.
📚 مسابقات کتابخوانی همراه با غدیر
.
✅جهت شرکت در مسابقه به لینک زیر مراجعه کنید👇
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchkIBz8jOYJLBDpIHQKxnY6q1tCO2p-srttuBsITgL2FSlSg/viewform?usp=sf_link
📝 قبل از پاسخ دادن به سوالات مسابقه می توانید محتوای مسابقه را از طریق لینک زیر مشاهده کنید 👇
https://drive.google.com/file/d/1briDBs0GRAQjg6NUToNjGOQ2fN0yU3H4/view?usp=sharing
🎁جوایز مسابقه :
۱۴ کارت هدیه ۵۰ هزار تومانی به همراه جوایز نفیس دیگر
📆آخرین مهلت شرکت در مسابقه جمعه ۱۷ مرداد ساعت۲۴ می باشد
#مسابقه
#تبریک
#عید_غدیر
.
همراه با غدیر.pdf
6.13M
.
📚 مسابقات کتابخوانی همراه با غدیر
.
✅جهت شرکت در مسابقه به لینک زیر مراجعه کنید👇
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchkIBz8jOYJLBDpIHQKxnY6q1tCO2p-srttuBsITgL2FSlSg/viewform?usp=sf_link
📝 قبل از پاسخ دادن به سوالات مسابقه می توانید محتوای مسابقه را از طریق لینک زیر مشاهده کنید 👇
https://drive.google.com/file/d/1briDBs0GRAQjg6NUToNjGOQ2fN0yU3H4/view?usp=sharing
🎁جوایز مسابقه :
۱۴ کارت هدیه ۵۰ هزار تومانی به همراه جوایز نفیس دیگر
📆آخرین مهلت شرکت در مسابقه سه شنبه ۱۴مرداد ساعت۲۴ می باشد
#مسابقه
#تبریک
#عید_غدیر
.
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
..⁉️عشق چیست و چرا باید عاشق شویم؟ ☺️بیایید لذت ببریم، اما از حقیقت و عشق حقیقی، از طهارت و پاکی
.
⁉️عشق چیست و چرا باید عاشق شویم؟
👈نه امروز بلکه در همیشۀ ایام سخن از عشق و عاشقی بوده، هست و خواهد بود؛ اما آنچه به ندرت یافت میشده و میشود، عشق حقیقی به خداوند و اولیای او است و این جاست که فلسفه عشق برای ما روشن میشود:
🔅رسیدن انسان به کمال حقیقی و انسانیت و این تنها در عشق حقیقی است؛ اما عشق حیوانی سرابی است که جنبه حیوانیت انسان رشد میکند و نمی تواند عهده دار این رسالت خطیر باشد. مگر این که انسان عشق به مخلوقات الهی را در راستای عشق الهی طلب کند و به دستور پروردگار به پدر، مادر، همسر و فرزند عشق بورزد و آنها را مقدمه صعود به محبوب نهایی قرار دهد.
⁉️نظر قرآن دربارۀ غریزۀ جنسی و لذت طلبی چیست؟
#دوست_دخترودوست_پسر
#عشق
#فوق_العاده
#کاربردی
#نشرحداکثری
.
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
. «»«»«» جلب دلِ همسر «»«»«» 🌺 قالَ الصادقُ علیه السلام: لَا غِنَی بِالزَّوْجِ عَنْ ثَلَاثَةِ
.
«»«»«» صبر و بردباری «»«»«»
🌺 قالَ رسول الله صلی الله علیه و آله وسلم:
وَ مَنْ صَبَرَ عَلَی سُوءِ خُلُقِ امْرَأَتِهِ وَ احْتَسَبَهُ أَعْطَاهُ اللهُ (بِکُلِّ مَرَّةٍ) یَصْبِرُ عَلَیْهَا مِنَ الثَّوَابِ مِثْلَ مَا أَعْطَی أَیُّوبَ علیه السلام عَلَی بَلَائِهِ.
☑️ هر مردی که بر بداخلاقی و بدرفتاری همسرش به خاطر خداوند صبر بورزد (و متقابلا با همسرش بدرفتاری و بداخلاقی نکند؛ بلکه با صبر و بردباری درصدد اصلاح همسرش باشد) خداوند متعال به ازای هر روز و شبی که بر بداخلاقیِ او صبر کرده است، ثواب حضرت ایوب را در برابر بردباریهای او در مقابل بلاها و سختیهای زندگی عطا میکند.
📗وسائل الشیعه، ج۲۰، ص۱۶۴
«»«»«»«» #کلام_نورانی «»«»«»«»
.
سلام علیکم با تبریک اعیاد وباعرض پوزش چون این ایام کمی مشغله های تبلیغی ام بیشتراست فرصت فعالیت زیاد درکانال ندارم
ضمنا پنجشنبه ۱۶ مردادماه بعد ازنماز مغرب وعشاء بلوار ولیعصر بین ولیعصر۴و۶ مسجد امام زمان عج جشن عیدغدیر برگزارمیشود
ودرپایان برسرسفره اطعام امیرالمومنین علی علیه السلام مهمان هستید
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
. ❤️ آموزش ایمان و تقوی به فرزندان 👤بین دانشمندان بحث و گفتگو است که برنامه ی تعلیمات و تربیته
.
تشویق فرزندان به مسائل دینی و عبادی
✍یکی از محورهای اساسی که حضرت زهرا (سلام الله علیها) بدان توجّه و تأکید داشتند، بعد پرستش و گرایش فرزندان به انجام تکلیف عبادی و الهی بود.
👆 آن حضرت شوق بندگی و خضوع در برابر معبود را از همان دوران کودکی در جان فرزندان خود تقویت نموده و آنان را چنان تربیت کرد که بهترین کارها را عبادت خداوند دانسته و از آن بالاترین لذتها را میبردند.
🌺دخت گرامی رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) بر این مطلب تأکید داشت که بچّهها را از کودکی به انجام تکالیف فراخواند و آنان را به خدا پیوند دهد و بذر محبّت و ارتباط با معبود را
در کام آنان بیفشاند تا انجام تکلیف برای آنان نه تنها رنج و مشقّتی نداشته باشد، بلکه با شوق و اشتیاق به استقبال آن بروند.
💠بر این اساس فاطمه (سلام الله علیها) فرزندان خود را حتی به شب زنده داری عادت میداد. البته او شیوه تربیت را به خوبی میدانست و به گونه ای برخورد میکرد که در حدّ توان و استعداد فرزندان باشد. حضرت، در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان کودکان خود را به بیداری و نخفتن وادار میکند. ممکن است کسی تعجّب کند که او چگونه بچّهها را به این کار که حتّی برای اشخاص بزرگ هم زحمت دارد، فرا میخواند. حضرت در روز، بچّهها را میخوابانید تا کاملاً استراحت کنند و غذای کمتری به آنان میداد تا بدین گونه زمینه و موقعیّت بهتر و مطلوب تری از نظر جسمی و روحی برای شب زنده داری داشته باشند.
🔻او به حدّی در این کار جدّی و قاطع بود که نمی گذاشت احدی از اهل خانه خوابش ببرد و میفرمود: "محروم است کسی که از برکات شب قدر محروم بماند. "
🌷گویا فاطمه (سلام الله علیها) میخواهد از کودکی در قلب پاک فرزندان خود جمال خدا را به تجلی، جان و زبانشان را به حلاوت و شیرینی عبادت آشنا کند، محبوب راستین را به آنان نشان دهد تا در جوانی جذب جلوههای دروغین نشوند. این روش تربیتی فاطمه (سلام الله علیها) به عنوان یک سنّت بسیار پسندیده و قابل اجرا در گفتار امامان معصوم نیز به چشم میخورد.
#خانواده
#فرزند داری
میلاد #امام_هادی علیه السلام راخدمت شمابزرگواران تبریک عرض می نمایم
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
👌 #فوق_العاده عــالی
هزاران هزاربارهم ببینیم و منتشر کنیم بازهم کم است
❤️به هراندازه به مولای متقیان امیرالمومنین علی علیه السلام علاقه دارید نشر بدهید
#کلیپ
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
💡شبـهـات پیـرامون زنـان ◀️ مــتــن بیستم ونهم 🔘 طـرح شـبهـه ☑️ #شبهه مسأله ی اذن و اجازه در خان
💡شبـهـات پیـرامون زنـان
◀️ مــتــن سی ام
🔘 طـرح شـبهـه
☑️ #شبهه مسأله ی اذن و اجازه در خانواده
((لطفا متن های قبلی رامطالعه نمایبد تاراحتر بتوانید این متن ومطلب رادرک ومطالعه نمایید))
بررسی انتقاد به ولایت مرد بر فرزند
🌺خود پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله هرگز اراده و اختیار خود را در ازدواج سلب نکرد.
💠 هنگامی که علی بن ابی طالب (علیه السلام) برای خواستگاری زهرای مرضیه (سلام الله علیها) نزد پیغمبر اکرم رفت، پیغمبر اکرم فرمود:
📍 «تاکنون چند نفر دیگر نیز به خواستگاری زهرا آمده اند و من با زهرا در میان گذاشته ام. اما او به علامت نارضایتی، چهره ی خود را برگردانده است. اکنون خواستگاری تو را به اطلاع او میرسانم».
🔻پیغمبر نزد زهرا رفت و مطلب را با دختر عزیزش در میان گذاشت، ولی زهرا (سلام الله علیها) برخلاف نوبتهای دیگر، چهره ی خود را برنگرداند و با سکوت، رضایت خود را اعلام کرد و پیغمبر اکرم تکبیرگویان از نزد زهرا بیرون آمد.
🔹پس اختلاف فقها در این است که آیا دوشیزگان حق دارند بدون جلب موافقت پدر، ازدواج کنند؟ بعضی از فقها موافقت پدر را شرط نمی دانند، ولی عده ای هم با توجه به این که موضوع از مسایل مهم بوده و استنباط قاطع از روایات مشکل است، برای حفظ و رعایت جانب احتیاط، موافقت پدر را شرط میدانند. [۱]
از علمای معاصر نیز کسانی قایل به احتیاط شده اند، مانند امام خمینی رحمه الله که در این مقام میگوید: «احتیاط استیذان از ولی است». [۲]
👈اما این که دوشیزگان باید با موافقت پدر، ازدواج کنند، به این دلیل نیست که دختر قاصر شناخته شده و از لحاظ رشد اجتماعی کم تر از مرد به حساب آمده است.
➕اگر به این جهت بود، چه فرقی است میان بیوه و دوشیزه!. بیوه ی ۱۶ ساله به موافقت پدر نیازی ندارد و دوشیزه ی ۱۸ ساله نیاز دارد. به علاوه اگر دختر از نظر اسلام در اداره ی کار خویش قاصر است، چرا اسلام به دختر بالغ و رشید، استقلال اقتصادی داده است و معاملات چند صد میلیونی او را صحیح و بی نیاز از موافقت پدر، برادر یا شوهر میداند؟ این مطلب فلسفه دیگری دارد که گذشته از جنبه ی ادله ی فقهی، از آن نمی توان چشم پوشید و آن این که، این مطلب به گوشه ای از روان شناسی زن و مرد مربوط است.
#من_به_حجاب_فاطمی_محبت_دارم
#ازدواج
#شبهه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مـنابـع
[۱]: جواهر الکلام، ج ۱۰، ص ۱۷۷.
[۲]: تحریر الوسیله، ج ۲، ص ۲۵۴.
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝 مختصری از فعالیت های عید بزرگ غدیر خم سال ۱۳۹۹ مسجد امام زمان عج
باتشکر از خیرین محل و هیئت امناء مسجد وپایگاه بسیج برادران مسجد امام زمان عج شهرستان زابل
🌷 #عید_غدیر خم مبارک
.
🌺 ولادت امام کاظم علیه السلام
👆در ماه صفر و ذی الحجه ذکر شده ( هفتم صفر، ۱۵ ذی الحجه و ۲۰ ذی الحجه ) البته بزرگانی چون شیخ کلینی در(اصول کافی) و شیخ مفید در (الارشاد و مسارّ الشیعه) و شیخ طوسی«قدس سرهم» در (تهذیب الاحکام)به قول ولادت آن حضرت درهفتم صفر اعتنا نکرده و از بیان آن ساکت مانده اند.
📆در تاریخ ولادت امام کاظم «علیه السلام» در ماه ذی الحجه روایاتی وارد شده است که بزرگان از محدثین چون احمد بن خالد برقی در(المحاسن)، شیخ کلینی در (اصول کافی)، محمد بن حسن صفّار در (بصائر الدرجات) و ابن جریر طبری شیعی«قدس سرهم» در (دلائل الامامة)از ابی بصیر به طرق مختلف از امام صادق«علیه السلام» روایت کرده اند:که این ولادت پس از ایام حج سافل ۱۲۷ هـ و هنگام مراجعت حضرت صادق«علیه السلام» به مدینه و در اولین منزل پس از جحفه به نام ابواء بوده است. که به تصریح معجم البلدان ابواء ۳۳ میل (حدود ۵۳ کیلومتر) تا جحفه فاصله دارد،
🌷امام عسکری علیه السلام نیز می فرماید: امام کاظم علیه السلام در ابواء بین مکه و مدینه در ماه ذی الحجه سال ۱۲۷ هجری به دنیا آمدند.[۱]
از آن امام هدایت سخنانی به یادگار رسیده که هر یک دستورالعملی است برای رسیدن به یک زندگی دینی و عمل به آنها گامی است در جهت نیل به کمال انسانی و قرب الی الله.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🏷منبع
[۱]. دلائل الامامة ص۳۰۳
#میلاد_امام_موسی_کاظم علیه السلام مبارک باد
.
📝 تقسیم بندی اوقات زندگی به چهار بخش، امام کاظم علیه السلام در یک دستور جامع و کاربردی برای برنامه ریزی در زندگی چنین می فرماید:
💪«اجْتَهِدُوا فِی أَنْ یَكُونَ زَمَانُكُمْ أَرْبَعَ سَاعَات»؛ سعی کنید در زندگی، زمان خود را به چهار بخش تقسیم کنید:
❶ سَاعَةً لِمُنَاجَاةِ اللَّهِ: بخشی را به راز و نیاز با خداوند متعال اختصاص دهید.
❷ وَ سَاعَةً لِأَمْرِ الْمَعَاشِ: بخشی را هم به تلاش برای کسب روزی حلال اختصاص دهید.
❸ وَ سَاعَةً لِمُعَاشَرَةِ الْإِخْوَانِ وَ الثِّقَاتِ الَّذِینَ یُعَرِّفُونَكُمْ عُیُوبَكُمْ وَ یُخْلِصُونَ لَكُمْ فِی الْبَاطِنِ: زمانی هم به معاشرت با برادران و اشخاص مورد اعتمادی بپردازید كه شما را از عیبهایتان آگاه می کنند و از صمیم قلب با شما یک رو هستند.
❹ وَ سَاعَةً تَخْلُونَ فِیهَا لِلَذَّاتِكُمْ فِی غَیْرِ مُحَرَّمٍ وَ بِهَذِهِ السَّاعَةِ تَقْدِرُونَ عَلَى الثَّلَاثِ سَاعَات: زمانی را هم برای لذتهای حلال قرار دهید که به کمک این بخش است که شما توان گذراندن آن سه بخش را خواهید داشت.
📗 تحف العقول، ص ۴۰۹
🍃🌼 #میلاد_امام_موسی_کاظم علیه السلام مبارک باد🍃🌼
#عکس_نوشته
#کلام_نورانی
#تبریک