7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای مذهب جعفری... استاد دانشگاه
خیلی کوتاه رمز ریال.خطر جدی.
مساله که اقتضا ایران رو در آینده کاملا از پا درمیاره.
انتشار اولین بار در کانال شیعه
دوستانی که حجم نت ندارن براتون تبدیل به ویس تنها کردیم بعد این پست بشنوید.
♻️@Shiitee
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸زیتون؛ درخت شهرداری ها !🔸
🌳 بعضی ها عقیده دارند که در شهرها و بوستان ها باید #درخت_غیر_مثمر کاشت. شهرداری ها هم درخت های غیر مثمر مانند کاج و سرو و از این قبیل درختان می کارند. این #اشتباه_است. شما بروید کشورهای اروپایی را ببینید. مثلاً در ایتالیا، درختان زیتون با تنه های بسیار قطور و کُلُفت وسط خیابان ها کاشته اند. گاهی هم در آن جاها سرماهای بسیار سخت و چند درجه زیر صفر دارد که درخت های زیتون را خشک می کند، اما دوباره از پایین جوانه می زند و بالا می آید. اصلاً درخت زیتون #درخت_شهرداری هاست؛ علتش این است که مثلاً اگر درخت نارنج بکارند، تا نارنجش می رسد مردم می کَنَند و چیزی را که مالکش نیستند به خانۀ خودشان می برند. اما زیتون میوه ای نیست که از درخت بکَنَند و بخورند. هرکه میوۀ درخت زیتون را بکند، خودش پشیمان می شود! تلخ است و قابل خوردن نیست. عمل آوردن آن هم اینطور نیست که آدم بگوید اگر درون دیگ بپزد خوب می شود. اگر بخواهند روغنش را هم بکشند نیاز به یک کارخانه روغن کشی دارد.
به این دلایل است که میوۀ درخت زیتون را هیچ کس سراغش نمی رود. لذا برای شهرداری ها بسیار مفید است؛ چون هم #نگهداری اش آسان است، هم #بهره_های فراوانی دارد، مانند استفاده از #سایه، #درآمد_زایی و منافع بسیار دیگر. پس زیتون در واقع درخت شهرداری هاست.
🌳 زیتون درختی است که #عمرش بسیار زیاد است. درخت زیتون تا #هزار_سال عمر می کند! اصلاً درباره درخت زیتون این جمله درست است که زیتون مرگ ندارد، مگر این که او را بکشند. درختان زیتونی در عالم هستند که چند هزار ساله اند!
از جهت بازدارندگی باران، درخت زیتون، بهترین درخت برای #آبخیزداری است. درخت زیتون، برگ ریزان ندارد. در فصل زمستان، درختانی مثل انجیر و انگور که برگ ریزان دارند، وقتی باران به شاخه های آنها می خورد، سرعت و شدت باران را متوقف نمی کنند و این موجب صدمه به خاک می شود. اما درخت زیتون اجازه نمی دهد باران به زمین بخورد؛ یعنی زیتون می تواند اولویت اول برای آبخیزداری باشد؛ بلکه از انجیر هم برای این کار مناسب تر است و خاک سطحی را نیز حفظ می کند.
🌳 هر چه سن درخت بیشتر می شود، شاخه ها بالاتر و ریشه ها در اعماق زمین پایین تر می روند و این دو در جهت مخالف هم حرکت می کنند. مثلاً ما در طرح «فلاحت در فراغت»، در دشتکوه و هرجا که مُیَسّر بوده است، درخت زیتون کاشته ایم. هرجا که سیل آمده است، در آنجا درخت زیتون قطرش و بلندی اش دو برابر شده است؛ یعنی سیل برای درخت نعمت است و این درختان به نحوی #مانع_سیلاب شده اند.
به عکس، در جاهایی که سیل گیر نبوده است، درختان زیتون کوتاه قد مانده اند.
🌳 سیل را وقتی کنترل کنید #نعمت می شود. در جاهایی که باران می بارد، اگر درخت وجود داشته باشد و باران را مهار کند آب وحشی را اهلی می کند و باران به نعمت تبدیل می شود. لذا باید از این نعمت خدادادی استفادۀ بهینه کرد و در امر #آبخیزداری با استفاده از کاشت درخت زیتون حداکثر استفاده را از آب و باران و سیل نمود.
🌳 زیتون #شجرۀ_مبارکه است: قرآن می فرماید: «شجرة مبارکة زیتونة لا شرقیة و لا غربیة یکاد زیتها یضییء»؛ گشایش کار ما در کاشت درختان زیتون است.
♻️@Shiitee
🔸دکتر طریقت منفرد، وزیر اسبق بهداشت: اثبات میکنم وزارت بهداشت زیر نظر نتانیاهو(ی یهودی) اداره میشود...
❌(و یهود اون رو کُشت تا بیشتر ازین افشاگری نکنه و مردم برده گونه به دروغهای وزارت بهداشت چشم بگویند، چه سی سال پیش در موضوع کاهش جمعیت و چه الان در موضوع کرونا و واکسن...)
#ایران جوان
#افزایش جمعیت
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
♻️@Shiitee
بیتعارف با حاج آقا رئیسی :
_والا حاج آقا قصد جسارت نباشه، اما مثلا یه معلم دون پایه وقتی مبصر یا ارشد کلاس انتخاب میکنه اگه ارشد یه سوتی بزرگ بده میذارش کنار... چه برسه دوتا سوتی بزرگ بده.. اونم از بین چند بار حرف زدنش این دوتا سوتی عَلَم بشه!!!
-خب چی شده مگه؟؟
-هیچی. یه بار آقای مخبر، لو داد که سفیران ایران چه جوری تحریمها رو دور میزنن که این سوتی انقد ناشیانه بود خودش آخر حرفش گفت :حالا این حرفم نباید میزدم.
چند روز پیشم چند بار گفت :مگه دووولت باید خونه بسازه؟؟ اصن کی گفته دوووولت خونه میسازه؟؟
-خب دولتیکه وعده ساخت چهارمیلیون خونه رو داده حتما دستی بر آتش داره دیگه.
-بالاخره حاجی معاونت ششدونگ نیست مثه بعضی وزیرات. البته خودت میدونی. از ما گفتن بود.
♻️@Shiitee
#مهم
🔴#علیرضا_اکبری به جرم جاسوسی به اعدام محکوم شد
از وی به عنوان «یکی از مهمترین عوامل نفوذی سرویس جاسوسی انگلیس در مراکز حساس و راهبردی کشور» نام برده شده که پس از طی فرآیندی طولانی و چند لایه در حوزههای ضد اطلاعاتی، فنی و عملیات فریب دستگیر شده است.
علیرضا اکبری دارای دسترسیهایی به برخی دستگاههای حساس کشور بود و در همان حد نیز اطلاعات مکتسبه را به صورت کاملا آگاهانه و به دفعات متعدد در اختیار سرویس جاسوسی دشمن قرار داده بود.
این جاسوس در جریان اخذ ویزا از سفارت انگلیس در تهران توسط مامورین اطلاعاتی مستقر در آن سفارت، نشان شده و مورد مصاحبه قرار میگیرد و سپس و در خلال سفرهای شخصی خود به اروپا ، به استخدام تمامعیار سازمان جاسوسی انگلستان در میآید.
پس از تشکیل پرونده قضایی برای متهم و صدور کیفرخواست، پرونده به دادگاه ارجاع و جلسات رسیدگی با حضور وکیل متهم برگزار گردید و بر اساس مستندات متقن موجود در پرونده این فرد به جرم جاسوسی برای انگلیس به اعدام محکوم شد.
ازجمله مسئولیتهای اکبری، معاونت وزارت دفاع در دولت اصلاحات (دوره وزارت علی شمخانی) بوده و مسئول نظامی قطعنامه ۵۹۸ است.
♻️@Shiitee