آیت الله کعبی: انقلاب اسلامی به مثابه تنها قدرت برتر ایدئولوژیک جهانی، لیبرال دموکراسی را به چالش کشیده است
👇👇
http://www.majlesekhobregan.ir/fa/News/View/4626/
آیت الله عباس کعبی، نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در سخنرانی پیش از دستور خود گفت: جمهوری اسلامی ایران در مسیر پیشرفت قرار دارد و مرزهای راهبردی منطقه ای و بین المللی انقلاب اسلامی به مثابه تنها قدرت ایدئولوژیک جهانی گسترش پیدا کرده است و با میدانداری محور مقاومت اسلامی، لیبرال دموکراسی و استکبار را به چالش کشیده است. آیت الله کعبی که در جلسه دوم یازدهمین اجلاسیه رسمی مجلس خبرگان رهبری، نطق نمود ضمن اشاره به اینکه باید خداوند متعال را برای وجود ملت با استقامت ایران اسلامی که با وجود همه فراز و فرودها و دشمنی های جبهه استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و صهیونیسم بین الملل چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند، شکرگزار باشیم و شکر عملی این نعمت بزرگ الهی با تداوم صراط مستقیم انقلاب اسلامی تا فتح قله های پیشرفت و عدالت و خدمت صادقانه به ملت و حل مشکلات زندگی آنان و تبدیل نقاط ضعف به نقاط قوت است، انجام خواهد شد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری آینده روشن ملت ایران و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی را وابسته به مؤلفه های اساسی از جمله رشد پرشتاب علم و فنآوری، نظریه پردازی دینی بر اساس اجتهاد متناسب، توجه به مقتضیات زمان و تأمین نیازهای نظام علیه تربیت نیروی انسانی مؤمن و انقلابی در آموزش و پرورش و دانشگاه ها و ساخت فرهنگ عمومی مطابق باورها و ارزش های اسلامی، تحکیم وحدت، انسجام و یکپارچگی ملی در مسیر تحقق اقتدار و امنیت دانست.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در ادامه به اشاره به توفیقات دولت سیزدهم که حاصل نگاه این دولت به درون کشور و توکل به خدا به جای تکیه به غرب است، اضافه کرد: از ابتدای استقرار این دولت، کشور شاهد توفیقات چشمگیری بوده است و دشمن نیز با دیدن این پیشرفتها و به منظور مقابله با آنها، با راه انداختن جنگ ترکیبی، اغتشاشات اخیر را در کشور راه انداخت که با تدبیر مقام معظم رهبری و هوشیاری مردم بصیر ایران اسلامی ناکام ماند.
آیت الله کعبی در پایان با تأکید بر ضرورت تقویت گفتمان دینی و انقلابی در کشور، افزود: با توجه به تمرکز دشمنان انقلاب اسلامی بر ایجاد جنگ روانی به منظور فریب افکار عمومی، لازم است سازمانها و نهادهای فرهنگی برای مقابله با این رویکرد دشمن، برنامه ریزی دقیق و حساب شده داشته است.
🆔 @Tabatabaei_ir
1676372563011uhfi27o3tnb7h88v1t6v70nir3.pdf
2.32M
✅ فایل pdf «مجـمع حکمرانی اینترنت 2022»
گزارش کامل هفدهمین نشست «مجـمع حکمرانی اینترنت lGF»
🔺پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @Tabatabaei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹یک روایت خوشمزه از خوشمزهترین حاج آقای ایران😍😍
🌹حلول ماه مبارک شعبان، ماه شادى آل الله (ص) مباركباد.🌹
🔺پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @Tabatabaei_ir
✅ مفهوم شناسی
#اتوماسیونسازیدولت
#دولتالکترونیک
#حكمرانيالکترونیک
#حکمرانیالکترونیکمبتنیبرسیاستها
🔺پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @Tabatabaei_ir
🌹 پیام قرآنی ۷ اسفندماه ١٤٠١
👈 هر روز یک آیه:
۞وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَىٰ۞
۞آیه ۵ سوره ضحی۞
۞و بزودی پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که خشنود شوی۞
💬 پیام ها
۱-جلب رضاى پيامبر، مورد توجه خداست. «فَتَرْضى»
۲- خداوند وعده چشمگيری به پيامبرش مىدهد.«وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ»
۳- مالكيّت تمام دنيا هم مردان خدا را راضى نمىكند، پس تحقيق وعده خداوند، در جهان ديگرى است. «لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضى»
🆔 @Tabatabaei_ir
📚 کتاب «نگاهی به آثار شبکه های اجتماعی بر سلامت روانی و شناختی کاربران» منتشر شد.
✅ در کمتر از دو دهه و با سرعتی شگرف، شبکههای اجتماعی، به یکی از پرمخاطب ترین و تأثیرگذارترین رسانه های عصر ما بدل شده است. اما موضوعی که به نسبت کمتر مورد توجه قرار گرفته است، چگونگی اثرگذاری شبکههای اجتماعی بر سلامت روانی و شناختی کاربران میباشد.
بر این اساس، اثر حاضر به بررسی تفصیلی نتایج بیش از ۲۸۰ پژوهش معتبر (گزینش شده از میان ۲۰۰۰ پژوهش بینالمللی و داخلی) در حوزه اثرات سکوهای اجتماعی بر مؤلفههای روانشناختی مانند شخصیت، هیجانها و غیره، اختلالات روانی مانند افسردگی، اختلالات اضطرابی و رفتارهای اعتیادگونه و نیز فرآیندهای شناختی چون حافظه، توجه و یادگیری میپردازد.
⬇️ دریافت نسخه الکترونیکی کتاب
@Csri_ac_ir
🆔 @Tabatabaei_ir
📚 معرفی کتاب
«سیاستگذاری ارتباطات و رسانه»
✅ کتاب «سیاستگذاری ارتباطات و رسانه؛ فرایندها، نیروهای درگیر، و انواع بینالمللی» نوشته رابرت پیکارد است که در سال 2020 توسط انتشارات پالگریو مکمیلان منتشر شده است...
🔍 اطلاعات بیشتر
🆔 @Tabatabaei_ir
کتاب_هندسه_سیاست_های_کلی_نظام.pdf
3.57M
🔰 کتاب هندسه سیاستهای کلی نظام
💠 دریافتشده از سایت مجمع تشخیص مصلحت نظام به آدرس
🔹maslahat.ir
✅ بسیار فوق العاده و قابل استفاده برای دانشجویان و اساتید حقوق عمومی و علوم سیاسی
🆔 @Tabatabaei_ir
🌹 پیام قرآنی ۸ اسفندماه ١٤٠١
👈 هر روز یک آیه
۞اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ وَمِنَ الْأَرْضِ مِثْلَهُنَّ يَتَنَزَّلُ الْأَمْرُ بَيْنَهُنَّ لِتَعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ وَأَنَّ اللَّهَ قَدْ أَحَاطَ بِكُلِّ شَيْءٍ عِلْمًا۞
۞آیه ۱۲ سوره طلاق
۞خدا همان كسى است كه هفت آسمان و همانند آنها هفت زمين آفريد. فرمان [خدا] در ميان آنها فرود مىآيد، تا بدانيد كه خدا بر هر چيزى تواناست، و به راستى دانش وى هر چيزى را در بر گرفته است.۞
💬 پیام ها
۱-مطمئن باشيد كه خداوند به وعدههاى خود وفا مىكند، زيرا او چنان قدرتى دارد كه هستى را آفريده است. «يُدْخِلْهُ جَنَّاتٍ، أَحْسَنَ اللَّهُ لَهُ رِزْقاً، اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ»
۲- هستى داراى نوعى تعادل است. «سَبْعَ سَماواتٍ وَ مِنَ الْأَرْضِ مِثْلَهُنَّ»
۳- هم آفرينش هستى به دست خداست و هم تدبير امور آن. خَلَقَ ... يَتَنَزَّلُ الْأَمْرُ
۴- امر الهى گاهى تشريعى است، «عَتَتْ عَنْ أَمْرِ رَبِّها» و گاهى تكوينى. «يَتَنَزَّلُ الْأَمْرُ بَيْنَهُنَّ»
۵- هستى كلاس درس است. خَلَقَ ... لِتَعْلَمُوا
۶- كمال و رشد بشر، محور تمام آفريدههاست. «لِتَعْلَمُوا»
۷- علم انسان به نحوه تدبير نظام آفرينش، مورد توجه اسلام است. خَلَقَ سَبْعَ سَماواتٍ ... يَتَنَزَّلُ الْأَمْرُ ... لِتَعْلَمُوا ...
۸- كسى كه خالق و آفريننده است، مىتواند به آفريده خود احاطه كامل داشته باشد. خَلَقَ ... أَحاطَ بِكُلِّ شَيْءٍ عِلْماً
۹- علم خدا به همه چيز، كامل و دقيق و بدون نقص است. «أَحاطَ بِكُلِّ شَيْءٍ عِلْماً»
🆔 @Tabatabaei_ir
#یادداشت
🔴 فلسفه و فناوریهای همگرا
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔺پیشرفتهای صنعتی و هوش مصنوعی و تولید رباتها و ماشینهای هوشمند که به زودی در هر کوی و برزنی شاهد حضور گسترده و فعال آنها خواهیم بود، اجازه تأملات آرام و اشتغال فیلسوفان را به مباحث انتزاعی محض نمیدهد. همانطور که اجازه فتاوای غیردقیق و نامطمئن را هم به فقیهان نمیدهند.
فناوریهای هوش مصنوعی از فیلسوفان و فقیهان و اخلاقیان میخواهند با سرعت و قاطعیت درباره موضوعات مختلف مربوط به اراده و شخصیت انسان تصمیم بگیرند والا حرکت سرسامآور ماشین صنعت، همواره شتابنده و فزاینده است و هرگز نه تنها متوقف نمیشود؛ بلکه سرعت آن «یکنواخت» نیز نخواهد بود؛ بلکه دائماً «پیشرونده» و «شتابنده» است.
🔺تولید ماشینهای هوشمند از عالمان علوم انسانی میخواهد با سرعت و دقت و اطمینان دیدگاه خود را درباره اراده و انتخاب و تصمیمگیری در بزنگاهها مشخص کنند؛ برنامه را به ماشین بدهند. باید برای یک ماشین هوشمند مشخص کنند که فیالمثل در دو راهیِ زیر گرفتن انسانی بیگناه یا برخورد با وسیله نقلیهای دیگر و کشته شدن سرنشین ماشین، اخلاقیترین مسیر را مشخص کند؟
🔺دنیای جدید دنیای بیحوصله و عجولی است. به فیلسوفان اجازه نمیدهد که هزاران سال درباره مقوله «اراده آزاد» و نحوه مواجهه با دوراهیها و معضلات اخلاقی گفتگو کنند و بر سر و کله همدیگر بزنند و شادمانه بگویند که اقتضای بحث فلسفی درباره اراده و اختیار چنین است که «رگرگ است این آب شیرین آب شور/ در خلایق میرود تا نفخ صور». در دنیای فناوریهای نوین، نفخ صور این نظرات همین الان است.
🆔 @Tabatabaei_ir