eitaa logo
🇵🇸🇮🇷عَݪَـــمدآرآݩ ــعِشق
1.1هزار دنبال‌کننده
27.7هزار عکس
15.4هزار ویدیو
28 فایل
براي بهترين دوستان خود آرزوي شهادت کنيد .. 🌷شهيد سيد مجتبي علمدار🌷 لینک ناشناس payamenashenas.ir/Shahid_Alamdar #تأسیس؛1398/1/12
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺واکنش دیوارنگاره میدان انقلاب به نوسانات ارزی! 🔹بزرگترین دیوارنگاره کشور با طرحی از اسکناس هزار تومانی و با شعار «اعتبارش به اراده‌هاست» اکران شد. 🔹با توجه به التهابات اقتصادی کشور، گویا این دیوارنگاره قصد دارد توجه مردم و مسئولان را به توان داخلی برای حفظ ارزش پول ملی جلب کند.
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کتایون ریاحی خیلی ظریف به پهلوی‌ها گل‌به خودی زد😂
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ امر به معروف زیبا یک فروشنده در خیابان پونک تهران👌 🤦‍♀️جالبه میگه میدونم حجاب حرف خداست ولی یه موقع هایی دلم میخواد برمیدارم ✌️یه تلنگر و صحبت ساده چرا بی تفاوت از کنارشون رد میشیم وقتی انقدر دل هاشون آماده ست 💯مطمئن باشید اگر مدام توسط و ها بشن دیگه هیچ وقت روسری از سرش بر نمیداره هزاران البته که باید مربوطه هم از جنبه این موارد پیگیری کنند که قطعا کار فرهنگی ست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 چرا حمید فرخ نژاد اصرار داره اخرین فیلمش دیده نشه؟! 🔺همه چیز درباره مامور امنیتی سینمای ایران 🔺مواضع این روزهای حمید فرخ‌‌نژاد برای پاک‌کردن سابقه‌ او در نقش‌های امنیتی و فیلم‌های انقلابی است؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺برای ایشون👆 و احتمال انقراضش😄 🔻آخرین بازمانده سلجوقیان، آمار وکالت های یه چهارم پهلوی رو دید اون هم اعلام پادشاهی کرد!🤣
اذان‌صبح گفتند، سریع آمدیم توی چادر تا نماز بخونیم وحرکت کنیم منطقه شناسایی و بمباران شروع شده بود توی چادر مشغول نماز بودیم که دو سه تا راکت افتادکنار چادر ما برادری که درحال تشهد بود یکهو به سجده رفت وهمانطور ماند... دیدم ازکنار پیشانی‌اش رگه خونی بیرون زد یاد ضربت خوردن حضرت علی(ع) افتادم این بچه‌ها به مولاشون اقتدا کردند حتی شهادتشان هم علی‌گونه بود... السلام علی الشهداء و الصدیقین 🔗 🇮🇷پوریا🇮🇷
🔷 اعلام عزای عمومی در غزه 🔸همزمان با اعلام عزای عمومی در نوار غزه در واکنش به جنایت نظامیان رژیم اسرائیل در جنین، ارتش این رژیم با توجه به احتمال تهدید شلیک موشک از نوار غزه به سوی سرزمین های اشغالی اعلان آماده‌باش سراسری کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 درگیری صهیونیست‌ها و نیروهای مقاومت در جنین 🔸گزارش‌های رسیده از جنین حکایت از درگیری شدید بین نیروهای مقاومت و نظامیان متجاوز در این منطقه است و علاوه بر شهادت جوانی ۲۴ ساله به نام «صائب عصام محمود ازريقی»، پنج تن دیگر نیز زخمی شده‌اند. 🔸نیروهای مقاومت در واکنش به یورش گسترده به اردوگاه جنین در کرانه باختری، یکی از پهپادهای جاسوسی ارتش رژیم اسرائیلی را هدف قرار دادند و ساقط کردند. 🔸نظامیان رژیم اسرائیل مانع از امدادرسانی به زخمی‌ها شده‌اند.
🔷 وحشت پمپئو از انتقام ایران 🔸وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب خود نوشته: ما می‌دانیم که ایران توانایی عملیات در داخل آمریکا را دارد؛ بنابراین پس از خروجم از کار در بخش دولتی، من هنوز پروتکل‌های امنیتی را حفظ می‌کنم. 🔸اگر بخواهم به خواربارفروشی بروم، درحالی‌که دارم ارزیابی می‌کنم کدام بادمجان بیشتر از بقیه رسیده به نظر می‌رسد حضور نیروهای حفاظتی بر این موضوع سایه خواهد انداخت. وقتی سوزان، همسرم، می‌خواهد موهایش را مرتب کند باید امیدوار باشیم که عوامل مخفی حزب‌الله، سالن آرایشگاه را احاطه نکنند. 🔸احتمالا دیگر هرگز با ماشین شخصی خودم رانندگی نخواهم کرد یا از آن سطح از حریم خصوصی که قبلا داشتم لذت نخواهم برد.
🔷 افزایش شمار شهدای اردوگاه جنین به ۱۰ نفر 🔸منابع بیمارستانی در کرانه باختری از شهادت احمد غنیم، دهمین شهید جنایت امروز رژیم اسرائیل در حمله به اردوگاه جنین خبر دادند. دو برادر احمد به نام‌های «محمد» «نور» قبل از ظهر امروز به شهادت رسیدند و او نیز در اثر جراحات وارده دقایقی پیش شهید شد. 🔸حماس: رژیم اشغالگر تاوان جنایت امروزش در جنین را خواهد داد.
🔷 انفجار مهیب در نزدیکی جولان اشغالی سوریه 🔸منابع غیررسمی از وقوع یک انفجار در قنیطره واقع در جنوب سوریه خبر دادند. هنوز جزئیات بیشتری از این انفجار منتشر نشده است.
📸 پیام رهبر معظم انقلاب به اجلاس سراسری نماز