▫️مهمان داریم
🔔 رئیس جمهور و هیأت همراه، امروز (سه شنبه) برای آخرین بار به قُــــــــــم میآیند.😭🖤
⏰ ساعت 16:30
📍ابتدای بلوار پیامبر اعظم، عمود 18
🆔 @SinJimDin
66.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا مَن دفنَهُ اهلُ القُری
با رفتنــت سر فصلی از غم را نوشتی
معـلوم شـد از پیکرت زهــــرا سرشتی
با خستگی زخم زبان هم میشنیدی
مظلـومتـر بودی تو حتـــی از بهـشتی
🎙حاج منصور
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹اعدامهای سال 67
❓آیا در سالِ 67، آقای رئیسی هزار نفر از منتقدانِ نظام را اعدام کرده؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ: حکمِ امام خمینی برای مجازاتِ منافقینِ مُحارب در سالِ 67 خطاب به:
👈 قاضیِ شرع
👈 دادستان کلّ
👈 و نمایندهی اطلاعات بود
☝️شهید رئیسی هیچیک از سِمتهای سه گانهی فوق را در سالِ 67 نداشت و نامَش هم در حکمِ امام نیامده. پس آیت الله رئیسی نقشِ موثری در این ماجرا ندارد.
❓چرا در اعدامهای سال 67 از دادستان (موسوی خویینیها) و نیز رئیس عدلیه (موسوی اردبیلی) و نمایندهی اطلاعات (فلاحیان) که مُجری اعدام بودند و امروز از سران و یارانِ اصلاحطلبانند نامی بُرده نمیشود؟
✅ اعدامهای 67، اقدامِ درستی بود. چون مشخصا مربوط به گروهکِ تروریستیِ منافقین خلق بود. این گروهِ تروریستی هفده هزار (17000) نفر از انقلابیون نظیر بهشتی، مطهری، رجائی، دستغیب، باهنر، مفتح و مردمِ بیگناه را در خیابانهای ایران به ناجوانمردانهترین شکل قتل عام کرده و جنگِ مرصاد را بر ایران تحمیل نمودند.
✅ امام خمینی برای تأمینِ امنیتِ مردم، فرمانِ مجازاتِ این جنایاتکاران را به آقای موسوی اردبیلی دادند. آیا تلاشِ عدلیه برای ریشهکنیِ داعشیهای آدمکُشِ دههی 60، خدمت بود یا خیانت؟ ما در این داستان قرار است مُدافعِ آدمکُشِ ظالِم باشیم یا حامیِ قاضیِ عادل؟
👌بیخود نیست که امروز رجویهای سفّاک و خونریزِ آلبانی نشین، برای اعدامهای سالِ 67 اشکِ تمساح میریزند.
📹 توضیحاتِ شهید رئیسی عزیز در این خصوص را نیز حتماً از کلیپِ فوق ببینید و بشنوید.
🆔 @SinJimDin
🔹گروه و کانالهای من
🔔برای ورود به گروه یا کانالهای زیر، لطفاً متن آبی را لمس نمائید.
1️⃣ گـروه سین جیــم دیـن
2️⃣ کانال سین جیم دیـــن
3️⃣ کانال تـــدبر در نـــــــمـــاز
4️⃣ کانال تدبــــــر در قــــرآن
5️⃣ کانال تدبر (سوره نـور)
👈 ارتباط با مــــــــــــــــن 🙂
🆔 @SinJimDin
🔹دموکراسی
❓نظر اسلام در مورد دموکراسی چیست؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
✍️ دموکراسی یعنی مردمسالاری، رأیِ اکثریت، حاکمیتِ مردم و مشارکت عامّهی مردم در تصمیماتِ عمومی جامعه. اما نظر اسلام در مورد دموکراسی چیست؟
🗣 در آیهی 116 سورهی انعام میخوانیم: "و إن تُطِع أکثَرَ مَن فی الأرضِ یُضلُوکَ عن سبیلِ اللّهِ". یعنی اگر تو تبعیت کنی از بیشترِ کسانی که روی زمین هستند، آنها تو را گمراه میکنند. تبعیّت از اکثریت و همرنگی با جماعت مورد نهیِ این آیه است.
☝️چون به تعبیرِ ادامهی آیه، عُموم و اکثریّت مردم مبتنی بر حدس و گمان و شنیدهها، پدیدهها را تحلیل میکنند و این باعثِ افزایش ضریب خطا میشود: "إن یَتَّبعونَ إلَّا الظَّنَّ". مردم غالباً اهل تحلیلِ عمیق و دقیق نیستند و مسائل را سطحی بررسی میکنند: "اکثرهُم لا یعقِلونَ".
❌ دموکراسی یعنی حاکمیتِ عوامِ مردم بر جامعه! آیا عوامِ کوچه و بازار تخصص و تبحّر کافی برای دخالت در سیاست و حکومت را دارند؟! آیا میشود خواص و نخبگانِ جامعه، سرنوشتِ جامعه را بسپارند به دستِ عوام النّاسِ تابعِ حدس و گمان؟ دموکراسی در واقع دیکتاتوریِ اکثریتِ عوام بر اقلیّتِ خواص است!!
✅ دین امّا شأن حاکمیت را منحصرا از آنِ خدا و خلیفة الله میداند. اساساً حکمرانی مالِ خدا است و اگر کسی بر مسند قدرت تکیه بزند بدونِ تنفیذِ الهی، تصرفش بر آن مسئولیت، عدوانی و غصبی است.
🔔 حتّی غربیها هم دموکراسی به معنای واقعی ندارند. چون اولا در هیچ یک انتخاباتی اکثریتِ مطلق جامعه به فرد منتخب رأی نمیدهند و حتّی درصد مشارکت، پایین است؛ ثانیا فرد منتخب به محض تصدّی قدرت، سیاستهای خود و همحزبیهایشان را اجرا میکند. پس شعار دموکراسی فریبی بیش نیست.
✍️ امّا به هر حال ارادهی خدا به این تعلّق نگرفته که مردم را به اجبار تحتِ حکومت الله و خلیفه الله در بیاورد. لذا به مردمِ جامعه حقّ انتخاب حاکم و حکومت را داده. یک کاندیدا از جانبِ خدا اعلام حضور میکند بنامِ حسین بن علی! یک کاندیدا هم از جانبِ شیطان اعلام حضور میکند بنامِ یزید!
☝️اینجا میشود گفت اگر مردم کاندیدای مدِ نظر شیطان را برگزیدند میشود دموکراسیِ شیطانی. اگر هم دلهای مردم رفت سمتِ یک رهبرِ دینی، میشود "دموکراسیِ دینی" یا بتعبیرِ رهبریِ عزیز، مردم سالاریِ دینی.
👌در فرضِ اخیر، هم نظرِ دین و خدا تأمین شده و هم حکومتِ دینی بالاجبار به خوردِ مردم داده نشه است. اینجا حاکمیتِ دینی و حاکمِ الهی، انتخاب خودِ مردم است. حاکمِ دینی وقتی میتواند تشکیل حکومت داشته باشد که علاوه بر مشروعیتِ الهی، مقبولیت مردمی هم داشته باشد.
➕انبیاء و ائمه در طولِ تاریخ، همیشه و همواره مشروعیت الهی را داشتند؛ اما غالبا مقبولیتِ مردمیشان به حدّی نرسید که بتوانند حکومت تشکیل بدهند.
✅ ولایتِ فقیه در قانون اساسی، تامین کنندهی مشروعیتِ حکومت ایران است و "انتخابات" تامین کننده مقبولیتِ مردمی. بخاطر همین است که امامین انقلاب هم رویِ "اسلامیت" تاکید دارند که تبلورِ حکومت خدا است؛ و هم رویِ "جمهوریت" که تبلور دموکراسی و نقشِ مردم در حکومت
🆔 @SinJimDin
🔹تمدّن اسلامی
❓از کدام اشخاص دعوت کنیم برای نامزدی انتخابات؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
❌ تصور رایج این است که رئیس جمهور الزاماً باید یک مدیر اجرایی باشد؛ و مثلا در رزومهاش فعالیتهای اقتصادی کلان و اجرای پروژههای عمرانی به چشم بخورد.
✅ امّا با وجود اجرایی بودنِ ماهیتِ قوّهی مجریّه، شخص رئیس جمهور و وزرا قرار نیست مثلا جادّه و پُل بسازند یا در مقولهی اقتصاد، تصدّیگری و بنگاهداری کنند.
➕رئیس جمهور و وزرایَش باید قدرت تشخیص و تصمیم درست را داشته باشند. رئیس دولت و تیمَش باید فرق اقتصاد مقاومتی با نئولیبرالیسم را بدانند و در یک کلام، الگوی اسلامی پیشرفت را جایگزین الگوی غربی کنند.
✍️ اجرائیات، وظیفهی پیمانکار است نه وظیفهی رئیس جمهور و حتّی وزیر. رئیس جمهور و وزرا باید مسیر را ریلگذاری کنند تا نیروهای اجرایی در همین ریل، توسعه را پیش ببرند.
🗣 بقول دکتر جبرائیلی: بر خلاف آنچه رایج شده ریاست جمهوری مقام اجرا بمعنی "پیمانکاری" نیست. مقام ریاست جمهوری، مقام "طراحی" و "تشخیص" و "تصمیم" است.
🔔 برای نامزدی ریاست جمهوری گزینههایی را به میدان بیاوریم که نگاه تمدنی دارند. به سیر حرکت جمهوری اسلامی دقت کنید:
1️⃣ پیروزی انقلاب اسلامی
2️⃣ قانون اساسی و نظام اسلامی
3️⃣ تشکیل جبهه مقاومت اسلامی
4️⃣ شهید رئیسی و دولت اسلامی
5️⃣ پیش بسوی تمدن اسلامی
🔔دوران آزمون و خطا و مصلحت سنجیهای قبیلهای گذشته. از کسانی برای نامزدی ریاست جمهوری دعوت کنیم که با شعار "تمدنِ اسلامی" به میدان آمدهاند و در این زمینه کارنامه دارند.
🆔 @SinJimDin
کانال سین جیم دین
🔹تمدّن اسلامی ❓از کدام اشخاص دعوت کنیم برای نامزدی انتخابات؟ 👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید ـ
🔹 سردار حاجیزاده
❓چرا باید از سردار حاجیزاده برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری دعوت کرد؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
ــــــــــــــــــ
🔔 چون سردار حاجیزاده:
1️⃣ در ولایتمداری و امیدبخشی به جبههی حق و نامید کردن صهیونیستها امتحان پس داده است. حضور ایشان در جایگاهِ ریاست جمهوری از هزاران موشک و پهپاد بیشتر آل صهیون را میسوزاند!
2️⃣ ایشان سابقهی مدیریتی موفقی دارند در زمینهی فعالیتهای اجرایی. بعنوان مثال با تمام محدودیتها و تحریمها، صنعتِ دفاعی را پیش بُرده است. آیا چنین شخصی نمیتواند نقاط ضعف کشور مثلِ صنعت خودرو و مَسکَن را حل کند؟
3️⃣ آرایشِ نامزدهای معرفی شده از سوی اصولگرایان و اصلاحطلبان شبیهِ سال 1392 است و بیمِ رأی آوریِ طرفِ مقابل وجود دارد. اینجا نیاز به یک وزنهی پر قدرت و محبوب مثل سردار حاجیزاده است تا آراء قشر خاکستری را هم جذب کند و موازنه به نفعِ امّت حزب الله تغییر یابد.
4️⃣ نیروهای قویای در هوافضا وجود دارد و با عدم حضور سردار حاجیزاده خللی در روال هوافضا بوجود نخواهد آمد.
🆔 @SinJimDin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️خادم ملّت یعنی😭
رئیس باشی روضهخون باشی
آخـــــرش مثِ حسیــــــن تنهــــــــا
تَــنِت بمونـــه شـب تویِ صحــرا
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin
abdolhossein_mokhtabad_tamanaye_vesal.mp3
12.67M
⭕️ تمنای وصال
ای تیــــــــر غَمَــــت را دل عشّـــاق نشانـــه
جمعی به تو مشغول تو غایب زِمیانه
اللهم عجّل لــــولیّک الفرَج
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin
کانال سین جیم دین
⭕️ پرچمِ قبل از مهدی ❓آیا درست است که هر پرچمی که قبل از مهدی بلند شود، باطل است؟ 👈 برای طرح سوا
🔹مردی از قم
🗣 آیت الله خویی: "در بعضی از اخبار (روایات) آمده كه شخصی قبل از حضرت مهدی قیام كرده و راه را برای ظهور آن حضرت آماده میسازد. من فكر میكنم آن شخص، همین آقای خمینی باشد".
✍️ پ.ن: حسین جان! سالها گریه به تو جُرم تلقّی میشد؛ گریهی هر شبِ ما، برکت روح الله است. ارتحالِ ملکوتیِ خمینیِ کبیر را به همهی مخاطبان عزیز تسلیت عرض میکنم.🖤
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا سید!
تا بودی قَـدرِتـــــــو ندونستیم
بعدِ رفتنت فانـــوس بــدست
دنبــالِ یـکی مثــــــــــلِ توییـــم
کِسیَم چنگی به دل نمیزنه
✍️ پ.ن: نکند کُفران نعمت کردیم که خدا تو را از ما گرفت... .😭🖤
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹داغِ داغ
🗣 دلم برای رئیسی سوخت... 😭🖤
➕ این داغ پس چرا سرد نمیشود؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin
🔹اصولگرا ـ اصلاحطلب
❓لطفاً در مورد اصولگرایی و اصلاحطلبی توضیح دهید. به کدام یک رأی بدهیم؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
📣 اصلاحطلب و اصولگرا دو طیفِ سیاسیِ مطرح در کشور هستند و میشود گفت بزرگترین و تاثیرگذارترین حزب در انتخاباتِ ریاست جمهوری، مجلس و حتّی شوراها همین دو حزب هستند.
1️⃣ اصلاح طلبان پس از پیروزیِ محمد خاتمی در دومِ خرداد 76 اعلامِ وجود کردند. طرفدارانِ این طیف به زعمِ خود رویِ جامعهی مدنی، آزادیِ عقیده و رفتار، مردم سالاری، دوری از تحجر و اهتمام به جوانان تاکید میکنند.
☝️اینها سکولار هستند و ورودِ دین به عرصهی سیاست را ممنوع میدانند. ارتباط با استکبار را توصیه میکنند و با ولی فقیه و روحانیتِ اصیلِ انقلابی تعارضاتِ جدّیِ فکری دارند.
⚠️ اصلاحطلبان خود را روشنفکرِ مذهبی میدانند. نتانیاهو در یکی از سخنرانیهایَش اصلاحات را بزرگترین سرمایهی اسرائیل در ایران دانست. پیاده نظامِ فتنه 88 و آتش افروزِ قضایایِ بعد از انتخاباتِ 88 اصلاحطلبان بودند.
2️⃣ اصولگرا: بعد از اعلامِ حضورِ اصلاحات، عدهای از متینین و انقلابیها تشکّلی را ایجاد کردند در مقابلِ اصلاحات. پس اصولگرائی، حرکتی سلبی بر علیهِ اصلاحات بود.
➕اصولگرائی به حرکت و اندیشهای گفته میشود که ضمن پایبندی به ارزشهای اولیهی انقلابی، به این معتقد است که پیروزی و بهروزی ایران، در بازگشت و تمسّک به آن ارزشها است و نه در پیروی از الگوهای غربی و شرقی.
🔔اصولگراها اصلاحاتیها را اهل تسامح بر سر ارزشهای مذهبی و نیز غربزده می دانند و معتقدند باید انقلاب با همان آرمانهای اولیه حرکت کند.
❌ اما من به اصولگراها هم خوشبین نیستم و بنظر میرسد در سالهای اخیر، از شعارهای اولیهشان فاصله گرفتهاند. این جریان سیاسی اکنون کارنامهی موفقی ندارد و قرار نیست الزاماً ما در انتخابات به یکی از دو جریان اصولگرا یا اصلاحطلب رأی دهیم.
✅ شما قرار است به اصلح الموجودین رأی بدهید؛ چه این اصلح در لیست اصولگراها باشد و چه در لیستِ اصلاحطلبان و چه در هیچیک از لیستها.
❗️هر دو جریانِ اصلاحطلب و اصولگرا بیشتر از آنکه به فکرِ منافعِ مردم و اقامهی احکام دین باشند، به دنبال تصاحب قدرتاند. در انتخاباتِ پیشِ رو فقط کلیدواژهی "تمدن اسلامی" و "بیانیهی گام دوّم رهبری" را در سخنرانیهای کاندیداها جستجو کنید.
✅ نظر مقام معظم رهبری در مورد این دو حزب: "بنده دعوای اصلاح طلب و اصولگرا را هم قبول ندارم؛ من این تقسیم بندی را غلط میدانم. نقطهی مقابل اصولگرا، اصلاح طلب نیست؛ نقطهی مقابل اصلاح طلب، اصولگرا نیست. نقطهی مقابل اصولگرا، آدم بی اصول و لاابالی است؛ آدمی که به هیچ اصلی معتقد نیست؛ آدم هرهری مذهب است.
🗣 یک روز منافع او یا فضای عمومی ایجاب می کند که بشدت ضد سرمایه گذاری و سرمایه داری حرکت کند، یک روز هم منافعش یا فضا ایجاب میکند که طرفدار سرسخت سرمایه داری شود؛ حتّی به شکل وابسته و نابابش! نقطهی مقابل اصلاح طلبی، افساد است. بنده معتقد به اصولگرای اصلاح طلبم؛ اصول متین و متقنی که از مبانی معرفتی اسلام برخاسته، با اصلاح روشها به صورت روزبه روز و نوبه نو".
🆔 @SinJimDin
👉1👈
🔹 ارز دیجیتال
❓حکمِ بیت کوین، چیست؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
👌 امروز ارزهای دیجیتالیِ متنوعی عرضه شده است؛ فیوچرز، بیت کوین، اتریوم، ریپِل و... . یا مثلا اخیرا تلگرام یک بازی در اختیار کاربران قرار داده بنامِ "همستر کامبت" که فرایندی شبیه بیت کویین و نات کویین دارد. شما در این بازی با زدن ضربه به تاچ موبایل سکّهی مجازی دریافت میکنید؛ مثلِ بازی کلش آو کلنز که شما "جم" جمعآوری میکنید.
❗️با این تفاوت که شما در همستر میتوانید با فروش سکّههای مجازی، پول واقعی دریافت کنید!! این بازیها و کلّا هر چیزی که به ارزِ دیجیتال منتهی شود دارای ابهاماتی است که تا حلّ نشود، طبقِ نظر همهی مراجع تقلید استفاده از آن مُجاز نیست:
1️⃣ پشتوانه: منشأ استخراج، ارزش و اعتبارِ ارز دیجیتال مُبهَم و مجهول است. بعنوانِ مثال بیتکوین توسطِ شخص یا گروهی ناشناس بنامِ ساتوشی ناکاموتو اختراع شده و به پولِ بیپشتوانه مشهور است. در دنیای امروز پشتوانهی یک پول، یا طلا است و یا دولتها.
❗️ارزِ دیجیتالِ بدون پشتوانه مثلِ اسکناسی است که بدون پشتوانهی طلا و پشتیبانی دولت، با یک کاغذ ساده فرقی ندارد. سرمایهی بیت کوین، 200 میلیارد دلار است. اگر امروز به هر دلیل عدهای ۲۰۰ میلیارد دلار را از بیت کوین خارج کنند یا این ارزِ دیجیتال متلاشی شود، حسابِ شما صفر است!!
❓مگر تلگرام عاشقِ چشم و ابروی ما است که در بازی همستر بخاطر ضربه زدن به تاچِ گوشی، قربتاً الی الله به ما پولِ واقعی بدهد؟! چطور میتوان به تلگرام که مالکیتِ صهیونیستی دارد اعتماد کرد؟!🤔
⚠️ همستر و صاحبان کلیّهی ارزهای دیجیتال و حتّی کارتهای اعتباری بانکها، جلوی مردم دانه میپاشند تا کم کم پولِ واقعی از بازار جمع شود. بعد از آن بجای پولِ واقعی، شما فقط در حسابتان یک "عدد" دارید.
⛔️ ما سرگرم اعداد و سرمایهی مجازیمان هستیم و صاحبان ارز دیجیتال و بانک، زمین و ماشین و طلایِ واقعی دارند. کنترل ارز دیجیتال و کارتِ اعتباری، دست او است و هر وقت بخواهد آن را شُل و سفت میکند. نبضِ اقتصاد ایران اگر دستِ سرمایهداران داخلی و خارجی بیفتد، کوچکترین خریدِ شما باید با اجازهی آنها باشد. حتّی میتوانند تمام حسابهای شما و هموطنانِ را مسدود کنند!!
2️⃣ مالیت: ارزِ دیجیتالی باید سایر شرایطِ اعتبار پولهای حقیقی را دارا باشد. مثلا مالیت داشته باشد و بتوان آن را به مالِ حقیقی تبدیل کرد و با آن معاملهی واقعی شکل داد نه معاملهی غرری و فریبکارانه.
❗️در معاملاتِ رمز ارزی، غرر (فریب) وجود دارد. مثلا بیت کوین در برابرِ دلار، فقط به شما کد و رمز میدهد! و چون مبدا و مقصدِ پول مشخص نیست و هویتِ طرفینِ معامله نیز ناشناس است، به راحتی امکانِ پولشویی وجود دارد. با توجه به اینکه حکومتها هم این ارز را نپذیرفتهاند امکانِ پیگیریِ قضائی نیز وجود ندارد.
❌ همستر در ایران با فیلتر شکن قابل دسترسی است. پس شما برای ورود از یک ابزار غیر قانونی و غیر ایمن استفاده میکنید و امکان دستبرد به اطلاعاتِ مالی و خصوصی شما وجود دارد.
❗️بیت کوین بدونِ بانکِ مرکزی یا مسئولِ مرکزی یا سیستمِ متمرکز کار میکند و تراکنشها مستقیماً بینِ کاربران انجام میشود. هیچ مرجع رسمیِ صادرکنندهای ندارد و با توجه به اینکه نظرِ حقوقی، در هیچ کشوری بعنوانِ پولِ قانونی پذیرفته نشده امکانِ سوء استفاده در آن، زیاد است.
ادامه👇👇👇
🆔 @SinJimDin
کانال سین جیم دین
👉1👈 🔹 ارز دیجیتال ❓حکمِ بیت کوین، چیست؟ 👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید ــــــــــــــــــ 📝
👉2👈
ادامه 👆👆👆
3️⃣ اعتبار: اعتبارِ ارزِ دیجیتال در ایران پذیرفته نشده. ارز، ارزش و اعتبارَش به این است که در بینِ مردم و دولتها معتبر باشد و بتوان با آن معامله کرد. چیزی که عرف آنرا بعنوانِ ابزارِ انتقالِ مال نپذیرفته باشد پوچ است و معاملهی مبتنی بر پوچ هم اشکال دارد.
4️⃣ سلطهی اقتصادی: سرمایه گذاری درارزِ بین المللی بنوعی خروجِ ارز و سرمایه از کشور است و زمینهساز سلطهی بیگانگان و تضعیفِ اقتصادِ ملی. در غالبِ کشورهای پیشرفته، رمز ارزها ارزشِ چندانی ندارد و کشورهایی مثلِ ترکیه، برزیل، کلمبیا، آرژانتین، آفریقای جنوبی، مکزیک و شیلی بیشترین آمار استقبال از بیت کوین را داشتهاند.
➕بیت کوین چند ماه بعد از بحرانِ بانکداری جهانی، عرضه شد! برخی تحلیلگران معتقدند بیت کوین، جایگزینِ بانک است و راهی جدید برای استعمارِ دارائیهای ما! آنگاه دیگر نیازی به نفت و طلای ما نخواهند داشت. سیستمِ پولیِ بیت کوین، نوعی سفتهبازی و سوداگریِ شیک و مدرن محسوب میشود! بیت کوین یک بانکِ بزرگِ بینالمللی است برای جلوگیری از افتِ سرمایهی ابر ثروتمندهای دنیا.
5️⃣ بستر فساد: امروز در ارزِ دیجیتال، بدلیلِ ناشناس بودنِ طرفینِ معامله، تجارتهایی نظیرِ مبادلهی مواد مخدر، قاچاقِ انسان و اسلحه، فروشِ مشروبات الکلی و... انجام میشود. پلیسِ فتا هم چون به سرورهای بیت کوین دسترسی ندارد، توانائیِ نظارت بر فرایندِ معاملات را نخواهد داشت.
✅ دینِ اسلام، ثروتی را حلال و طیب و مبارک میداند که با کدّ یمین و عرقِ جبین بدست آمده باشد! اینکه یک جوان بجایِ کار و تلاش، گوشی بدست دمرو در خانه دراز بکشد و با بورسبازی و ارزِ دیجیتال ثروتِ هنگفت کسب کند را نمیپسندد! ثروتِ باد آورده، خوشبختی و آرامش نمیآورد: باد آورده را باد میبَرَد.
🆔 @SinJimDin
🔹 کبوتران و امام جواد
❓آیا ماجرایِ سایه افکندن کبوترها بر جسدِ مطهر امام جواد صحت دارد؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
❌ مطالبی که در موردِ رقص و پایکوبی ام فضل ـ همسر امام جواد ـ و کنیزان بعد از شهادتِ حضرت نقل میشود و نیز به پشت بام بُردن بدن امام و سایه انداختن کبوتران بر بدن حضرت، در کتبِ معتبر نیامده است.
🗣 شهید مطهری نحوهی شهادت امام را به این مضمون نقل میکند: "معتصم عباسی دستور داد جنازهی مطهر امام را در کوچه بیندازند. سه روز نعشِ امام در کوچه بود و هر روز بر بویِ خوش آن افزوده میشد. اینجا بود که معتصم سریع دستور دفنِ امام را داد". کتابِ آشنایی با قرآن/ج12/ص32-29
🆔 @SinJimDin
🔹مولود مبارک
❓چرا فقط به امام جواد، مولود مبارک گفته میشود؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
1️⃣ اثباتِ شیء نفیِ ماعدا نمیکند. یعنی اعلامِ مبارک بودنِ امام جواد، بمعنایِ نامبارک بودنِ بقیهی امامان نیست. همهی ائمه، مبارک هستند اما ظهور و بروزِ مبارک بودن در امام جواد بیشتر است. کما اینکه صفتِ "جواد" در همهی امامان وجود داشت اما فرصتِ ابرازِ جُود برای امام جواد بیشتر بود. همهی امامان ما "کاظم" و فرو برنده خشم بودند اما کظمِ غیظ و فرو بردنِ خشمِ امام کاظم بیشتر از بقیه به چشم میآمد.
2️⃣ عدهای از شیعیان با شهادتِ امام کاظم، منکرِ امامتِ امام رضا شدند که اصطلاحا به این عده، "واقفیه" گفته میشود. واقفیه، فرزند نداشتنِ امام رضا تا سنِ 47 سالگی را دلیلی روشن بر حقانیتِ ادعایشان میدانستند و میگفتند اگر علی بن موسی الرضا، امام بود باید فرزندی میداشت تا نسلِ امامت، ادامهدار باشد.
☝️با تولدِ امام جواد، فشارهایِ واقفیه پایان یافت مخصوصا که امام جواد در سنینِ کودکی، علم و درایتشان بر همگان آشکار شد. به این جهت است که امام رضا در روایاتِ متعددی امام جواد را پر خیر و برکت ترین مولود برای شیعه نامیده اند.
🆔 @SinJimDin
👉1👈
⭕️ بزنید زنان را!
❓چرا در آیهی 34 سورهی نساء، خدا اجازه میدهد شوهر، زنَش را کُتَک بزند؟!😳
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
⛔️ زدنِ دختر و زنِ بیگناه، تداعی روضهی فاطمیه دارد و اکیداً مورد نهیِ دین است. کسانی که پایِ روضه بزرگ شدهاند خوب میدانند که در طول تاریخ چه کسانی دست رویِ بانوان و مخدرات بلند کردهاند! در سیرهی اهلبیت حتّی یک مورد هم زدنِ زن، گزارش نشده؛ با اینکه برخی از همسران پیامبر و نیز همسرِ امام مجتبی و امام جواد، از گمراهان بودند.
❓پس ماجرای آیهی 34 سورهی نساء چیست: "... وَ اللاَّتي تَخافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَ اهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضاجِعِ وَ اضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلا تَبْغُوا عَلَيْهِن".
☝️طبقِ این آیهی شریفه اگر زنی به ناحق، بدونِ عُذرِ موجّه و قُلدُرمآبانه از تأمینِ نیازهایِ جنسیِ همسرش ابا کند:
1️⃣ در مرحله اول با کمالِ مهربانی و عطوفت و ادب، موعظه و نصیحت میشود: "فَعِظُوهُنَّ". برخوردِ اوّل، نه خشن است و نه غیرِ انسانی.
2️⃣ اگر تمکین نکرد، در مرحلهی دوم، مَرد حق دارد بسترش را از او جدا کند تا شاید این رفتار، موجبِ اصلاحِ آن زنِ خطاکار شود: "وَ اهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضاجِعِ".
3️⃣ اگر بازهم تمکین نکرد در گامِ سوم و پس از طیّ دو مرحلهی اوّل، نوبت به تنبیهِ بدنی میرسد: "وَ اضْرِبُوهُنَّ".
🔔 دقت داریم که آیهی مورد بحث، موضوعش منحصراً عدم تمکینِ زن در "مسائل جنسی" است. اینجا سخن از یک زنِ مظلومِ مسئولیتپذیر نیست تا برایَش دل بسوزانیم. در خانهای که زن و فرزندان تحتِ قیمومت و تکفلِ مرد قرار دارند، اگر اعضای خانواده مرتکبِ خطا شوند، رفتارِ مدیرانه و ملوکانهی مَرد اقتضایش این است که به ترتیبِ زیر عمل کند:
👈 موعظه
👈 قهر
👈 تنبیه
❗️ممکن است کسی مدیریتِ مرد را نپذیرد! خُب این انکارِ نوعی از ولایت است. بعضیها در بُعد اجتماعی، ولایتِ علی را نمیپذیرند! بعضیها هم در بُعد خانوادگی، ولایتِ پدر را! در این لینک، سرپرستی و قیمومتِ مرد را توضیح دادهایم
✅ از دیدگاهِ اسلام، "نفقه" بهایِ بهرهمندیِ جنسی از زن است. یک مَرد تا مسئولیتِ زنی را کاملا نپذیرد و نازَش را نکشد، حقّ تمتعاتِ جنسی از او را ندارد. تمامِ مخارجِ زن با شوهر است و اشتغال برایَش اختیاری است. پولِ زن مالِ خودَش است حتی پس از ازدواج.
❌ بر خلافِ نگاهِ منحطِ غرب که زن را یک کالایِ جنسیِ رایگان میدانَد برای بیشمار مَردِ هوسران. زنِ غربی از 18 سالگی، خودَش موظف به تأمینِ معاشَش است و کار برایَش اجباری است. نصفِ اموالِ زن، پس از ازدواج، از آنِ شوهرَش میباشد در غرب!!!
ادامه👇👇👇
🆔 @SinJimDin
کانال سین جیم دین
👉1👈 ⭕️ بزنید زنان را! ❓چرا در آیهی 34 سورهی نساء، خدا اجازه میدهد شوهر، زنَش را کُتَک بزند؟!😳 👈
👉2👈
ادامه👆👆👆
❓حالا مَردِ مسلمانی را تصوّر کنید که نفقهی همسرش را میپردازد و حقوقِ او را رعایت میکند، اما در مقابلش زن، حقِ طبیعیِ شوهر را رعایت نمیکند، باید بپذیریم که زن در این فرض، خطاکار است. هیجانات و التهاباتِ جنسیتی و فمنیستی را که کنار بگذاریم، اینجا حق را به مَرد خواهیم داد.
✅ خدا در مواجهه با خطایِ این زن، اول از درِ مهربانی وارد میشود، سپس با توصیه به قهر کردن، تلاش میکند زن را رام و آرام کند. بعد از همهی این مراحل است که زن، تنبیهِ بدنی میشود.
➕البته قرآن قانونِ اساسیِ دین است و بیانگرِ کلیاتِ دین. برای اطلاع از جزئیاتِ دستوراتِ قرآن و اندازه ها و نحوه اجرایِ آن دستورات، طبقِ توصیهی خودِ قرآن باید به رسولِ خدا و اهلبیت مراجعه کرد. بعنوانِ مثال در قرآن فقط وجوبِ نماز آمده است: "أقیموا الصَّلاةَ". ما برای اجرای نماز و جزئیاتِ آن نیاز به تبیناتِ امامانِ معصوم داریم.
👌و در خصوصِ آیهی 34 سورهی نساء و تعبیرِ "فَاضرِبوهُنَّ" در احادیث آمده است که تنبیه بدنی در اینجا باید ملایم و خفیف باشد. طوری که نه موجب شکستگی و جراحت شود و نه باعثِ کبودی و اگر اینگونه باشد، دیه دارد. امام صادق میفرماید: "مُراد از ضرب در آیهی شریفه، زدن با چوب مسواک است". مثلاً آرام با خودکار بزند به دستِ زن و بگوید: "دیگه دوستت ندارم".
➕هدف اسلام از تنبیهِ مختصر ـ که بیشتر جنبهی نمادین و سمبلیک دارد ـ حفظِ زندگی و خانواده است.
❓ممکن است سوال شود آیه برای مَرد نیز چنین مجازاتی قرار داده شده است؟! در پاسخ باید گفت مدیرِ خانواده اگر خطا کُند، مرجعِ رسیدگی به خطایَش حاکِمِ شرع است.
👌زن نه از جانبِ شرع، مدیر است تا رفتارِ مدیرانه و ملوکانه کند و نه اصلا به زن میآید که مخاطبِ "فاضربوهن" باشد! اگر زن بزند (و لو در حدِ همان ضربهی مسواک) مَرد ده برابر محکمتر میزند متاسفانه! آنگاه خانه میشود میدانِ جنگ!
➕ زن، مربی است نه مُدیر. مربیِ مدرسه و خانه ممکن است به مدیر، انتقاد کند اما نمیتواند او را محاکمه یا عزل کند. این سلسله مراتب، برای خدا مُهم است. شاید به همین دلیل است که در آیهی 128 سورهی فقط دعوت به صلح و سازش آمده است: "وَ إِنِ امْرَأَةٌ خَافَتْ مِن بَعْلِهَا نُشُوزًا أَوْ إِعْرَاضًا فَلَا جُنَاحَ عَلَيهِْمَا أَن يُصْلِحَا بَيْنهَُمَا صُلْحًا".
❌ خانه باید مدیریتِ مقتدرانه داشته باشد. وقتی اقتدارِ مَردِ خانه شکسته شد، یک رکنِ تربیتی در خانواده متزلزل شده است. وقتی فرزندان از پدر حساب نبرند و مردِ خانه شکسته شده باشد، آیا میتوان فرزندان را مقید کرد به یک برنامهی رشد؟
➕علاقهمندی از جانبِ مَرد، فاعلی و از جانبِ زن، مفعولی (واکنشی) است. شاید اگر مردی نسبت به زنَش بیعلاقه شود، زندگی مشترک دچار مرگ شده پس باید با صلح و سازش بدونِ اینکه به آن مَردِ خطاکار بر بخورد، او را رام کرد. اما سردیِ زن نسبت به زندگی میتواند با موعظه، دریافت محبت از مرد، قهر و ضربِ جزئی، درمان شود. البته مراد از ضرب، همان ضربِ با مسواک است که قبلا توضیحَش گذشت.
👌البته قوانینِ خدا در چارچوب و بسترِ "تقوا" پیاده میشود. مَردی که با تقوا نباشد، اساساً شایستگی مدیریت و قیمومتِ همسر و فرزندانش را ندارد. رویِ سخنِ خدا با مَرد است نه نَر! پس بخاطرِ خطای نَرها نباید مسئولیتِ مَردها در خانواده را انکار کرد.
🆔 @SinJimDin
👉1👈
🔹حجّ
❓چرا باید برویم حج و پولمان را بریزیم به جیبِ وهابیتِ شیعهکُش؟!
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
✍️ سرزمینِ وحی، متعلق به همهی مسلمانان جهان است و تقسیمبندیهای جغرافیائی و اختلافاتِ حاکمان نباید مانعِ بهرهمندیِ مسلمین از مشاهدِ مشرفهی مکه و مدینه شود.
➕ حتی اگر آلِ سعود دچار شتابزدگی شد و روابطِ دیپلماسیاش را با ایران قطع کرد، طرفِ ایرانی نباید تسلیمِ این قهرِ کودکانه شود. ما باید از موضعِ اقتدار و بزرگوارانه رایزنیهایمان را به این سمت و سو سوق دهیم که فریضهی الهیِ حج، اقامه شود.
👌 از تحلیلهای متعصبانه، عجولانه و سطحی که بگذریم، دقت در نکاتِ زیر میتواند ما را به تحلیلِ درستتری در این خصوص رهنمون کند:
1️⃣ کمترددیِ ایرانیان در عربستان حیاط خلوتِ امنی ایجاد میکند برای تحتِ فشار قرار دادن شیعیانِ مظلومِ عربستان و تکرارِ حوادثی نظیرِ قتلِ شیخ نمر و نیز تعرض و هتک حرمت به مقدساتِ تشیُع و مرقدِ ائمهی بقیع.
✅ بعنوان مثال امروز چون به برکتِ مدافعان حرم و سیاستِ منطقهایِ ما، پایگاهِ ایران در سنگرِ سوریه محکم است و داعش توانَش را از دست داده و کسی جرأتِ تعرض و تجاوز به حرمِ حضرت زینب را ندارد.
2️⃣ موسمِ حج، فرصتِ مغتنمی است برای رساندنِ چهره به چهرهی پیامِ انقلاب به گوش مسلمانانِ جهان و تزریق فرهنگ تبرّی از مشرکان به بدنهی امت اسلامی. با حذفِ ایران، این پتانسیلِ عظیم از دستِ ایران گرفته و به نفعِ آلِ سعود و تفکرِ سلفی مصادره میشود.
3️⃣ ترکِ حج و عقبنشینی از سنگرِ توحید و استکبار ستیزی در قلبِ جهان اسلام مقدمهی تصرف یا تخریب قبلهی مسلمین توسط ابرههی زمان است. همان خطای تاریخیای که فلسطینیان مرتکب شدند و قبلهی اولِ مسلمین در اشغالِ یهود درآمد؛ و کمی قبلتر در صدرِ اسلام کعبه مبدل به بتخانه شد.
4️⃣ اعلامِ تعطیلیِ حج توسط ایران، میتواند دستاویزِ علمای سعودی برای تشدید جنگِ روانی علیه تشیع قرار گیرد. چرا که حج، از مسلماتِ فقهیِ همهی فِرَق اسلامی است و ممانعت از برگزاریِ آن میتواند مستمسکی بر تکفیر تشیع قرار گیرد.
5️⃣ ایران، خارِ چشمِ آلِ سعود است و علمای سعودی، ایران را مزاحمِ درجهی یکِ پیشبُرد اهدافشان در جهان میدانند و مدتها است که پیِ بهانهای برای رفعِ مزاحمتِ ایرانند تا بتوانند چابکتر به اربابانشان سواری دهند.
6️⃣ اگر باور داشته باشیم که کعبه از آنِ ما است و آلِ سعود مانند یهودِ عنود، غاصبِ قبلهی مسلمین است هیچگاه موضعِ انفعالی نخواهیم داشت در برابر فریضهی حج.
✅ ایران باید با اتخاذِ موضعِ فعال و مقتدرانه، حاکمانِ سعودی را به عقب براند و به آنان بفهماند که ریاض حقِ ایجادِ ممنوعیت در مورد این حقِ مسلم را ندارد.
7️⃣ تعطیلیِ حج، حکمِ ثانویهی فقهیه است. صدور حکمِ ثانویهی حکومتی در حیطهی اختیارِ ولی فقیه است و نه عوام مردم و حتی دولتمردان. در روایت داریم اگر مردم از حج، امتناع کردند حاکم شرع باید هزینه کند و عدهای را به حج بفرستد تا این واجبِ الهی تعطیل نشود.
✅ پس تا قبل از اعلامِ موضع رهبری، از هر گونه پیشدستی خودداری کنیم و گوش به زنگِ بیاناتِ ایشان باشیم. گاهی تحلیلهای نسنجیدهی مردمی و سیاستمداران، معادلات را بر هم میزند و دستِ امام را برای اعلامِ موضعِ واقعی میبندد.
ادامه👇👇👇
🆔 @SinJimDin
کانال سین جیم دین
👉1👈 🔹حجّ ❓چرا باید برویم حج و پولمان را بریزیم به جیبِ وهابیتِ شیعهکُش؟! 👈 برای طرح سوال، اینجا
👉2👈
ادامه👆👆👆
8️⃣ حج از فروعاتِ مهمِّ فقهی دین اسلام است. در آیهی 97 سورهی آل عمران به وجوبِ حج، تصریح شده است: "وَ لِلَّهِ عَلَى النَّاسِ حِجُّ الْبَيْت". پیامبر در وصیتَش میفرماید:
🗣 "يا على! ده گروه از اين امّت به خداى عزّوجلّ كافر شدند... و از جمله آن كسى كه خداوند به او مكنت و قدرت داده ولى او از انجام حجّ سر باز زده و از دنيا رفته. اى على! كسي كه حجّ را ترك كند درحالي كه استطاعت بر اتيان آن داشته باشد او كافر است... كسي كه حجّ را به تأخير اندازد تا اينكه مرگ او را فرا گيرد، خداوند او را در روز قيامت، يهودى يا نصرانى مبعوث خواهد نمود".
9️⃣ ضمنِ اینکه مبلغِ پرداختیِ حج بخش قابل توجهیاش به جیب هواپیمائیِ کشورِ خودمان و نیز صرفِ تغذیهی حاجیان میشود. آن بخشی از پولِ ما هم که به جیبِ عربستان میرود در قبال آن آسیبی که با حضورمان در حج به نظامِ سلطه میزنیم، بسیار کم و ناچیز است.
❌ برخیها چون فواید و برکاتِ حج را نمیدانند شُبهه میکنند که "حج نرو پولَش را بده به فقرا". البته این شُبهه فقط برای سفرِ حج و اربعین است! کسی نیست بگوید سفرِ ترکیه و اروپایَت را تعطیل کن پولَش را بده به فقرا! کسی نیست بگوید اگر یک حاجی سهمَش را در زمینهی کمک به فقرا ادا کرده باشد، چه ایراد دارد برود حج؟!! حج، سرِ جایَش و انفاق نیز سرِ جایَش.
🗣 پیامبر در عرفات خطاب به مردی که از حج باز مانده بود فرمود: "چنانچه همسنگ كوه ابوقُبیس طلای سرخ داشته باشی و آن را در راه خدا انفاق كنی به آنچه كه حج گزاران دست یابند، نمیرسی".
🔟 خیلیها منتظرند سالها تا نوبتشان برسد برای حج! دلمان خوش است به یک زیارت. طوافی گِردِ بیت الله، عرض ارادتی محضرِ رسول الله و زانوی ادب کنار مرقد آل الله. دلمان خوش است؛ لطفا خراب نکنید آرزوهایمان را. طوافِ حرمِ خدا، زیارتِ شهر پیغمبر، دست در دستِ مهدیِ زهرا نصیبمان انشاء الله... .
✍️ پی نوشت: پاسخِ این سؤال، میتواند گرهگشایِ اختلاف بینِ موافقان و مخالفان تعطیلی حج باشد: "تعطیلیِ حج، تنبیهِ آل سعود است یا کمک به تسریعِ تحقق اهداف پلیدشان"؟
🆔 @SinJimDin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹مدینه شهرِ پیغمبر
📹 سلام من به علی و به حِلم و صبر عجیبَش / سلام من به بقیع و چهار قبر غریبَش🥺😞
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin
🔹پوستر انتخاباتیِ آقا
➕اون موقعها پوسترهای تبلیغاتیِ انتخابات هم، معنا و مفهوم داشت. با اینکه مشکلاتِ مردم خیلی بیشتر از الآن بود، اما باز کاندیداها دغدغهی رشدِ فکری و هدایتیِ مردم رو داشتند. نه مثلِ برخی از کاندیداهای حالا که تبلیغاتِ انتخاباتیشون بویِ زَر و تزویر میده.
❌ مورد داشتیم با وعدهی ربنایِ شجریان و کنسرت و رفعِ فیلتر و مذاکره با گرگ و رقیبهراسی و سایهی جنگ، مردم رو فریب داده شده رئیس جمهور! اونوقت همونائی که به این آقا رای دادن، بی کفایتیهای رئیسِشونو نوشتن پایِ اسلام و انقلاب و رهبر و امتِ حزب الله!!
✅ در مدلِ اسلامیِ پیشرفت، خود مردم باید رشد کنند و طالبِ تغییر و ترقی باشند: "إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا ما بِأَنْفُسِهم". هیچ چیز تغییر نمیکند مگر آنکه مردم بخواهند.
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin
🔹 سلام بر ابراهیم...
✊خرمشهرها در پیشِ روست... .
✍️ آقا سید! چقدر جایِ شما خالیه بینِ کاندیداها... ما شما رو فراموش نمیکنیم. 😭🖤
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin