علی اصغرها گرسنه اند...
یزدیان آب را هم بر آنان مضایقه کرده اند...
علی اکبرها بر سینه پدران جان میسپارند...
اینجا مادری اما با اشک چشمانش کودکش را سیراب میکند و پدری با آخرین قطره خونش...
عباسی نیست تا مشک آبی از فرات برگیرد و سوی این کودکان تشنه آورد....
اینجا کربلاست اما نه کربلای حسین(ع)
اینجا کربلای غزه است و امروز عاشورای غزه....
اینک غزه تنها مانده است...وَ الوِتْرَ المَوْتور...
و یک جهان به نظاره....
🇮🇷 کانال تبیینی #شاکله
┏━━━━━━━🇮🇷━┓
https://eitaa.com/Shakelehensan
┗━━━✍━━ ⃟⃟ ⃟ 🇮🇷 ⃟ ┛
12.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 مهم
♨️ پشت پرده حمله نرجس سلیمانی به عملکرد زاکانی
🔰 پس از وارد کردن قالیباف به عرصه انتخابات با هدف ممانعت از رسیدن یک عنصر انقلابی به مقام ریاست جمهوری از طریق ایجاد دو دستگی و اختلاف بین مردم متدین و پیچیده کردن فضای انتخابات و در نهایت تقدیم کرسی ریاست جمهوری به پزشکیان، حالا نوبت حذف یک مدیر انقلابی دیگر شده.
🎥 صحبت های امروز خانم نرجس سلیمانی عضو شورای شهر تهران رو ببینید و بشنوید. ایشان که به پشتوانه جریان پدرخوانده اصولگرایی وارد شورای شهر شده امروز به توصیه همان افراد با بیان مطالب خلاف واقع و به دور از انصاف به زاکانی حمله کرده و مدیریت او را اینگونه زیر سوال برده است.
به نظر میرسد این تازه اول راه است و شیوخ سقیفه نشین با اجرای سیاست قدیمی فتح سنگر به سنگر به دنبال تهی کردن دستگاه های مختلف حاکمیتی از مدیران انقلابی هستند.
🇮🇷 کانال تبیینی #شاکله
┏━━━━━━━🇮🇷━┓
https://eitaa.com/Shakelehensan
┗━━━✍━━ ⃟⃟ ⃟ 🇮🇷 ⃟ ┛
شاکله
📢 مهم ♨️ پشت پرده حمله نرجس سلیمانی به عملکرد زاکانی 🔰 پس از وارد کردن قالیباف به عرصه انتخابات
🔹بخشی از سخنان آقامیری، عضو دیگر شورای شهر در واکنش به صحبتهای نرجس سلیمانی :
پروژهٔ شهید بروجردی ۲۰ سال تعطیل بود که در این دوره بخشی از آن افتتاح شد. خرید هزار و ۸۱ واگن مگر کمکاری است؟ معادل ۲۴ سال فعالیت مترو، واگن خریداری شده که به تدریج وارد میشود؛ خم رنگرزی نیست که انتظار داشته باشیم سریع عملیاتی شود.
🔹هزار و ۴۸۰ دستگاه اتوبوس قرار بود تحویل دهند که بدقولی کردند و ۴۸۰ دستگاه اتوبوس دادند و امروز سه هزار اتوبوس در سطح شهر داریم.
🔹در گذشته به معتادان متجاهر نگاه هم نمیکردند و امروز فیلمهایی که مردم از کلونیها میگرفتند و به شبکههای خارجی میفرستادند،کجاست؟
🔹معادل ۱۰ سال گذشته در سطح شهر آسفالت توزیع شده است.چرا کارکرد ما را زیر سوال میبرید؟ من شخصا موضوع را پیگیری می کنم و ناراحت میشوم وقتی میگویید ۳ سال کار نکردید. یعنی ما زیر کولر باد خوردیم.
🇮🇷 کانال تبیینی #شاکله
┏━━━━━━━🇮🇷━┓
https://eitaa.com/Shakelehensan
┗━━━✍━━ ⃟⃟ ⃟ 🇮🇷 ⃟ ┛
- Haj Mahmoud Karimi.mp3
6.39M
یه قلب مبتلا تو این سینه است
مریضم و دوام، اباالفضله
محمود کریمی
https://eitaa.com/Shakelehensan
امروز و فردا صدقه برای سلامتی حضرت ولی عصر ارواحنا فداه فراموش نشه
در عزاداریها ما رو هم از دعای خودتون بینصیب نکنید.
🇮🇷 کانال تبیینی #شاکله
┏━━━━━━━🇮🇷━┓
https://eitaa.com/Shakelehensan
┗━━━✍━━ ⃟⃟ ⃟ 🇮🇷 ⃟ ┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️دارای صحنه دلخراش⛔️
😭لحظه شهادت شهید تاسوعا شهید مصطفی صدر زاده به دست تروریستهای تکفیری در سوریه
تاسوعای ۱۳۹۴ حلب سوریه
🔰فراموش نکنیم امنیت و آرامش امروز جامعه مدیون خون پاک شهداست
شادی روح شهدای مظلوم مدافع حرم صلواتی هدیه کنید
┏━━━━━━━🇮🇷━┓
https://eitaa.com/Shakelehensan
┗━━━✍━━ ⃟⃟ ⃟ 🇮🇷 ⃟ ┛
ابوالفضل باوفا _ حاج محمود کریمی.mp3
8.96M
🎙 مدح حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام با نوای حاج محمود کریمی
ابوالفضل باوفا / علمدار لشکرم
https://eitaa.com/Shakelehensan
🔻منطق سرخ حسین و منطق بیرنگ ما:
ارادت دینی، ارادهی انقلابی
🖊مهدی جمشیدی
۱. روزگار عجیبیست که در آن، کسانی کربلا را در سال شصتویک هجری متوقف کردهاند و برای امام شهید، حسین -علیهالسلام- ناله سر میدهند، اما حاضر نیستند که در کربلای امروز، سر بدهند. همراهیشان با حسین، از سوگواری و گریه فراتر نمیرود؛ چنانکه اشکهای کوفیان نیز پس از کربلا جوشید، اما قیامی از آن نخروشید. نشستهاند و به گذشته مینگرند و اکنونشان، شبیه میلیونها نظارهگر سال شصتویک هجری است. نه این سو هستند و نه آن سو. در هنگامهی کربلا، خاموش و بیطرف هستند و پس از کربلا نیز، جز عزا و مویه و فغان نمیدانند. دلدادهی عزای حسین هستند و نه خط حسین. میگریند، اما فریاد برنمیآورند. تشنهی چای روضه هستند، اما از شمشیرهایی که تشنهی خونشان هستند، هراس دارند. با خون، عهد نبستهاند و جان خویش را عزیزتر از راه حسین میشمارند. از کربلا، یک داستان غمانگیز ساختهاند که فقط باید در سوگ آن گریست و محزون بود، اما اکنونشان و انتخابهای اکنونشان را به آن عرضه نمیکنند. در این روایت، کربلا نمیتواند خودآگاهی تاریخی ایجاد کند و مسئولیت اجتماعی بیافریند، بلکه در احوال و نقلیات شخصی، محدود میماند و از درس و عبرت تاریخی، تهیست. برایناساس، خط مقاومت و مخالفت و تضاد و عصیان از درون آن برنمیخیزد که هزینهدادن برای آن، معنا پیدا کند.
۲. و کاش فقط نظارهگر بودند و بیرون از معرکه، در مرداب زندگی شخصی خویش فرومیرفتند، اما بسیاری، با کربلای دیروز، همدردی میکنند و با کربلای امروز، نامردمی. زخم زهرآگین بر قلب خط مقاومت و مبارزه و انقلابیگری مینشانند و جبههی سازش و تسلیم و انقیاد را برمیگزینند. از راه رفته، بازمیگردند و تجربهی گرهگشای مقاومت را کنار مینهند. مقاومت را باطل و بیفرجام میشمارند و بیاعتنا به خط حسین، به سوی قبلهی مذاکره و التماس و ذلت، سجده میکنند. وعدهی همراهی میدهند اما اندکی بیش، دوام نمیآورند و به جبههی مقابل میگریزند. برای غربت حسین، بر سینه میکوبند، اما برای تداوم راه حسین، قدم برنمیدارند. منطق حسین را دفن کرده و قیام خونینش را به یک خاطرهی محزون فروکاهیدهاند که بازخوانی سالیانهاش، حاصل عملی و عینی ندارد. در طلب ثواب شخصی هستند نه صواب جمعی. حق را میبینند و مییابند، اما جانب لذت و منفعت و تعصب را میگیرند. هماشک و همدرد حسین هستند، نه همراه و هممنطق او. حقیقت را تنها نهادهاند و سر در لاک زندگی شخصی فروبردهاند. جز به خود نمیاندیشند و نصیبی از بیتعلقی نبردهاند. حسین را برای محرم و هیأت میخواهند و نه برای همیشه و جامعه. حزن را بر حماسه ترجیح میدهند و مذاکره را بر مقامت. به میدان رفتن حسین را میستایند، اما خودشان، دیپلماسی را برمیگزینند و حتی از احتمال جنگ میهراسند. آداب تقیه میدانند و با مبارزه بیگانهاند. برای حسین، قیام را میپسندند و برای خویش، تقیه را. از حسین، توقع خون دارند و از خویش، توقع اشک. در پوستهها و ظواهر، متوقف ماندهاند و خط و مرام و منطق حسین را دور افکندهاند. همعهد با عافیت هستند و تن به بلا نمیسپارند. رفیق منفعت هستند و نارفیق مصیبت.
۳. چه کنیم با این تعارضها و تهافتها؟! چه کنیم با این تذبذبها و تلاطمها؟! چه کنیم با این فهم تاریخیشده از حسین؟! چه کنیم با ناهمسازی ادعا و عمل؟! چه کنیم با این ارادتهای منهای ارادهی انقلابی؟! تشنگی حسین کجا و خوف اینان از تحریم کجا؟! معاملهگری اینان کجا و مقاومت حسین کجا؟! او برای دین، هم نان میدهد و هم جان، و اینان برای دنیا و لذت، دینفروشی میکنند. از دین خویش میفرسایند برای طلب دنیا. دنیایشان تا آنجا دینیست که هزینه ندارد. دینداریشان، بیهزینه و عافیتطلبانه و کاسبکارانه است. دکان گشودهاند و کیسه دوختهاند، اما حسین نیزهنشین را میستایند. هرکه به مکتب و مرام حسین، نزدیکتر باشد را افراطی و تندرو میخوانند؛ چنانکه در زمانهی حسین نیز، او را خارجی شمردند. اهل دنیا، در طلب زندگی هستند و نه مبارزه.
و حسین، چه زیبا و موجز، این حقیقت تلخ را در قالب کلمات ریخت و فرمود: «إنَّ الناسَ عَبيدُ الدُّنيا و الدِّينُ لَعقٌ على ألسِنَتِهِم يَحوطُونَهُ ما دَرَّت مَعائشُهُم، فإذا مُحِّصُوا بالبلاءِ قَلَّ الدَّيّانُونَ؛ همانا مردمان، بندهی دنيايند و دين، لقلقهی زبان آنهاست، و هر جا منافعشان بهوسيلهی دين، بيشتر فراهم آید، زبان مىچرخانند و چون به بلا آزموده شوند، آنگاه دينداران، اندكند.» این سخن حسین، اعتراض صریح و گزندهی او به جامعهای است که دین را در سایهی دنیا میطلبد و هر آنگاه که زمینهی امتحان و ابتلاء فراهم گردد و میان این دو، تزاحم رخ بدهد، دین را به کناری میافکند و دنیا را بر صدر مینشاند.
https://eitaa.com/Shakelehensan