Ghasemha Dar Rahand_981020.MP3
27.65M
🔊 #صوت سخنرانی استاد حسن عباسی
🔹با موضوع: قاسمها در راهند…
🗓 ۲۰ دی ۹۸
📍 پیشوا، مسجد علیبنموسیالرضا (ع)
مرجع نشر سخنرانی های استاد حسن عباسی
🌐 @dr_abbasi
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سردار سلامی فرمانده سپاه در صحن مجلس شورای اسلامی:
🔺ما در انتقام خود، این بار بر مبنای گرفتن تلفات انسانی هدفگذاری نکردیم.
🔺تخریبهای فیزیکی فقط برای این بود که به دشمن نشان دهیم که آنقدر برتری داریم که هر نقطهای را که بخواهیم میزنیم.
🔺وقتی موشک بالستیک، نقطهزن میشود، یعنی انتهای تکنولوژی.
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سردار سلامی فرمانده سپاه در صحن مجلس شورای اسلامی:
🔸دوست داشتم داخل این هواپیما بودم و با آنها سقوط میکردم و میسوختم ولی شاهد این ماجرای غمانگیز نبودم.
🔸این عزیزان، خانوادهی ما بودند. هیچ وقت در طول عمرم این قدر شرمنده نبودهام.
🔸آرزویی در ذهن ما جز فدا شدن در راه ملت وجود ندارد.
🔸تا ما هستیم، اجازه نخواهیم داد تار مویی از سر مردممان کم شود.
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
🔰 سردار سلامی فرمانده سپاه در صحن مجلس شورای اسلامی:
🔺از روز جمعه تا شب چهارشنبه همه چیز را آماده کردیم
🔺خود را آماده و مهیای پاسخ موشکی به آمریکا کردیم.
🔺شب حادثه تمام سیستمهای آفندی و پدافندی آمریکاییها تمام قد آماده بودند.
🔺ابتدا پایگاه تاجی را انتخاب کرده بودیم ولی به دلیل نزدیکی این پایگاه به بغداد و حضور نظامیان عراقی در بخشی از این پایگاه از این کار صرفنظر کردیم.
🔺اتفاقاً دشمن نیز خیلی از مناطق را خالی کرد و تصادفاً این امکانات را به پایگاه عینالاسد فرستاده بود و ما اینبار بر مبنای گرفتن تلفات انسانی هدفگذاری نکردیم.
🔺آنجا تجهیزات راهبردی دشمن از جمله پهبادهای پیشرفته و بالگردهای آپاچی آنها و همچنین یک مرکز فرماندهی و کنترل و آشیانهها و سولههای نگهداری تجهیزات بود که باید نقطه به نقطه زده میشدند.
🔺آنچه که تعادل را برقرار میکرد نفس عمل بود. شکستن یک اعتبار جهانی و خورد کردن و مچاله کردن آن و تخریب های فیزیکی برای این بود که ما بگوییم انقدر برتری داریم که هر نقطهای را بخواهیم میزنیم
🔺موشک بالستیک وقتی نقطه زن میشود یعنی انتهای تکنولوژی
🔺هیچ یک از موشکها از سوی آمریکا هدف قرار نگرفت. تمام موشکهای ما به جز دو موشک که به شکل طبیعی در سرزمین ایران fail کرد، به اهداف از پیش تعیین شده اصابت کرد
🔺بعد از آن ما درگیر جنگ الکترونیک که مدرنترین جنگ امروز است، شدیم. وقتی شروع به این جنگ کردیم همه پرندهها و جنگندههای آمریکایی به پایگاهها رفته و در آنجا نشستند
▫️ tn.ai/2180507
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
Basirate Fatemi_981017.mp3
36.54M
🔊 #صوت سخنرانی استاد حسن عباسی
🔹با موضوع: بصیرت فاطمی؛ لازمهی دفاع از ولایت
🗓 ۱۷ دی ۹۸
📍 قزوین، مینودر، مسجد مسلمبنعقیل (ع)
مرجع نشر سخنرانی های استاد حسن عباسی
🌐 @dr_abbasi
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
#اطلاع_رسانی
برنامه سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 گرامیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
🔸 دوشنبه ۲۳ دی ۹۸ - بعد از نماز مغرب و عشاء
🔹 قم، پردیسان، بلوار سلمان، مسجد فاطمه الزهرا (س)
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔺سه سوال مهمی که بعد از اظهارات شجاعانه حاجیزاده ایجاد شده است:
١- چه کسی گفته موشکهای کروز به سمت کشور آمده؟
٢- مسؤل اختلال در تماس اپراتور با مرکز چه کسی است؟
٣- چه کسی مجوز پروازها در آن شرایط [جنگی] را داده بود؟
✍️محمد اکبرزاده - سردبیر خبرگزاری دانشجو
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔺 اگر هیچکس ندونه که در شرایط حادّ جنگی باید آسمان از پروازهای عادی خلوت شود، رییس جمهور محترم که خودش سالها فرمانده #پدافند_هوایی کشور بوده که دیگه میدونه. چرا این کار انجام نشده؟ کی باید توضیح بده؟
✍️ [یک اندیشهجو](https://mobile.twitter.com/h_hes1/status/1216092099722076160)
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران
1398-10-23-assertion--cysp.pdf
92.3K
بیانیه شماره ۱ آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران
در خصوص سانحه دلخراش هواپیمای مسافربری اوکراینی
@ut_cyber
هدایت شده از آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران
بیانیه شماره ۱ آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران
در خصوص سانحه دلخراش هواپیمای مسافربری اوکراینی
ملت شریف و بزرگ ایران عزیز؛
بهدنبال سانحهی دلخراش هواپیمای مسافربری ایران ـ اوکراین که باعث داغی بزرگ بر پیکرهی ملت عزیز و بهخصوص جامعهی علمی و دانشگاهی شده و سوگ شهادت پرافتخار سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی را دوچندان کرده است، ضمن عرض تسلیت به بازماندگان و خانوادههای شریف شهدای این سانحه و ملت بزرگ ایران؛ در خصوص چگونگی وقوع این سانحه از جنبهی فنی و تخصصی، موارد زیر به اطلاع میرسد:
با اتکا به بیانیهی ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و توضیحات سردار سرتیپ پاسدار حاجیزاده فرمانده محترم نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تاریخ ۲۱ دی ۱۳۹۸ و همچنین با عنایت به اسناد راهبردی ایالات متحدهی آمریکا و بررسی علمی و فنی موارد مشابه نظیر خطای سامانهی پدافند موشکی سوریه در سال 2018، شلیک موشک به هواپیمای MH-17 مالزی بر فراز اوکراین در سال 2014 و حملهی سایبری به هواپیمای AC130s و EC130s آمریکا توسط روسیه در سال 2018؛ این نتیجهی علمی با قطعیت اعلام میشود که سانحهی رخ داده بهدلیل اعمال عملیات فریب بر سیستم فرماندهی و کنترل سامانهی پدافند موشکی ایران واقع شده و نقش خطای انسانی در آن منتفی است.
از سوی دیگر بررسی تجهیزات جنگ سایبری ارتش آمریکا نظیر هواپیماهای «آواکس» و «ریوِت جوینت» حاکی از آن است که موارد مذکور اساساً بهمنظور چنین اقداماتی طراحی، تولید و بهکارگیری شده است و این تجهیزات در اغلب منازعات نظامی از سوی ارتش جنایتکار آمریکا مورد استفاده قرار گرفتهاند.به نظر میرسد این بار نیز آمریکا در قالب یک عملیات نظامی سایبری با چنین اقدامی باعث شده که هواپیمای مسافربری بهعنوان موشک کروز در سامانهی پدافند، شناسایی شده و مورد هدف واقع شود.
بهطور دقیقتر علت وقوع عملیات فریب فرماندهی و کنترل که ریشه در دانش سایبرنتیک دارد، استفادهی تمامی کشورها از استانداردهای بینالمللی در حوزهی محاسبات، ارتباطات و کنترل است که موجب میشود علیرغم طراحی و تولید سامانههای پدافند موشکی توسط کشورهای مختلف، حفرهی فنی برای ایالات متحدهی آمریکا ـ که طراح استانداردهای بینالمللی و پروتکلهای مربوطه است ـ همواره باز و دسترسپذیر باشد. بهعبارت دیگر اگر تمامی اجزای یک سامانهی پدافند موشکی و بهطور کلی هر سامانهی مبتنی بر C4I بهصورت کاملاً بومی طراحی و تولید شود اما از استانداردهای بینالمللی (پروتکلهای عمومی) برای عملکرد آن استفاده گردد، ظرفیت تهدیدپذیری سامانه بهمیزان چشمگیری افزایش مییابد.
بر این اساس در شرایط مشابه هر کاربر انسانی همان اقدامی را انجام خواهد داد که در سانحهی اصابت موشک به هواپیمای مسافربری اوکراین واقع شد، زیرا این خطا نه بهدلیل اشتباه در تصمیمگیری بلکه بهدلیل اعمال عملیات فریب فرماندهی و کنترل بر سامانهی پدافند موشکی واقع شده است. از این رو مسئولیت سانحهی تأسفبار رخ داده بهصورت مستقیم متوجه رژیم جنایتکار آمریکاست و این جنایت بزرگ نیز به سیاههی جنایتهای بیپایان این امالفساد قرن اضافه میشود.
اطلاعات، توضیحات و مستندات تکمیلی در خصوص مطالعات انجام شده متعاقباً و طی بیانیههای بعدی اعلام خواهد شد.
آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران
۲۲ دی ۱۳۹۸
@ut_cyber
هدایت شده از مشق استراتژی | حائری زاده
برخی ابهامات درباره ماجرای شلیک پدافند هوایی به هواپیمای مسافربری اوکراین:
۱- همه سامانههای پدافندی در کشور زیرمجموعه شبکه یکپارچهای قرار دارند به نام «شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور» یا اصطلاحا ADOC. این تشکیلات در واقع همان شبکهای هست که در آمریکا به نام نوراد NORAD شناخته میشود. این شبکه در چهارچوب قرارگاه پدافند هوایی کل کشور از سال گذشته به عالیترین سطح خود در ستاد کل نیروهای مسلح ارتقاء پیدا کرده و یک قرارگاه کلان شده است. فرمانده آن امیر سرلشکر موسوی فرمانده محترم ارتش و جانشین ایشان امیر رحیم زاده یکی از فرماندهان قدیم پدافند از ارتش هستند.
۲- نیروی هوافضای سپاه که با ساختار جدید از سال ۸۸ با فرماندهی سردار حاجی زاده شکل گرفته، عمدتا نیرویی آفندی است. بخش محدود پدافندی این نیرو در ماموریتهای پدافندی، با برش تاکتیکی، باید ذیل فرماندهی متمرکز شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور یا همان ADOC قرار گیرد. پس زمانی که آقای حاجی زاده در منطقه غرب در حال شلیک موشک به پایگاه عین الاسد آمریکایی ها بوده، پدافند هوایی سپاه زیرمجموعه و تحت فرماندهی مستقیم قرارگاه پدافند هوایی کل کشور قرار داشته است.
۳- آیا سایت پدافندی افزوده شده به رینگ تهران که به سوی هواپیما شلیک کرده در این شبکه یکپارچه قرار داشته است یا خیر؟ اگر قرار نداشته که خطای انسانی معنا ندارد بلکه اشکال سیستمی مطرح بوده و باید مشخص شود که چرا این سایت در چهارچوب این شبکه قرار نداشته است. البته این احتمال ضعیف است. چون گفته شده اطلاعات مربوط به شلیک شدن کروز به این سایت رسیده. پس به احتمال زیاد در داخل این شبکه قرار داشته است.
۴- اگر آن سایت پدافندی در داخل این شبکه بوده است، مسئولیت این سایت به طور مستقیم به فرماندهی قرارگاه پدافند هوایی کشور مربوط میشود نه به سردار حاجی زاده. چرا در رسانهها از زمان وقوع تاکنون فقط آقای حاجی زاده حضور پیدا کرده و همه مسئولیت را هم به گردن گرفتهاند!!! واقعا چه بخشی از مسئولیت این ماجرا به ایشان برمیگردد؟
۵- مسئولیت کشف هدف و سپس شناسایی آن به سامانههای راداری خاصی برمیگردد که در همان شبکه ADOC تعریف شدهاند. اگر پیام رسیده به سایت پدافندی شلیککننده به هواپیمای مسافربری که گفته بوده موشک کروز شلیک شده است، از سوی شبکه بوده، پس ایراد فقط به سایت پدافندی برنمیگردد، بلکه ایراد اصلی به سامانههای راداری کشف و شناسایی بر میگردد که اعلام هدف کردهاند. چه کسی اعلام کرده موشک شلیک شده است؟! آیا این افراد هم شناسایی شده و معرفی شدهاند و آیا ربطی به سردار حاجی زاده داشته است؟
۶- اکنون که معلوم شده هیچ موشک کروز متخاصمی شلیک نشده بوده است، پس آن که گفته شده بود موشک کروز شلیک شده، دو حالت دارد: یا اشتباه سامانههای کشف و شناسایی بوده، یا این سامانهها به اشتباه افتادهاند. آیا احتمال #جنگ_سایبری وجود دارد؟ برخی تحقیقات متخصصین این احتمال را دور نمیدانند. اگر این طور باشد ما از فاز جنگ سخت با آمریکا وارد یک جنگ سایبری شدهایم و قطعا مسئولیت این فاجعه به آمریکا برمیگردد و باید #انتقام_سخت_دیگر گرفته شود.
۷- به هر طریق که بوده، گویا اطلاعات غلط به سایت پدافندی رسیده است. او هم آماده شلیک شده که یکی از اهدافی که روی اسکوپ راداری سایت میبیند را بزند. موشک کروز در ارتفاع پایین بین ۵۰ تا ۱۰۰ متر از سطح زمین با سرعتی حدود ۷۰۰ کلیومتر بر ساعت پرواز میکند. برد راداری سایت پدافندی کم است. در چنین شرایطی حدود یک دقیقه از زمان رویت هدف فرصت دارد تصمیم بگیرد. در این تنگه زمانی طبق آن چه گفته شده ارتباط مخابراتی سایت با شبکه ADOC قطع شده است. چرا این ارتباط اختلال داشته است؟ رسما سردار حاجی زاده در همان گزارش خبری احتمال وجود سیستمهای جمینگ را دادند. در این صورت احتمال خرابکاری بسیار محتملتر میشود. قطعا در چنین بحرانی احتمال بروز خطای انسانی بسیار بالاست.
۸- جمعبندی: احتمال وجود اقدامات خرابکارانه از سوی آمریکایی ها وجود دارد. / در این سناریو، رخ داد خطای انسانی بسیار محتمل و تقریبا غیرقابل اجتناب بوده. / تنها مسئول این فاجعه سردار پرافتخار سپاه آقای حاجی زاده نبوده و منتظر پاسخگویی سایر مسئولین مربوطه در این ماجرا هستیم.
🖋✍مشق استراتژی | حسام الدین حائری زاده
@h_haerizadeh