🔴 خیلیا از فرار ممّدرضا پهلوی در ۲۶دی سال۵۷ خبر دارن ولی معمولا خیلیا از فرار اول شاه در سال۱۳۳۲ بی خبرند !!!
🔹قصه هم ازونجا شروع میشه که با ملی شدن نفت ایران ، نفت انگلیسیا آجر میشه و بعد یه مدت حرص خوردن میرن مخ آمریکاییا رومیزنن و نقشه کودتا علیه محمد مصدق(نخست وزیر وقت ایران)رو میریزن!!! یه نقش تپل هم به ممدرضاشاه میدن ( دستور عزل مصدق و نصب زاهدی ) و میفرستنش کلاردشت یه قل و دوقل بازی( تو دست و پا نباشه) تا خودشون کارو در بیارن !!!!
اولش کار در نمیاد و کودتا در مرحله اول در ۲۵مرداد۱۳۳۲ جواب نمیده و شاه هم که با ثریاجونی رفته بود کلاردشت باخبر میشه که کودتا سرش گرد شده و استرسی میشه و بشمار سه میره رامسر و ازونجا درمیره سمت بغداد!!! ازونجا هم یه پرواز میگیره الفرار به سمت ایتالیا !
دولت آمریکا هم به «کرمیت روزولت» عامل کودتا پیام میده که تن لشت رو جمع کن برگرد که گند زدیم!!!! این وسط کرمیت بیخیال نمیشه و یه بار دیگه تلاششو میکنه و این دفعه کودتا در ۲۸مرداد میگیره و اولین دولت دموکراتیک آسیا میره رو هوا !!!!
ممدرضا هم بعد چند روز پاساژ لیسی تو رم و میلان بر میگرده و تاج و تخت رو دوباره میچسبونن بهش !!!
🌹 #شهر_شهیدان
╭┅═ঊঈঊঈ═┅╮
▪️https://eitaa.com/joinchat/4061659138C574d455be8
🌹@shahreshahidan
╰┅═ঊঈঊঈ═┅╯
🌹 #شهر_شهیدان
╭┅═ঊঈঊঈ═┅╮
▪️https://eitaa.com/joinchat/4061659138C574d455be8
🌹@shahreshahidan
╰┅═ঊঈঊঈ═┅╯
✨با سلام حاج علی اصغر قزوینی پدر شهید محمد حسین قزوینی پیش کسوت بسیجی، جهادگر انقلابی، بزرگمرد ولایتمدار، حامی جبهه مقاومت غزه و لبنان، سرشناس و آبروی محله افسریه و پیرغلام و خادم امام حسین علیه السلام و حضرت زینب سلام الله علیها شب وفات ام المصائب آسمانی شد.
امروز مراسم تشییع و خاکسپاری ایشان انجام شد و جالب اینکه پس از طواف قبر شهید در بهشت زهرا ابتدا نماز جماعت ظهر و عصر برگزار و سپس به خاک سپرده شد.
👌اسلام عملی یعنی نماز اولویت دارد!
✨ارسالی از خواهر گرامی شهرشهیدان و ساکن تهران
______
🔺خداوند رحمتشون کند و با فرزند شهید والامقامشان محشور نماید
🌹 #شهر_شهیدان
╭┅═ঊঈঊঈ═┅╮
▪️https://eitaa.com/joinchat/4061659138C574d455be8
🌹@shahreshahidan
╰┅═ঊঈঊঈ═┅╯