eitaa logo
کانال آنالیز سهم ها
5.1هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
125 ویدیو
85 فایل
تو این کانال تحلیل و بررسی سهم های درخواستی شما و همچنین سایر سهم های بازار انجام میشه. مدیر کانال: @majiddf کانال و گروه تحلیلی بورس: https://eitaa.com/channel_bourse
مشاهده در ایتا
دانلود
▫️سیمان تا ۲ هفته آینده تنها در بورس کالا معامله می‌شود مفتح، قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی: 🔹شرکت‌های سیمانی مکلف به عرضه تمام تولیدات خود در بورس کالا شدند اما برخی تمکین نمی‌کنند. 🔹تولیدکنندگانی که از عرضه محصولات خود در بورس سر باز زنند از طریق دستگاه‌های نظارتی با آن‌ها برخورد خواهد شد.
غذایی در صورت عبور از این مقاومت اهداف مشخص شده رو میتونه برسه 1400/05/18
رایانه یه مقاومت خیلی مهم رو تو 59500 داره اگه همین جوری که به شاخص هموزن توجه میشه میتونه مقاومت رو بزنه 1400/05/18
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از کانال آنالیز سهم ها
4_5800741705665743421.mp3
8.39M
بی حرف و حدیث دوست دارم روی قلبم بنویس دوست دارم هیچکی مثل تو نیست دوست دارم دوست دارم دوست دارم حسین ...
سقوط آزاد بهای طلا/ قیمت نفت به ثبات رسید 🔹️بهای هر بشکه نفت برنت دریای شمال پس از سقوط ۲.۳ درصدی خود در معاملات روز گذشته، به قیمت ۶۹ دلار و ۳۴ سنت رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۴۳ سنت افزایش، ۶۶ دلار و ۹۱ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. 🔹️بهای طلا نیز امروز در بازار‌های آسیا با کاهش ۴.۴ درصدی مواجه شد اما با بازگشایی بازار نیویورک تا حدی از این کاهش جبران شد. هر اونس طلا امروز در بازار‌های جهانی به قیمت ۱۷۲۸ دلار و ۴ سنت معامله شد که کمترین میزان خود در ۴ ماهه اخیر است. قیمت هر اونس طلا در بازار فلزات گرانبهای آمریکا نیز با ۱.۹ درصد کاهش با ۱۷۲۹ دلار و ۳۰ سنت رسید.
افزایش 15 درصدی قیمت تایر در راه است 🔹سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان تایر با بیان اینکه پیشنهاد افزایش ۱۵ درصدی قیمت داده شده است، گفت: اینکه اجازه افزایش قیمت آیا از شهریورماه داده خواهد شد یا خیر هنوز مشخص نشده است. 🔹مصطفی تنها در گفت‌وگو با بورس نیوز از افزایش قیمت لاستیک خبر داد و اظهار کرد: نرخ گذاری لاستیک به این صنعت واگذار شده، اما سازمان حمایت بر آن نظارت خواهد داشت.
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
هر جور حساب کنین خرید بعدی میتونه بعد از شکست مقاومت 290 باشه
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
مقاومت مهمی رو پشت سر گذاشت
وب پولبک رو زده
گزارش بازار با افزایش قیمت دلار رنج مثبت قوی کشیدند
اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی نسبت به گزارش توجیهی هیئت مدیره در خصوص 🏭 شرکت: سرمايه گذاري ساختمان ايران ✅ درصد افزایش سرمایه : 5733 درصد 🔰منبع تأمین افزایش سرمایه: ◀️ سایر اندوخته ها ،مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها