eitaa logo
سفره فرهنگى ريحانه
641 دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
3هزار ویدیو
50 فایل
قرارمان چیدن «روح» و «ریحان» برای شما «ریحانه‌»های این سرزمین سبز در سفره‌ای فرهنگی است. «سفره فرهنگی ریحانه» با همت معاونت فرهنگی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) آماده شده است. @farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹 ❤️جامعه ما خسته و دلشکسته است و بیش از هر چیز به امید و مهرورزی نیازمند است. چرا وقتی می‌شود تلخ‌ترین حقیقت‌ها را هم با مهربانی بیان کرد، با این شوخی‌های تلخ، منفی‌نگری و نامهربانی منتشر می‌کنیم؟!
محرمی ـ داداش كوچيكم؛ اسمش نيماست. نه سال از من كوچكتره. ده ـ دوازده ساله كه بود، وقتي راه مي‌افتادم برم مسجد مي‌گفت: علي داداش! منم مي‌بري مسجد؟ ـ نه! يه روز ديگه! راه مي‌افتادم برم هيئت؛ ـ داداش! منم مي‌بري هيئت؟ ـ‌ يه شب ديگه مي‌برمت! هيچ وقت حالشو نداشتم با خودم ببرمش! هر روز يه جور مي‌پيچوندمش!  نيما 22 ساله است؛ مغرور و سركش! موهاي سيخونكي، شلوار چسبان، ابروي اصلاح‌شده و...! نماز نمي‌خونه! روزه‌هاشو يكي در ميان مي‌گيره، اون هم تو رودربايستي بعضي چيزا! حالا اون حالشو نداره بياد بريم هيئت و مسجد! حالا اون نهال نوپاي لطيف، شده يك درخت كه اگه بخواهي كجي اونو درست كني، مي‌شكنه! ✍🏻 حسین زارعکار
# هشدار ازدواج 🚫از ازدواج با افراد زیر جدا خودداری کنید 1. فرد دارای هر نوع اختلال شخصیتی و روانی (مگر اینکه درمان شده باشد و یا تحت درمان مستمر است.) 2. فردی که به‌خاطرشما دست به خودکشی زده باشد یا تهدید به آن کند. 3. کسی که مسائل مهم را از شما کتمان کرده باشد و یا دروغ های مهمی گفته باشد. 4.فرد عصبی‌مزاج و خشمگین / پرخاشگر و بددهن (مگراینکه با کمک تخصصی خود را معالجه کرده باشد.) 5.فردی که به‌خاطر شما از زندگی قبلی‌اش خارج شده است. 6. فرد ناامن، بدبین . شکاک 7. فرد با اختلاف سنی بیش از 20 سال 8. فردی که کشش و میل جنسی به او ندارید. 9.فردی که اختلاف اعتقادی مذهبی و تا حدودی نژادی و فرهنگی بارز با شما دارد. 10.کسی که حداقل یکی دو دوست صمیمی هم ندارد (نه دوست ساده و معمولی). 11. فرد معتاد (به مواد /مخدر /قمار/ بازی‌های کامپیوتری و..) نکته: احتمال شکست در هر یک از موارد فوق بیش از ۷۰ درصد خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 می‌سوزانمت یا می‌سوزی؟ زنده‌یاد استاد علی صفائی حائری
چند انتخاب ویژه از کتاب‌های عاشورایی
مسیر و تقویم زمانی حرکت کاروان از مدینه تا شام
جبهه‌ها جبهه‌های ایران هم حبیب‌ابن‌مظاهر‌ها داشت که از مرگ در بستر می‌هراسیدند و آرزو داشتند محاسن سپیدشان را با خون سرشان خضاب کنند و عاقبت‌شان را با شهادت پیوند بدهند.
شهادت با لب تشنه.mp3
1.8M
رزمندگان عاشق امام حسین(ع) بودند و بسیاری از آن‌ها آرزو داشتند مثل مولایشان شهید شوند و...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای کاش جهل با هیچ چیز دیگری در دنیا جمع نشود، اما اگر چنین شد، نتایجش عجیب ویران‌کننده است. این کلیپ کوتاه را حتما ببینید و این قوانین را حفظ کنید.
جبهه‌ها مردان حماسه‌های هشت سال دفاع مقدس، دل داشتند، بچه‌ داشتند، بچه‌هایشان را دوست داشتند، اما پای دین که به میان می‌آمد، نمی‌گذاشتند آن همه احساس،مانعی باشد برای به میدان آمدن برای تکلیف.