#دستورالعمل_مجرب...
🍃حضرت آیت الله بهجت در موارد بسیاری که مردم برای مشکلات ازدواج و یا پیدا کردن شغل مناسب و نیز دیگر مشکلات زندگی ، راه حلی می خواستند ، آن ها را به خواندن نماز جعفر علیه السلام رهنمون می کردند.
🍃ایشان می فرمودند: نماز جعفر طیار را به ترتیب و دعای بعد از آن در کتاب مفاتیح را بخوانید و بعد از نماز و ادعیه آن به سجده بروید و با چشم گریان ، اگر چه با قطره اشکی که چشم تر شود،اشک بریزید و حاجتتان را بخواهید.
📚بهجت الدعا_صفحه ۳۶۸
.
کانال عارفین 👇
@arefeen
#او_میبیند...
🍃گویند که هنگامی که خواست زلیخا با یوسف خلوت کند حجابی میان خود و معبودش قرار داد که شاهد گناهش نباشد... به راستی ما چقدر از معبودمان حیا میکنیم درحالی که او را شاهد بر اعمالمان می بینیم؟
#کانال_عارفین.
کانال عارفین 👇
@arefeen
#برکات_وجود_امام_خمینی_ره
آیت الله بهاءالدینی:ائمه از وجود امام ، خوشحال و مسرورند. امام در روحانیت شاخص بود و حضرات معصومین(ع) به ایشان مبتهج بودند.
#کانال_عارفین
.
کانال عارفین 👇
@arefeen
#انگشت_به_جای_قاشق❗️
🍃شيخ عباس قمى : من با انگشتانم غذا می خورم ، چون با این انگشتان روايات ائمه(ع) را نوشته ام و به برکت آن امیدوارم...
#کانال_عارفین
.
کانال عارفین 👇
@arefeen
#ما_بودیم_چیکار_میکردیم⁉️
🍃عالمی کتابی نوشته بود و فرد دیگری آن را بنام خود به چاپ رسانیده بود. آن عالم ، جلد دوم کتاب را برای آن فرد ، فرستاده و فرموده : هدفم رساندن این مطالب به اهلش بود ، جلد دوم را نیز به نام خود چاپ نمایید.
#کانال_عارفین
.
کانال عارفین 👇
@arefeen
#به_زودی_همه_تجربه_میکنیم...
🍃آیت الله کوهستانی : فردای قیامت مردم دوست دارند به دنیا برگردند و یک "لا اله الا الله" بگویند و بمیرند...
#کانال_عارفین
.
کانال عارفین 👇
@arefeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخی_زیبا_به_شبهه_معروف❓
🎥کلیپ تصویری
🍃حجت الاسلام قرائتی : آقا مگه در اسلام آزادی نیست ؟ مگه نمیگه قران "لا اکراه فی الدین" پس چرا کسی که از دین خارج بشه رو میکشن؟
#کانال_عارفین
.
کانال عارفین 👇
@arefeen
#فقط_میخوام_امامشون_دیرتر_بیاد❗️
🍃از شیطان پرسیدند: گمراه کردن شیعیان چه سودی دارد ، گفت: امام اینها که بیاید روزگار من سیاه خواهد شد . اینها که گناه میکنند امامشان دیرتر می آید ...
#کانال_عارفین
.
کانال عارفین 👇
@arefeen
#ذکر_دائمی_عارف...❗️
🍃عارف توحیدی مرحوم سیدهاشم حداد(ره): برای سالک شایسته است که در همه حالات ذکر یونسیه ، یعنی " لا إله إلا أنت سبحانک إنی کنت من الظالمین " ذکر دائمش باشد.
📚کتاب دلشده ، ص ۲۰۱
#کانال_عارفین
.
کانال عارفین 👇
@arefeen
#زهد_رو_بعضیا_اشتباه_تعریف_کردن
🍃آیت الله بهجت : #زهد ، با داشتن دنیا منافات ندارد .میزان در زهد ، دنیا داشتن یا نداشتن نیست ؛ بلکه میزان ، #دل_بستن_یا_نبستن_به_دنیا است .
#کانال_عارفین
.
کانال عارفین 👇
@arefeen