هدایت شده از سُلَّمْ | کـاوه
🔘 شخصیت امام خمینی کبیر از دیدگاه 57 اندیشمند و سیاستمدار جهان
🌐 Sollam.ir/post/600 متن کامل
🔹 میخائیل گورباچف(رهبر شوروی کمونیستی): امام خمینی فراتر از زمان میاندیشید و در بعد مکان نمیگنجید. او توانست اثر بزرگی در تاریخ جهان به جای بگذارد.
🔸 نلسون ماندلا(رئیسجمهور اسبق آفریقا و قهرمان مبارزه با نژاد پرستی آپارتاید): امام خمینی رهبری منحصر به فرد و فرزند اسلام بود. او توانست با دست خالی، انقلاب اسلامی را به پیروزی برساند و در نشان دادن راه درست به نسلهای حاضر و آینده مسلمانان سهم بسزایی داشته است.
♦️ هنری کیسینجر(استراتژیست معروف، وزیر امور خارجه و مشاور امنیت ملی آمریکا): آیت الله خمینی، غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرد، تصمیمات او آنچنان رعدآسا بود که مجال هر نوع تفکر و برنامهریزی را از سیاستمداران و نظریهپردازان سیاسی میگرفت. هیچکس نمیتوانست تصمیمات او را از پیش حدس بزند، او با معیارهای دیگری، غیر از معیارهای شناخته شده در دنیا، سخن میگفت و عمل میکرد، گویی از جایی دیگر الهام میگرفت، دشمنی آیتالله خمینی(ره) با غرب، برگرفته از تعالیم الهی او بود. او در دشمنی خود نیز خلوص نیت داشت.
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #امام_خمینی #اندیشمند #سیاستمدار
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
♦️ مقاومت در اسلام عین حمله میباشد!
🔺 مقاومت را انفعالی فهم نکنیم!
🌐 IR شناسۀ کـاوه W وبـگـاه سُـلَّـم
🔹 اولین معنایی که از شنیدن کلمۀ مقاومت در ذهن ما شکل میگیرد این است که ما به عنوان فرد، گروه، جامعه، ملت و یا امت در مقابل فشار و حملۀ دیگری و دشمنان بیرونی خود ایستادگی و پایداری میکنیم و تن به اراده و خواست او نمیدهیم. البته مقاومت در مقابل امیال نفسانی و شهوات دورنی را نیز میتوان در زمرۀ مصادیق مقاومت درونی برشمرد. این معنا در عین درستی لکن تداعی کنندۀ مفهومی سلبی، منفعل و تدافعی از ایستادگی است. با توجه به این عبارات وقتی سخن از مقاومت به میان میآید برای روشن شدن مسئله باید ابتدا تکلیف پاسخ یا پاسخهای این سه پرسش روشن گردد: مقاومت چه چیزی یا چه کسی و کسانی؟ مقاومت در مقابل چه چیزی یا چه کسی و کسانی؟ و همچنین مقاومت بر روی چه چیزی یا چیزهایی؟
🔸 مقاومت با موجودیت گره خورده است؛ یعنی اگر انسان و جامعه و حتی اشیاء مختلف در ویژگیها و صفات ذاتی خویش قوام نداشته باشند و مقاومت خود را چه در ماده و چه در هیئت از دست بدهند تبدیل به چیز دیگری خواهند شد. مثلا اگر چوب در مقابل آتش دوام خود را از دست بدهد دیگر چوب نخواهد بود بلکه تبدیل به ذغال خواهد گشت یا یک نردبان اگر بشکند و خرد شود گرچه دچار تبدُّل در جنس نشده است لکن به خاطر تبدُّل در هیئت و هندسه دیگر کارکرد نردبان را نخواهد داشت. انسان هم این چنین است! لذا اگر از ویژگیها و صفات انسانی تهی گردد به حیوانی درنده خو و چه بسا پستتر از حیوان تبدیل خواهد شد. مانند کسانی که ظلم و فساد میکنند و همچنین کسانی که به ظلم و فساد تن میدهند و برده میشوند.
🔹 در یک نگاه پدیدار شناسانۀ ناظر بر جوامع بشری به خوبی درمییابیم که هویتهای متضاد تا زمانی پایدار میمانند که مصادیق عینی آنها به لحاظ جغرافیایی از هم دور باشند و یا افکار و باورهای مقوم آن هویتها متداخل در فضای یکدیگر نگردند به گونهای که مصاف و اسطکاکی بین آنان رخ ندهد. در غیر این صورت اگر این هویتهای متضاد که در کالبدهای سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و... متجلی شدهاند برخوردی با هم داشته باشند به خاطر ضدیت ماهیتی که باهم دارند یا دیگری را در خود هضم میکنند و یا در دیگری هضم میشوند و آن طرفی که هضم میشود مقاومت در موجودیت را از دست داده و به عبارتی معدوم خواهد بود. اساساً موجودیت جبهۀ حق و باطل، عادلان و ظالمان، صالحان و فاسدان متوقف بر نفی و هدم طرف مقابل است.
🔸 وقتی که معنا و مفهوم مقاومت را از پایگاه معرفتی اسلام مورد تأمل و کنکاش قرار میدهیم و همچنین وقتی که به این مهم التفات داریم که اسلام احکامی مانند جهاد ابتدایی، مبارزه با باطل و ظلم، مقابله با دروغ و بی عدالتی، امر به معروف، نهی از منکر، نفی سبیل و امثالهم دارد و همچنین به این مهم نیز التفات داریم که همین اسلام ما را به ایستادگی و پایداری و به عبارتی مقاومت بر روی این احکام فرا میخواند! و این یعنی چه؟ یعنی مقاومت در حمله! یعنی ایستادگی بر روی تهاجم! یعنی پایداری بر روی مصاف و تقابل با باطل و ظلم. پس به عبارت ساده وقتی که اصلِ مقاومت ضرب در راهبردِ حمله و تهاجم میشود دیگر معنای سلبی، انفعالی و تدافعی نخواهد داشت لذا ایستادگی در حمله و پایداری در تهاجم نیز نوعی مقاومت خواهد بود، مقاومتی ایجابی، تهاجمی و فعال.
🔹 یکی از ویژگیهای بارز عملیات بزرگ طوفان الاقصی و امتداد آن همین ایستادگی در حمله و پایداری در تهاجم بود و هست. ایستادگی و پایداری عقیده محور که حاضر شد و هست که خسارات سنگینی از جنس از دست دادن عزیزان، ویرانی وطن، آوارگی و... را بپذیرد اما تن به اراده و خواست دشمن ندهد! در طوفان الاقصی و امتدادش اینگونه نبود که دشمن حمله کند و ما مقاومت سلبی، منفعل و تدافعی داشته باشیم بلکه این جبهۀ مقاومت و در رأس آن حماس بود که حمله کرد و در این حمله و تهاجم، مقاومت و ایستادگی و پایداری نمود تا اینکه ارادۀ خویش را بر دشمن تحمیل کرد. آری! این مقاومت یک مقاومت ایجابی، فعال، تهاجمی و ایستادگی و پایداری در حمله بود! به گونهای که سوای شکستن هیمنۀ پوشالی رژیم صهیونیستی اسرائیل و نظام استکبار افکار و قلوب آزادگان جهان را نیز فتح کرد.
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #مقاومت_اسلامی #گفتمان_مقاومت #جبهه_مقاومت
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
♦️ اهمیت رسـانه و روایـت
🌐 IR شناسۀ کـاوه W وبـگـاه سُـلَّـم
🔹 نقطۀ ضعف جبهۀ حق انقلاب اسلامی نه در استدلال است و نه در مستندات بلکه در روایت است و روایت در دست رسانهها میباشد!
🔸 اگر میبینید که جبهۀ باطل ضد انقلاب برای ولنگاری فضای مجازی و رسانه هزینه میکند چون حریف استدلال و مستندات نمیشود.
🔺 رسانه و روایت را جدی نگرفتیم، سیلی خوردیم!
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #مدیریت_رسانه #تثبیت_روایت #افکار_عمومی
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ قم روز پنجشنبه (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) از ساعت ۸ صبح میزبان نشست تخصصی معرفی درسنامه معماری و مهندسی به کارشناسان وزارت مسکن و شهرسازی است. (به فضل الهی)
🗞پیشخوان نشست:
https://eitaa.com/olgou4/6183
#مقررات_فقهی_ساختمان
#درسنامه_معماری_و_مهندسی
#ماه_شعبان
https://eitaa.com/olgou4
♦️ لیاقت، شرط لازم!
🌐 IR شناسۀ کـاوه W وبـگـاه سُـلَّـم
🔹 تبعیت بخشی از مردم جهان از شهوات را به عنوان قدرت جبهۀ باطل حساب نکنیم...
🔹 عدم تبعیت بخشی از مردم جهان از عقل را به عنوان ضعف جبهۀ حق حساب نکنیم...
🔸 سختی صعود و راحتی سقوط را نیز دلیل بر نادرستی اولی و درستی دومی تحلیل نکنیم...
🔺 خلاصه اینکه؛ اهل حقیقت و عدالت بودن لیاقت میخواهد...
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #حقیقت #عدالت #لیاقت
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️