📣فیلم «خدایا آنجایی؟ منم مارگرت»، « Are You There God? It's Me, Margaret» :
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: کلی فرمون کریگ
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2023
ژانر:کمدی-درام
🔹خلاصهی داستان:
وقتی خانوادهاش از شهر به حومه شهر نقل مکان میکنند، مارگارت پیر به سراغ دوستان جدید، احساسات و آغاز نوجوانی میرود.
مارگارت سایمون فقط 11 ساله است که در 12 سالگی خانواده اش از شهر نیویورک به فارتبروک، نیوجرسی نقل مکان می کنند. مادرش مسیحی و پدرش یهودی است. مارگارت بدون وابستگی به هیچ یک از این دو مذهب بزرگ شده است، و مذهبی سازمان یافته ای را انجام نمی دهد، اگرچه او مرتباً به زبان خودش به خدا دعا می کند و با گفتن این جمله شروع می کند: "آیا تو آنجا هستی، مارگارت، خدا من هستم." او شروع به احساس ناراحتی از عدم وابستگی مذهبی می کند. برای یک تکلیف مدرسه، او تصمیم می گیرد که عقاید دینی خود را مطالعه کند، به این امید که در این روند مسئله دین خود را حل کند. بخشی از مطالعه او شامل حضور در مکان های مختلف عبادت برای درک بهتر اعمال دینی و همچنین برای دیدن اینکه آیا یکی از آنها ممکن است برای او مناسب باشد، می شود. او از گذراندن وقت با مادربزرگ یهودیاش، سیلویا سیمون، که او را همانطور که هست دوست دارد، لذت میبرد و امیدوار است مارگارت پس از بردن او به کنیسهاش برای خدمات روشهاشانه، یهودیت را پذیرا شود.
#خدایا_آنجایی_منم_مارگرت
#Are_You_There_God_Its_Me_Margaret
#کلی_فرمون_کریگ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
هدایت شده از عصر زنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی | #نقد_فیلم
📽 معرفی و نقد فیلم «خدایا اونجایی منم مارگارت»
♦️ این فیلم ماجرای دختری جوان به نام مارگارت است که از نیویورک با فرهنگ ماشینی و البته کمی دارای چارچوبهای ارتباطی به نیوجرسی، با فرهنگ خانوادگی عمیق و در عین حال حدود و مرزهای ارتباطی بیقید و بند وارد میشود.
🔸کارگردان: کلی فرمون کریگ
🔸سال ساخت: ۲۰۲۳
🔸نقدنویس: صغری عاشوری
🔸 نریتور: شهناز خواجهوند
🔸️تدوینگر: علیرضا لطفی
📎شماره قبلی نقد فیلم
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
📣فیلم «حیثیت»، « The Prestige » :
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: کریستوفر نولان
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2006
ژانر: درام، معمایی، هیجان انگیز
🔹خلاصهی داستان:
«رابرت انجیر»، همسرش «جولیا» و «آلفرد بوردن» بعنوان دستیاران یک شعبده باز با هم کار می کنند. جولیا بر اثر یک تصادف در حین اجرا جان میدهد و رابرت، آلفرد را بخاطر مرگ همسرش سرزنش می کند و رابطه دوستانه بین آنها جایش را به دشمنی میدهد. بعد از مدتی هردو شعبده باز هایی مشهور، و رقبایی سرسخت برای یکدیگر می شوند و در اجرای یکدیگر خرابکاری می کنند و…
#حیثیت
#The_Prestige
#کریستوفر_نولان
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
هدایت شده از آی نقد | inaghd.ir
🎥نقد و بررسی فیلم سینمایی حیثیت
🔸فیلم سینمایی شخصیت فیلمی است که مخاطب مسحور داستان شگفت و پیچیده آن می شود و با مرور چندین باره داستان، در ذهن خود سعی می کند رازهای بیشتری از فیلم را برای خود آشکار کند
🔹خلاصه داستان رقابت دو تردست است که در این رقابت هم باعث فروپاشی خانواده هایشان می شوند و هم مرگ همسرانشان و در آخر هم در سودای پیروزی از یکدیگر جان خود را نیز از دست می دهند. چه چیز این ماجرا تحسین برانگیز است؟
🔸هرچه قدر زوایایی بیشتری از این زندگی وحشتناک آشکارتر شود، ذائقه آدمی تلختر و گریزان تر باید بشود، پس چرا فیلم مهیج و پُرجذابه به نظر می رسد؟
🔹این سوالی است که هر مخاطب باید از خود بپرسد، و پاسخ آن، دیالوگ پُرتکرار فیلم است و آن اینکه _ شما در تَردستی واقعیت را می بینید ولی از اینکه فریب می خورید لذت می برید. فیلم هم همین کار را با شما می کند، شما رذالت و جنون وحشتناک دو رقیب را می بینید ولی از نمایش مُحیرالعقول آن لذت می برید
🆔@inaghd_ir
#آی_نقد #نقد_فیلم #حیثیت #پرستیژ #موسوی
♦️24 کشور اروپایی به سرکردگی آمریکا گوی سبقت را در بحران سلامت روان ربوده اند، این کشورها عموما با آمارسازی ساختگی کشورهای برتر شاد، فرهنگ کشورهای اسلامی را زیر سئوال میبرند.
مریکا، ایسلند، استرالیا، کانادا، دانمارک، سوئد، پرتغال، کینگدام، فنلاند، بلژیک، اسپانیا، نروژ، لوکزامبورگ، اسلوانیا، آلمان، فرانسه، چک، هلند، ایتالیا، اسلواکی مجارستان، ایستونی، شیلی و کره بیشترین میزان بحران سلامت روان را دارد و این آمارها با سرعت درحال زیاد شدن است.
🔹علت افسردگی مزمن در اروپا چیست؟
دانشمندان روانشناسی بر این باورند که افسردگی، زودرنجی و خلق شکننده نشانه کمبود محبت در افراد است. سالعاست که در کشورهای اروپایی، امانیسم، خودمحوری، مادی گرایی لذت جویی بی حد و حصر و خدافراموشی اروپاییان را گرفتار بلای خودفراموشی کرده است. مادیات و تکنولوژی نمیتواند پاسخگوی نیازهای معنوی انسان غربی باشد. سالهاست که اروپایی ها سبک زندگی غربی را ترویج میکنند و جریان گرم عاطفه در دادوستدهای روزانه مردم ضعیف شده و این بحران معنوی خلق شده است.
سازمان های اروپایی تعداد دیسکوها و مشروب فروشی ها را شاخصه کشور شاد معرفی میکنند اما نمی توانند ناکارآمدی سبک زندگی خودشان در حل این بحرانها را پنهان کنند.
✍️نیلوفر تفلیسی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
📣انیمیشن «لئو»، «Leo» :
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: رابرت مارینتی-رابرت اسمیگل-دیوید واچنهیم
محصول: آمریکایی
سال انتشار: 2023
ژانر:انیمیشن کمدی| انیمیشن خانوادگی
🔹خلاصهی داستان:
در مورد یک مارمولک 74 ساله بوده که او به همراه دوستش که یک لاک پشت بوده تصمیم میگیرند از تراریوم کلاس مدرسه فلوراید فرار کنند زیرا آنها دهه های مختلفی در این مدرسه زندگی کرده اند.
#لئو
#Leo
#رابرت_مارینتی
#رابرت_اسمیگل
#دیوید_واچنهیم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
هدایت شده از تفکر تفریحی
بزرگ شدی! پوست بینداز؛ پروانه شو
✅ تحلیل انیمیشن «لئو»
1⃣ قسمت اول
انیمیشن لئو محصول سال ۲۰۲۳ نتفیلیکس یک انیمیشن نسبتاً سالم و خوبه که دیدنش هم برای والدین خوبه هم برای بچهها و هم برای معلما🫡
این انیمیشن درباره«بزرگ شدن» و «تغییر کردن» توأمان با همه و در این راستا از یک آیت پرتکرار و یک استعاره هم استفاده کرده. اینکه بزرگ شدن و تغییر کردن یا همون «صیرورت» رو در غالب ادوار زندگی پروانه نشون داده🦋 و ما توی انیمیشن میبینیم چند بار این مارمولک کارکشته و باتجربه بین نصیحتهاش برای تغییر دادن زندگی بچهها، کرم ابریشمی رو میخوره و پروانه از دهانش خارج میشه!
و این دقیقا یعنی اگر بچهها به حرفهاش گوش کنن و تغییر مثبتی رو رقم بزنن شبیه پروانه میتونن بهتر و کاملتر بشن
یک استعاره جالب دیگه هم که در راستای نو شدن و زیست دوباره به کار برده شده مربوط به «پوست انداختن» لئو (مارمولک) هست و میبینیم در انتهای کار اون هم پوست انداخت و نماد این بود که زیست قبلی رو مجدد نو کرد (بنظرم آیت پروانه برای نشون دادن تکامل شخصیت خیلی بهتر از استعارهی پوست انداختن هست!)
جشن پایان سال بچهها هم که دیگه دورهی نوجوانیشون تموم شده، باز هم یک نمادی از گذر از مرحله قبل و ورود به مرحله جدیده
آیت پروانه یک نمونه هست که خیلی این روزها توی انیمیشنها و فیلم ها میبینیم مثل اینا که همشون تقریباً با مفهوم شدن همسو هستن (اینکانتو، فردیناند، عروس مردگان)
ادامه در پست بعد👇
📢 کانال تفکر تفریحی
https://eitaa.com/tafakortafrihi
پیج اینستاگرام:
Nimavary
هدایت شده از تفکر تفریحی
✅ ادامه تحلیل انیمیشن «لئو»
2️⃣ قسمت دوم (پایانی)
این انیمیشن که میتونیم بگیم موضوعش بیشتر شبیه مباحث روانشناسیه خیلی زیرپوستی از نظریات یونگ در مبحث «سایهها» هم استفاده کرده که توضیحش مفصله اما همین قدر بگم که دلیل لئو برای فرار از قفس و آکواریوم شیشهای اینه که میخواد زندگی زیست نشده رو این دم آخری زندگی کنه! و دقیقا «دنیای بیرون آکواریوم» همون زندگی زیست نشده و سایهی لئو هست و همچین بعضی از مشکلات بچهها هم دقیقا جزو سایههاشون بود که با راهنمایی لئو برطرف شد
یک سری نکات و تکنیکهای رفتاری هم توی انیمیشن توصیه میشه که بد نیست بچهها بشنوند. مثلاً لئو درباره اینکه بچه ها چطور میتونن با بقیه دوستان شون همدردی کنن و گاهی فقط گوش شنوا بودن میتونه مفید باشه و... نکات خوبی رو مطرح میکنه (بقیه نکات ساده و روان گفته شده که ببینیدشون)
نکته مهم توی انیمیشن اینه که معلم واقعی برای بچهها لئو هست نه معلم کلاس! و لئو با نوع ارتباطگیریاش میتونه مشکلات خانم معلم پیر و بداخلاق رو هم حل کنه
توی بعضی از قسمتها، انیمیشن لئو تم آثاری مثل «بالا» و «شازده کوچولو» رو داره
جالبه که توی این دست آثار همیشه یک کودک با یک فرد سالمند همراه میشه!😌
این انیمیشن یه سری نکاتی داره که باید حواسمون بهش باشه چون بالاخره انیمیشن آمریکاییه و داستانش توی سبک زندگی آمریکایی تعریف شده و غیر از این کمی بیادبی هم توی دیالوگها و سکانسها هست😬
📢 کانال تفکر تفریحی
https://eitaa.com/tafakortafrihi
پیج اینستاگرام:
Nimavary