🔷 خیلی از اوقات گرفتاری ما مال این است که دل مادر یک کمی کدر است. یک ذره از شما تلخ است. اگر مادر دلش خوش شود، زندگی شما فرق می کند. چشم گفتن و اطاعت دقیق لازم است.
👤آیتالله جاودان
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
@SofreFarhangiReyhane
اعتصاب غذا برای خرید آیفون!
▪️تب خرید آیفون درحالی بین نوجوانان از سالها پیش بالا گرفته است که برای داشتن این تلفن همراه دست به کارهای غیرمنتظره میزنند.
«یک زوج چینی برای خرید آیفون نوزاد ۱۸ روزه خود را فروختند.» این تیتر خبری است که چندی پیش در رسانههای مختلف منتشر شده است. به تازگی ویدیوی کوتاهی از فروشگاه تلفنهای هوشمند در فضای مجازی منتشر شده است که در آن نوجوانی اعتراف میکند که برای وادار کردن مادرش به خرید آیفون، «سه روز اعتصاب غذا کرده است.»این درحالی است که خانواده او بسیار فقیر هستند و مادرش با فروش گل بیرون از معبدی در منطقه زندگیشان امرار معاش میکند.
پیشتر نیز در سال ۲۰۱۱ نوجوانی ۱۷ ساله اهل چین به نام ژائو وانگ کلیه خود را در یک مرکز غیرقانونی فروخت تا آیفون بخرد. او با اینکار به دلیل عفونت داخلی برای همیشه دیالیزی شد.
▫️آیفون سالهاست جزو پرفروش ترین تلفنهای همراه در جهان است. براساس اعلام شرکت اپل از سال ۲۰۰۷ تا به حال این شرکت بیش از ۲ میلیارد معادل ۲۵درصد جمعیت جهان گوشی آیفون فروخته است. بررسیها نشان میدهد بیشتر خریداران گوشیهای آیفون نوجوانان هستند به طوری که از هر ۱۰ نوجوان آمریکایی ۹نفر از آنها آیفون دارند. محبوبیت این تلفن همراه در بین نوجوانان دیگر کشورها نیز تقریبا به همین میزان بالاست.
▪️کارشناسان معتقدند آیفون در بین نوجوانان به چیزی بیش از یک تلفن همراه هوشمند تبدیل شده است. نوجوانان با داشتن آیفون احساس میکنند از موقعیت اجتماعی بالایی برخوردار هستند و در جامعه به عنوان یک فرد پولدار، باکلاس و... شناخته میشوند.
روانشناس خانواده مژگان نیکنام دلیل این رفتار را تجملگرایی میداند که خانواده از کودکی در وجود فرد نهادینه میکند و میگوید که بدعادت کردن کودکان به خریدهای متنوع و هرزمان باعث میشود که نوجوان از خانوادهاش تقاضا و مطالبه بیش از حد داشته باشد. اما روانشناس خانواده و فرزندپروری زهرا گیوی باتوجه به اینکه میل به خرید وسایل لوکس در نوجوانان با خانوادههای کم بضاعت نیز دیده میشود، میگوید که نوجوان احساس میکند با داشتن این وسایل در جامعه بیشتر مورد توجه قرارمیگیرد و احساس شرم ناشی از کمبود اعتماد به نفسش را جبران میکند.
▫️برای اینکه نوجوان به این باور برسد که او به اشياء ارزش میدهد نه اشیائی مثل سیگار و آیفون و... به او، درمانگر تخصصی خانواده و عضو انجمن روانشناسی آمریکا سمیرا علی نژاد به خانواده توصیه میکند نقش حیاتیشان را در شکلگیری اعتماد به نفس او ایفا کنند. شنیدن فرزندان، ابراز احترام و اعتماد به او، تشویق به تلاش و پیشرفت، اجازه دادن برای انجام و تجربه چالشها و اشتباهات، راهکارهای این کارشناس برای نقش تقویت اعتماد به نفس در نوجوان است.
✍️پژوهشگر: زینب نادعلی (خبرگزاری فارس)
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
@SofreFarhangiReyhane
19 شهریور: وفات آیتالله طالقانی(ره) (1358)
▫️امام خمینی(ره): «او برای اسلام به منزله ابوذر بود؛ زبان گویای او چون شمشیر مالکاشتر بود، برنده بود و کوبنده».
▫️ظهر جمعه ماه رمضان بود و او در آن سال، ممنوعالمنبر. نماز که تمام شد، رو به مردم کرد و گفت «به من گفتهاند سخنرانی نکنم؛ من هم سخنرانی نمیکنم. گفتهاند تفسیر هم نگویید، منبر هم نروید؛ ما هم نمیرویم ولی مسئله که میتوانیم بگوییم چون امروز جمعه است، میخواهم مسئله نماز جمعه را بیان کنم» و شروع کرد به سخنرانی درباره نماز جمعه. تا اینجا که «رئیس حکومت باید عادل باشد و او امام جمعه را تعیین کند. امام زمان(عج) که در غیبت هستند...، رییس حکومت هم عادل نیست. به این علت است که ما نماز جمعه نداریم.» همان شب ریختند داخل خانه و دوباره بازداشت و زندانیاش کردند.
▫️زندان که بود، دوستانش نقشه کشیدند و برایش یک خانه خریدند؛ بزرگتر و مجللتر از خانه قدیمیاش. از زندان که برگشته بود و خانه را دیده بود، اخمهایش رفته بود توی هم؛ «من گفتم همان خانه برایمان بس بود. حالا یکی کولر میخواهد، یکی بادبزن و آن یکی نمیدانم اجاق چیچی! ما با 500 تومان داشتیم زندگی میکردیم؛ حالا با 1500 تومان هم دبه در آوردهاید؟» بعد هم دوباره یکی از همان لبخندها و شوخیهای همیشگیاش را تحویل داده بود؛ «والله! اگر اذیتم کنید، صبح میروم یک سخنرانی میکنم که دوباره ببرندم زندان تا از این مسايل راحت شوم».
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
@SofreFarhangiReyhane
👆همیشه سمت راست تصویر را به ما نشان میدهند....
اینجا کوچهای در شهر بنبری، شمال غرب لندن است....
#جنگ_روایتها
#سواد_رسانه
#غربشناسی
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
@SofreFarhangiReyhane
#همسرداری
ورود ممنوع⛔️
احترام بزرگترها واجب، ولی ما ازدواج کردهایم، مستقل شدهایم و حالا نمیخواهیم کسی در زندگی ما دخالت کند. چه کار باید بکنیم؟🤷♂️
١. پیش آنها دردودل نکنیم. 🤫
٢. تعداد، مدت و چگونگی رفت و آمدهایتان را تنظیم کنید.🙂
٣. اسرار همدیگر را به بیرون خانه درز ندهید.🤨
۴. احترام همدیگر را پیش آنها کاملاً نگه دارید.✅
۵. پشت سر همسرتان مدافع او باشید.😠
۶. با این حال از احترام به بزرگترهایتان ذرهای کوتاهی نکنید.😊
٧. از مشورتهای سازنده آنها بهره ببرید؛ البته محترمانه و مؤدبانه بهگونهای بفهمانید که مشورت میگیرید نه دستورالعمل.🧐
٨.با کسانی که اهل دخالت نیستند بیشتر رفتوآمد کنید تا دیگران متوجه اشتباهشان بشوند.😎
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
@SofreFarhangiReyhane
#آسیبهای_همسرداری
شوهرم محبتش را ابراز نمی کند🥺
اول،افکار و تخیلات شما تا حدود زیادی مسئول احساس و رخدادهای زندگی شماست.🤯
این تصور که همسرم مرا دوست ندارد و گرنه آن را بر زبان میآورد، به ویژه شما را به سوی افسردگی و نگرانی سوق میدهد.که این حالت ذهنی بیش نیست که شما میتوانید آن را تغییر دهید. 😔
اگر شوهرتان با زبان به شما ابراز محبت نمیکند باید به کارهایی که برایتان میکند توجه کنید، وقتی به شما در شستن ظرفها کمک میکند؛ وقتی برایتان هدیه میخرد و... در واقع با شما از عشق سخن میگوید.😍
مردها اهل کار و عملاند. آنان در واقع با رفتارشان با شما ارتباط برقرار میکنند. شوهرتان در واقع با کارش به شما میگوید «دوستت دارم عزیزم».🥰
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
@SofreFarhangiReyhane
20 شهریور: شهادت آیتالله سیداسدلله مدنی امام جمعه تبریز به دست منافقان (1360)
▫️آقا را تبعید کرده بودند نورآباد ممسنی، همان چند روز اول، محبتشان در دل اهالی افتاده بود. خانه، محل رفتوآمد مردم شده بود خصوصاً جوانها که با توجه به اختلاف سنی که بین آنها و آقا بود، عشق و علاقهشان به ایشان خیلی عجیب بود. ساواک دیده بود که آقا آنجا هم دارد همه را انقلابی میکند، اینبار تبعیدشان کرد گنبدکاووس. آنجا هم خلقوخوی آقا و وجاهت ایشان مردم را دورشان جمع کرده بود. کلاس تفسیر و اخلاق گذاشته بودند. بعد فرستادندشان بندر کنگان و از آنجا به مهاباد کردستان. آنجا هم این جوانها بودند که دور آقا جمع میشدند؛ شیعه و سنی. اوضاع کشور که به هم ریخت آقا محل تبعید را رها کردند و رفتند قم و دوباره سفرهای تبلیغیشان شروع شد. شب 21 بهمن در همدان وقتی خبر رسید که ارتشیها به همراه تانکهایشان دارند به سمت تهران حرکت میکنند، آقا مسیر راهپیمایی را تغییر دادند و به بیرون شهر رفتند. جمعیت مقابل تانکها صف کشید. آقا همانجا با سربازها صحبت کردند و گفتند: بیایید لباسهایتان را عوض کنید. اسلحهها را تحویل بدهید و بروید. از مردم هم خواستند که کمک کنند. مردم هم از خانههایشان لباس آوردند و هر کس هرچه قدر میتوانست به سربازها پول داد تا بتوانند به شهرشان برگردند... این صحنه یکی از پرشورترین صحنههای انقلاب بود.
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
@SofreFarhangiReyhane
20 شهریور: شهادت آیتالله سید اسدالله مدنی(ره) امام جمعه تبریز (1360)
▫️آقا اغلب دير ميرسيدند منزل، بهخاطر همين بچهها غذايشان را ميخوردند، بعد كه ايشان ميآمدند، دعوا بود سر اينكه كدام سيني غذا را براي آقا ببرند. همه دنبال آن نگاه قشنگ و پرمحبت آقا بودند و كلمات شيرين تركي كه بعد از غذا ميگفتند. هر كس كه زودتر ميبرد، محبت فراوان آقا روزي او ميشد.
▫️براي دخترها كه خواستگار ميآمد، آقا سه تا نكته را دقت ميكردند. يكي تقواي داماد، ديگر اخلاق او و سوم اينكه خسيس نباشد. تحقيق ميكردند و با خانم مشورت ميكردند و بعد با مهريهاي اندك سنت پيامبر(ص) را جاري ميكردند.
▫️ مهريه دختر آقا يك دوره تفسير بود. آقا به داماد گفته بودند من به همه توصيه ميكنم كه در اين شرايط كه انقلاب در مضيقه است صرفهجويي كنند و نميتوانم خودم عمل نكنم. من فقط بيست هزار تومان پول ميدهم و نه بيشتر. با اين پول هرچه جهيزيه ميشود بخريد.
▫️در سالهاي اقامت نجف، یکبار آقا بهسختی گرفتار بيماري سل شدند تا آنجا كه دكترها قطع اميد كردند، حتي ملافه را روي صورت ايشان كشيدند و در اتاقي رهايشان كردند. يكي از دوستانشان ميرود ملاقات، ملافه را كه كنار ميزند، ميپرسد حاجآقا چهطوري؟ آقا در همان حالت ميفرمايند: الحمدلله، اما من مرگ اينجوري از خدا نخواسته بودم.
آقا به مرگي كه ميخواستند از دنيا بار بستند و رفتند. براي رسيدن به شهادت هرچه كه مورد رضايت خدا بود انجام دادند و هرچه كه ناپسند خدا بود ترك كردند و خدا چنين بندهاي را راحت پيش خودش ميبرد.
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
@SofreFarhangiReyhane
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸انتقام شخصی علی خامنهای از فردی به نام عباس خروس در بندر انزلی
🎥انتشار برای اوّلین بار
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
@SofreFarhangiReyhane
#شادی
#خوبی
▫️من هستم چون ما هستیم
🌸 یکی از پژوهشگران حوزه مردمشناسی، که برای پژوهشی به آفریقا سفرکرده بود، روزی در یکی از قبایل، به تعدادی از بچهها، یک بازی را پیشنهاد کرد.
او سبدی از میوه را در نزدیکی یک درخت گذاشت و گفت هر کسی که زودتر به سبد برسد، آن میوههای خوشمزه را بَرَنده میشود.
هنگامی که فرمان دویدن داده شد، آن بچهها دستان یکدیگر را گرفتند و باهم دویدند و در کنار درخت خوشحال به دور آن سبد میوه نشستند.
پژوهشگر که از رفتار بزرگ منشانهِ بچهها هاج و واج بود، علت این رفتار آنها را پرسید وگفت: درحالی که یک نفر از شما میتوانست به تنهایی همه میوهها را برنده شود، چرا از هم جلو نزدید؟!
آنها گفتند:
«اوبونتو!»
به این معنا که:
"چگونه یکی از ما میتواند خوشحال باشد، در حالی که دیگران ناراحتند؟!"
کاش روزی همهِ ما آدمها اینطوری باشیم.
اوبونتو در فرهنگ ژوسا به اين معناست:
من هستم، چون ما هستيم.
خوبى را براى همه بخواهيم تا خداوند به خودمان برگرداند.
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
@SofreFarhangiReyhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌خلاقیت یک آبادانی در جلب مشتری
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
@SofreFarhangiReyhane
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#احکام
🎥 قابل توجه عزیزان نمازگزار
🔸به تمام مسجدیها که رو صندلی نماز میخونن اطلاعرسانی کنید!
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
@SofreFarhangiReyhane