هر خودرویی که باز می کنیم میگه منو بخر
کاملا در اصلاح کامل
دیگه فرصتی باقی نمونده
#علائم_اصلاح
یکی از سوالات متداولی که پرسیده می شود این است که راند بعد اصلاح کی شروع می شود و چه زمانی باید بیشتر احتیاط بکنیم؟!
شاید بازار را بتوان به یک مسابقه ی دو ماراتون تشبیه کرد و هر کدام از بزرگان که زودتر به خط پایان برسند آن موقع باید احتیاط کرد.
برای همین خاطر من ۳ تا از بزرگان بازار یعنی شپنا و فولاد و وغدیر را معیار قرار دادم و هرکدام که زودتر به خط پایان یعنی هدف خود برسند آن موقع ترجیح می دهم که برداشت سود بکنم.
#وغدیر هدف ۳۹۰۰ تومان
#شپنا هدف ۹۰۰۰ تومان
#فولاد هدف ۳۵۰۰ تومان
👈چیزی که در این بین مشخص است بازار ما در چند روز اخیر بعد برگشت گروه پالایشی دوباره مثبت شد و این نشان دهنده ی آن هست که بازار همچنان دنباله روی این گروه می باشد بنابراین شپنا برای من معیار اصلی خواهد بود. ادیبی
کانال آنالیز سهم ها
فیلتر کمترین میزان بازدهی 3 ماهه بهمراه احتمال تشکلیل واگرایی مثبت.
اعلام کرده بودم در خصوص روند بازار سرمایه اظهار نظری را نخواهم داشت اما اتفاقات امروز باعث شد مجبور باشم توضیحاتی را ارائه بدهم.
اینکه نمیخواهم در خصوص بازار سرمایه اظهار نظر کنم نه به این خاطر است که بازار ارزنده نیست و این ارزندگی نه به آن منظور است که بگوییم سهام کمتر از ارزش خود معامله می شوند و تعداد سهامی که کمتر از ارزش خود معامله می شوند کم کم به تعداد انگشتان یک دست رسیده است.
پس فلسفه این ارزندگی چیست ؟ منظور از ارزندگی در شرایط حاضر همانند چند بار قبلی که تکرار کردم انتخاب بین بد و بدتر است. یعنی یک تلنگری طی یک سال گذشته به مردمی خورده است که شیوه سرمایه گذاری آنها سنتی و بیشتر از طریق سپرده گذاری در بانک بوده است. حالا این عزیزان متوجه شده اند که در فضای تورمی چنین سود سپرده بانکی را دریافت کردن شاهکار نیست و بازدهی واقعی منفی است. به عبارتی تورم واقعی بالای ۳۰٪ و نرخ سود سپرده بانکی ۱۵٪ و این یعنی نرخ بازدهی واقعی سرمایه گذاری در بانک منفی است.
خب این مردم اکنون باید چه کار کنند؟ پول های خارج شده از سیستم بانکی چه سرنوشتی دارند ؟ این پول ها خودشان را در مقابل بازار مسکن، ارز، خودرو و... می بینند و در مقابل این بازارهای کالایی بازار سرمایه قرار دارد که به دلیل سهولت معامله در آن، نیازمندی به نقدینگی اندک و از همه مهمتر عدم نیاز به فضا برای نگهداری (در خصوص بازارهایی مثل خودرو) مکانی جذابی برای پول های سر گردان شده است.
امروز کسی از قیمت لوازم خانگی حرفی نمیزند، از قیمت خودرو حرفی نمیزند و تمام توجه ها به بالا و پایین شدن قیمت ها در بازار سرمایه است. وقتی قیمت یک یخچال سر به فلک کشیده مشخص است پدر خانواده برای رسیدن به قدرت خرید قبلی تلاش خواهد کرد با همان پول جهیزیه اقدام به سرمایه گذاری کند و چه مکانی بهتر از بازار سرمایه ؟
امروز مقامات نمی توانند اظهار نظر کنند که مردم باید با پول مازاد خود وارد بازار سرمایه شوند !!! کدام پول مازاد ؟ اتفاقات اخیر در اقتصاد باعث شده است که نه تنها پول مازادی برای مردم عادی (منظور آن ۹۶٪) نماند بلکه حتی بخواهند آن پول اساسی خودشان را هم درگیر سرمایه گذاری کنند !!!
شنیدن حرف حق واقعا تلخ است اما هیچ فرقی نمی کند چه در بازار ارز، چه بازار مسکن و چه بورس نگرش دیگر سرمایه گذاری نیست و بیشتر شبیه بازی است (بازی روی تصمیمات دولت یا وضعیت اقتصاد) و این بازی در جهت تلاش برای حفظ وضع موجود است و اگر غیر این بود یک خبر با بازار اینکار را نمی کرد.
حالا فلسفه ارزندگی مشخص شد. بازی در بازار ارز ؟ مسکن؟ طلا؟ خودرو؟ یا بورس؟
به راستی که بازی در بازار سرمایه آسان تر است.
پس دلیل کنار کشیدن ما از بازار این نیست که بیخیال آن شدیم و ما همسو با شما هستیم اما وقتی شانش حاکم مطلق بازار است ترجیح می دهیم سکوت کنیم تا از احتمال بدشانسی ما کسی زیان نکند. امروز تنها یک چشمه از وضعیت جاری بازار را دیدیم و اینجا آنجایی است که باید خوشانش باشی.
تاز زمانی که وضع اقتصاد این باشد، بازار سرمایه و روند اصلی آن به قوت خود باقی است و آنچه بازار سرمایه را متاسفانه جذاب می کند چیزی که است که در علم اقتصاد از آن به عنوان «خوب نبودن حال اقتصاد» یاد می کنیم:
۱) نگاهتان به گزارشات بانک مرکزی باشد
۲) نگاهتان به اخبار سیاسی پازل گونه باشد.
۳) نگاهتان به وضعیت بودجه ای دولت باشد
هرگاه ۳ مورد یاد شده حکم بر بهبود اقتصاد داد بدانید که باید کمی محتاط بازی کنید. کارشناس بورس
کانال آنالیز سهم ها
#ختوقا
#بررسی_بنیادی
✅ شركت سهامي عام توليدي قطعات اتومبيل ايران در سال 1352 بنام شركت صنعتي رضا تأسيس و در شهرستان مشهد به ثبت رسيد. درسال 1357 به شركت قطعات اتومبيل ايران تغيير نام پيدا كرد
✅ شرکت تولید قطعات اتومبیل ایران از جمله شرکتهای قطعه سازی برتر و با اهمیت کشور میباشد که شرکتهای تحت مالکیت این هلدینگ به شرح زیر میباشد :
🔸الکتریک خودرو شرق(بورسی با نماد خشرق) با مالکیت 47 درصد
🔸اگزوز خودرو خراسان با مالکیت 100 درصد
🔸تولید قطعات محوری خراسان با مالکیت
100 درصد
🔸کابل خودروی سبزوار با مالکیت 100 درصد
🔸مبدل خودروی پاک با مالکیت 90 درصد
🔸رام سازی ایمن مانا با مالکیت 96 درصد
در ادامه به بررسی صورتهای مالی شرکتهای زیر مجموعه و براورد ارزش ذاتی این سهم میپردازیم