✡️ راز خانقاه صهیون در آثار هالیوود (٣)
🎬 نگاهی دیگر به فیلم «رمز داوینچی»
1️⃣ نویسندگان #رمز_داوینچی ادعا میکنند که هم عیسی مسیح و هم مریم مجدلیه هر دو از خون #پادشاهان_یهود بودهاند و یهودیان فرانسه از مریم مجدلیهٔ راندهشده و بچهٔ در شکمش، محافظت و مراقبت کردند و بعداً هم نسلش را مراقبت نمودند و انجمن حامیان این نسل را #خانقاه_صهیون نامیدند که علامت آنها، #ستاره_داوود است که بهمعنای تقدس زن و مرد تعریف میشود!!
2️⃣ و جالب اینکه کل زبان رمزی معماهای «رمز داوینچی»، از زبان رمزی و الفبای مخفی #کابالا گرفته شده، از جمله وقتی در صحنهٔ حضور بر بالای جنازهٔ «سونیه» در موز لوور، پروفسور لنگدن با توجه به بههمریختگی #اعداد_فیبوناچی، متوجه حروف عبارات «شیطان قوی و قدیس ضعیف» شده و براساس رمز الفبای «کابالا»، آن را به #لئوناردو_داوینچی و #مونالیزا ترجمه میکند و یا وقتی در هواپیمای عازم لندن، آن حروف برعکس را از زیر لایهی پنهان جعبه #کریپتکس میخواند، به همین حروف نظر دارد!
3️⃣ در طول فیلم، تأکید زیادی برروی اجزای علامت #صهیونیسم و تعبیر و تفسیر آن میشود و به کرّات سعی میشود علائم شیطانی و شرک آمیز، نشانههای #موعود تعبیر شوند!! و عدد 666 که در برخی کتب و اغلب فیلمهای سینمای هراس هالیوود علامت #شیطان معنی شده، در رمز داوینچی علناً این تعبیر برعکس میشود!
4️⃣ همچنین نمایش هرمهای متقابل و مثلثهای ایستاده و برعکس که مکرر در طول فیلم دیده شده و سمبل باروری و زنانگی و مردانگی و تقدس تفسیر میشوند تا حدی که تماشاگر آنها را از بَر میشود اما برعکس مجبور است افسانهی طولانی #جام_مقدس و #مریم_مجدلیه و خانقاه صهیون را سَرسَری بشنود تا خیلی از جزئیات آن را متوجه نشده و در مقابل تناقضات و پارادوکسهای این افسانه، گرفتار پرسشهای بیپایان نگردد.
✍️ نویسنده: سعید مستغاثی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📣فیلم «مرد آزاد»، «Free Guy»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: شاون لوی
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2021
ژانر: علمی، تخیلی
🔹 خلاصهی داستان:
یک کارمند معمولی بانک که به روزمرگی دچار شدهاست متوجه میشود که در واقع یک NPC (شخصیت غیرقابل بازی) در یک بازی ویدیویی اکشن و جهانباز است. او عاشق دختری به اسم «مولوتوف» میشود که دختر رویاهای اوست. حال او باید با این واقعیت کنار بیاید که او تنها کسی است که میتواند جهان را نجات دهد.
#مرد_آزاد
#Free_Guy
#شان_لوی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅@StrategicArt_ir
هدایت شده از کافه فکر | دانیال بصیر🇵🇸
🛑 فیلم سینمایی مرد آزاد
🔺 پخش شده از صدا و سیما در ایام نوروز سال 1401
📽 لینک تماشا
@cafe_fekr
هدایت شده از کافه فکر | دانیال بصیر🇵🇸
🛑 فیلم سینمایی مرد آزاد...
🔺 فیلم دارای چندین لایه است که برای طیف های مختلف مخاطبین طرح ریزی شده است، که اهم آن شامل مخاطب خاص و عام است...
🔺 پیام خاص:
محتوای که برای مخاطب خاص این اثر در نظر دارد آن را به نمایش بگذارد (و نیز در ضمیرناخودآگاه مخاطب عام اثر بگذارد) نظریه نهیلیسم است؛ اینکه با یک نگاه صرف ماتریالیستی هیچ معادی در کار نیست و آنچه زندگی را برای مردم _ که اکثرا همچون «بازیکنان پس زمینه» هستند _ را بنا به نظریات شوپنهاور، دعوت به «درک لحظه» می کند؛ زیرا هیچ عاقبتی را نمی توان برای شخصیت های یک بازی رایانهای که مصداق یک جامعه واقعی است، در نظر گرفت.
و با «خرده بازیکنان مستقل که تابع شرایط بازی هستند و خارج از روال بازی حرکت دیگری را نمی توانند انجام دهند» نیز وقتی دست از تخریب و کشتارهای متداول بازی های رایانهای دست می کشند و به نظاره کردن و اهمیت دادن به شخصیت های پس زمینه می رسند و همراه نوابغ جامعه (که هوش مصنوعی را پدیدآورده اند) از یوغ سرمایه داران که هیچ چیز به جز منفعت خود برایشان مهم نیست همراه این جامعه می شوند مدینه فاضله یا بهشت موعود گویی در همینجا محقق می شود...
🔺 پیام عام:
اینکه فارغ از دغدغه های روزمره زندگی لحظه های در کنار هم بودن را دریابیم و با تلاش و کوشش به قدری که توان داریم سعی کنیم زندگی خوبی را برای خود رقم بزنیم....
🔺 وقتی دو لایه از این اثر را در کنار هم می گذاریم گویی به نتیجه عجیبی می رسیم؛ به نظر زندگی لیبرال و داشتن نگاه ماتریالیستی به زندگی آنچنان هم بد نیست و چه بسا با درک لحظات خوب زندگی از هزاران معمای لاینحل ابدی و ازلی و ایدئولوژیک خود را براهانیم...
🔺 اگر خورشید روزی از مغرب طلوع کرد و در مشرق غروب، و اگر انتهای داستان «قلعه حیوانات» روزی به خوشی و خرمی ختم شد، لیبرالیسم _ که این بار دست به دامن نهلیسم شده هم _ حرفش در این فیلم درست از آب درمی آید و می توان از آن توقع تحقق بهشت موعود را روی همین زمین داشت!!!
🔺 ولی آنچه از رد نظریات لیبرالیسم به سبک نهلیسم در این اثر مهمتر است اینست که چطور قواعد خلاف آفرینش و خلاف ذات بشری اینچنین در پرده نقره ای به تصویر کشیده می شود و به جذب مخاطب فائق میشود ولی نظریات برخواست از وحی الهی و منش انسانی اینطور مهجور و مغفول مانده است.
نکته دوم اینکه شاید رد این نظر بنیادی نهلیسم و لیبرالیسم درست باشد ولی بی اغراق باید قبول کرد که در مقام تکنیکهای روانشناسی امر صحیح و پسندیده ایست و این دست از آثار می تواند به عنوان یک تکنیک رواندرمانی برای درک لحظات خوب زندگی بسیار موثر و مفید واقع باشد
و نکته سوم اینکه این دست از آثار و علیالخصوص این فیلم دارای زوایا و لایه مختلفی است؛ جالب اینکه این طرز القای چندین مطلب در قالب یک اثر نیز از ابتکارات حکما و هنرمندان ایرانی و اسلامی است؛ از مثنوی مولانا تا عقل سرخ سهروردی ، همگی داستان های رازآلوده ای هستند که از عامی و خاص همگی می توانند به قدر ظرفیت خویش از آن بهره ببرند.
سید ابوالفضل موسوی
#سینما
@cafe_fekr
📣فیلم «جنگ جهانی زد»، «World war z»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: مارک فوستر
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2013
ژانر: اکشن
🔹 خلاصهی داستان:
«براد پیت » در این فیلم در نقش یک مامور سازمان ملل به نام «جری لین » بازی میکند که سفری بینالمللی را علیه زمان شروع میکند تا مانع از شیوع نسل زامبیها شود. او در کنار تلاش برای نجات جان مردم عادی، باید از خانواده خود نیز در برابر حمله زامبیها محافظت کند.
#جنگ_جهانی_زد
#World_war_z
#مارک_فوستر
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅@StrategicArt_ir
هدایت شده از پاتولوژی فرهنگی
14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوالحکیم
زامبیساز را نابود کن! 🧟♂💀
🔻عوامل اصلی خشونت سازی و زامبی سازی را دریابید و نابود کنید!
ارائه: محمد جواد خواجهوند
@mj_khajevand
📥 یوتیوب | آپارات
#زامبیزاسیون
#الیناسیون
🔰 به کانال تحلیلی محمد جواد خواجهوند در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2936995897C2c2b7d1c05
📣 سریال «تهران»،«tehran»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان:دنی سرکین
محصول:آمریکا
سال انتشار:2020
ژانر:جاسوسی
🔹 خلاصه ی داستان:
یک جاسوس اسرائیلی برای هک کردن سیستم پدافندی ایران فرستاده میشود اما پس از ناکامی در این ماموریت، درگیر اغتشاشات داخل کشور شده و در این میان عاشق یکی از آشوبگران فتنه میشود.
#تهران
#Tehran
#دنی_سرکین
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| نقد سریال اسرائیلی تهران
👤دکتر علیرضا سلطانشاهی
🎞فیلم کامل این نشست در صفحه آپارات:
🌐 aparat.com/v/otyLx
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 rubika.ir/faraj_nejad
🆔 wekhed.ir/Faraj_N
🎥فیلم کامل نشست «جنگ جهانی چهارم با نگاهی به سریال تهران» در صفحه آپارات مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد فرج نژاد بارگذاری شد. این نشست با حضور استاد امیر ایوب در تاریخ 24 آبان 1401 برگزار شد.
🌐 aparat.com/v/ezgb1
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 rubika.ir/faraj_nejad
🆔 wekhed.ir/Faraj_Nejad
📣 فیلم «مدرسه خیر و شر»،« The School for Good and Evil»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: پائول فیگ
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2022
ژانر: اکشن
🔹 خلاصه ی داستان:
در مورد دو دوست صمیمی به نامهای «سوفی» و «آگاتا» است که ربوده شده و به مدرسهای به نام خیر و شر منتقل میشوند. حال آنها تلاش میکنند تا راهی برای بازگشت به خانه پیدا کنند اما در این مسیر دوستی آنها مورد آزمایش قرار میگیرد و…
#مدرسه_خیر_و_شر
#The_School_for_Good_and_Evil
#پائول_فیک
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
روزی که شر پیراهن خیر را به تن کرد!
فیلم سینمایی «مدرسه خدا و شیطان» ساخته سال دو هزار و بیست و دو نتفلیکس است که باز هم سراغ داستان ثنویتهای خیر و شر رفته و این بار به جای مفهوم خیر از «خدا» و به جای مفهوم شر از «شیطان یا دویل» استفاده کرده است؛ (دو مفهوم خدا و شیطان بر خلاف دوگانهی خیر و شر نمیتوانند بعنوان ثنویت کنار هم قرار گیرند)
این اثر روایت دو برادر قدرتمند خیر و شر هستند که جهت توازن دنیا با یکدیگر همدست شده و دو مدرسه خدا و شیطان را تأسیس کردند. (خیر و شر هیچگاه برادر هم نمیشوند چرا که «برادر» ریشه یکسانی دارد اما ریشه و سرشت خیر از منشأ با شر که عموما بیریشه است به یکجا نمیرسد و از طرفی خیر و شر ثنویتهای توحیدی هستند که با توجه به مصداق «...جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ...» هیچ گاه برای تعادل با یکدیگر همکاری نمیکنند و بودن حق به منزله نابودی باطل است).
در روستایی دور دست دو دوست به نام «آگاتا» و «سوفی» که یکی زشت رو و خوشطینت و دیگری زیبارو و جاهطلب بود پا به مدرسه خدا و شیطان گذاشته و برخلاف تصورشان آگاتای زشت رو به مدرسه خدا فرستاده شد و سوفی زیبارو به مدرسه شیطان انداخته شد. آگاتا از رفتار منافقانه خیر به شک افتاد و فهمید برخلاف ظاهر زیبای پریان، رفتارهای پسندیدهی و آداب معاشرت حساب شده، خیر، موجودیت ظالمانه داشته و با دانشآموزان مشروط رفتاری ستمگرانه دارد. او به راز گلهای زیبای وحشی رز پی برد و فهمید لزوما ظاهر خیر باطن خیر را در پی ندارد و در مواقعی شر با پوشیدن لباس خیر اهداف خود را پیش میبرد؛ چنانچه سالها پیش برادر شر، برادر خیر را کشته و با ظاهری زیبا و تمییز بر دو منصب خیر و شر حکومت میکند و حالا این خیر است که بعد از مرگ حاکمش احمق و ابله شده! (این پیام دقیقا در انیمیشنها و فیلمهای دیگری مثل پاندای کونگفوکار و شانس هم گفته میشود)
حالا سوفی که معشوقهی برادر شر شده سعی در نابودی کامل خیر دارد اما آگاتا به او میگوید که هیچ انسانی خیر یا شر مطلق نیست و انسانها ترکیبی از این دو هستند. آگاتا در میدان جنگ اهالی خیر را از حمله برحذر میدارد و میگوید که خیر تنها دفاع میکند و این شر است که حمله میکند! (آگاتا برخلاف نگاه التقاطی که به شخصیت افراد دارد، در این نگاه عجیب اصالت را بهجای حق بودن یا باطل بودن عمل به حمله کردن یا دفاع کردن میدهد. این درحالی است که حق گاهی در حمله و گاهی در دفاع کردن است. از طرفی عمل باطل یا حق مطلقا یا باطل است و یا حق نه اینکه بین حق و باطل و یا ترکیبی از هر دو باشد)
ادامه در کامنت👇
این اثر ابعاد بسیار زیادی دارد که ذکر تمام آن در این متن نمیگنجد