دلار تالار مبادله ای رشدی ارام به بالا دارد نفت خام واکنشی منفی به ریسک های منطقه داده که نشان میدهد تنش ها کاهش یافته اوره ی جهانی مورد اقبال قرار گرفته
اینها فاکتورهای رشدی در فروش شرکتهای پترویی هستند و قیمتها در محدوده گرانی نیست ولی از آن طرف دولت اوراق زیادی روی کانتر دارد که باید برای جذابیت نرخ بالاتری را پیشنهاد بدهد و ریسک آتش زیر خاکستر جنگ نیز به نظر تا زمانی که نتانیاهو زنده است وجود دارد پس مدیریت سرمایه را در نظر بگیرید
صندوق های درامد ثابت سپر های مهم در برابر چشم انداز تورمی هستند چون نرخ بهره و نرخ تورم انچنان باهم فاصله ندارند
صندوق های طلا سپر شما در برابر اتش زیر خاکستر جنگ هستند
سهام با تقسیم سود خوب چشم انداز رشدی هم وجود دارد
صندوق های کالایی هم به نظر همیشه پیشتاز تورم های از فنر در رفته هستند
کانال آنالیز سهم ها
#زکشت آپدیت رسیده محدوده مقاومت احتمال داره یکم یا درجا بزنه یا اصلاح که تا بتونه یکم از سقف اصل
زکشت هم که طبق چارت مقاومت بود
و اصلاح
#خگستر
میره کف دوقلو بزنه
یه الگو مثل کف قبلی
به شرط حفظ باکس زرد ۱۴۰۳/۰۷/۲۴
⛔️#توقف_های_بازار_امروز
#غدشت مجمع عمومی سالیانه
#کفرآور مجمع عمومی سالیانه
#پرسپولیس مجمع عمومی سالیانه
#وآتوس تطابق اساسنامه
#وسرمد انتخاب اعضای هیئت مدیره
#دیران افسر 33 درصدی از آورده و مطالبات
#دتولید افسر 150 درصدی از آورده و مطالبات
⬇️ آغاز بازارگردانی ⬇️
#وسین
⬇️ اعمال حجم مبنا ⬇️
#آواپارس
🔴 ادامه محدوديت دامنه نوسان 3±
درصد برای سهام و صندوق ها 🔴
03_07_25
نوشداروی وزیر بعد از مرگ بورس
🔹از ابتدای مهر تاکنون بیش از ۸ هزار میلیارد تومان پول حقیقی از بازار بورس خارج شده تا نشانی از بیاعتمادیِ سهامداران به بازار سهام و دولتمردان باشد.
🔹از سال ۹۹ که بازار بهدلیل اختلاف ۲ وزیر با سقوط تاریخی مواجه شد تا افزایش نرخ خوراک پتروشیمیها در اردیبهشت پارسال، موجب رشد بیاعتمادی به بازار شد. طی روزهای گذشته دولت تصمیم گرفت برای پرداخت پول گندمکاران تا ۶۰ هزار میلیارد تومان اوراق را بدون برنامۀ قبلی در بورس به فروش برساند.
🔹حالا پساز سقوط شدید بورس که در ۳ ماه گذشته بیسابقه بوده، وزیر اقتصاد میگوید که «در مورد مدیریت فروش اوراق و نقدینگی و سایر اقدامات لازم برای کنترل و کاهش نرخ سود هماهنگی لازم انجام گرفت».
🔹ریزش بیش از ۴۵ هزار واحدیِ بورس در ۲ روز و پساز عرضۀ ۶۰ همت اوراق دولتی در بازار، نهتنها موجب بازگشت شاخص به کانال ۲ میلیون واحدی شد، بلکه باعث خروج ۱.۲ همت پول از بازار و افت ۹۰ درصد سهمها نیز شد.
#مجمع
#وخارزم
📌 به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت سرمایهگذاری خوارزمی با حضور بیش از ۶۰درصدی سهامداران در حال برگزاری است.
مهمترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:
✅شرکت کارند صدر جهان در نظر دارد تا پایان ۱۴۰۴ پروژه فلوتاسیون را با هدف تولید سالانه ۲۰ هزار تن کنسانتره مس و ۷۰۰ کیلوگرم طلا اجرا کند.
✅سینا سینادارو قصد گسترش خطوط تولید و قطرههای مونودوز و مالتی دوز را دارد.
✅کارند در ۶ماهه ۱۴۰۳ بالغ بر ۱۴۵ کیلوگرم طلا تولید کرده و این عدد تا پایان سال به ۳۲۰ کیلوگرم میرسد.
✅مراحل پذیرش و درج نماد کارند و و الگوریتم در حال پیگیری است.
✅نیروگاه برقی شرکت در آینده نزدیک به بهرهبرداری میرسد.
✅بیش از ۲۰ هزار درهم از یک شرکت خارجی طلب داشتیم که ۷ هزار درهم آن وصول شد و ۱۳ هزار درهم دیگر هم در دست پیگیری است.
✅پرونده مرتبط با زمينهای ونک و لاله یک بند سنواتی است که در سالهای ۹۲ و ۹۳ این دو زمين توسط مدیران وقت خریداری شد اما به دلیل مشکلات حقوقی، پیدا شدن معارض و عدم جانمایی زمین لاله با واقعیت و مستندات اسناد به شرکت منتقل نشد. پس از تغییر مدیریت پیگیری حقوقی به جد انجام و پرونده برعلیه متخلفان و فروشندگان در مراجع قضایی باز شد. درنهایت هم منجر به ابطال مبایعهنامه و استرداد ۱۱ واحد اداری در پانامال به شرکت شد و سایر موضوعات هم در دست پیگیری است.
✅درخصوص پرونده رامسر توضیح داده شد: این موضوع مربوط به شرکت فرعی سرمایهگذاری ساختمانی خوارزمی است که در سال ۱۴۰۰ پروژه نیمه سازه شامل ۱۸ سازه نیمه کاره خریداری شد اما به دلیل پیدا شدن معارض، انتقال مالکیت صورت نگرفت. پرونده حقوقی در رامسر علیه متخلفان، فروشندگان و مدیران وقت تشکیل شد و در حال پیگیری است.
#مجمع
#وخارزم
📌 ادامه گزارش آوای آگاه از مجمع شرکت سرمایهگذاری خوارزمی:
✅نیروگاه برقی در مرحله انتخاب پیمانکار است.
✅با طرح فلوتاسیون به یک تن طلای تولیدی در سال میرسیم.
✅برای پروژه فلوتاسیون به ۴ همت سرمایه نیاز داریم.
✅ارزش نیروگاه شهید قائم بیش از ۲۰ همت بوده و ارزشگذاری انجام شده است.
✅اقتصاد نیروگاه خورشیدی ساماندهی و احداث آن توجیه پذیر شده است.
✅ذخیره معدن شادان ۵۴میلیون تن است و بعد از اکتشاف احتمالا به ذخیره ۶۴میلیون تن میرسیم. ۲۰هزار متر حفاری دیگر هم تعریف شده است.
✅عمر معدن شادان در حین استخراج و بر اساس اکتشاف مشخص شده و افزایش پیدا میکند.
✅مطالبات از وزارت نیرو را از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به ۲۵۰ میلیارد تومان رساندیم.
✅درنهایت به ازای هر سهم ۳۰ تومان سود تقسیم شد و ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت میشود.
ava.agah.com
⛔️#توقف_های_بازار_امروز
⬇️ مجمع عمومی سالیانه ⬇️
#فارس
#ثشاهد
#غچین
#بمیلا
#وملل
#تپمپی
⬇️ مشمول رفع گره معاملاتی ⬇️
#ورازی #حشکوه #سخواف
#میهن #نبروج #آرمان
#شصفها #سفارود #خلیبل
#غشوکو #شستان #سپرمی
#رفاه #شسم #حرهشا
#تابا #حاریا #ثزاگرس
#وثوق #واحصا #ولقمان
#وثخوز #وتوسکا #ممسنی
#بایکا #بتک #پشاهن
⬇️ اعمال حجم مبنا ⬇️
#ثنظام
🔴 ادامه محدودیت دامنه نوسان 3±
درصد برای سهام و صندوق ها 🔴
#تحلیل_بازار
مارپیچ نزول
بازار سهام دچار مارپیچ نزول شده است و هر اقدام مداخله ای هم صورت می گیرد، برای جلوگیری از این نزول کارساز نمی افتد. از ابتدای سال تا امروز بارها دامنه ی نوسان تغییر پیدا کرده است اما در نهایت این دامنه ی نوسان نبوده که جلوی افت را گرفته. هر موقع پولی برای حمایت از بازار وارد آن شده بازار سهام شرایط بهتری پیدا کرده و هر موقع این پول تمام شده مجددا وضعیت خراب شده است. حالا هم فارغ از اینکه دامنه ی نوسان یک درصد باشد یا سه درصد یا حتی 6 درصد، برای درست شدن بازار سهام نیاز به پول حمایتی سنگینی است. پول حمایتی مشابه چیزی که چینی ها به بازار سهام خودشان تزریق کردند. اینکه اصلا الان ضرورتی برای تزریق پول به بازار سهام از نظر سیاست گذاران اقتصادی کشور وجود دارد یا نه بحث دیگری است. در ابتدای دولت پزشکیان صحبت از 50 همت حمایت پولی از بازار سهام شد که ظاهرا چیزی حدود 5 همت آن محقق شده و بقیه محقق نشده است. بازار سهام چون درگیر مارپیچ نزول است، در حال حاضر پول حمایتی بیشتری برای خارج کردن بازار سهام از بحران وجود دارد. یا اینکه باید صبر کرد این دوران به سرانجام برسد و بعد از آن خود بازار (اگر پتانسیل رشد داشته باشد) رشد خواهد کرد.
مارپیچ جنگ
ایران درگیر یک مارپیچی شده که به آن مارپیچ جنگ می گویند. معروف ترین مارپیچ جنگ، جنگ جهانی اول است. کشورها در آن دوره به مرور درگیر جنگ فراگیر شدند و ورود هر کدام از آنها به این مارپیچ و اوج گرفتن حداقل 2 سال طول کشید. نمی توان گفت چه اتفاقی می تواند ما را از این مارپیچ بیرون بکشند و اصلا نمی توان گفت این مارپیچ با شکست برای ایران تمام می شود یا پیروزی، اما چیزی که قطعی است، هزینه سنگینی در این مسیر است. هزینه ای که شاید شباهتی به جنگ های کلاسیک هم نداشته باشد. اجازه بدهید یک مثال بزنیم. همین اخلال در صادرات از خارگ و صادرات از مبادی دیگر می تواند 5 تا 7 میلیارد دلار درآمد ارزی در شش ماهه دوم را کاهش دهد.
مارپیچ ناامیدی
فعالان بازار سهام ایران تقریبا بالاترین هزینه وضعیت یک سال گذشته را داده اند. قبل از شروع این داستان جنگی، بورس ایران به فنا رفته بود. ریزش شدید اردیبهشت 1402 تا شهریور همان سال که تحت تاثیر سیاست های بودجه ای دولت در مورد نرخ گاز و غیره بود را به خاطر بیاورید. حتی اردیبهشت امسال نیز این سیاست ها ضد تولید و ضد صنعت ادامه داشت. حتی در دولت چهاردهم هم بخشی ادامه خواهد یافت. اما علاوه بر آن رشد دلار و سکه و افت مداوم قیمت سهام، خصوصا در مورد سهامی که شناور بالایی دارد (مردم بیشتر درگیر هستند) باعث شده است که یک مارپیچ ناامیدی شدیدی نیز برای سهامداران تجربه شود. مارپیچی که از آن اردیبهشت کذایی هر موقع به 2 میلیون واحد شاخص رسیده، متوقف شده است. ناامیدان منتظر هستند تا ببینند دست غیب اینبار هم در دو میلیون به دادشان خواهد رسید یا نه.
مارپیچ گیر
بخشی از فعالان بازار سهام که اتفاقا ضرر سنگینی کرده اند و از این نظر محق هستند به همه چیز گیر می دهد. از ساز و کارهای معاملاتی مثل دامنه تا دیگر ابزارهای سرمایه گذاری مثل صندوق درآمد ثابت، اوراق و حتی صندوق های طلا. این عزیزان از طرفی محق هستند چون ضرر کردند در بازار که به سیستم اقتصادی حاکم اعتماد کردند اما از طرفی بسیار آسیب رسان هم هستند. بازار سهام محوریت تشکیل بورس در ایران است اما دیگر ابزارها نیز به هر حال در سالیان گذشته ایجاد شده و توانسته از سرمایه گذاران را از دیگر بازارها جذب کند. اما همین صندوق ها درامد ثابت در مقابل سیستم بانکی نسبت به سه چهار سال پیش کوچکتر شده است (نسبت صندوق های درامد ثابت به سپرده های بانکی از 9 درصد در سال 99 به 5 درصد در شرایط فعلی رسیده است). همین سال گذشته بانک مرکزی تمام تلاشش را کرد تا صندوق های طلا را ببندد و همه چیز را در تاریکخانه ی خودش سیاست گذاری کند. ما ضرر کرده ایم اما نباید برای رهایی از این ضرر، نقش تخریب چی برای دیگران را بازی کنیم.
#حسن_کاظمزاده
💠 نرخ سود بین بانکی دوباره اوج گرفت
🔹نرخ بهره بینبانکی در هفته منتهی به ۲۵ مهر با افزایش ۰.۰۴درصدی نسبت به هفته قبل به ۲۳.۷۲درصد شد.