♦️نکات فیلم «سقوط شاهین سیاه»،«Black Hawk Down »:
1️⃣به نظر می رسد یکی از اهداف این اثر ، اعاده حیثیت تمدن غرب درباره شکست آمریکا در سومالی باشد.
2️⃣بررسی مدیریت آمریکا در صحنه درگیری.
3️⃣موقعیت اجتماعی مردم سومالی را در این اثر میتوانیم ببینیم به عنوان مثال فقر مردم سومالی در این اثر به خوبی به نمایش در آمده.
🔗https://plink.ir/Um5mu
🔹نقد فیلم «سقوط شاهین سیاه»،«Black Hawk Down »:
🔗https://plink.ir/SdtNG
#سقوط_شاهین_سیاه
#Black_Hawk_Down
#ریدلی_اسکات
#جلسه_288_کلبه_کرامت
#جنگ_جهانی_چهارم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
📣 بازی «Assassins Creed 1»
♦️موضوع: جنگ جهانی چهارم
🔹 مشخصات اثر:
طراح:مکیسم بلاند
محصول: آمریکا
سال انتشار:2007
ژانر:ماجراجویی
♦️خلاصهی داستان:
داستان این بازی در دو زمان (2012) میلادی و زمان جنگ سوم صلیبی (١١٩١) رخ میدهد. شخصیت اول آن در زمان حال، فردی به نام «دسموند مایلس» و در زمان گذشته، آدمکشی به نام «الطائر ابن لا أحد» است.
#Assassins_creed_1
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
♦️نکات بازی «Assassins Creed 1»:
1️⃣این بازی از سری محصولات رسانه ای غرب است که در آن اسلام ستیزی و اسلام هراسی دیده می شود.
2️⃣این اثر تاریخ را در مقطع جنگ های صلیبی به صورت تحریف شده به مخاطب ارایه می دهد.
3️⃣شعار اثر:هیچ چیز حقیقت ندارد و هر کاری امکان پذیر است که این جمله مبنای آنارشیسم است.
🔗https://plink.ir/9mlAG
4️⃣ در این بازی به سیب باغ عدن اشاره می شود که نماد میوه درخت ممنوعه است.
5️⃣در این بازی به معبد سلیمان هم اشاره می شود.
6️⃣از منظر عملیات روانی این اثر در مخاطب نفرت، تردید و پریشانی فکری ایجاد می کند.
#Assassins_creed_1
#مکسیم_بلاند
#جلسه_300_کلبه_کرامت
#جنگ_جهانی_چهارم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
📣 سریال «تهران»،«tehran»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان:دنی سرکین
محصول:آمریکا
سال انتشار:2020
ژانر:جاسوسی
🔹 خلاصه ی داستان:
یک جاسوس اسرائیلی برای هک کردن سیستم پدافندی ایران فرستاده میشود اما پس از ناکامی در این ماموریت، درگیر اغتشاشات داخل کشور شده و در این میان عاشق یکی از آشوبگران فتنه میشود.
#تهران
#Tehran
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
✅ در شرایط کم تحرکی مسئولان سینمایی و تلویزیونی کشور؛
💢 تصویر سازی استراتژیک جحودها از آرزوی خرابکاری در «تهران»!
⭕️ اسرائیل که یک دهه پیش در تهران دانشمندان هستهای ایران را ترور میکرد حالا سریالی ۸ قسمتی با عنوان «تهران» ساخته که قرار است از شبکه ۱۱ تلویزیون این رژیم پخش شود.
🔹 در کمتر از یک سال، دومین اثر با موضوع حضور جاسوسان اسرائیلی در تهران و عملیات خرابکارانه آنها پخش خواهد شد. پیش از این فیلم «اپراتور» با موضوع جاسوسی هستهای و این بار سریال «تهران» با محوریت جاسوسی و خرابکاری نظامی ساخته شده است.
🔹 مجموعه هشت قسمتی «تهران» در روزهای آینده از شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی پخش خواهد شد. این سریال درباره حضور یک جاسوس اسرائیلی در ایران است که تلاش میکند زمینه بمباران نیروگاه هستهای تهران از سوی نیروی هوایی اسرائیل را فراهم کند.
🔹 سال گذشته فیلم سینماییای با نام «اپراتور» (مأمور مخفی) ساخته مشترک آلمان و اسرائیل در فستیوال فیلم برلین رونمایی شد؛ فیلمی که داستان آن بر اساس کتاب خاطرات یک جاسوس بازنشسته اسرائیلی ساخته شده است؛ کتابی با نام «معلم انگلیسی» که به کارگردانی «یوال آدلر» ساخته شد و موضوع آن حضور یک مأمور مخفی اسرائیلی در تهران بود که تلاش میکرد به اطلاعات هستهای ایران دست پیدا کند. این زن در عملیات جاسوسی با مهندس ایرانی یکی از شرکتهای مرتبط با فناوری هستهای ارتباط عاطفی برقرار میکند.
🔹 نکته مهم درباره فیلم «مأمور مخفی»، فیلمبرداری بخشهایی از فیلم در تهران بود. گفته شد که کارگردان فیلم از طریق ارتباط موبایلی با عواملی در ایران، به صورت آنلاین و از راه دور آن را کارگردانی کرده است. این مسئله باعث شد تا موضوع همکاری عوامل ایرانی با اسرائیلیها به بحثی امنیتی در ایران تبدیل شود. «اپراتور» فیلم متوسطی در ژانر پلیسی و امنیتی است که حضورش در جشنواره برلین نیز افتخاری برای آن به همراه نداشت.
🔹 اما مینیسریال «تهران» در روزهای آینده از یکی از شبکههای تلویزیون رژیم صهیونیستی پخش خواهد شد. این سریال از نظر مضمون شباهت زیادی به فیلم «اپراتور» دارد و حتی از بازیگران یکسانی نیز بهره برده است. کارگردان اسرائیلی «دنی سرکین» که متولد روسیه است، برای ساخت سریال «تهران» سراغ بازیگران ایرانی حاضر در هالیوود، اسرائیلیهای دورگه که والدینی ایرانی داشته یا در ایران متولد شدهاند رفته است.
🔹 گفته میشود سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) یکی از حامیان اصلی تولید این سریال است، اما در عین حال پای شرکتهای فیلمساز امریکایی نیز به پروژه سریال تهران باز شده و این احتمال میرود که قرار است پس از شبکه داخلی تلویزیون اسرائیل، موضوع پخش آن در دیگر کشورها نیز پیگیری شود.
🔹 اولین نکتهای که در تشابه سریال «تهران» و فیلم «اپراتور» به چشم میآید، این است که شخصیت محوری هر دو را یک زن جاسوس تشکیل میدهد. مورد دوم که در هر دو اثر دیده میشود، تأکید بر روابط غیراخلاقی این زن برای دستیابی به اهداف خود است. در اپراتور، جاسوس اسرائیلی با یک مدیر جوان شرکت مرتبط با فناوری هستهای رابطه عاطفی و جنسی برقرار میکند؛ موضوعی که در «تهران» به گونهای دیگر تکرار میشود.نکته سوم، علاقه خاص اسرائیلیها به نمایش قدرت جاسوسی آنها از ایران است، اگرچه در فیلمنامه، زوندر نوشته است، جاسوس اسرائیلی در تهران خیلی سریع لو میرود.
🔹 برخلاف فیلم «اپراتور» که به کمک فیلمبرداری زیرزمینی بخشهایی از آن در تهران فیلمبرداری شده است، سازندگان سریال «تهران» برای انتخاب لوکیشنی شبیه تهران علاوه بر سرزمینهای اشغالی از آتن پایتخت یونان استفاده کردهاند.
🔹 سریال «تهران» در ژانر جاسوسی ساخته شده و تصویری که از تهران نشان میدهد برخاسته از سیاستهای دولت تلآویو است، با این حال برخی از بازیگران ایرانیالاصل این سریال در مصاحبههایی مضحک مدعی شدهاند سریال «تهران» درباره عشق به مردم ایران ساخته شده است! آنها امیدوارند سریال «تهران» فقط در فصل اول متوقف نشود و ادامه آن نیز ساخته شود.
🔹 با وجود اینکه در یک سال گذشته دو اثر سینمایی و تلویزیونی از سوی اسرائیل با محوریت جاسوسی علیه ایران ساخته شده است، اما انفعال صداوسیما و سازمان سینمایی در تولید آثاری در ژانر جاسوسی جای تعجب دارد. این در حالی رقم میخورد که سابقه تولید آثار در ژانر معمایی و جاسوسی مانند سریال «گاندو» نشان داده است مخاطبان با این آثار ارتباط خوبی برقرار میکنند. از زمان ساخت آخرین اثر مهم سینمایی با موضوع «صهیونیسم» در ایران حدود ۱۱ سال گذشته است. فیلم سینمایی «شکارچی شنبه»، در سال ۱۳۸۸ تولید شده و عجیب است که در این سالها هیچ تلاشی برای تولید فیلمی دیگر صورت نگرفته است.
🆔 @hvasl_ir
📣 فیلم «مهمانخانه نو»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان:تاکه فومی تسوتسویی
محصول:ایران،ژاپن
سال انتشار:1399
ژانر:اجتماعی
🔹 خلاصه ی داستان:
داستان زندگی آرام و بی دردسر زنی به نام «نوشین» را به همراه دخترش نشان می دهد که با ورود مردی ژاپنی به ایران زندگی آنها دچار تلاطم می شود و…
#مهمانخانه_نو
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
✅ خود تحقیری هویتی و ملی در «مهمانخانه ماه نو»
♦️ فیلم «مهمانخانه ماهنو» محصول مشترک ایران و ژاپن چهارمین فیلمی است که بدون اکران در سینماها اکران آنلاین شدهاست. این فیلم را تاکفومی تسوتسویی، فیلمساز ژاپنی ساخته که البته سوابق این فیلمساز در هیچ جا ثبت نشده و برای همین نمیدانیم این فیلم چندمین اثر اوست، مهمانخانه ماهنو اثری سطحی و خام است. فیلمی که حتی نمیتواند تلویزیونی باشد و چه خوب که در اکران آنلاین نمایش دادهشد؛ چراکه چارچوب و مختصات ساختاری این اثر ربطی به قاب سینما ندارد، در خبرها آمده که تسوتسویی به دلیل علاقهاش به فرهنگ ایران این فیلم را ساخته است! کدام فرهنگ ایرانی؟ این فیلم کاملاً ضدفرهنگ است و تأسفانگیز است که سازمان سینمایی ارشاد اجازه میدهد، یک فیلمساز ژاپنی با ساختن فیلم، فرهنگ یک مملکت را زیر سؤال ببرد.
♦️ البته شاید اگر این فیلمساز بدون مشاور ایرانی فیلم خودش را میساخت تا این حد تلخ و مشمئز کننده از کار در نمیآمد؛ چراکه طیفی از سینماگران ایرانی بیش از همه به سیاه نشان دادن جامعه ایران تمایل نشان میدهند.
♦️ فیلم، مشاور فیلمنامه و کارگردانی ایرانی داشتهاست، اما انگار مشاوران هم نتوانستند فرهنگ مملکتشان را به فیلمساز خارجی تفهیم کنند، اثری که ضداخلاقی و ضدایرانی است از جایی شروع میشود که مونا دختر ۲۰ ساله در اداره منکرات است و مادرش نوشین او را آزاد میکند، چرا؟ نمیدانیم! در ادامه موضوع کیست زنانه نوشین مطرح میشود که معلوم نیست چه کارکردی دارد، شوخیهای نوشین و مونا در ماشین به عنوان یک مادر و دختر به شدت زننده است، داستان از جای اشتباهی شکل میگیرد چرا نوشین باید نصف شب به آن هتل به دیدن آقای تاناکا برود؟ که مونا به این رفت و آمد شک کند؟
♦️ نگاه فیلمساز به خانواده و هویت انسانی به شدت ضداخلاقی است، مونا دوست پسر خود را در نبود مادرش به خانه میآورد و او را در کمد پنهان میکند، مونا و سهند میخواهند از ایران بروند و دوباره یک سکانس طولانی از مونا و سهند در خانه میبینیم. فیلمساز چه اصراری به نمایش این خرده روایتها دارد، به نظر میرسد این فیلم میتوانست در ۱۰ دقیقه به مقصد نهایی اش برسد، اما آن قدر کش آمده که خط روایی گم شده است، از جایی که مونا موضوع مرد ژاپنی را میفهمد مخاطب دچار کلافگی میشود، فیلمساز سعی دارد موضوع فیلم را حساس جلوه بدهد، اما موضوع آنچنان هم جدی نیست که مخاطب در تعلیق قرار بگیرد این تعلیق که آن مرد ژاپنی چه رابطهای با نوشین دارد، اساساً برای یکی دو دهه پیش است، موضوع پیش آمده آنقدر ناچیز است که اگر نوشین حقیقت را به مونا میگفت هیچ اتفاقی پیش نمیآمد.
♦️ زنی باردار از سوی شوهرش رها میشود و برای کارگری به ژاپن پناه میبرد و در آنجا مردی کارخانهدار از زن نگهداری میکند و به زن پول میدهد که بچه تازه متولد شدهاش را نگهداری کند! چه ننگی بالاتر از این! در چند سکانس نوشین و مرد ژاپنی را در فلاش بک کنار هم میبینیم. مرد ژاپنی پولدار و کارخانهدار است، اما آدمهای ایرانی فیلم منفعل و بیهویتاند.
♦️ فیلمساز چگونه به خودش جرئت داده فیلمی بسازد که در آن شخصیت ایرانی را خرد کند؟ و در آخر ما هیچ چیزی از پدر واقعی مونا نمیشنویم، احتمال دارد که داستان تعریف شده برای مونا دروغ باشد فیلمساز میتوانست با فلاش بک پدر واقعی مونا را نشان بدهد، این راه درستی برای متقاعد کردن مخاطب بود، اما در شرایط فیلم نمیتوانیم درک درستی از حرفهای مرد ژاپنی داشتهباشیم. اینکه در این همه سال مونا نخواسته از گذشته پدرش چیزی بداند هم از مسائل تعجبآور است.
♦️ مهمانخانه ماهنو از نظر محتوا با آسیبهای جدی مواجه است به طوری که نمیشود ابعاد و چارچوب ساختاری آن را درک کنیم. موضوعی که برای فیلم در نظر گرفته شده به شدت سطحی به نظر میرسد فیلمساز به هیچ وجه فیلم ساختن مسئلهاش نبوده و همانطور که گفته شد قصد داشته فیلمی ضدایرانی بسازد. توجه به گریم نوشین در زمان حال و گذشته (۲۰ سال) هیچ نوع تغییری در چهره او رقم نمیزند. کشدار و کند بودن فیلم هم با تدوین سامان نگرفته است، بازیها بهشدت بد است به خصوص مهناز افشار در ایجاد احساس خود در مقابل دخترش، این بدترین تجربه بازی برای افشار محسوب میشود و این اثر بدترین تجربه همکاری ایران و ژاپن در فیلمسازی است؛ چراکه اگر این فیلم را یک فیلمساز ایرانی ساخته بود، میتوانستیم بگوییم این اثر یک ملودرام اجتماعی است، اما زمانی که یک فیلمساز خارجی به خودش اجازه میدهد فرهنگ و شرف ایرانی را زیر سؤال ببرد، جای تعجب دارد که چرا چنین فیلمی باید ساخته شود. این سؤالی است که مدام پرسیده میشود و گوش شنوایی از سازمان سینمایی برای آن وجود ندارد.
✍️افشین علیار
🆔 @hvasl_ir
📣 فیلم «فرشتگان قصاب»،«Butcher Angels»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان:سهیل سلیمی
محصول:ایران
سال انتشار:1391
ژانر:جنگی
🔹 خلاصه ی داستان:
فیلم، ماجرای «فرهاد»، مردی افغان را روایت میکند که همسرش در حمله آمریکاییها در مدرسهای گرفتار شده است…
#فرشتگان_قصاب
#Butcher_Angels
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هنر استراتژیک | نیلوفر تفلیسی
♦️نکات فیلم «فرشتگان قصاب»،«Butcher Angels»:
🔹بستر تعلیق اصلی:
افغانستان و اشغال.
♦️خط تعلیق اصلی:
1️⃣چرایی حمله به مدرسه
2️⃣چرایی سرقت اعضای بدن
🔹خطوط تعلیق فرعی:
1️⃣بمب گذاری بازار
2️⃣حمله به مدرسه
3️⃣آمدن صلیب سرخ
4️⃣انفجار مدرسه توسط جاوید
5️⃣فیلم رویکرد رسانه ای دارد(نقد جریان آزاد رسانه).
6️⃣تلفیق فیلم با ماجرای 11 سپتامبر،فیلم مینیاتوری از 11 سپتامبر است.
🔗https://plink.ir/3Bnzo
7️⃣نقد فلسفه داروین در فیلم با نمایش شخصیت جیسون داروین.
8️⃣فیلم دو لایه بازیگر دارد:لایه اول بازیگران هرکدام نماد نگرشی هستند.
♦️اشلی نماد کشور فلسطین و صهیونیسم است.
🔹کیسی نماد آمریکا است،او شخصیتی مستاصل دارد.
♦️ناجیه(نجات یافته) نماد افغانستان نجات یافته است.او اولین زنی است که نجات یافته.رنگ لباس ناجیه رنگ پرچم افغانستان است.
🔹جاوید(جاودان شده)
♦️دیوید نماد ایالات متحده است(نگاه نظامی).
8️⃣نفوذ فرهنگ غربی به وسیله زبان انگلیسی
9️⃣نمایش کتاب خیام،خیام نگاه علمی،فرهنگی داشته.چیزی که باعث نجات هر تمدنی می شود.
🔟در موسیقی فیلم نکاتی مطرح می شود:شهر خالی،خانه خالی و.... که نماد کمبود مبارز در این جامعه است.
1️⃣1️⃣از نظر تراژدی مخاطب با دیدن این اثر منقلب می شود(در ساخت یک اثر تراژیک باید قوانین تراژدی را رعایت کرد). تراژدی صرفا با غم ایجاد نمی شود و نیاز به اشتباه قهرمان دارد(آمارتیا).
🔹فرهاد یک اشتباه تراژیک دارد،لیست مدارس را برای واکسیناسیون به پرستار می دهد.افغانی ها خودشان در اشغال سرزمینشان نقش دارند.فیلم تاوان اشتباه فرهاد است.یکی دیگر از اصول مهم تراژدی اصل تزکیه است(پشیمانی و جبران).
♦️نقد های فیلم «فرشتگان قصاب»:
🔗https://plink.ir/lPuLy
🔗https://plink.ir/IxIzc
#سهیل_سلیمی
#جلسه_430_کلبه_کرامت
#جنگ_جهانی_چهارم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
🔸فیلم باید #حلال باشه. یعنی #محتوای_سالم و مفید داشته باشه و از طرف دیگه رایگان و #غیرقانونی تماشا نشه.
🔹 در عماریار، با خرید اشتراک بسیار ارزان، هزاران فیلمِ حلال را حلال ببینید!
دو فیلم سینمایی پرمخاطب سال 98 یعنی «منطقه پرواز ممنوع» و «بنیامین» هم اخیراً به سایت #عماریار اضافه شده و قابل تماشا هستند.
📣 بچه های مسجد! شما می توانید با کد اختصاصی مسجد جوادالائمه خرمآباد در عماریار، «masjedjavadalame» از تخفیف 75 درصدی (یعنی با کمتر از 5 هزار تومان) بهرهمند و مشترک سایت شوید.
📺 دانلود و تماشا در عماریار🔻🔻
🌐 ammaryar.ir/product/بنیامین/
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
📣 فیلم «عملیات ترور»،«Operation Terror»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان:آرت اولیویر
محصول:آمریکا
سال انتشار:2012
ژانر:مهیج
🔹 خلاصه ی داستان:
این اثر درباره واقعه 11 سپتامبر است.
#عملیات_ترور
#Operation_Terror
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
♦️نکات فیلم «عملیات ترور»،«Operation Terror»:
1️⃣چهارچوب نظری:
11 سپتامبر بهانه غرب برای لشکرکشی به برخی کشورها بود.
2️⃣مسلمانان در این حادثه نقشی ندارند.
🔗https://plink.ir/5d4AJ
🔹نقد فیلم «عملیات ترور»،«Operation Terror»:
🔗https://plink.ir/tPVng
#آرت_اولیور
#جلسه_505_کلبه_کرامت
#جنگ_جهانی_چهارم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هنر استراتژیک | نیلوفر تفلیسی
📣 سریال «تهران»،«tehran» ♦️مشخصات اثر: کارگردان:دنی سرکین محصول:آمریکا سال انتشار:2020 ژانر:جاسوسی
🔴پشت پرده انتقام خیالی #موساد در «تهران»
🔴مسئولان فرهنگی از #خواب_خرگوشی بیدار میشوند؟
#سینما_انقلاب | این روزها در فضای مجازی مینی سریال اسرائیلی با نام «تهران» دست به دست میشود، سریالی که تولید شبکه کان ۱۱ رژیم صهیونیستی است و پخش آن چند روزی است آغاز شده است.
🔻سازندگان این مینیسریال تلویزیونی که به موضوع نبرد اطلاعاتی موساد اسرائیل و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی میپردازد برای ارتقای کیفی سریال خود با هزینه های نجومی، گروهی حرفه ای را در کنار هم جمع کرده است بطوری که یکی از دو نویسنده این مینیسریال، موشه زوندر است. کسی که «فائودا»، سریال پرمخاطب سال ۲۰۱۵ شبکه نتفلیکس را هم نویسندگی کرده است و در کنار وی از چهره های برجسته ای از سینمای هالیوود همچون "نوید نگهبان" و "شان توب" نیز به ایفای نقش پرداخته اند.
🔻اما یکی از نکات جالب این سریال بازسازی طبیعی فضای شهری تهران در این سریال ضدایرانی است که در بخش هایی از این سریال و فیلم پشت صحنه آن خودنمایی میکند، بازسازی بخش هایی از تهران به حدی باور پذیر درآمده که چندی پیش برخی ها در فضای مجازی اعلام کرده اند که برخی سکانس های سریال در تهران و مخفیانه تصویربرداری شده اما انتشار تصاویری از پشت صحنه این سریال نشان داد عوامل آن با ساختن شهرک سینمایی کوچک در جنوب آتن یونان با یک برنامه ریزی مدون به فکر بازسازی دقیقی از نماهای شهر تهران بوده اند که آنطور که شواهد پیداست در این امر موفق بوده اند و حتی در این مسیر از چندین نابازیگر ایرانی هم بهره برده اند.
🔻در معرفی این سریال آمده است: موساد بدنبال از کار انداختن برنامه اتمی ایران از طریق هک کامپیوتری است و برای این کار یک مأمور زن جوان را که «ریشه ایرانی» دارد، به تهران اعزام میکند این زن جوان در قامت افسر تازه کار موصاد ظاهر میشود و از آنجا که در شش سالگی به اتفاق خانواده اش به اسرائیل مهاجرت کرده نخستین ماموریت خود برای موصاد می بایست به تهران سفر کند.
🔻اما در این میان دو نکته باید بیشتر از موارد دیگر مورد توجه مسئولان فرهنگی کشور قرار گیرد، یک مورد آن است وقتی یکی از یک شبکه متعلق به یک رژِیم اشغالگر با هزینه های نجومی برای این سریال دست به ساخت شهرک سینمایی در کشور یونان می زنند و در کنار آن عوامل خود را از حرفه ای ترین های سینمای دنیا تشکیل میدهد ، ساده لوحانه است که تصور کنیم صهیونیست ها این مینی سریال را صرفا برای مخاطبان داخلی خود ساخته اند بلکه همانطور که اشاره شد مسئولین این شبکه اسرائیلی در پی پخش جهانی این اثر ضدایرانی خود هستند.
🔻نکته دوم بحث محتوایی سریال باید مورد توجه قرار گیرد ، همانطور که در چند قسمت منتشر شده از سریال "تهران" مشخص است، این سریال به یک نبرد خیالی میان موساد و سازمان اطلاعاتی کشورمان می پردازد و بدون شک در این نبر خیالی عوامل موساد برنده خواهند بود اما واقعیت چیز دیگری است و طی سال های اخیر بارها عوامل اطلاعاتی موساد و سیاه در دنیای واقعی طعم تحقیر و شکست را در مقابل افسران امنیتی ایران چشیده اند و حال رژیم صهیونیستی با دروغ پراکنی و سیاه نمایی به فکر انتقام این شکست ها در دنیای غیرواقعی و مجازی است و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
🔻اینکه این سریال تا چه اندازه در اهداف از پیش تعیین شده خود موفق عمل خواهد کرد، باید منتظر واکنش مخاطبان در فضای مجازی بود اما نکته ای که اینجا مورد اهمیت است، بحث خواب خرگوشی مسئولین فرهنگی کشور است که شاید با مطالعه این گزارش به اهمیت ساخت سریال ها و فیلم های سینمایی امنیتی در دنیا پی ببرند و با یک برنامه ریزی نسبت به تولید آثاری که قابلیت پخش جهانی به لحاظ کیفی را داشته باشد اقدام کنند.
@CINEMAENGHELAB
📣 فیلم «قلاده های طلا»،،«The Golden Collars»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان:ابوالقاسم طالبی
محصول:ایران
سال انتشار:1390
ژانر:سیاسی
🔹 خلاصه ی داستان:
فیلم قلاده های طلا درباره حوادث پس از انتخابات سال 88 است.
#قلاده_های_طلا
#The_Golden_Collars
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
♦️نکات فیلم «قلاده های طلا»،،«The Golden Collars»:
1️⃣دکترین آژاکس 2 در این اثر به خوبی به نمایش گذاشته شده است(روند خودکشی سیاسی یک ملت که با عملیات روانی رسانه ها همراه است).
2️⃣آشنایی مخاطب با نحوه ساخت یک اثر استراتژیک (اثری که در آن می توانیم حرف های کلان خود را در قالب هنر بیان کنیم تا ماندگار شود).
3️⃣آشنایی مخاطب با نحوه دراماتیزه کردن وقایع تاریخی
4️⃣این اثر پایه سینمای سیاسی را گذاشته است و اثری مولف است.
5️⃣این فیلم یک فیلم استراتژیک است.
6️⃣فیلم «قلاده های طلا» فیلمی امینتی است.
7️⃣این اثر به وقایع سیاسی روز می پردازد.
🔗https://plink.ir/rXNO5
🔗https://plink.ir/wreJ7
🔹نقد فیلم «قلاده های طلا»:
🔗https://plink.ir/Pqdkn
#ابوالقاسم_طالبی
#جلسه_516_کلبه_کرامت
#جنگ_جهانی_چهارم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هنر استراتژیک | نیلوفر تفلیسی
📣 فیلم «ملکه صحرا» ♦️ مشخصات اثر: کارگردان: ورنر هرزوک محصول: آمریکا سال انتشار: 2015 ژانر: تاریخی
✡️ گرترود بل در ۸ سالگی در کنار پدرش (نقاشی رنگ روغن ۱۸۷۶)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ زن انگلیسی مرموز در صحراهای عراق به دنبال چه بود؟ (١)
🎯 مروری بر چگونگی تشکیل «عراق جدید» و «عربستان»
1⃣ دولت انگلستان که امروزه با ژست دیپلماتیک و دموکراتیک در کشورهای دیگر دخالت میکند و در کنار دولت آمریکا سیاستهای استعماری خود را پیش میبرد، سابقهای طولانی در مداخله و توطئه در جهان دارد.
2⃣ نمونهٔ دخالتها و استعمار انگلستان، طرحی است که جاسوسان این کشور پیش و پس از جنگ جهانی اول اجرا کردند. مرزهایی که امروز در منطقهٔ غرب آسیا [خاورمیانه] کشیده شدهاند و تقسیمبندی کشورها، حاصل فعالیتهای دو #جاسوس مهم انگلیسی است که صد سال پیش اجرا کردند.
3⃣ «توماس ادوارد لورنس» مشهور به #لورنس_عربستان یک نظامی انگلیسی بود که به زبان عربی با لهجهٔ قبیلههای مختلف حجاز تسلط داشت. وی که همچون عربهای حجاز لباس میپوشید و در میان آنها #نفوذ کرده بود، این وظیفه را داشت که #حجاز را از عثمانی جدا و مرزهای آن را تعیین نماید.
4⃣ جاسوس دوم زنی بهنام «گرترود مارگارت لوسین بل» بود که در لباس «شرقشناس»، «باستانشناس» و «ادیب» به سیاستهای استعماری انگلستان خدمت میکرد. وی که در ایران نیز زیسته بود و سفرنامهٔ مشهوری از سفر به ایران دارد، میان ایرانیها بیشتر به علاقه و آشنایی با اشعار حافظ شناخته میشود؛ اما او نیز مأموریتی شبیه لورنس عربستان برعهده داشت.
5⃣ #گرترود_بل مأمور انگلیس برای جداکردن عراق از عثمانی بود. لذا او را باید مغز متفکر تأسیس «عراق جدید» یاد کرد. این دانشآموختهٔ رشتهٔ تاریخ دانشگاه آکسفورد در پُر کردن موزههای اروپا از آثار باستانی خاورمیانه هم نقشی اساسی ایفا کرد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
💠 نشریه آمریکایی دیلی بیست:
✡ «گرترود عربستان، زنی که عراق را تأسیس کرد»!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ زن انگلیسی مرموز در صحراهای عراق به دنبال چه بود؟ (٢)
🎯 مروری بر چگونگی تشکیل «عراق جدید» و «عربستان»
1⃣ نشریهٔ آمریکایی «دیلی بیست» (The Daily Beast) در مقالهای با عنوان «گرترود عربستان، زنی که عراق را تأسیس کرد»! پس از صد سال بخشی از حقایق آن زمان را بازگو کرده، نوشته است:
2⃣ #عراق، کشوری که برخی آن را غیرقابل اداره و داغترین نقطه در تحولات جهان امروز توصیف میکنند، در حقیقت ساخته و پرداختهٔ یک مأمور اطلاعاتی و #جاسوس بریتانیایی است.
3⃣ دیلی بیست به ماجرایی اشاره میکند که به یکصد سال پیش و چند ماه پیش از آغاز جنگ جهانی اول، بازمیگردد: بغداد در محاصرهٔ یک رژیم وفادار به ترکهای عثمانی بود، و مقامات ترک در قسطنطنیه با بیمیلی به #گرترود_بل (Gertrude Bell)، زن ۴۵سالهٔ بریتانیایی که پس از گذراندان ماهها در یکی از ممنوعهترین صحراهای جهان همراه با دستهٔ کوچکی از مردان وارد بغداد شده بود، اجازه دادند به سفر صحرایی خود ادامه دهد.
4⃣ آنها فکر میکردند که او یک #باستانشناس و اندیشمند غربی است. اما، آنگونه که در گزارش دیلی بیست میخوانیم: گرترود در حقیقت جاسوس بود و اربابان انگلیسیاش به او گفته بودند اگر به دردسر بیافتد، آنها مسئول نخواهند بود!
5⃣ کمتر از ۱۰ سال بعد، گرترود به بغداد بازگشت، در انتخابات دستکاری کرد، یک پادشاه وفادار به بریتانیا را برتخت نشاند، دولت را تجدید سازمان کرد، و مرزهای نقشه عراق امروز را مشخص ساخت!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ تی.ای. لورنس (سمت چپ)، معروف به لورنس عربستان بههمراه مجری رادیو و تلویزیون و کاشف آمریکایی لاول توماس، سیرکا ۱۹۲۵
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ زن انگلیسی مرموز در صحراهای عراق به دنبال چه بود؟ (٣)
🎯 مروری بر چگونگی تشکیل «عراق جدید» و «عربستان»
1⃣ در گزارش دیلی بیست آمده است: خاورمیانهای که ما میشناسیم، بیشتر عقیدهٔ محفل کوچکی از اندیشمندان، دیرینهشناسان، افسران نظامی و مدیران مستعمراتی بود که #شرقشناس نامیده میشدند!
2⃣ آنها از آغاز نیمهٔ قرن ١٩، در صحرا سرگرم پژوهش و کاوش بودند و ویرانههای قدرتهای بزرگ دنیای باستان مصر، آشور، بابل و پارس را پیدا کردند. چشمهای جهان مدرن را به روی این آثار پرشکوه باقیمانده از دل تاریخ گشودند و با کاوشهای خود، موزههای غرب را با آثاری بیبدیل پرکردند.
3⃣ پژوهشگران میخواستند بفهمند چرا این فرهنگهای شهریِ غنی، در زیر شنهای صحرا مدفون شدند و قبایل مهاجم عرب، ترک و پارس به آنها پی نبردند؟ در میان کاشفان این فکر قوت میگرفت که اگر آنها این کشفیات را انجام نداده بودند، چه کسی از وجود این شهرهای بزرگ آگاه میشد؟
4⃣ عثمانیها از طریق یک سیستم غیرمتمرکز استانی، به نام ولایت، با والیهایی که برای ادارهٔ امور میگماردند، عربستان را اداره میکردند. مناقشات قبیلهای، فرقهای و ارضی، آنجا را به مکانی که پیوسته با ناآرامی دست به گریبان بود تبدیل کرد و بر اساس یک سیستم متمرکز غیر قابل اداره میشد. اما شرقشناسان بهگونهای دیگر میاندیشیدند.
5⃣ عقیدهٔ غربیِ #ملتسازی، آیندهٔ عربستان بود. در حالیکه جنگ جهانی اول به پایان نزدیک میشد و امپراتوری عثمانی فرو ریخت، شرقشناسان فرصت یافتند با تحمیل پادشاهیهای جدیدِ خودساخته، انسجامی را در صحرا برقرار کنند و آنها را تا وقتی به منافع بریتانیا پایبند بمانند، بر مسند قدرت نگاه دارند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ «گرترود بل» در میان نظامیان انگلیسی در منطقه!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ زن انگلیسی مرموز در صحراهای عراق به دنبال چه بود؟ (۴)
🎯 مروری بر چگونگی تشکیل «عراق جدید» و «عربستان»
1⃣ دیلی بیست مینویسد: دو فرد تکرو و مستقل، وارد گروه توطئهگران شدند؛ هر دو اندیشمند بودند، با تسلط کامل به زبان عربی، هرچند جثّههای کوچکی داشتند، اما قادر بودند کارهای اکتشافی خارقالعادهای انجام دهند:
👈 «مردی جوان به نام توماس ادوارد لورنس (لورنس عربستان) و #گرترود_بل، که با زندگی صحرانشینی آشنایی بیشتری داشت.»
2⃣ هر دو پیش از جنگ جهانی اول برای جمعآوری اطلاعات دربارهٔ #عثمانی استخدام شده بودند. کار کردن در تشکیلات عادی نظامی و دیپماتیک برایشان دشوار بود و بنابراین در یک شاخهٔ زیرزمینی در قاهره به نام «دفتر عرب» مشغول فعالیت شدند.
3⃣ کارهای بل در سالهای ۱۴-۱۹۱۳ در صحرا پیشتر افسانهای شده بود. هدفش شهری به نام "حیل" بود، که پای هیچ اروپایی از سال ۱۸۹۳ به آنها نرسیده بود. مقصود واقعی بل از فعالیت زیر پوشش پژوهشهای #باستانشناسی، این بود که قدرت یک خانوادهٔ جانی بهنام #الرشید را ارزیابی کند. عبدالعزیز بن عبدالرحمان آلسعود، معروف به «ابنسعود»، این خانواده را از ریاض بیرون رانده بود.
4⃣ وقتی گرترود بل به "حیل" رسید، خانوادهٔ الرشید به او مشکوک شدند و در مجتمع سلطنتی در بازداشت خانگی قرار گرفت. حدود یک هفته زنان از او بهخوبی پذیرایی کردند و شایعهپراکنیهای آنها منبع مهمی از اطلاعات دربارهٔ تحرکات قصر برایش فراهم آورد.
5⃣ بل قادر شد از آنچه برای راهنمایانش مهم بود آگاه شود: خاندان الرشید مردان دیروز بودند و سعودیها احتمالاً قدرتی سهمگین و مستقل در عربستان خواهند بود. خانواده الرشید، بل را آزاد کرد و او به بغداد، دمشق، و سپس به لندن رفت.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ نسخه انگلیسی تقسیم بندی منطقه در جنگ جهانی اول!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter