14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹عهد عاشقانه
👌به آرامشی که در چهرهی همسر شهید امیدزاده است دقّت کنید. او از همراهیِ 30 سالهی خود با شهید میگوید.
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin
44.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 علی مولا
🎊 میــــــــــــــــلادِ
مولیالموحدّین
امـــامالمــتّقیــن
امیــر المومنین
مبـــارکبــــاد🎊
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin
⭕️ هدایتِ فرد لجوج
❓چه رفتاری داشته باشیم با کسی که از سرِ لجاجت، دین را نمیپذیرد و حتی ما را مسخره میکند؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
✍️ همیشه و همواره در عرصهی تربیتی به این مسئله توجه کنیم که وظیفهی ما فقط ارشاد، روشنگری و بیدار سازی است و نه اجبار! حتی اگر مخاطب، فرزندِ دلبندِ ما یا همسرِ ما باشد! خدا میتوانست همه را جبراً هدایت کند اما هدایتِ جبری، مطلوبِ خدا نیست. ما نیز نباید این سنّت و قانونِ خدا را زیرِ پا بگذاریم.
❌اصرارهای شما برای هدایتِ اطرافیان اگر از حدّ اعتدال خارج شود، نتیجهی عکس میدهد و طرفِ مقابل را در نپذیرفتنِ دین، جسورتر میکند. کسی که با وجودِ توجیه و روشنگری، باز هم متمایل به دین نمیشود، اینجا اصرارِ شما، قطعاً بر ضلالتَش میافزایَد و نه هدایتَش.
✅ خدا در سورهی عبس پیامبرش را نهی میکند از هدایتِ آن مَردی که پُشت میکند و روی بر میگرداند و میفرماید: "تو متصدّی هدایت کسی که خودش نمیخواهد نیستی". به خواب رفته را میتوان بیدار کرد ولی کسی که خود را به خواب زده و نمیخواهد بیدار شود را هر چقدر بیشتر بیدار کنید، خود را خسته کردهاید! در نهایت او نیز بیدار نخواهد شد. پس از توجیه و روشنگری، او را رها کنید تا خودش ناز بکشد و برگردد. وظیفهی ما و خدای ما و همهی پیامبران، ابلاغ است و نه اجبار.
✍️ موضوعِ سخنِ ما در موردِ کسی نیست که مشتاق و تشنهی تغییر و تحول است. سخن سرِ کسی است که آسمان و ریسمان را به هم میدوزَد که برای مثلا نماز نخواندنَش توجیه بیابد و به روندِ آلودهاش ادامه دهد. هر کاریاش هم میکنیم قانع نمیشود تغییرِ رویه بدهد. منطقِ شما در مواجهه با این فرد چگونه است؟
☝️من خطاب به این شخص میگویم آنچه شرطِ بلاغ بود، گفتم! دیگر خود دانی! اصلا نماز نخوان! اصلا نماز نخواندنِ تو، چه لطمهای به من یا خدا میزند؟ اصلاً هر کسی لیاقتِ نماز را ندارد!! ناز و التماسِ این فرد را که نباید بکشید شما. لوسَش نکنید. طبقِ منطقِ قرآن، انسانها در برابرِ حق یا "یَسعی" هستند یا "استغنی".
1️⃣ یسعَی: خدا برای اولیها به پیامبر میفرماید کسی که نزدِ تو میآید و تشنهی هدایت است را دریاب و نسبت به او "تلهی" و غفلت نداشته باش: وَ اما مَن جاءک یسعی و هو یَخشی فأنت عنهُ تَلهّی؟!
2️⃣ إستَغنَی: برای دومیها یعنی کسی که خودش را مستغنی و بینیاز از هدایت میبیند و نمیخواهد حق را بپذیرد میفرماید: "وَ أمّا مَن استغنی فأنتَ لَهُ تصدی"؟! یعنی کسی که اظهار بینیازی میکند، آیا تو متصدیِ هدایتَش هستی؟
❓آیا کسی که با هزار ناز و ادا نمیپذیرد انتخابگرِ سرنوشتِ خوب برای خود باشد و هیچ منطقی را نمیپذیرد آیا من متصدیِ اقناعَش هستم؟! کسی که روحیهی حقپذیری نداشته باشد، اصرارِ من بر هدایتَش سه عیبِ اساسی دارد:
👈 1. او را لجوجتر میکند! نوجوانانی به ما مراجعه میکنند و میگویند ما حجاب و نماز و دین را دوست داریم. اما از بس والدینِ ما مکرر ما را به دین توصیه میکنند از لجِ والدین، بر خلافِ نظرِ آنان عمل میکنیم.
👈 2. دین و منطقِ عقل، بتعبیرِ سورهی عبس، "مرفوعهی مطهره" است. والا و عزیز است. پس او باید نازِ شما را بکشد. اصرارِ من این تصور را در او ایجاد میکند که جنس و کالای من بُنجُل است و او خودَش را طاقچه بالا میگیرد. کسرِ شأنِ دین و متدیّن است که نازِ کسانی را بکشد که بنایشان بر نپذیرفتنِ حق است.
👈 3. تمرکزِ شما رویِ این فرد، باعث میشود از وظایف و تکالیفِ دیگرتان بمانید. برای تشنگانِ بصیرت و هدایت وقت نگذارید. بتعبیرِ سورهی عبس، تصدیگری (پرداختن) به هدایتِ آن مستغنی(حقناپذیر)، منجر به تلهی (غفلت) از یَسعی (مشتاقِ هدایت) میشود.
✍️ لذا چه در مسائلِ فرهنگی و چه در مسائلِ سیاسی، مبنای جذب و مشارکتِ حداکثری سرِ جایَش محفوظ. اما من و شما باید وقتمان را برای کسانی بگذاریم که وقتی با آنان سخن میگوئیم ابرازِ استغناء نکنند؛ بلکه ابرازِ یَسعی کنند.
➕ وقتی میبینید سخن با او "آب در هاون کوبیدن" است اصلا با او در مورد دین سخن نگوئید و اگر اون هم سخن گفت یا از درِ تمسخر و طعنه در آمد، شما بزرگوارانه سکوت کنید. البته به او بفهمانید که این ترکِ گفتگو، از بابِ بیتفاوتی نیست. از بابِ بیمبالاتیِ تو است. وقتی نمیتوان "عقلِ" کسی را با "منطق" و نطق و گفتگو تصرّف کرد، اینجا باید تاکتیکِ خودتان را عوض کنید. از این به بعد باید با "محبت" و نه بحث و گفتگو، "قلبِ" او را تصرف کنید. در آینده سرش که به سنگ خورد، میگوید مادر، پدر یا همسرِ مهربانی دارم که در هر حال آغوشَش به رویِ من باز است؛ و در هر حال خیلی دعایش کنید که برگردد.
🆔 @SinJimDin
🔹مولود کعبه
🎊 ولادت مولای متقیان در خانهی کعبه فضیلتی است منحصر به فرد که از جهات مختلفی قابل دقت و نظر است:
1️⃣ عظمت مولا آنقدر والا است که کانونیترین نقطهی زمین یعنی کعبه، پذیرایش میشود.
2️⃣ ورود زن نفساء به مسجد ممنوع است. حضرت مریم علیها سلام برای وضع حمل، از عبادتگاه خود دوری گزید و به مکانی دیگر رفت: "فَحَمَلَتْهُ فَانتَبَذَتْ بِهِ مَکاَنًا قَصِیًّا".
➕ اما در جریان ولادت امیرالمؤمنین، دیوارهی کعبه در برابر فاطمهی بنت اسد شکافته میشود و سه روز در خانهی خدا اقامت میگزیند.
3️⃣ کعبه، نماد توحید و بندگی است. چنین مکانی اگر تولدگاه کسی باشد، نشان از اتصال وی و پیروانش به توحیدِ ناب دارد. حتی میتوان گفت شرط بندگی و درک مقام توحید، اعتقاد به ولایت امیر المؤمنین است.
✍️ و چه زیبا گفت آقا سید مرتضای عزیز در کتاب فتح خون: "عجب تمثیلی است این که علی مولود کعبه است. یعنی باطن قبله را در امام، پیدا کن. امّا ظاهرگرایان از کعبه نیز تنها سنگهایش را میپرستند. تمامیت دین به امامت است، امّا امام تنها مانده و فرزندان امیّه از کرسی خلافت انسانِ کامل تختی برای پادشاهی خود ساختهاند".
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin
👉1👈
🔹کاشت مُژه و ناخن
❓حکمِ کاشتِ مُژه و ناخن مصنوعی چیست؟ در موردِ حد و مرزِ آرایشِ بانوان هم توضیح دهید.
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ: پیامبرِ خدا در یک حدیثِ مُسند و موثق میفرمایند: "لِلرِّجَالِ قُصُّوا أَظَافِيرَكُمْ وَ لِلنِّسَاءِ اتْرُكْنَ فَإِنَّهُ أَزْيَنُ لَكُنَّ". یعنی بر مردان است که ناخنهایتان را کوتاه کنید و بر زنان است که بلند نگهدارند ناخنها را چون زینت است برای آنان". اصول کافی/ج6/ص491
☝️پس دینِ اسلام با نگهداشتنِ ناخُن و بلند کردنِ آن برای بانوان، هیچ مشکلی ندارد. فقط باید به ملاحظاتِ بهداشتی و شرعیِ آن توجه شود. ملاحظاتِ شرعی مثلِ اینکه باید مراقب باشند تا جلبِ توجهِ نامحرمان را نکنند. رنگ کردنِ ناخُن هم همین حکم را دارد.
💅🏻 اما در موردِ اکستنشنِ مُژه که چند ماه رویِ پلک میماند یا ناخنِ مصنوعیِ دائمی باید توجه داشت که همهی اینها مانعِ رسیدنِ آب به اعضایِ وضو و غسل میشود. نه فقط ناخن و مُژهی مصنوعی که هر آنچه مانع رسیدن آب بشود مثلِ لاک، گِل، انگشتر، روغن و... باید از اقدام به وضو یا غسل، از اعضای مربوطه بر طرف شود.
💄لوازمِ آرایشیِ جدید بر خلافِ موادِ آرایشیِ قدیم مثلِ حنا و سفید آب، یا جِرم دارند و یا چربی که در هر دو صورت مانع رسیدن آب به پوست میشوند. برای تشخیصِ جرم کافی است با نوکِ ناخن، سطحِ مورد نظر را بتراشید و برای تشخیصِ چربی، مقداری از آن مادهی آرایشی را بزنید به پشتِ دست بزنید و چند قطره آب رویش بریزید؛ اگر قطره قطره شد، یعنی چربی دارد.
✍️ در آیهی ششم از سورهی مائده ـ آیهی وضو ـ به لزومِ شستنِ صورت، دستها و مسحِ سر و پا تصریح شده است. وقتی خدا صراحتاً میگوید باید به این مواضع، آب برسد حالا بینِ مطالبهی خدا و کششِ دلَم، کدامیک باید فدای دیگری شود؟! خواستهی دلِ خودَم؟!!! خودپرستی یا خداپرستی؟!!
⚠️ یکی از عواملِ تنبلیِ بانوان برای عبادت، این است که سختشان میآید لوازم آرایشی را پاک کنند! جایِ بسی تعجب است که حتی برایِ برای بانوانِ مذهبی هم ناخن و لاک و آرایش مهمتر از نماز است!!! ناخن، بزرگتر از خدا!!! این نشان میدهد که طرّاحانِ لوازمِ آرایشیِ مدرن خوب به هدفشان رسیدهاند.
➕ بیادِ کلامِ یکی از مدیرانِ شبکههای ماهوارهایِ ضد دین افتادم که میگفت: "برای نابودی خانواده ایرانی باید اول، مادر خانواده را به لجن کشید". بعضیها بخاطرِ خدا جان و مالشان را تقدیم میکنند و بعضیها بخاطرِ خدا حاضر نیستند از لاکِ ناخنشان بگذرند!!
🚫 خانمهای متاهل بیشتر دقت کنند! غسلهای زنانه (حیض و نفاس و استحاضه) و نیز غسلِ جنابت شرطِ صحتِ عباداتی مثلِ نماز و روزه و حج و... هستند. یعنی اگر لوازمِ آرایشی و پییر سینگها مانع رسیدن آب به اعضایِ غسل شود، غسل این زن و به تبعِ آن، عباداتِ او باطل است. یعنی روزه میگیرد ولی روزهاش باطل است! نماز میخواند اما بینماز است!!
❗️حالا تصور کنید این بانویِ بینماز اقدام به فرزندآوری کند یا باردار باشد یا بچه شیر بدهد و مربیِ فرزندانی باشد! فرزندِ این زنِ بینمازِ تارکِ روزه با این همه بیمراقبتی، آیا از بندگانِ صالحِ خدا خواهد شد؟ درست است که زن بعدِ پاکی از خونِ حیض و نفاس و لو قبل از انجام هر یک از ایندو غسل اگر با همسرش نزدیکی کند کار حرامی مرتکب نشده، اما غسلِ باطل، عباداتِ این زن را باطل میکند.
ادامه👇👇👇
🆔 @SinJimDin
کانال سین جیم دین
👉1👈 🔹کاشت مُژه و ناخن ❓حکمِ کاشتِ مُژه و ناخن مصنوعی چیست؟ در موردِ حد و مرزِ آرایشِ بانوان هم تو
👉2👈
ادامه👆👆👆
🔔 یک زنِ مومن باید انتخاب کند. آیا قرار است یک زنِ پلاستیکی باشد و خود را به آلتِ دستِ آرایشگران و مصرف کنندهی کالایِ تولید کنندگانِ لوازمِ آرایشی مبدل کند؟! یا قرار است از آرایش و زیبائی، فقط بخشِ مومنانهاش را برگزیند؟!!
❓حدّ و مرزِ زیبائی چقدر است و تا چه حد اجازه دارم خودم را نقاشی کنم؟! آرایش به قیمتِ از دست دادنِ طهارت و قضا شدنِ عبادت؟ تا کِی باید بردهی کاسبانِ لوازمِ آرایشی باشم و گولِ تبلیغاتِ پُر طمطراقشان را بخورم؟ این فخر فروشی و چشم و هم چشمی، انتهایَش کجاست؟
❓مگر میشود شرعِ مقدس اجازه دهد تا یک بانویِ متدین خصوصیترین بخشهای بدنش را به رویتِ غیر همسرش برساند مثلا برای اپیلاسیون؟! لیزر و مومکِ شرمگاه گذشته از عوارضِ جسمی، اگر توسطِ غیرِ همسر انجام شود، حرام است.
💅🏻 در خصوصِ ناخن، نظرِ شما را به فتوایِ مراجع تقلید جلب میکنم:
1️⃣ آیت الله بهجت: شخصى که اصلاً ناخن ندارد و مىخواهد ناخن مصنوعى بکارد، آن ناخن جزو بدن او نمىشود، چون رشد و نموّ ندارد و از اوّل این کاشتن جایز نیست، چون اضطرار ندارد. در وضو و غسل اشکال پیدا مى شود و در داخل وقت نماز، ضایع نمودن امر واجب محسوب مى شود و قبل از وقت نماز هم خلاف احتیاط است؛ ولى اگر این کار را کرد و هنگام وضو یا غسل امکان بیرون آوردنِ آن نبود، باید در مسح و غسل عمل به جبیره کند.
2️⃣ آیت الله خامنه ای: کسی که کاشت ناخن برایش ضرورت ندارد و به دلیل عدم امکان یا ضرر یا مشقت زیاد، هنگام وضو یا غسل، ناخن مصنوعی را نمیتواند بردارد، در این فرض کاشت ناخن مُجاز نیست.
➕ اگر برداشتن ناخن مصنوعی ممکن باشد، وضو یا غسل با آن باطل است و در نتیجه نماز هم باطل است و چنانچه برداشتن آن تا پایان وقت نماز ممکن نباشد یا مشقت غیر قابل تحمل داشته باشد، باید علاوه بر وضو یا غسل جبیرهای، تیمم کند و بعد از برداشتن ناخن، بنا بر احتیاط واجب قضای نمازها را نیز بخواند.
3️⃣ آیت الله سیستانی: غسل و وضو با چیزی که مانع از وصول آب می شود صحیح نیست و ناگزیر باید آنها را برای انجام غسل و وضوی صحیح زایل و پاک کرد و قصد آرایش، مجوّز چنان کاری نمی شود.
4️⃣ آیت الله صافی گلپایگانی: کاشتن ناخن به صورتی که برای وضو و غسل نتوانند آن را بردارند اشکال دارد ولی چنانچه شخصی مرتکب این عمل شده باشد، در صورت امکان، ناخن مصنوعی را بردارد و وضو و غسل به نحو معمول انجام شود و در صورت عدم امکان برداشتن ناخن، با همان حال وضو و غسل به عنوان جبیره انجام شود و احتیاطاً تیمّم هم کند.
5️⃣ آیت الله مکارم شیرازی: کاشت ناخن مانع رسیدن آب به عضو می شود و وضو و غسل با آن باطل است.
🆔 @SinJimDin
⭕️ لقاح مصنوعی
❓تلقیحِ مصنوعی چه حکمی دارد از نظر اسلام؟ آیا رَحِم را میتوان اجاره داد شرعاً؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ: لقاحِ مصنوعی و اجارهی رَحِم دارای دو شکل و صورت است:
1️⃣ اجاره رحم زن، همراه با تخمکِ آن زن؛ بعبارتِ دیگر نطفه و اسپرمِ مردی را در رحم غیرِ همسر (زنِ اجنبی) تزریق کنند تا وی از این طریق صاحب فرزند گردد.
👈 برخی فقها مثلِ آیت الله سیستانی و نوری همدانی این اقدام را مُجاز نمیدانند.
👈 آیت الله مکارم اما میفرماید باید مردِ عقیم موقتا زنش را طلاق دهد و پس از گذشتنِ ایامِ عده، برای مدتی کوتاه و چند ساعته به عقدِ موقتِ یک مرد در آید (هر چند یکدیگر را ندیده باشند). اینجا نطفه همین مرد را با زنِ مزبور که اکنون با هم مَحرمند ترکیب کنند و پس از اتمامِ زمانِ عقد، با شوهرش عقد ازدواج بخوانند و اینجا نطفه ترکیب شده را در رحمِ زن بکارند. فرزندِ متولد شده بر آن مرد و زن محرم است ولی فقط از مادرش و صاحبِ نطفه ارث میبرد.
👈 نظر مقام معظم رهبری: تلقیح زن از طریق نطفه مرد اجنبى بخودیِ خود اشکال ندارد؛ اما باید از مقدمات حرام از قبیل نگاه و لمس حرام و... اجتناب شود. کودکى هم که به این روش بدنیا می آید ملحق به شوهر آن زن نیست بلکه ملحق به مردِ صاحب نطفه و زنِ صاحبِ رحم و تخمک است.
2️⃣ نطفه مرد و تخمک زن را در خارج از رحم مخلوط و به دلیل عدم توانایی زن در بارداری، آن را به رحم زن دیگری تزریق نمایند. آیت الله سیستانی و صافیِ گلپایگانی و مکارم شیرازی این کار را بخودیِ خود دارای اشکال نمیدانند؛ البته آیت الله مکارم این کار را در صورت اضطرار مجاز میدانند. نظرِ مقامِ معظمِ رهبری نیز همان است که در فرض قبل بیان شد با این بیان که کودکِ بدنیا آمده متعلق به شوهرِ زنی که صاحبِ رحم است نمیشود. بلکه فرزند، از آنِ مَردِ صاحب نطفه و زنِ صاحب تخمک است.
🆔 @SinJimDin
30.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹چهل منزل با عاشورا تا ظهور
#نشر_حدکثری
🔔ما طرحی ریختهایم که با آن بتوانیم قدم بلندی برداریم برای شنیده شدن مفاهیم قرآن در جهان. برای این طرح، یک افتتاحیه با شکوه برگزار کردیم با تدبر در زیارت عاشورا.
⏰ از مبعث
(عصر 19 بهمن)تا نوروز هر روز رأس ساعت 17:30 تا 17:55 بمدت 40 روز قرار است قربتاً إلی الله و با نیت ترک معصیت در یک پخش زنده، زیارت عاشورا را تدبر کنیم. چرا که قیام امام حسین برای برپایی قرآن بود. ✍️ اسم طرح را هم گذاشتیم "چهل منزل با عاشورا بسوی ظهور". ظهور، حقیقت موعودی است که قرار است هدف قرآن و قیام امام حسین به نتیجه برسد. 👌شرکت در این دوره 40 روزه، رایگان است و فایلِ جلسه در اختیار مخاطبان قرار نمیگیرد. پس باید سر ساعت، آنلاین باشید و از طریق کانال استاد صبوحی با این آدرس درس را دنبال کنید: https://eitaa.com/alisaboohi_com 🎁ضمنا به تعداد روزهایی که در پخش زنده حضور دارید امتیاز کسب خواهید کرد و به قید قرعه جوایز فرهنگی تقدیم میشود. سهم و نقش شما: 1️⃣ سهم شما اینکه با ذکر صلواتی، این پیام را پُر قدرت برای دوستان، اقوام و در کانال و گروههایتان آنقدر بازنشر کنید که چهل روز در پیامرسان ایتا داغ (ترند) شود و عدهی بیشتری از مباحث استاد بهرهمند شوند. 2️⃣ نقش شما این باشد که با لمس این لینک https://nehzattadabor.com/ به نهضت ملّی تدبر آموزی ملحق شوید و با کمکهای نقدی از این حرکت نورانی، حمایت کنید یا جذب خیّر نمایید. 👈 برای طرح سوالات احتمالی، به این آیدی پیام دهید: @Entezar0m #چهل_منزل_با_عاشورا_تا_ظهور #استاد_صبوحی #تدبر_در_قرآن #مبعث 🆔 @SinJimDin
🔹ریشتراشی
❓حکم تراشیدنِ ریش با تیغ و ماشین اصلاح، چیست؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
1️⃣ قرآن: آیه 119 سوره نساء "و لَآمُرَنّهم فَلَيُغَيِّرُنَّ خَلقَ اللَّهِ". [منِ شیطان] دستورشان میدهم خلقت خدا را دگرگون سازند. خدا ریش را در خلقتِ مردان قرار داده و تراشیدنِ آن یعنی تغییر در خلقت الهی که دستور شیطان است.
2️⃣ حدیث: رسول خدا میفرماید "سبیلها را کوتاه نموده و ریشها را تا حدی بلند نمایید که شبیه مجوسیان نشوید". وسائل الشیعه/ج2/ص 116 امام رضا در پاسخ به کسی که در مورد اصلاح ریش سوال کرد فرمود: "مشکلی ندارد که گونههایت را اصلاح نمایی، اما نباید قسمت جلوی ریشت را بتراشی". وسائل/ج2/ص111
3️⃣ فقها: در طول تاریخ، هیچ فقیهی به مجاز بودنِ از ته زنیِ ریش فتوا نداده. شکل و شمائلِ پیشوایان دینی نیز نشان میدهد آنان از ته زدن ریش ابا داشتند.
4️⃣ عقل: دلیل شما برای زدن محاسن چیست؟ چرا مردان باید صورتشان را شبیهِ زنان کنند؟ به تصویر این پُست دقت کنید... . انصافاً چهرهی صلحا که مزیّن به ریش است زیباتر و نورانیتر است یا چهرهی دشمنانی مثلِ نتانیاهو که صورتشان را از تَه میزنند؟ تشبّه به دشمنان خدا چه دلیل منطقیای دارد؟
➕البته نه آنقدر از ته بزنیم که بیخِ ریش هم دیده نشود؛ و نه آنقدر بلند کنیم که مثلِ یهودیان شویم. حدِ اعتدالَش در اصطلاحِ فقه این است که "صدقِ ریش" کند در "حالتِ تخاطب".
☝️یعنی کسی که در فاصله مثلا یک متریِ شما است، ریش بر صورتتان ببیند و بگوید عرفاً شما ریش دارید. اگر تا این حد با ماشین اصلاح کوتاه کنید، حلال است.
🆔 @SinJimDin
کانال سین جیم دین
🔹نهضت تربیتی سید الشهداء 👈 ویژه پسران و دختران 5 تا 6 سال (متولدین ۱۳۹۷/۷/۱ تا ۱۳۹۵/۷/۱) ☝️نهضت ح
31.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹جریانهای تمدّنی
📹 گزیدهای از سخنرانی استاد رضا اسدنژاد، مدیر نهضت تربیتی حضرت سیدالشهداء در اجلاسیهی مشترک جریانهای تمدّنی با موضوع کتب درسیِ مدارس آینده.
🎙برای شنیدنِ صوت کامل این نشست به همراهِ نظر هیأت عالی نقد، این لینک را و برای پیوستن به نهضت تربیتی حضرت سیدالشهداء این لینک را لمس نمایید.
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin
🔹بهار آزادی
یا در بندِ بندگی شیطانی
یا در بند بندگی خــــــــــــدا
و در هر حال، تو آزاد نیستی... .
✍️ پ.ن: بندگیِ الله، پیامِ انقلابِ جهانیِ امام روح الله
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin
🔹 مناجات شعبانیه
❓مقام معظم رهبری: "بنده یک وقتی از امام بزرگوار سوال کردم که در بین این دعاهایِ مأثور از اهلبیت، شما بیشتر دلبسته به کدام دعا هستید و با آن انس دارید"؟
🗣 فرمودند: "مناجات شعبانیه و دعای کمیل".
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin