💢 آمریکا ۴۶ فرد و ۴ نهاد را به بهانه ارتباط با ایران و حزبالله تحریم کرد
🔻 وزارت خزانهداری آمریکا ۴۵ فرد و ۲ نهاد را به بهانه ادعایی انجام عملیاتهای سایبری از طرف وزارت اطلاعات ایران تحریم کرده است.
🔻 ۲ شرکت و یک فرد هم به بهانه ارتباط با حزبالله لبنان در فهرست تحریم قرار گرفتهاند.
🔻 وزارت خزانهداری آمریکا در بیانیهای اعلام کرد دفتر کنترل داراییهای خارجی این وزارتخانه، گروه سایبری «APT39» را به همراه ۴۵ فرد مرتبط با آن و یک شرکت صوری در فهرست تحریمها قرار داده است.
جزئیات بیشتر در: fna.ir/ezkix2
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 ایران تنها ۶ رایزن بازرگانی دارد؛ تعداد رایزنان بازرگانی برخی کشورها ۲۵ تا ۴۰ برابر ایران است
📸 ydac.ir/0xy86
🔰 امروزه تجارت خارجی، موتور توسعه در جوامع است، بهطوریکه سهم آن در تولید ناخالص دنیا از رقم ۵ درصد در سال ۱۹۵۰ به بیش از ۲۰ درصد در سالهای اخیر رسیده است.
🔸 اگرچه توسعه فناوری اطلاعات و به ویژه پایگاههاي اطلاعرسانی در جهان امروز دسترسی به بسیاری از اطلاعات تجاری مورد نیاز را برای بازرگانان تسهیل کرده، اما هنوز هم یکی از مهمترین عوامل توسعه تجارت خارجی در کشورها وجود اطلاعات بازارهای هدف و شناسایی چگونگی ورود به آنها و همچنین تسهیل توافقات دوجانبه است که موفقیت در این حوزهها همگی به نقش تسهیلگری سفارتخانهها، رایزنهای بازرگانی و مسئولان اقتصادی هر کشور بستگی دارد.
🔹 در این زمینه، مقایسه وضعیت ایران با برخی کشورهای منتخب نشان میدهد که درحالی ایران فقط ۶ رایزن اقتصادی در کشورهای مختلف-دو رایزن در شهرهای بغداد و بصره عراق، یک رایزن در هر یک از کشورهای ترکیه، ارمنستان، جمهوری آذربایجان و پاکستان- دارد که تعداد رایزنهای کشور سوئد ۲۳۵ نفر، چین ۲۲۱ نفر، آلمان ۲۱۳ نفر، هند ۱۹۸ نفر، فرانسه ۱۵۶ نفر و دیگر کشورهای ذکر شده در نمودار نیز بین ۱۴۰ تا ۱۴۶ رایزن دارند که این تعداد، ۲۴ برابر تعداد رایزنهای بازرگانی ایران است.
🔻 قابل ذکر است در ماههای اخیر، سازمان توسعه تجارت ایران از اعزام ۱۰ رایزن بازرگانی به بازار مهم صادراتی از جمله بازار روسیه، ترکیه، کردستان عراق، عمان، چین، هند، افغانستان و ارمنستان تا پایان سال ۱۳۹۹ خبر داده، با اینحال هنوز از اجرایی شدن آن خبری منتشر نشده است!
📎 نود اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
💢 چین به تسریع و تقویت برنامه ی هسته ای عربستان کمک می کند
سازمان بینالمللی انرژی اتمی به موازات مساعدتهای مسئولان چینی به عربستان در زمینه بهرهبرداری از اورانیوم کمک میکند. این در حالیست که عربستان پیشتر از پذیرش بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی سرباز زده بود.
آژانس بینالمللی انرژی اتمی پیش از کنفرانس سالانه خود که قرار است هفته آینده برگزار شود سندی را منتشر کرد که نشان میدهد این نهاد نظارتی سازمان ملل آماده همکاری با عربستان برای تولید سوخت هستهای است.
ضمنا یک موسسه چینی وابسته به آژانس بینالمللی انرژی هستهای پیش از این با عربستان در زمینه تحقیقات مرتبط با اکتشاف اورانیوم همکاری کرده است. رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در اشاره به برنامههای هستهای عربستان گفته است:
« این بسیار مهم است که آژانس حضور داشته باشد و با هر کشوری که می خواهد هر فعالیت مرتبط با چرخه سوخت هستهای داشته باشد، همکاری کند.»
گروسی تصریح کرد که آژانس تاکنون تنها مشاورههایی محدود در باره تهیه سوخت از اورانیوم به عربستان ارائه داده و هماکنون «در حال رایزنی» با مقامات سعودی در خصوص اعطای دسترسی بازرسان به افراد، مکان ها و اطلاعات بیشتر است تا بدین وسیله بتواند بر نحوه استفاده از اورانیوم بالقوه در این کشور نظارت و کنترل کند .
سعودیها در سالهای اخیر پیگیری و تلاشهای خود را برای دستیابی به فن آوری هستهای افزایش دادهاند که این امر با استقبال و آمادگی همکاری بسیاری از شرکتهای کره جنوبی، روسی و آمریکایی همراه بوده است.
عربستان سعودی در آستانه تکمیل اولین راکتور خود است که از آن به عنوان یک واحد کوچک تحقیقاتی ۳۰ کیلوواتی یاد میشود. این رآکتور در حالی با مشارکت یک شرکت دولتی آرژانتینی به نام «این واپ اس سی» در دست تکمیل است که دولت آمریکا بر اساس گزارشی که مجلس نمایندگان این کشور منتشر کرده در صدد تلاش برای تجهیز هر سریعتر عربستان به فناوری پیشرفته هستهای است.
این کشور بارها وعده داده است که برنامه هستهای خود را «صرفاً برای اهداف صلح آمیز» به کار ببرد. این در حالیست که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان پیشتر تاکید کرده بود که اگر ایران به بمب اتمی دست پیدا کند این کشور نیز با حرکت در مسیر یاد شده اقدام به تولید بمب اتم خواهد کرد.
کارشناسان سازمان منع گسترش سلاحهای هستهای بارها هشدار دادهاند که بدون تضمینهای قوی و بازرسیهای متناسب، همکاری فنی آژانس بین المللی انرژی هستهای میتواند ناخواسته به کشورها در توسعه ظرفیت و توانایی تولید تسلیحات اتمی کمک کند.
بر اساس اسناد بدست آمده، زمین شناسان چینی به همتایان سعودی خود کمک کردهاند تا ذخایر اورانیوم واقع در منطقه شمال غربی این کشور، جایی که عربستان پروژه «نئوم» یا شهر هوشمند آینده را پایهریزی کرده، شناسایی کنند.
▫️ bloomberg.com/news/articles/2020-09-15/saudi-arabia-s-atomic-ambition-is-being-fueled-by-a-un-watchdog
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
🇺🇸 کدام ملیت ها عامل تشکیل کشور آمریکا هستند؟
🔸 آمریکا کشوری است که نه تنها یکپارچگی هویتی یا تاریخی ندارد بلکه با مهاجرت ملیت های مختلف جهان به این منطقه شکل گرفته است:
آلمانی 46.4 میلیون نفر
آفریقاییها 38.7 میلیون نفر
مکزیکی 34 میلیون نفر
ایرلندی 33.5 میلیون نفر
انگلیسی 24.7 میلیون نفر
آمریکایی 22.7 میلیون نفر
ایتالیایی 17.2 میلیون نفر
لهستانی 9.3 میلیون نفر
فرانسوی 8.2 میلیون نفر
اسکاتلندی 5.4 میلیون
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 حکم بدوی پرونده حادثه تروریستی رژه اهواز صادر شد
دادستان نظامی استان تهران:
🔹در مورد تعدادی از متهمان که مرتکب کوتاهی شده بودند، پرونده با صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست به دادگاه ارسال شد.
🔹جلسات محاکمه تعدادی از متهمان، هفته قبل به پایان رسید و حکم بدوی نیز صادر شده که البته این حکم قابل اعتراض است، همچنین در جریان تیراندازی چندین تن از مهاجمان کشته و زخمی شدند و پس از آن موضوع هم چندین نفر در حادثه دستگیر شدند.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚁 تولید پهپاد نظامی مجهز به هوش مصنوعی توسط Anduril
🔸این پهپاد که Ghost ۴ نام دارد، با استفاده از هوش مصنوعی قادر است اهداف را سریعتر و کارآمدتر شناسایی کند.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
🇮🇷 ایران دارنده بزرگترین شرکتهای دانشبنیان هوش مصنوعی در منطقه
🔺 معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در منطقه، بزرگترین شرکتهای دانشبنیان حوزه هوش مصنوعی را دارا است، گفت: تنها در یک شرکت ایرانی ۵۰۰ نفر در حوزه برنامهنویسی هوش مصنوعی فعالیت میکنند و این یک افتخار برای کشور است.
جزئیات بیشتر در: irna.ir/news/84037133
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 روایت جالب خبرنگار ایرانی از مصاحبه با گورباچف
🔸فقط ۶ ماه تقاضای مصاحبه من مورد مطالعه قرار گرفت.
🔸گورباچف میگفت اگر یک بار دیگر به عقب برگردم اولین کاری که میکنم این است که نامه آیت الله خمینی را یکبار دیگر میخوانم.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ما فیلم شورشهای ایران را در آلبانی میساختیم...
عضو گروهک منافقین توضیح می دهد که چگونه فیلم هایی را برای تحریک مردم به جهت نا آرامی میساخته و در فضای وب منتشر میکردهاند.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس سعودی:
📍فلسطینی ها نباید سليمانی را شهید بنامند/از ایران فاصله بگیرید، آن ها تا به حال یک کشته هم در راه قدس نداده اند...!
▫️ @Kavoshmedia
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 بولتون درباره ایران چگونه فکر میکند؟
🔺 جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید، از جمله شخصیتهای جنجالی است که به دلیل دشمنی با ایران مورد توجه رسانههای داخلی بوده است. او اخیرا کتاب «اتاقی که در آن اتفاق افتاد» را منتشر کرده که به فارسی ترجمه شده است.
🔺 نگاهی به محتوای این کتاب نشان میدهد که او چگونه در هر شرایطی برای طرح و برجستهسازی مساله ایران نزد ترامپ و همراه کردن سایر اعضای دولت با خود بهره برده است.
🔺 «دنیایاقتصاد» در گفتوگو با طهمورث غلامی، یکی از دو مترجم این کتاب، معادلات پیچیده کاخ سفید را بررسی کرده است.
🔺 غلامی از نقش بسیار منفی بولتون در گسترش تحریمها و همچنین مانع شدن او برای اعطای هرگونه امتیاز به ایران میگوید.
🔺 طهمورث غلامی همچنین به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و احتمال پیروزی ترامپ و نوع مواجهه او با ایران میپردازد و میگوید: «در دور دوم تحریکپذیری ترامپ نمود بیشتری پیدا خواهد کرد، بیپرواتر میشود و مواضع متفاوتتری از جمله در قبال ایران اتخاذ خواهد کرد.»
متن گفتگو در: b2n.ir/738028
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir