeh
🌷شهید نظرزاده 🌷
❣﷽❣ پرســـ❓ــش و پاســـ🖊ــــخ مهــــــدوے5⃣8⃣ ❓پرسش: وضعیت دین در آخرالزمان و حفظ آن توسط مؤمن چگو
❣﷽❣
پرســـ❓ــش و پاســـ🖊ــــخ مهــــــدوے6⃣8⃣
👈 #دوران_غیبت
❓پرسش : مسجد مقدس جمكران در قم چگونه به نام امام زمان(عج) معروف شد و پيدايش آن، بر اساس چه معياري بوده است؟
✍پاسخ : مسجد مقدس جمكران در قم، از مساجد منسوب به امام زمان(عج) است كه تاريخ بناي آن، بر اساس آنچه از كتاب تاريخ قم نوشته شيخ حسن بن محمد بن حسن قمي معلوم مي شود، به سال 393 ق برمي گردد و قدمتي بيش از هزار ساله دارد.
📙در همين كتاب، سبب بناي اين مسجد را فرمان امامزمان(عج) به شيخ حسن بن مثله جمكراني بيان مي کند. جمكران، نام دهي در نزديكي شهر مقدس قم است. شيخ حسن بن مثله، از افراد صالح و ساكن اين روستا بوده است كه امام به او فرمان داد زميني را كه اكنون محل مسجد جمكران است، از دست فردي به نام حسن بن مسلم كه بياجازه در آن جا كشت مي كرده بگيرد و در آن محل، مسجدي بنا كند و محل هزينه آن را نيز به او نشان داد.
🕌به اين ترتيب، اولين بناي مسجد جمكران ساخته شد و خود امامزمان(عج) در همان فرمان ساخت مسجد، اعمال آن را نيز بيان داشت و فرمود: به مردم بگوييد به اين مكان رغبت کنند و آن را عزيز شمارند. هر كس دو ركعت نماز در آن بخواند؛ مانند كسي است كه در كعبه نماز خوانده است. به سبب دستور امام زمان(عج) اين مسجد به نام ايشان معروف است و عاشقان آن حضرت ارادت خاصي به آن دارند.
👌علماي بزرگ ما نيز درباره آن مسجد، جملات بسيار مهمي دارند. آيتالله بروجردي مي فرمايد، اين جريان[ساخت اوليه مسجد]، در زمان شيخ صدوق اتفاق افتاده است؛ يعني، ايشان، صحت اين جريان را تأييد ميكنند. علاوه بر نقل مذكور در كتاب تاريخ قم، سيرة عالمان و بزرگان و صالحان، اين بوده است كه به آن مسجد بروند و افراد زيادي در اين مسجد مورد عنايت حضرت واقع شدهاند. البته درباره شب چهارشنبه رفتن يا چهل شب رفتن، روايتي در دست نيست؛ اما سيره و روش بزرگان، چنين بوده است و احتمال دارد چنين روشي، با راهنمايي هاي خود حضرت ولي عصر(عج) بوده باشد.
#پرسش_پاسخ_مهدوی
🌸الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــ الْفَـــرَج🌸
🍃🌹🍃🌹
@shahidNazarzadeh
4_310226054725763493.mp3
5.98M
#فایل_صوتي_شيطان_شناسی 14
✍"حرص"؛
حضرت آدم را نیز در دام شیطان گرفتار کرد!
اگر در روحمان،صفت حرص وجود دارد؛
طعمه لذیذی برای شیطانیم😳
حرص را از وجودمان پاک کنیم👆
🎤 #استادشجاعی
@shahidNazarzadeh
❣ #سلام_امام_زمانم❣
🔸چون قرار همه باحضرت آقا
#جمعه است
🔸همه دلخوشی هفته ما🗓 با
#جمعه است
🔹 #منجی ما به خداوند قسم
آمدنیست
🔹یوسف گم شده،ای اهل حرم
#آمدنیست
#أللَّھُمَ_عجِلْ_لِوَلیِڪْ_ألْفَــرَج
🌹🍃🌹🍃
@shahidNazarzadeh
🌷شهید نظرزاده 🌷
🔆فوتوکلیپی زیبا از #شهید_مدافع_حرم 🌼🌼 💗شهیدمحمدرضا دهقان امیری 🌼🌼 🌹🍃🌹🍃 @shahidNazarzadeh
#پدر_شهید
جنس غمش
با مادر شهید🌷
فرق می کند؛
پدر بی صدا
کمرش خم می شود
و اینکه میداند
#حسین(ع)چه کشید
بالای سر #علی_اکبرش😔
#شهید_محمدرضا_دهقان_امیری
🌹🍃🌹🍃
@shahidNazarzadeh
#در_مکتب_شهادت
#در_محضر_شهدا
💠راه شهید ، کلام شهید
#روحانی_شهید_عبدالله_میثمی
♨️ترس از خدا👇
⚜عراق منطقه رو زیر آتیش شدید💥 گرفته بود ؛ صدای سوت چند تا خمپاره نظرمون رو جلب کرد #حاج_آقا میثمی رو هول دادیم توی یه سنگر ، #سنگر کوچیک بود و در حالت عادی بیشتر از دو نفر👥 جا نمی شد.
⚜اما پنج نفر از بچه ها با شنیدن سوت #خمپاره پریده بودن تو سنگر.حاج آقا میثمی بهم گفت : می دونی چرا توی سنگر به این #کوچیکی جا شدیم⁉️
⚜گفتم : چرا .. ؟ گفت : به خاطر #ترس ! اگر انسان هم از #خدا بترسه دنیــ🌍ـا براش کوچیک میشه !!!
🌺 امام حسین علیه السلام: لا یَأمَنُ یَومَ القِیامَةِ إِلا مَن خافَ اللهَ فی الدُّنیا ؛
🌸هیچ کس روز قیامت در امان نیست🚫 مگر آن که در دنیا #خدا_ترس باشد.
👈کاش ما هم بشویم رهرو راه شهدا
🌹🍃🌹🍃
@shahidNazarzadeh