#پارسیان
خط روند نزولی بلندمدت خود را شکسته و به نظر می رسد به آن پولبک نیز زده است. بالای ۴۰۰ تثبیت کند می تواند تا ۴۷۵ و ۵۵۰ رشدکند. حد ضرر ۳۸۰
#پرویز_جلیلی
#قثابت
از سهم هایی که رشد زیادی از کف نداشته است. بالای ۲۸۰ تثبیت کند اهداف بعدی سهم ۳۵۰ و سقف کانال صعودی در ۵۳۰ خواهد بود. حد ضرر ۲۴۰
#پرویز_جلیلی
بورس | تحلیلگران برتر
#پترول درگیر خط روند نزولی بلندمدت خود است. ورود ایمن پس از شکست مقاومت ۲۵۰ #پرویز_جلیلی
#پترول
طبق تحلیل ریپلای شده خط روند نزولی را بریک کرده است، مقاومت مینور 300 هم شکسته شده است، به نظر تا 370 مقاومت مهمی نداشته باشد و در صورت تثبیت بالای 370 می تواند تا 500 رشد کند. فعلا دولت برای محصولات پتروشیمی و نرخ ارز حواله سامانه متشکل ارزی برنامه سهم خواهی ندارد و صنعت پتروشیمی روند صعودی دارد.
#پرویز_جلیلی
بورس | تحلیلگران برتر
نسبت شاخص کل به دلار روی تصویر توضیح داده شده است . بروزرسانی توضیح کامل روی تصویر درج شده من حق
نسبت شاخص کل به دلار
روی تصویر توضیح داده شده است .
بروزرسانی
توضیحات رو روی دو تحلیل قبل مفصل خدمتتون عرض کردم . ساده تر و خلوت تر شده تا دید کامل تری داشته باشیم .
هرگز توصیه ای نیست و #صرفا_نظر_شخصی هست ...
#مجید_مویدی
بورس | تحلیلگران برتر
تمام تاریخ شاخص کل (تایم فریم 6 ماهه) شاخص کل از ابتدا تا به امروز بروزرسانی شاید باورش سخت باشه ام
تمام تاریخ شاخص کل (6 ماهه)
شاخص کل از ابتدا تا به امروز
بروزرسانی
مطابق انتظار زمان زیادی صرف شد و بعد از 5 کندل (30 ماه) در کندل ششم به سقف قبلیش حمله کرده است .
دفعات قبل هر وقت به سقف قبل حمله کرده (باکس و فلش های آبی) موفق بوده و شکسته و وارد روند صعودی شده و اکنون هم به سقف حمله کرده و احتمال فراوان به مانند دفعات قبل موفق خواهد بود .
به لحاظ زمانی بهترین و درست ترین زمان مرداد 1402 بوده که با خطوط عموی (خاکستری و کم رنگ) مشخص شده است .
#صرفا_نظر_شخصی
#مجید_مویدی
بورس | تحلیلگران برتر
تمام تاریخ شاخص کل (6 ماهه) شاخص کل از ابتدا تا به امروز بروزرسانی مطابق انتظار زمان زیادی صرف شد و
کاملا مشخصه که این یک تحلیل بلند مدت هست و این نکته رو مد نظر داشته باشید .
#مجید_مویدی
#چند_نکته
1) خودرو: هفته ی پیش رو بازهم سرخط خبرها اختصاص به صنعت خودرو خواهد داشت و قیمت فروش خودروهای تولید داخل خبری خواهد بود که همه به دنبال آن خواهند بود. افزایش نرخ شورای رقابت هر چند جذاب ارزیابی نمی شود اما می توانست شرایطی را ایجاد کند تا زیان خودروسازها به سود جزئی تبدیل شود. حالا معاون اول رئیس جمهور در یک حرکت فراقانونی به جهت مدیریت افکار خواص نسبت به خودش، نامه منتشر کرد که در نرخ های اعلامی تجدید نظر شود. به نظر می رسد با کمی تعدیل قیمت های جدید اعلام شود و فعلا معضل تولید خودرو در کشور حل شود. احتمالا مثلا پژو پارس به جای 70 درصد رشد مثلا 60 درصد رشد کنید یا یک شرایطی باشد که حس افزایش نرخ شدید به ایشان و اصحاب رسانه منتقل نشود. اما واقعیت این است اگر افزایش نرخ صورت نگیرد تولید خودرو متوقف می شود. طبق محاسبات انجام گرفته در صورت تولید 500 هزار خودروی ثبت نامی با فروش با نرخ های قبلی این دو خودروساز متحمل 60 همت زیان خواهند شد و مشخص است با این زیان امکان تولید بوجود نمی آید. از من به شما توصیه اگر خودرو افزایش نرخ نگرفت حتما برید یک یا چند خودروی تولید داخل بخرید، چون بدون تولید خودرو معلوم نیست قیمت خودرو سواری تا کجا رشد کند.
2) استارت گزارش های خوب: #آریا و #سرود دو شرکتی از صنعت پتروشیمی و سیمان بودند که در هفته ی گذشته گزارش عملکرد 12 ماهه ی خودشان را منتشر کرده اند. گزارش آریا مطابق انتظار بود و افزایش تب انتظارات تورمی در زمستان سودش نسبت به پاییز بهتر شده بود اما اگر اتفاق خاصی نیافتد در قیمت های فعلی چندان جذاب به نظر نمی رسد. اما سرود گزارش متفاوتی داشت و نوید فصل زمستان خوب برای این صنعت را داد. هم حاشیه سود عملیاتی شرکت مناسب بود، هم سایر درآمد مثل درآمد سرمایه گذاری (ناشی از سپرده گذاری منابع آزاد در بانک) رشد خیلی خوبی در کل سال کرده بود. این روزها که همه دنبال اندازه گیری فاصله از سقف 99 در نمادهای مختلف هستند، بد نیست بدانیم نمادهای اینچنین که الان بالاتر از سقف 99 معامله می شوند، به دلیل رشد مداوم درآمد و سود بوده است. لذا همیشه آن استراتژی که بر سر زبان ها می افتد، در میان مدت بهترین استراتژی نیست و هر بویی، بوی کباب نیست.
3) فصل غذایی: هر چه به انتهای ماه رمضان نزدیک می شویم، صنایع غذایی هم از نظر مقدار فروش و هم از نظر نرخ فروش شرایط بهتری را پیدا خواهند کرد. معمولا افزایش نرخ این صنایع نیز در اردیبهشت ماه اتفاق می افتد. البته گروه شیرینجیات (تولیدکنندگان کیک و بیسکوییت و غیره) مزیتی که دارند درگیر شورای رقابت نیستند. همین الان شرکت های گروه مینو بخشی از افزایش نرخ را انجام داده اند. فصل بهار، فصل عملکرد خوب صنایع غذایی در ایجاد بازده است.
4) افزایش نرخ در شوینده: طبق شنیده ها، صنایع شوینده 25 درصد افزایش گرفته اند و احتمالا در همین روزها این افزایش نرخ اعلام شود. صنعت شوینده سال قبل قربانی معاون اول رئیس جمهور شد و مخالفت ایشان با افزایش نرخ باعث شد صنعت با افت تولید و زیان مواجه شود. حالا امسال باید ببینیم در نهایت مجوز افزایش نرخ به این صنعت داده خواهد شد یا نه. البته این 25 درصد به طور کامل دردها را دوا نمی کند ولی از هیچی بهتر است.
#حسن_کاظمزاده
هدایت شده از دینا تحریر
🔵 سرمایه گذاری های کوچک و
ارزنده
✅ بررسی شرکت های سرمایه گذاری کوچک (ارزش بازار زیر 10 هزار میلیارد تومان) و درعین حال ارزنده (P/NAV کمتر از %60)
در این محاسبات ارزش روز پرتفوی بورسی و غیربورسی لحاظ گردیده است.
@CodalChart
پیشنهاد به دوستان عزیز:
به پرتفوها اجازه رشد دهید.
نگران مقاومت های جزیی نباشید.
بازار پرقدرت از سد شاخص کل عبور کرد.
مطمنا برای نمادها این اتفاق خواهد افتاد.
مسیر بازار مشابه حرکت بازار در سال ۹۸_۹۹ میباشد.
#حسین_زمانی
#شستا
نمیشه بازار بره و آقای بازار واسته تماشا کنه. اگه به نسبت بخایم بگیریم شستایی که 40 ، 50 درصد زیر سقفه جزو ارزونای بازاره!
#سالار_صفایی
از نظر روحی نیاز دارم مدیرعامل ایران خودرو و سایپا باشم
چون:
شورای رقابت قیمت خودروهاشون رو گرون کرد، وزارت صنعت ۹۰۰ هزار دستگاه ماشین رو پیش پیش براشون فروخت و سهامدار و بورس کالا هم فحشخورشون ملسه به خاطر دفاع از این فرغونسازها
اینا صداشون درنمیاد، حقوق و پاداش هم میگیرن!
#بهنام_صمدی
هر بار که بازار سقف تاریخی رو مجدد شکونده، نسبت به دفعه قبل هم رشدش شارپ تر شده و هم اینکه مشخصه که سیکل ها کوتاه تر شدن.
صرفا یه بررسی شاخص در سالهای گذشته است و دلیلی بر جوگیری یا خرید و فروش نیست.
تا حدود زیادی هم منطبق بر نمودار دلاره.
#مرتضی_عباد
#ونیرو با حدضرر زیر 320 با هدف 920 کسانی که نقد دارن سهم پیدا نمیکنن .عقب مانده بازاره
#پرویز_خالقی
من بازی بازار رو اینجور میبینم که بازار فعلا میره دنبال سهمهای کوچک و متوسطی که خیلی جاموندن ( خصوصا از سقف قبلی و رشد اخیر). از سهمهای بزرگ هم اونهایی که رشد نکردن رو فعلا مد نظر قرار میده البته بحث ما فقط سرعت رشد سهمها نسبت به هم هستش و به معنای منفی شدن بخش دیگر بازار نیست. بعد از رشد اینها احتمالا یک رالی بزرگتر در سهمهای بزرگ اتفاق میافته حالا بنیادیها در اولویت هستن ولی به نظرم موج بازار همه سهمهای جامانده خصوصا متوسط و کوچک رو در این تایم در بر میگیره .
#محسن_عباسی
بورس | تحلیلگران برتر
#ونیرو با حدضرر زیر 320 با هدف 920 کسانی که نقد دارن سهم پیدا نمیکنن .عقب مانده بازاره #پرویز_خالقی
شاخص از سقف 99 رد شده خیلی از نمادها فاصله 100 درصدی دارن تا سقف
اینو ونیروی ننه مرده 200 درصد فاصله داره تا سقف
چنین سهامی پیدا کردید مثل سقز بچسبید بهش ولش نکنید
نظر شخصی
#پرویز_خالقی
بورس | تحلیلگران برتر
#شستا نمیشه بازار بره و آقای بازار واسته تماشا کنه. اگه به نسبت بخایم بگیریم شستایی که 40 ، 50 درصد
#شتران
اینم همینه! همه چی بره بالا بعد این 30 ، 40 درصد زیر سقف باشه؟! اونوقت چرا، زیانده است؟!
#سالار_صفایی
بورس | تحلیلگران برتر
شستا بروزرسانی از نمادهای مهم بازار که عقب موندگیش رو جبران کرد و با حجم خیلی درشت محدوده هدف مشخص ر
شستا
بروزرسانی
با عبور از سقف کانال فرضی با دو هدف مشخص شده دنبال خواهیم کرد . حد ضرر رو تا محدوده ۱۲۵۰ ریال فعلا بالا میاریم .
اینکه بعد از اون حجم عجیب تونست روند رو حفظ کنه نکته مهمی هست .
نسبت به سقفش فاصله زیادی داره و باید باز هم جبران کنه
هرگز توصیه به خرید و یا فروش نیست .
#صرفا_نظر_شخصی
#مجید_مویدی
مهم
🔴 ثبت بیشترین رکورد #ارزش_معاملات خرد از ابتدای سال 1401 تا کنون
ارزش معاملات خرد (سهام+صندوقهای سهامی) امروز بازار مورخ 19 فروردین ماه 1402، مبلغ 17.950 میلیارد تومان بود.
@Tahlilgaran_Bartar
#تحلیل_بازار
ارزش معاملات رکورد شکن
1) ارزش معاملات خرد به 18350 میلیارد تومان رسید و رکود بیش از دو ساله ی خودش (به نقل از کانال خلاصه بازار) را شکست. این ارزش معاملات با رکورد خودش در سقف سال 99 هنوز فاصله زیادی دارد اما خودش به تنهایی نشان دهنده چشم انداز رشدی در بین خریداران است. تعداد خریداران حقیقی بازار هم امروز به عدد 514 هزار نفر رسید که مدتها بود این تعداد خریدار در بازار تجربه نشده بود. بازار یک روند صعودی قوی دارد و فارغ از نوسان های منفی و هیجان های مثبت مثل امروز، به نظر می رسد فعلا این روند ادامه پیدا کند و نباید چند از اصلاح ها ترسید. البته اخبار منفی بعضا باعث نوسان های منفی جذاب می شود که می تواند فرصتی برای خرید باشد. از اینگونه فرصت ها باید به خوبی برای حداکثر کردن بازده استفاده کرد.
هم وزن
2) به دلایل مختلفی که بارها به آن اشاره کردیم، توجه به نمادهای کوچک و متوسط بیشتر از نمادهای بزرگتر است. این روزها ریسک دست درازی دولت به جیب شرکت های بزرگ و همچنین رانت جویی بیشتر از درآمد و سود این شرکتها، میل به خرید نمادهای هم وزن را بیشتر نیز کرده است. از ابتدای سال 1402 تا امروز شاخص هم وزن 2 درصد بازده بهتری نسبت به شاخص کل داده که با آن رویکرد هم وزن خیلی بهتر از کل هم خوانی ندارد. در واقع می توان گفت درست است که شاخص هم وزن 2 درصد بازده بهتر داده ولی شرایط آنگونه شاید در ظاهر پیروزی مطلق کوچک ها را نشان می دهد نیست. البته شاید در ادامه ی سال این برنده بودن کوچک ها که خیلی ها مدعی آن هستند بیشتر به چشم بیاید.
امواج تورمی
3) امواج تورمی در کشور باعث شده، تصمیمات سرمایه گذاری بیش از آنکه متکی به تحلیل های خرد با جزئیات زیاد و دقیق باشد، بیشتر مبتنی بر تحلیل های کلان و خیلی موقع غیردقیق و غیرعملی باشد که البته به خاطر تورم بالا و انتظار جمعی موفق عمل می کند. در واقع تجربه چندسال گذشته نشان داده کسانی که خیلی با تحلیل های کلی و نسبت های کلی اقدام به خرید و فروش سهام به عنوان یک کلاس از دارایی های قابل سرمایه گذاری می کنند، موفق شده بازده خوبی در حد تلاشی که انجام داده اند کسب کنند. یعنی محاسبات دقیق سود هر سهم و جریانهای نقد و بررسی موشکافانه علی رغم اینکه باعث گریز از زیان می شود اما به دلیل امواج تورمی و همچنین گران شدن دسته جمعی دارایی ها، خیلی وقت جلوی سرعت العمل را می گیرد و چه بسا ریسک گریزی افراطی بوجود آورد. در هر صورت اگر بر اساس تحلیل بنیادی اقدام به سرمایه گذاری یا ترید می کنیم، بد نیست به این نسبت های کلان و مقایسه بازارها توجه کنیم و زمانی که مومنتوم ایجاد می شود بیش از حد ریسک گریز نباشیم. به هر حال در کشوری که میانگین تورم در چهارسال گذشته 40 درصد بوده، تشکیل سرمایه در 20 سال گذشته صفر بوده و همچنین شاهد نوسان های بسیار سنگین در سطح کلان و خرد هستیم، نمی توان انتظار داشت انحراف از نتیجه تحلیل خیلی کم باشد.
چرا هلدینگ ها و سرمایه گذاری ها
4) در شرایط امواج رشدی قوی معمولا هلدینگ ها و سرمایه گذاری بعد از رشد اولیه بازار مانند همین روزها به شدت مورد توجه قرار می گیرند. این موضوع چند دلیل دارد. اول اینکه معمولا اول بازار ترجیح می دهد خود سهم ها را بخرد تا سهامداران آنها را لذا معمولا در موج اول رشد جاماندگی پیدا می کنند. از طرف دیگر معمولا چون نسبت قیمت به nav این شرکت ها پایین است و در شرایط رکود این نسبت بدتر می شود یک حس تخفیف در خریدن برای خریدار ایجاد می کند. نکته سوم اینکه چون بازار رونق می گیرد فروش سهام و شناسایی سود توسط شرکت ها بهتر از شرایط معمول می شود و همین پی به ای شرکت های هلدینگ و سرمایه گذاری را بهتر می کند.
1402/01/19
#حسن_کاظمزاده
📊 تحلیل نماد: وآرین
⚙️ صنعت:سرمایه گذاری ها
🕰 دوره زمانی تحلیل(Time Frame): روزانه
📉📈تحلیل:درحال کف سازی در کف کانال صعودی بلند مدت
❗️تحلیلها صرفاً برای آموزش و ارتقای دانش، تنظیم و ارائه شده و به منزله هیچگونه سیگنال خرید یا فروش نمیباشد.
#حسین_زمانی
ماشین صبح به صبح میان ۵ درصد میزارن رو قیمتا و میرن تا روز بعد. دلار ۶۰ تومن قیمت ۲۰۶ بود ۵۲۰ ، دلار ۵۱ شده ۶۰۰
بعد اینجا هر روز میان،
آر اس آی اشباع شده...
خیلی فروختن...
اصلاح لازم شده...
و تهش هشدار ریزش میدن و میرن. من راستش صنفی عجیب تر از این صنف ندیدم و اینکه دنبال چی میگردن رو نمیدونم...
#سالار_صفایی
#رمپنا
از سهام خوب بازار که 40 درصد زیر سقفه، داره از منطقه مهمی فرار میکنه و وارد فاز جدیدی میشه. سهم خوش بنیاد و خوش آتیه ای که چارت قشنگی داره و بخاطر حجمی که میخوره میتونه برای صندوق ها و حقوقی ها هم مناسب باشه...
با حد ضرر 1450 دنبالش میکنیم...
#سالار_صفایی