📣 سریال «مسیح»، «Messiah»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان:مایکل پترونی
محصول:آمریکا
سال انتشار:2020
ژانر:درام
🔹خلاصه ی داستان:
داستان سریال دربارهی ظهور ناگهانی مردی جوان از ناکجا آباد است که ناگهان در سوریه ظاهر میشود. او تواناییهایی دارد و به سرعت شیفتگان و مریدان زیادی به دست میآورد. در همین حین CIA از وجود او مطلع شده و زنی مامور پیگیری این پرونده میشود و...
#مسیح
#Messiah
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هنر استراتژیک | نیلوفر تفلیسی
♦️نگاهی به سریال «مسیح»، «Messiah»:
شبیه به هرچیز دیگری که با ادیان و مسائل حساسیت برانگیز اینچنینی سروکار داشته باشد، برای «مسیح» هم حواشی زیادی به وجود آمد. با انتشار اولین تریلر رسمی این سریال حرف و حدیثهای زیادی در شبکههای مجازی به راه افتاد و بسیاری ساخت این سریال توسط نتفلیکس را عملی ضد دین خواندند و واکنشهای تندی به آن نشان دادند. خصوصا بسیاری از مسلمانان از اینکه این سریال بخواهد این شخصیت را به نوعی با مهدی موعود (عج) همسانسازی کند اظهار نگرانی کردند. از جمله توییتها به این اشاره دارند که چرا نتفلیکس با دست گذاشتن روی یک مفهوم دینی میخواهد احساسات دینی مسلمانان را جریحهدار کند، یا اینکه این فقط یک سریال است و مسلمانان نباید ایمانشان آنقدر سست باشد که از یک سریال بترسند. یا اینکه نتفلیکس و غرب با ساخت این سریال دارند یک پیام منتقل میکنند و آن مبارزه فرهنگی با اسلام و بدنام کردن آن است. در توییتر جوی با هشتگ دجال به راه افتاد و یک حساب کاربری گویی بخش زیادی از داستان آن را اسپویل کرد و لو داد و بعد اخباری رسید مبنی بر اینکه نتفیلیکس برای جلوگیری از تبلیغ منفی و لو رفتن این حساب توییتری را بلاک کرده است. البته نتفیلیکس این ادعا را رد میکند، اما آنقدر حواشی زیاد شده که به سختی میتوان تشخیص داد چه کسی راست میگوید. بهترین کار این است که صبر کنیم تا سریال منتشر شود و براساس آن قضاوت کنیم نه از روی یک تریلر تبلیغاتی. اما همانطور که گفته شد هرکجا پای مقدسات وسط باشد، افراط و تفریط هم بهمیان میآیند. باید دید نتفیلیکس و تماشاگران، هرکدام چطور با یک «امر دینی» مواجه شده و خواهند شد.منبع: دیجی موویز
🔹نقدهای سریال «مسیح»، «Messiah»:
🔗https://plink.ir/XV1EI
🔗https://yun.ir/q4eykb
#مسیح
#Messiah
#مایکل_پترونی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هنر استراتژیک | نیلوفر تفلیسی
♦️جلسات استراتژیک:
📣برداشتی از سخنرانی استاد حسن عباسی
🔹مشخصات جلسه: هندسهی سیاسی ایران 1400
♦️تاریخ برگزاری: 99/12/17
🔹کوکاکولا و پپسیکولا با دو رنگ قرمز و آبی نماد دو حزب دموکرات و جمهوریخواه است.
♦️انیمیشن «پرنده آزاد»، «free birds»، آرایش دوقطبی در سیاست آمریکا را به خوبی نشان میدهد.
🔹افرادی مانند کروبی، خاتمی، بهزاد نبوی و.... قبلا چپگرا بودند و افرادی مانند هاشمی و روحانی قبلا راستگرا بودند.
🔗https://yun.ir/01smha
♦️آرایش احزاب فعلی برای انتخابات 1400:
1️⃣اصلاحطلب، مثل: خاتمی
2️⃣اعتدالگرا، مثل:روحانی
3️⃣بهار، مثل: احمدینژاد
4️⃣اصولگرا (راست سنتی)، مثل: علی لاریجانی
5️⃣انقلابی
🔹در فیلم «پیرمرد و دریا»، اثر:ارنست همینگوی، مردی بعد از مدت زیادی توانسته بود ماهی بزرگی را صید کند، در جدالی که در طی یک شب در دریا داشت، نتوانست ماهی را سالم به مقصد برسد، این مساله مثال مناسبی دربارهی بیحاصل بودن توافق برجام است، با این فرض که روحانی را پیرمرد ، برجام را ماهی بزرگ و به مقصد نرسیدن این ماهی را عدم نتیجهی برجام بدانیم.
✅منابع جلسه:
1️⃣انیمیشن «پرندهی آزاد»، «free birds»
2️⃣کتاب «ولایت فقیه»، اثر: امام خمینی
3️⃣کتاب «راه طی شده»، اثر: بازرگان
4️⃣کتاب «امیر کبیر، قهرمان مبارزه با استعمار»، اثر: هاشمی رفسنجانی
5️⃣کتاب «طرح کلی اندیشهی اسلامی در قرآن»، اثر: رهبر انقلاب
#جلسات_استراتژیک
#استاد_عباسی
#هندسهی_سیاسی_جمهوری_ایران_1400
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هنر استراتژیک | نیلوفر تفلیسی
📣برداشتی از سخنرانی دکتر فولادی قلعه
♦️مشخصات جلسه: رویکرد امتدادی به فضای مجازی، بخش اول
🔹تاریخ برگزاری:99/11/15
♦️نسبت حاکمیت وسایبر:
1️⃣براساس این نگاه که در گذشته شایعتر بوده و امروز هم کسانی که دغدغهی تکونولوژیک دارند، بیشتر این رویکرد را میپسندند.ارتباطی بین حاکمیت و سایبری وجود ندارد.در این نگاه، سایبر یک مقولهی تکنولوژیک است.کسانی که نگاه کلانتری دارند،( نگاه تاکتیکی و استراتژیکی) این رویکرد را نمیپسندند.
2️⃣براساس این نگاه، که یک نگاه، حداقلی است.در این نگاه، حاکمیت و سایبر مرتبط است.در این نگاه هم، سایبر یک مقولهی تکنولوژیک است.حاکمیت صرفا زیرساختها را فراهم میکند، هزینهها را تامین میکند، امکانات را دراختیار مردم قرار میدهد.در این نگاه، نحوهی استفاده مردم از این فضا و نوع محتوای ارائه شده در این فضا مهم نیست.این نگاه هم طرفدارانی دارد مانند برخی مدیران دولتی.
3️⃣براساس این نگاه، باید حاکمیتی بر سایبر وجود داشته باشد.(نگاه حداقلی) حاکمیت صرفا دربارهی مسایل امنیتی ورود میکند.
4️⃣براساس این نگاه، سایبر برای حاکمیت بسیار مهم است، حاکمیت باید از طریق سایبر رقم بخورد.«حکمرانی خوب»، حکمرانی است که به شرایط سایبر تن بدهد.
5️⃣براساس این نگاه، سایبر همان حاکمیت است.سطح سایبر استراتژیک میباشد.
🔹مطالعه ریشهشناختی سایبر:
«سابیبر»، مخفف «سایبرنتیک» است.
1️⃣دانش سایبرنتیک:اولین بار توسط افلاطون مطرح شد.(2500 سال پیش، در دولتشهرهای یونان)
مفهوم یونانی «کوبرنت»،به معنای سایبرنتیک است. امروز فهم بشر از «کوبرنت»، کنترل است.مفهوم قرآنی جایگزین سایبرنتیک، کنترل نیست.
2️⃣200 سال پیش دانشمندی به نام آمپر، در کتاب «فلسفهی علم»، علوم آینده را دستهبندی کرد.در این کتاب، سایبرنتیک، به نام علم حاکمیت مشخص شده است.
♦️وینیر در سال 1940، سایبرنتیک را «دانش کنترل و ارتباطات در حیوان و انسان تعریف کرد.
🔹فضای سایبر و فضای مجازی بسیار متفاوت هستند.
♦️واژههای «ویرچو» و «مجاز»، از نظر ریشهشناسی متفاوتند.
🔹طبق اسناد جدید، سایبرنتیک مورد توجه قرار گرفته.(کتاب وینیر در سال 2019 توسط دانشگاه ام آی تی منتشر شد.) ، براساس نوشتهی این کتاب، اگر این کتاب را بخوانید، غرب را خواهید شناخت.استراتژیهای آمریکا و غرب براینمبناست.
❇️رهبر: اهمیت فضای مجازی به اندازهی اهمیت انقلاب اسلامی است.
♦️انواع نگاه به سایبر:
1️⃣نگاه ابزار برای توسعه حاکمیت
2️⃣تاثیر و تاثر سایبر و حاکمیت
3️⃣حاکمیت عین سایبر
🔹در کتاب «احیای علوم»، اثر فارابی، علوم دستهبندی شده است.
♦️انواع علم:
1️⃣فیزیکال: علومی که با ماده و انرژی سروکار دارد.
2️⃣سایبرنتیک:علومی که با اطلاعات سروکار دارد.بسیار عام است.
🔹براساس فیزیک و فلسفهی اطلاعات، عالم متشکل از اطلاعات است.
♦️نگاه غربیها به سایبر، دوفضایی و نگاه اسلامی، امتدادی است.براساس نگاه دوفضایی، دو فضای فیزیکی و مجازی داریم.رویکرد دوفضایی به عنوان یک تز مطرح شد و ما براش آنتیتز داریم.رویکرد دوفضایی ساده و رویکرد امتدادی پیچیده است.براساس رویکرد دوفضایی در فضای مجازی همهچیز آزاد است، اما در فضای حقیقی، قانون وجود دارد.رویکرد دوفضایی از نگاه آمریکاییها، یک دکترین است.براساس نگاه آمریکاییها، فضای واقعی توسط مجامع بینالمللی کنترل میشود و فضای مجازی هم توسط آمریکاییها کنترل میشود.(سند استراتزی ملی آمریکا، سال 2018) رویکرد امتدادی، فضای مجازی، امتداد فضای واقعی است.باید حاکمیت سایبری و واقعی یکدست باشد.حاکمیت در عرف اسلام، نامش ولایت است.کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»، اثر: رهبر و کتاب «ولایت فقیه»، اثر: امام خمینی، یکی از منابع اصلی فهم ولایت است.
#دکتر_فولادی_قلعه
#رویکرد_دوفضایی_به_فضای_مجازی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir