14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ اهمیت رقابت واقعی در کنار مشارکت بالا
🌐 Sollam.ir/post/568 فیلم کامل
🔹 با توجه به تأکید رهبری بر رقابت واقعی آیا در قدرت بودن اصولگرایان رقابت واقعی را برای مستقلین و اصلاحطلبها سخت میکند؟
🔸 روش اصولگرایان و اصلاح طلبان در جلب رأی مانند هم است و حیات و بقایشان در ترساندن مردم از دیگری بوده و به هم نیاز دارند...
🔺 گفتگو با حجت الاسلام حمید رسایی/ سبک زندگی خواص و مسئولین در کاهش مشارکت تأثیر دارد اصلاح طلب و اصولگرا هم ندارد
#️⃣ #مشارکت_حداکثری #رقابت_واقعی #انتخاب_اصلح
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از سُلَّمْ | کـاوه
🔘 مسئله رای دادن تحقیقی است یا تقلیدی؟
🌐 Sollam.ir/post/217 متن کامل
🔹 پرسشی مهم و بنیادین؛ آیا مسائل سیاسی مانند اصول دین تحقیقی هستند و باید خود افراد در آنها با تحقیق و بررسی به نتیجه و تصمیم گیری برسند و یا مانند فروع دین میتوان در آنها از نظر متخصصین تقلید و تبعیت کرد؟
🔸 اصول دین اشاره به حوزه عقاید و باورهای ما در قلمرو کلان دین و فروع دین اشاره به حوزه احکام و تکالیف عملی ما در قلمرو کلان دین داشته و اخلاق و آداب اشاره به حوزه فضایل و ارزشها در قلمرو کلان دین دارد.
🔹 نفس و اصل رای دادن به عنوان اعتقاد و باور به مسئول بودن انسان در خصوص سرنوشت خود و جامعه در حوزه اول قلمرو دین یعنی اصول دین تعیین تکلیف میشود و به عبارتی یک بحث کلامی مبتنی بر تحقیق است.
🔸 کم و کیف و حدود و ثغور مصادیق و گزینهها در رای دادن مصداقی به عنوان یک عمل و کنش اجتماعی در حوزه دوم قلمرو دین یعنی فروعات تعیین و تکلیف میشود و به عبارتی یک بحث فقهی مبتنی بر اجتهاد، احتیاط و یا تقلید است.
🔹 اینکه در یک مسئله سیاسی مانند انتخابات به چه کسی باید رای بدهیم سه راه برای تشخیص تکلیف داریم؛ یا باید مجتهد(کارشناس سیاسی) باشیم، یا احتیاط کنیم(کشف وحدت نظر کارشناسان) و یا از نظر متخصصِ عادل تبعیت کنیم.
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #مشارکت_حداکثری #انتخاب_اصلح #رای
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
♦️ تکلیف گرایی یـــا نتیجه گرایی؟
🌐 IR شناسۀ کـاوه W وبـگـاه سُـلَّـم
🔹 ما در مسئلۀ تکلیف گرایی یا نتیجه گرایی با یک دوگانه نمایی کاذب مواجهه هستیم! چون حقیقتاً عمل به تکلیف همواره متضمن نتیجۀ درست است...
🔸 دوگانه صحیح فی مابین نتیجۀ اُخروی و نتیجۀ دنیوی در جریان است که آن هم با توجه به اصالت نتیجۀ اُخروی، تکلیف گرایی متضمن آن خواهد بود...
🔹 ناگفته نماند که؛ توجه به نتیجۀ دنیوی در تکلیف گرایی به شدّت مورد تأکید هست لکن در تعارضش با نتیجۀ اُخروی است که ساقط شده و کنار میرود...
🔸 دفع افسد به فاسد هم یک تکلیف است لکن تکلیف ثانویه نه تکلیف اولیه! لذا تکلیف اولیه دفع فاسد و افسد با اصلح است! که هرگز نباید رقیق شود...
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #تکلیف_نتیجه #فقه_سیاسی #انتخاب_اصلح
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
♦️ تخصص یـا تعهد؟
🌐 IR شناسۀ کـاوه W وبـگـاه سُـلَّـم
🔹 وقتی مسئله پذیرفتن امور باشد دوگانۀ تعهد یا تخصص اصولا کاذب است چون اساسا کسی که فرد متعهدی است مسئولیت و کاری که تخصصش را ندارد قبول نمیکند.
🔸 مگر در شرایط و مواردی که کلا فرد دیگری نباشد و یا انجام امور توسط غیر ممکن نیست و یا عوامل خارج از ارادۀ فرد مانند جبر و اضطرار در کار باشد.
🔹 اما اگر مسئله سپردن مسئولیت و کار به دیگری بود، مثلا وقتی که ما بین دو مدعی که یکی متعهدتر و دیگری متخصصتر است مرددیم چه باید کنیم؟
🔸 در اینجا جنس و نوع آن مسئولیت و کار است که تعیین کننده میباشد! به گونهای که در برخی امور تعهد بیشتر اهمیت و اولویت دارد و در برخی امور تخصص بیشتر...
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #انتخابات #تخصص #تعهد #رای
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ توضیح بدهید و اعلام برائت کنید!
🌐 Sollam.ir/post/568 فیلم کامل
🔹 از آیت الله محمدی گیلانی، آیت الله جنتی، آیت الله خزعلی و امثالهم یاد بگیرید که چگونه در مقابل خطای فرزندان خود ایستادند. . .
🔸 سبک زندگی برخی مسئولین به اعتماد مردم آسیب جدی زده است اگر نمیتوانید یا کنار بروید یا از خطای اطرافیان اعلام برائت کنید.
🔺 گفتگو با حجت الاسلام حمید رسایی
#️⃣ #قاطعیت #شفافیت #برائت #رسایی
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ حلقۀ مفقوده کجا است؟
🌐 Sollam.ir/post/568 فیلم کامل
🔹 انگارهای در افکار عمومی شکل گرفته است که مسئولین به این دلیل با برخیها برخورد نمیکنند چون از همدیگر آتو دارند!
🔸 من که جیک جیک میکنم بزارم برم؟ مشکل اینِ که اسم باباهای ما اکبر نیست! مسئلۀ اصلی ترک فعل و تبعیض است...
🔺 گفتگو با حجت الاسلام حمید رسایی
#️⃣ #قاطعیت #شفافیت #رسایی
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از فکرت
16.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘#مدار | #فلسطین
☑️ رسالتِ نخبگان در مواجهه با جنایت در غزه
با حضور:
👤حجت الاسلام دکتر احمد رهدار، مدیر مؤسسه فتوح اندیشه
✔️نخبگان باید وجوه مقاومتی ملت فلسطین و ممیزات و بار ایجابی مقاومت را بازبررسی کنند. ببینند چه اتفاقی افتاده است که برای مردمی که در یک محدود جفرافیایی کوچک، ۷۵ سال است در حصارند اما بصیرتی پیدا کردهاند که فریب نمیخورند.
📥 فایل کامل نشست را در آپــارات و یــوتیــوب مشاهده کنید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت | رادیوفکرت