کانال آنالیز سهم ها
#غمارگ
غمارگ فشار فروش را کم کرد
رفت حمایت دوم ۱۳۴۰
کانال آنالیز سهم ها
منفی های فردا #ولیز قابل بررسی
#ولیز از منفی ۱.۲۹ برگشت 🤷♂
برمدار مثبته
باید دید تایید میشه صف خرید بشه
#مالیات سپرده و صندوق
اگر فرض کنیم شخصی 20 میلیارد تومان در بانک (یا صندوق درآمد ثابت) با نرخ 25% سپرده گذاری کند
👈🏻با توجه به لایحه پیشنهادی مالیاتی دولت
🔹 نرخ سود بانکی بعد از کسر مالیات به کمتر از 17% به فرد مذکور پرداخت خواهد شد. پارسیس
کانال آنالیز سهم ها
#خمحور
مقاومت5150 مهمه اکه بالای این تثبیت کنه میره تا کادر زرد
#تحلیل_بازار
متعادل منفی
بورس امروز را منفی شروع کرد. بعد از چند روز که بازار مثبت شروع میشد و بعد منفی میشد، اینبار دیگر خریداران اقدام به خرید در مثبتها نکردند و بازار از همان شروع منفی بود. البته شدت منفی بالا نبود ولی بههر حال بازار درحالی به کار خودش پایان داد که 75 درصد نمادها منفی بودند. معمولا زمانی که بازار چند روز پشت سر هم سعی میکند مثبت شود اما ناکام میماند، بعد دلیلی برای منفی شدن پیدا میکند. البته کلا بازار بهشدت تحت کنترل است و انتظار عکسالعمل منفی یا مثبت شدید از آن را نداریم.
عرضههای بدون برنامه
عرضههای اولیه و پذیرهنویسیها خوب هستند اما بهشرطی که با برنامه باشند. در حالی که بازار در رکود عمیقی فرو رفته، یک روز قبل از پذیرهنویسی سنگین فصباح ( به مبلغ 4500 میلیارد تومان در 10 روز) این پذیرهنویسی اطلاعرسانی میشود. هر پذیرهنویسی یا عرضه اولیه نیاز به برنامه حداقل یک ماهه بازاریابی دارد تا عموم سرمایهگذاران علاقهمند را جذب کند. در غیر اینصورت اکثر این پذیرهنویسیها و عرضههای اولیه با شکست مواجه خواهند شد.
در انتظار لایحه بودجه
فردا لایحه بودجه توسط رئیسجمهور به مجلس ارائه میشود. امسال مهمترین موضوع بودجه بحث مالیات خواهد بود. لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم نشان داد که وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه برنامه افزایش سنگین درآمدهای مالیاتی دولت را دارند. در بودجهی سال آینده بهنظر میرسد، بار سنگین افزایش بر روی دوش مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی و اصناف و مالیات بر عایدی خواهد بود. مالیات عملکرد شرکتها محلی است که برنامهی افزایش جدی در آن وجود ندارد. البته معافیت مالیات صادرات و برخی اقلام مانند تسعیر ارز نیز کاهش پیدا میکند اما در مجموع نمیتوان انتظار داشت مالیات اشخاص حقوقی افزایش قابلتوجهی داشته باشد. مالیات ارزش افزوده نیز افزایش قابلتوجهی خواهد داشت. اشخاص حقیقی و مصرفکنندگان بایستی با نگرانی منتظر لایحه بودجه باشند.
کنترل دلار
بانک مرکزی و وزارت صمت با سه تاکتیک توانستند قیمت دلار آزاد را کنترل کرده و به 50 هزار تومان بازگرداند. در وهلهی اول با فشار به پتروشیمیها، عرضه ارز نیمایی (37500 تومانی) را افزایش دادند تا کسانی که تخصیص ارز پتروشیمی گرفتند زودتر به ارز برسند. در وهله دوم با ترغیب صادرکنندگان غیرمشمول عرضه در نیما، عرضه ارز به شکل کوتاژ را افزایش دادند و این باعث شد تقاضای واردات به بازار آزاد نزند. در وهلهی سوم نیز با ایجاد گلوگاه در فرایند رسیدن به تخصیص، صف قبل از تخصیص را افزایش دادند تا تقاضا نتواند بهسرعت وارد فرایند درخواست ارز شود.
1402/08/29
#حسن_کاظمزاده
فردانامه
آنطور که از وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر میرسد و مسوولان این وزارتخانه نیز کم و بیش اذعان میکنند، قرار است مدل قیمتگذاری خودرو تغییر کند. وزارت صمت به دنبال آن است که به واسطه رشد عرضه از مسیر تولید داخل و واردات، تنوع را در بازار بالا ببرد و فضایی رقابتی را ایجاد کند، فضایی که دیگر انحصار در آن چندان محلی از اعراب نداشته باشد. مسوولان صمت البته به طور دقیق از جزئیات برنامه قیمتی خود رونمایی نکردهاند، اما طبق آنچه در طرح تحول صنعت خودرو و در بخش راهبرد اصلاح قیمت تمامشده خودرو آمده، قرار است طرحی جدید به کار گرفته شود.
در این طرح، برای ۱۰۰درصد قیمت تمامشده خودرو هشت آیتم مختلف در نظر گرفته شده است که شامل هزینه مواد، هزینه دستمزد، هزینههای سربار تولید، هزینههای گارانتی، هزینههای توسعه محصول، هزینههای استهلاک، هزینههای سربار ستاد و فروش و سود خالص میشود. در این بین، برای بخش مربوط به هزینه مواد، سهم ۴۵ تا ۵۵ درصدی در نظر گرفته شده است، به این معنی که حداقل ۴۵ و حداکثر ۵۵درصد از سهم قیمت تمامشده به هزینه مواد ارتباط دارد. برای هزینه دستمزد نیز سهمی حداقل ۱۰ و حداکثر ۱۴درصدی در نظر گرفته شده است. تا اینجای کار، مجموع سهم هزینه مواد و دستمزد به حداقل ۵۵ و حداکثر ۶۹درصد میرسد. در این طرح اما برای بخش هزینههای سربار تولید سهم ۸ تا ۱۲درصدی لحاظ شده است. همچنین سهم هزینههای گارانتی نیز در مدل مدنظر وزارت صمت، به حداقل ۱.۵ و حداکثر سهدرصد میرسد.
در این مدل برای توسعه محصول هم سهم در نظر گرفته شده تا خودروسازان بتوانند از دل آن توسعه را دنبال کنند. این هزینه حداقل سهدرصد و حداکثر ششدرصد در نظر گرفته شده است. آیتم بعدی هزینه استهلاک است که یک تا ۱.۵درصد سهم برای آن در نظر گرفته شده است. هزینههای سربار ستاد و فروش نیز بین سه تا ششدرصد لحاظ شده است. در نهایت وزارت صمت برای خودروسازان سود خالص نیز در نظر گرفته که حداقل ۱۲ و حداکثر ۱۶درصد است.