#کتوسعه
عرضه اولیه شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر با نماد «کتوسعه»
🚨مرحله اول عرضه صرفا برای صندوقهای واجد شرایط است. پس از کشف قیمت در مرحله اول و اعلام زمان ثبت سفارش جدید، مشتریان حقیقی و حقوقی میتوانند درخواست خرید خود را ثبت کنند.
📅 تاریخ: دوشنبه ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
📈 حداکثر سهام قابل خریداری: ۲۱۰ سهم
💰قیمت عرضه: قیمت کشف شده در مرحله اول
⁉️ دوره سفارشگیری: مطابق با پیام ناظر در روز عرضه اولیه
🔵 ثبت سفارش و خرید: جستوجوی نماد «کتوسعه» در سامانه معاملاتی
قرارداد جدید #کیسون انعقاد موافقتنامه همکاری و ارائه خدمات EPC بین شرکت کیسون (سهامی عام) و دپارتمان پروژههای HBK به مبلغ یکصد و هفتاد و پنج میلیون دلار برای احداث یک نیروگاه سیصد مگاواتی در خارج از ایران طی مدت یازده ماه از تاریخ تنفیذی که در چارچوب قرارداد فیمابین، تعیین خواهد شد.
#خموتور 3ماهه خوبی داشت
سهم در فروردین 1436 میلیارد ریال و اردیبهشت 2396 و خرداد 2500 میلیارد ریال فروش داشت و 3ماهه 6332 میلیارد ریال رسید و 2ماهه قبل این عدد 4064 میلیارد ریال بود .
#تایرا
در فروردین 9393 میلیارد ریال فروش داشت و اردیبهشت این عدد 12412 میلیارد و خردادبا رشد خوب 18050 میلیارد ریال بود و 3ماهه39856 میلیارد ریال شد
😉
😎
#پکرمان
ارزش بازار : 5.88همت
قیمت هر سهم: 22.730 ريال
میانگین حجم ماهانه معاملات: 770هزار سهم
سهامدار عمده: تاپکیو
سهامداران کمتر از یک درصد: 13%
محصولات اصلی: تایر
خوراک اصلی: کائوچو، دوده، سیم، نخ
سهم مواد اولیه از بهای تمام شده: %
نسبت P.ettm با گزارش بهار: منفی
نسبت P.ettm با گزارش تابستان: 45.4
نسبت p.ettm با گزارش پاییز : 17.2
نسبت p.ettm با گزارش زمستان : 15.8
نسبت p.efw با گزارش زمستان 1402: 5.9
*تحت شرایطی که نرخ تایر 100میلیون تومان در هر تن باشد، در حالی که قیمت کائوچو و دوده به طور میانگین در محدوده کمتر از 60میلیون تومان باشد، این تحلیل معتبر است.
*جهش های ارزی به هیچ عنوان به نفع شرکت نیست ازین جهت که نرخ فروش دستوری است اما باعث افزایش نرخ خوراک مصرفی در بورس کالا به جهت رقابت خریداران می شود.
*کاهش قیمت نفت و تثبیت آن در محدوده های پایین به نفع این شرکت است. فرض کردیم که بارز کردستان سود تقسیم نکند.
*به احتمال بسیار قوی حاشیه سود در بهار بالا باشد اما به مرور کاهش یابد ازین زاویه فرض کردیم که حاشیه سود بهار بسیار بالاتر از میانگین سال باشد.
#هلالات
#تحلیل_بازار
شاخص منفی و بازار مثبت
1) امروز به نوعی بازار مثبت بود البته مثبت خفیف. از این جهت مثبت که نسبت به اخبار مثبت عکس العمل مناسب نشان داد. در واقع شرکت هایی که اخبار مثبت یا گزارش عملکرد مثبت داشتند، به خوبی مورد توجه بازار بودند و مثبت معامله شدند. حتی از روی معاملات برخی نمادها می توان گفت که قرار است گزارش های عملکرد خوبی منتشر کنند. در عین حال به دلیل جو عمومی حاکم بر بازار نمادهای بزرگ عموما قیمت های پایانی منفی داشتند که باعث شد شاخص منفی بسته شود. ارزش معاملات خرد 6400 میلیارد تومان بود و البته مطابق معمول در دقایق پایانی کمی فشار فروش افزایش پیدا کرد. در هر صورت به نظر می رسد به نسبت روز خوبی را پشت سر گذاشتیم و اگر اتفاق خاصی نیافتد، هفته ی خوبی در پیش خواهیم داشت. البته ممکن است مثلا شاخص کل بازده خاصی ندهد ولی سهم هایی باشند که 20 درصد و بیشتر نیز بازده بدهد.
اتفاقات روسیه
2) اصلا علاقه ندارم ژست روشنفکری بگیرم و بگویم وقایع روسیه مهم نیست. روسیه به دلیل روابطی که با ایران دارد و تاثیری که شرایط این کشور خصوصا موضوع جنگ اوکراین بر روابط بین المللی کشور ما می گذرد اهمیت بسیاری بالایی دارد. لذا اگر واقعا کسی از تنش در این کشور می ترسد و ترجیح می دهد سهامش را بفروشد، حداقل من تعجب نمی کنم. فراموش نکرده ایم در اواخر سال 1400 تعامل های بین المللی روند خوبی داشت اما جنگ روسیه و اوکراین باعث شد روند تغییر پیدا کند. اینکه آخر این داستان شوریدن گروه واگنر بر علیه ارتش و شاید رئیس جمهور چه خواهد شد را ما نمی توانیم بگوییم. اما هر تغییر شرایطی که منجر به تشدید جنگ روسیه و اوکراین بشود یا باعث فروکش کردن این جنگ بشود برای ما، اقتصاد ما، روابط بین المللی ما و بورس ما مهم است.
تحول در پالایشی ها
3) نرخ ارز محاسباتی برای فراورده های ویژه پالایشگاه که در بورس کالا فروخته می شود، به 38000 تومان تغییر پیدا کرد. به این تربیت مثلا قیمت پایه ی لوبکات که حدود 12 هزار تومان برای هر کیلو بود، به حدود 16500 تومان برای هر کیلو افزایش پیدا می کند. ظاهرا در نامه ای که زده شده، به نرخ تسعیر نفت تحویلی به پالایشگاه ها و همچنین نرخ فراورده های اصلی مثل بنزین اشاره نشده است. به این ترتیب می توان گفت، پالایشگاه ها نفت را با دلار 28500 تومان دریافت می کنند و 80 درصد محصول را با نرخ 28500 و 20 درصد را با نرخ 38000 تومان به فروش می رسانند. ادامه این رویه به شدت می تواند سود این شرکت ها را بالا ببرد. البته اگر نرخ ارز برای نفت و فراورده های اصلی هم بالا می رفت، در نهایت سود پالایشگاه ها نسبت به حالت قبل بیشتر می شد، اما این شرایط به شدت می تواند سود مناسب عاید پالایشگاه ها بکند. سودی که ناشی از دولت نیز نیست.
دلار حدود 50 هزار تومان
4) به دلیل تعطیلات عید قربان در کشورهای منطقه خصوصا ترکیه، تامین دلار نقد با ریال در این کشورها در این هفته با سختی مواجه خواهد بود. به همین دلیل شاهد افزایش نرخ دلار در بازار آزاد داخلی و همچنین در بازارهای منطقه ای دلار هستیم. لذا این هفته احتمالا اگر خبر خاصی از گشایش در کار نباشد، دلار به همین شکل بالا معامله شود چون متقاضی دلار مجبور است صرفا به بازار اسکناس در منطقه اکتفا کند.
1402/04/03
/فردانامه
🔴آغاز دریافت کارمزد از کارتخوانها از فردا
بانک مرکزی:
طبق زمانبندی و برنامهریزیهای انجام شده، این طرح کارمزد تراکنش خرید کارتی از فردا اجرایی میشود.
پذیرندگان صنف نانوایی و سوپرمارکت از پرداخت کارمزد مستثنی شده و سهم این صنوف همچنان توسط بانک پذیرنده پرداخت خواهد شد. کارمزد قابل اخذ از دارنده کارت صفر است.
#کاما
#افشای_اطلاعات_بااهمیت - (افشای معاملات موضوع ماده 129 لایحه اصلاحی قانون تجارت یا سایر اشخاص وابسته - گروه ب) منتهی به سال مالی 1402/12/29 شرکت باما
1402-04-03 09:35:33 (1044088)
🔺 ۴۶ نماد بازار پایه ملزم به معرفی بازارگردان شدند
🔹بهگفته معاون عملیات و نظارت بازار فرابورس ایران، ۴۶ ناشر بازار پایه فرابورس، ملزم به معرفی بازارگردان شدند.
🔹ناشرانی که حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشند، ملزم به معرفی بازارگردان هستند:
🔹شرکتها با ارزش بازار بیش از ۶۲ هزار میلیارد ریال
🔹شرکتها با بیش از ۵۰ هزار سهامدار
🔹شرکتها با موضوع فعالیت بانک، بیمه و تامین سرمایه
#تحلیل_بازار
مثبت کمتر از انتظار
1) بازار مثبتی را تجربه کردیم اما نه آنچنان که مورد انتظار بود. با توجه به تحولات مثبت در روز گذشته خصوصا نامه ی تغییر نرخ پایه فرآورده های پتروپالایشی این انتظار را ایجاد کرد که امروز بازار مثبت تر از چیزی باشد که تجربه کردیم. ارزش معاملاتی در روز جاری به 7800 میلیارد تومان رسید که با بازگشت بانکی ها به گردونه معاملات نسبت به روزهای اخیر کمی ارزش معاملات افزایش پیدا کرد. البته بانکی مثل سال های قبل بازگشایی بعد از مجمع مطلوبی نداشتند. به هر حال یکی از قدیمی باورهای ارزش زا در بورس ایران تقسیم سود است و هر شرکتی سود خوبی تقسیم نکند حداقل در مواقعی از سال خصوصا بعد از مجامع مورد قهر سهامداران قرار می گیرد.
مقایسه سود نقدی
2) امروز داشتم دو نماد را باهم مقایسه می کردم. #وبملت #کساوه کیس هایی بودن که امروز از نظر عملکرد در مجامع به آنها کردم. #وبملت در 10 مجمع گذشته، در شش مجمع سود تقسیم کرده و در 4 مجمع امکان تقسیم سود نداشته. بجز سال 93 که 79 درصد سود و در سال 94 که 20 درصد سود تقسیم شده، در بقیه سالها درصد تقسیم سود این شرکت 10 درصد یا کمتر بوده است. خصوصا از سال 95 به این طرف یا سودی تقسیم نشده، یا درصد تقسیم سود 10 درصد و کمتر بوده. بازده نقدی این نماد یعنی سود به قیمت قبل از مجمع، در 8 سال گذشته صفر یا حداکثر دو نیم درصد بوده. به لحاظ ریالی نیز در 4 سال گذشته که سود تقسیم کرده، بهترین سود همین مجمع اخیر بوده که 130 ریال شده است. در همه سالها بعد از مجمع شاهد افت قیمت این نماد بودیم. حال به سراغ #کساوه برویم. در 10 سال گذشته کمترین درصد تقسیم سود 53 درصد و بیشترین درصد تقسیم سود 101 درصد بوده و کمترین بازده نقدی سال 99 (به دلیل حباب بورس) یعنی 2 درصد بوده ام در بقیه سالها عمدتا 10 درصد یا بیشتر بوده است. از نظر ریالی نیز در 4 سال گذشته تقریبا هر سال سود نقدی پرداختی بیشتر از تورم رشد کرده است. مثلا سال سود تقسیم امسال نسبت به سال قبل نزدیک 70 درصد رشد کرده است. در بیشتر مواقع نیز بعد از مجمع شاهد رشد قیمت در این نماد بودیم. علی رغم همه ی داستان هایی که می شنویم، کمکاکان تقسیم سود بهترین دستاویز سهامداران در بورس ایران است و به نظر نمی رسد در سال های آتی نیز این جایگاه بالا از اینگونه نمادها گرفته شود.
تقاضا در فراکاب
3) معمولا نمادهای فراکاب اولین نمادهایی هستند که در صورت انتظار رشد بازار مورد توجه قرار می گیرند. امروز کالا و انرژی در رتبه ی اول و پشت سر آنها فرابورس و بورس مورد توجه بودند و معاملاتی خیلی بهتری نسبت به روزهای اخیر داشتند. البته مواقعی هم بوده که این انتظارات برآورده نشده است. فعلا ریسک پذیرها به پیشواز یک رشد رفته اند باید ببینیم چقدر این انتظارشان برآورده می شود.
عملکرد بد بعد از تعادل
4) عرضه های اولیه اخیر اکثرا بعد از تعادل دچار یاس فلسفی می شود و عملکرد نچندان جالبی از خودشان به جای می گذارند. در واقع اکثر نمادهای عرضه اولیه از روز عرضه تا روز تعادل یک مسیر بدون توقفی را طی می کنند و دقیقا از روز تعادل وارد مارپیچ فرسایش می شوند. به نظر می رسد عرضه شرکت هایی که به قول معروف لخت هستند چندان چشم انداز رشدی ندارند، اصلی ترین این اتفاق است.
1402/04/04
fardaname
#خساپا
#افشای_اطلاعات_بااهمیت - (تغییرات با اهمیت در عملکرد شرکت های تحت کنترل - گروه الف) منتهی به سال مالی 1402/12/29 شرکت شرکت ایرانی تولید اتومبیل (سایپا)
1402-04-04 17:41:26 (1045476)
➖➖➖➖⬇️⬇️⬇️
#خپارس
#افشای_اطلاعات_بااهمیت - (تغییر بیش از 10 درصد در نرخ خرید مواد اولیه / خدمات - گروه الف) منتهی به سال مالی 1401/12/29 شرکت پارس خودرو
1402-04-04 20:24:50 (1045340)
➖➖➖➖⬇️⬇️⬇️⬇️
زغربتِتُـومدینھغوغـٰاست..
-زائرتامشبحضرتزَهراست..💔'