#تحلیل
تاریخ: 1401/03/20
سهم: #خمحرکه
با p/e 15.01 که بهتر از گروهش که منفیه و p/s 1.33 بازار اول بورس ۶ درصدی🤷♂
قیمت فعلی : ۳۵۰۰ ﷼
#حمایت
قیمت محدوده حمایت
حمایت اول ۳۱۷۳
که معتبره
حمایت دوم : ۲۷۲۲
حمایت سوم : ۲۵۱۰
#مقاومت
مقاومت اول : ۳۷۰۷
مقاومت دوم : ۳۹۸۸
مقاومت سوم : ۴۳۴۹
مقاومت چهارم: ۵۱۱۵
توضیحات:
ایچی :
چیکواسپن صعودی ، کل روند بالای ابر
قیمت تنکان و کیجون رو شکسته و خروج محسوب میشه ولی تایم یکساعته چیکواسپن صعودی، و به حمایت معتبر نزدیک میشه
مومنتوم صعودی
مکدی نزولی
و cci صعودی
و وrsi صعودی
👇
به نظر تایم روزانه واگرایی مثبت مخفی
ولی هفتگی واگرایی منفی🤷♂ و هنوز تغییر روند نداده
شپنا
#تحلیل
تاریخ: 1401/03/20
سهم: #شپنا
قیمت فعلی : 6780 ﷼
#حمایت
قیمت محدوده حمایت
حمایت اول 6613
حمایت دوم : 6356
حمایت سوم : 6130
حمایت چهارم : 5949 که حمایت معتبری هستش
#مقاومت
مقاومت اول : 7096
مقاومت دوم : 7130
مقاومت سوم : 7547
مقاومت چهارم : 8512
توضیحات:
شپنا بعد افزایش سرمایه p/e یکم بالاتر رفته p/e=6.56
ایچی :
چیکواسپن نزولی ،
حمایت کیجونسن را داره ۶۱۳۰ و مقاومت تنکانسن برای دو شنبه
کل روند بالای ابر
و روزانه مقاومت فیبو تنکان تراز ۰.۶۱۸
مکدی صعودی
و وrsi صعودی
و اندیکاتوره cci صعودی
استوکاستیک صعودی
میتونه فردا نوسان بده
#مقایسه روند سهم های گروه #سیمانی
نمودار هفتگی / تعدیل شده
در این نمودار ، روند قیمت سهم های سیمانی از شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ و شروع سقوط بازار تا روز معاملاتی گذشته مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته ،
💠 به ترتیب #ستران #سبزوا و #سدور کمترین برگشت به سقف را با توجه به تاریخ قید شده داشته اند و بهمراه نمادهای #سشرق #سپاها #سفارس و #سقائن همچنان در زیان قرار دارند،
💠 همچنین ، #ساروم #سمازن و #ساراب ، علاوه بر عبور از سقف قبلی ، بیشترین سود را متوجه سهامداران خود کرده اند، نمادهای #سخاش #سفانو #سخوز #سبجنو #سکرما و #سکرد در رتبه های بعدی قرار دارند . کانال بورسی
یه نکته برای پیدا کردن سهم #نوسانی پرریسک
⭕️اول از فیلتر میشه استفاده کرد
(plp)-(pcp)>2&&(tno)>100&&(tvol)>[is5]&&(pl)>=(pc)&&(tvol)>1000000
⭕️دوم تکنیکال چارت بررسی میکنیم
روی محور حمایت باشه
⭕️ سوم تایم های مختلف بررسی میکنیم
برای نوسانی حتما بعد پیدا کردن مقاومت و حمایت ، نقطه ورود در تایم پایین بدست میاریم
تایم های یکدقیقه و ۵ دقیقه حتما بررسی میکنیم
واگرایی های مثبت حتی تایم ۵ دقیقه هم مشهوده برای نوسانی
و 👈کندل تایم پایین تغییر روند بده
خرید هم از منفی
کلا همه جوانب باید بررسی بشه🤷♂
از اندیکاتور ممنتوم هم ورود پول را در همون تایم چک کنید .
#آموزشی۱
@Share_analysis
#بازار
نرخ سکه امامی ابتدای سال 11.500.000 تومان بوده و همکنون 15.000.000 تومان است. حجم معاملات مسکن در ماه اخیر رکورد زنی کرد و به سطحی رسید که علامتی بر پایان رکود است. نکته جالب اینکه در تمام دوران رکود، قیمت صعودی بود و با رسیدن به دوره رونق، سرعت رشد قیمت ها نیز افزایش یافت.
این ویژگی بازار ملک(خصوصا تهران) اصلی ترین تفاوتی است که با بازار سهام دارد. بازار سهام در دوران رکود نزولی می شود و هرچند قیمت ها ارزنده باشد و اخبار منفی مخابره نشود اما شاهد افت قیمت خواهیم بود.
فرضیه اصلاح زمانی در بازار سهام از اساس موجودیت ندارد. در واقع ما هیچ وقت ندیدیم که شاخص برای مدتی جانبی حرکت کند. شاید بهتر باشد بگوییم که بازار یا صعودی است یا نزولی اما طول موج ها تغییر می کند با این حال هر وقت که دچار رکود شویم، سطح عمومی قیمت سهام افت می کند.
پیشتر در مطلبی عنوان کردم که بورس کالا، سریعتر شاخص برای این است که ببینیم انتظارات تورمی از سوی تولیدکنندگان و تجار چگونه است. رکود و رونق در بورس کالا، کاملا نشان می دهد که عموم بازرگانان و تولیدکنندگان روند قیمت ارز، تورم و شرایط سیاسی را چگونه ارزیابی می کنند.
در این مقطع بورس کالا طی هفته های اخیر شاهد رونق و رقابت بوده و حجم معاملات در بازار مسکن نیز رشد کرده است. بازارهای موازی بازده داده اند و بازار سهام اما پس از یک دوره حرکت صعودی از بهمن 1400 تا اردیبهشت جاری، وارد فاز اصلاح و رکود شده است.
عرض کردم که ما چیزی به نام اصلاح زمانی در بازار سهام نداریم با این حال باید گفت اگر مدت زمانی بگذرد و بازارهای موازی سطح بالای قیمتی خود را حفظ کنند، بازار رقیب(در اینجا سهام) عقب ماندگی خود را جبران می کند.
بازار سهام نیز قطعا با یک بهانه تازه به آینده امیدوار می شود و حرکت صعودی در پیش می گیرد. بازار در نقطه ای نیست که نگران عوامل بنیادی در سطح کلان باشیم و به نظر من اصلی ترین علت منفی بودن نمادها، کاهش حجم معاملات است.
به نظر من در آینده بازار ممکن است به بهانه ای صعود کند که محرک یا متغیر بسیار کم اهمیتی است اما برای حرکت صعودی یک بهانه لازم است لذا اگر بگوییم بازار در دوره اصلاح زمانی دچار رکود می شود و رکورد منجر به کاهش قیمت است، نتیجه میگیریم که بازار که طی 3-4 ماه حرکت صعودی نسبی داشته حالا در اصلاح به سر می برد اما تصور میکنم ریتم حرکت بازار تغییر کرده است یعنی انتظار ندارم که حرکت های رفت و برگشتی دو سال اخیر (7 و 8 ای) تکرار شود.
بازار از خرداد 1399 در همین نقطه فعلی گیر افتاده است ... تورم در سطح بالا بوده و بازده دلار نیز مثبت است. بازار سهام از سود سپرده بانکی نیز عقب افتاده لذا انتظار ندارم که منفی های فعلی بازگشت که نقطه شروع چند ماه قبل باشد و امیدوارم که محرکی تازه از جنس بهبود و رونق اقتصاد یا امید به آینده سیاسی، منجر به تهییج بازار سهام شود و در غیر این صورت نیز بازار پس از یک دوره رکود، صعودی می شود.
نکته جالب این است که بازار سهام هرگاه که وضعیت سیاسی نگران کننده بوده، ابتدا افت کرده و بازده سایر بازارها ازان پیش افتاده است. از قطعنامه های دوره محمود احمدی نژاد تا خروج ترامپ از برجام، هربار بازار سهام ابتدا نگران آینده کشور و فروپاشی شده لذا بازارهای موازی ابتدا صعود کرده اند اما بعد از مدتی که نگرانی از فروپاشی یا اتفاقاتی نظیر آن از بین رفته، بازار سهام حرکت کرده و از تمام رقبا پیش افتاده است.
نهایتا من این روزهای بازار را مشابه دوره تحریم های سازمان ملل یا خروج ترامپ از برجام می دانم که ابتدا بازارهای رقیب رشد کرده و سهامداران نگران آینده می شوند اما در نهایت وقتی می بینند تولید و فروش ادامه دارد، موجی از ورود پول به بازار سهام صورت میگیرد و بازده سهام جلو می زند ... انشاالله
هلالات