12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
🎥 بعضی ها میگن برای چه باید رای بدم؟
❇️#انتخابات
🔵#بصیرت
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
دستاورد دانشمندان ایرانی: طراحی تراشه غیرقابل هک که انجام محاسبات هوش مصنوعی با نور را ممکن میکند
🔹محققان ایرانی به سرپرستی پروفسور «نادر انقطاع»، استاد دانشگاه پنسیلوانیا، یک تراشه سیلیکونی فوتونیک (SiPh) طراحی کردهاند که از امواج نور بهجای الکتریسیته برای انجام ریاضیات پیچیده در آموزش هوش مصنوعی استفاده میکند. این تراشه بسیاری از محاسبات را بهطور همزمان انجام میدهد.
🔹پروفسور انقطاع سازوکار این تراشه جدید را اینگونه شرح میدهد که بهجای استفاده از یک ویفر سیلیکونی با ارتفاع یکنواخت، با نازکترکردن سیلیکون در مناطق خاص و بدون افزودن مواد دیگر، میتوان انتشار نور را در تراشه کنترل کرد.
🔹«فیروز افلاطونی»، دانشیار مهندسی برق و سیستم دانشگاه پنسیلوانیا نیز گفته که این طرح جدید درحالحاضر برای کاربردهای تجاری آماده است و بهطور بالقوه میتوان آن را برای استفاده در پردازشگرهای گرافیکی سیستمهای هوش مصنوعی سازگار کرد.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
اتحادیه اروپا رسماً درباره نقض قوانین در تیکتاک تحقیقات انجام میدهد
🔹کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کرده است که بهطور رسمی درحال بررسی انطباق تیکتاک با قانون خدمات دیجیتال اروپا (DSA) است. این قانون از دو روز پیش بهطور کامل اجرایی شد.
🔹حوزههایی که کمیسیون اروپا در این تحقیق روی آنها تمرکز دارد، به محافظت از افراد زیر سن قانونی، شفافیت تبلیغات، دسترسی به دادهها برای محققان، مدیریت الگوریتمهای اعتیادآور و محتواهای مضر مرتبط است.
🖥 @IT_Fouri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزئیات جدید از شرایط رفع فیلتر پلتفرم های خارجی
🔹سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: تمامی پلتفرم های خارجی با مصوبه جدید می توانند فعالیت کنند.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هوش مصنوعی به کنترل دولت آمریکا در میآید
🔹دولت بایدن قرار است با استفاده از قانونِ «تولید دفاعی» شرکتهای فناوری را مجبور کند تا مدلهای هوش مصنوعی با استفاده از محاسبات بزرگ را به اطلاع دولت برسانند.
🔹قبلتر از این هم آمریکاییها با ترفندهایی مثل تحریم و فشار، سعی کرده بودند دست کشورهایی مانند چین را از این فناوری کوتاه کنند. آنها دقیقا دنبال چه چیزی هستند؟ در ویدیو ببینید.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
ابزارهای پرمصرف هوش مصنوعی
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرق ایران و امارات چیه؟
▪️ برنامه براندازا برای بعد از سرنگونی جمهوری اسلامی که دنبالشن چیه؟
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔴 لینک مشاهده عملکرد نمایندهها
✍ فقط کافیه اسم نماینده شهر خودتون رو وارد کنید و عملکرد ایشان در مجلس را ببینید:
https://shafanama.ir/نمایندگان-مجلس
🇮🇷 تحقیق کنید و رأی بدید.
🇮🇷لطفا نشر بدید و به رأی آگاهانه مردم کمک کنید.
#انتخابات
#نشر_حداکثری
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ستاد مردمی آیت الله احمد احمدیتبار تقدیم میکند:
🔺مجتهد منادی فقه تقریب
🇮🇷 کاندیدای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
🇮🇷 کاندیدای جامعه روحانیت مبارز
🇮🇷 استاد سطوح عالی حوزه و دانشگاه
🇮🇷 مؤلف کتب متعدد فقهی و حقوقی
🇮🇷 روحانی مردمی و سادهزیست
🇮🇷 و از خانواده معظم شهیدان
🌺 به حامیان کاندیدای مردم محترم سیستانوبلوچستان در پیامرسان ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/ahmad_foundation/132
اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
✅ ستاد مردمی آیت الله احمد احمدیتبار تقدیم میکند: 🔺مجتهد منادی فقه تقریب 🇮🇷 کاندیدای جامعه مدرس
با سلام و احترام
اساتید و دانشجویان محترم مرتبط با استان سیستان و بلوچستان، در گروههای مرتبط همرسانی بفرمایید.
#تحلیل
💢هوش مصنوعی چگونه بر دموکراسیها و سایر نظامهای سیاسی اثر میگذارد؟ (بخش اول)
🔹بروس اشنایر، مدرس سیاستگذاری دانشگاه هاروارد و نویسنده کتاب «ذهن یک هکر» اخیرا در یادداشتی، راجع به تأثیرات هوش مصنوعی بر سیاست نوشته است.
🔸هوش مصنوعی در آینده جوامع را طوری تغییر خواهد داد که حتی نمیتوانیم آن را تصور کنیم. نظامهای سیاسی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. تاکنون در خصوص تبعات ناشی تولید اطلاعات غلط (misinformation) توسط هوش مصنوعی زیاد بحث شده است، اما این مقاله کوتاه، به این موضوع میپردازد که هوش مصنوعی چگونه نحوه عملکرد دموکراسی را تغییر میدهد.
🔹نویسنده در پاسخ به این پرسش که هوش مصنوعی چگونه میتواند جنبههای مختلف جامعه مدرن، از جمله دموکراسی را تغییر دهد، به چهار جنبه مختلف توجه کرده است: سرعت، مقیاس، دامنه و پیچیدگی. او معتقد است تغییرات در این چهار جنبه منجر به تحولات اجتماعی میشود و میگوید هرچند این تغییرات هنوز در حد حدس و گماس هستند اما سرعت تحولات فناورانه به اندازهای است که بهزودی شاهد تحقق آنها خواهیم بود. تغییراتی که او پیشبینی کرده عبارتند از:
۱. هوش مصنوعی به عنوان مربی: ما در حال حاضر شاهد هستیم که هوش مصنوعی نقش معلم را ایفا می کند. یادگیری یک موضوع از یک چتبات تعاملی هوش مصنوعی برای دانشآموزان بسیار موثرتر از یک کتاب درسی است. این برای دموکراسی کاربرد دارد. میتوانیم چتباتهایی را تصور کنیم که به شهروندان در مورد مسائل مختلف مانند تغییرات آبوهوایی یا سیاستهای مالیاتی آموزش میدهند. میتوانیم نامزدهای انتخاباتی را تصور کنیم که چتباتهای خود را به کار میگیرند و به رایدهندگان اجازه میدهند که مستقیماً با آنها در مورد موضوعات مختلف درگیر شوند. یک چتبات عمومیتر می تواند موقعیت همه نامزدها را بداند و به رای دهندگان کمک کند تصمیم بگیرند به کدام یک رأی دهند.
۲. هوش مصنوعی به عنوان خلاصهساز: حوزههای زیادی در جامعه وجود دارد که خلاصهسازی دقیق در آنها مهم است. امروز، هنگامی که مردم به نمایندگان خود در مجلس نامه می نویسند، آنها عملا فرصت بررسی دقیق این نامهها را ندارند. اما هوش مصنوعی می تواند خلاصهای غنی از نظرات ارائه دهد و دیدگاه های منحصر به فرد را برجسته کند. همین سیستم همچنین میتواند برای نظرات سازمانهای دولتی مختلف در مورد فرآیندهای قانونگذاری - و اسناد تولید شده در طول فرآیند کشف در دعاوی حقوقی کار کند.
۳. هوش مصنوعی به عنوان تعدیل کننده، میانجی و اجماعساز: مکالمات آنلاین را تصور کنید که در آن هوش مصنوعی نقش ناظم را ایفا می کند و بحث را طوری مدیریت میکند تا همه صداها شنیده شوند. در عین حال، این ابزار هوشمند میتواند جلوی نفرتپراکنی یا حتی بیان نظرات خارج از موضوع را بگیرد. در چنین شرایطی زمینههای توافق و مخالفت روشنتر میشود و امکان تصمیمگیری برای گروه راحتتر میشود. هوش مصنوعی می تواند این قابلیت را برای هر گروه تصمیمگیری فراهم کند. در نهایت، یک هوش مصنوعی می تواند یک داور - یک قاضی - باشد که شواهد را می سنجد و تصمیم می گیرد. این قابلیت ها هنوز وجود ندارند، اما دور از دسترس نیستند.
۴. هوش مصنوعی به عنوان قانونگذار: ما تاکنون قوانین قوانین پیشنهادی را دیدهایم که توسط هوش مصنوعی نوشته شده است؛ هرچند نه قوانین آنچنان جدی. اما در آینده هوش مصنوعی به تدوین قانون کمک خواهد کرد واثر تدوین یک قانون بر قوانین دیگر را ارزیابی خواهد کرد. مهمتر از آن، هوش مصنوعی در نهایت قادر به ایجاد حفره هایی در قانون خواهند بود، مواردی که به طور بالقوه آنقدر پیچیده هستند که مردم به راحتی متوجه آن نشوند. از سوی دیگر، هوش مصنوعی میتواند برای شناسایی حفرههای قانونی - هم برای قوانین موجود و هم برای قوانینی که در حال تدوین هستند - استفاده شود.
۵. هوش مصنوعی به عنوان استراتژیست سیاسی: در حال حاضر، میتوانید از چتبات مورد علاقهتان راجع به استراتژی سیاسی بپرسید: چه قوانینی به اهداف سیاسی شما کمک میکند، چه موضعهایی را علناً اتخاذ کنید، از چه شعارهای مبارزاتی استفاده کنید. هرچند پاسخهایی که دریافت میکنید خیلی خوب نخواهند بود، اما با گذشت زمان بهبود می یابند. در آینده باید از سیاستمداران انتظار داشته باشیم که از این امکان هوش مصنوعی بهعنوان منبعی از ایدهها استفاده کنند. هوش مصنوعی، با افزایش توانمندی در استفاده از ابزارهای موجود، میتواند به طور خودکار نظرسنجیها و گروههای کانونی (focus groups) را برای آزمایش ایده های سیاسی هدایت کند. در اینجا امکانات زیادی وجود دارد. هوش مصنوعی همچنین میتواند در کمپینهای جمعآوری کمکهای مالی مشارکت کند و مستقیماً از مردم کمک بگیرد.
کانال فناوری های نوظهور تهدیدات شناختی
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
آیتالله اعرافی: دانشکده بینالمللی در زمینه هوش مصنوعی مبتنی بر تجربه ۲۰ساله کلانپروژه هوش مصنوعی و اجتهاد راهاندازی خواهد شد.👇
https://www.entekhab.ir/fa/news/766582/
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR